| Good girl, bad intentions. ♥ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bambinaa! Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Oriunde si nicaieri Nr. mesaje : 34 Puncte : 44 Reputatie : 2 Stare de spirit : acceptabila, se putea si mai bine!
| Subiect: Re: Good girl, bad intentions. ♥ Mar 27 Mar 2012, 20:24 | |
| HanazawaRin, da am fost rănită în dragoste. :d Şi vă mulţumesc mult tuturor, că îmi citiţi fic-ul şi îmi apreciaţi munca! |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Good girl, bad intentions. ♥ Mar 27 Mar 2012, 20:44 | |
| |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Good girl, bad intentions. ♥ Mar 27 Mar 2012, 22:14 | |
| Imi pare rau sa aud asta! Baietii sunt chiar prosti.Anyway, te inteleg! Nici eu nu stau prea bine la acest capitol. Dar continui sa vad singura parte buna din asta : Acel baiat te-a facut sa scri ceva atat de frumos.Ti-am mai spus si iti mai spun si acum : ador ce scri tu aici!:D
Kiss,kiss:*^_^ Hanazawa Rin |
|
| |
SasukeloveSakura20 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Campina Nr. mesaje : 53 Puncte : 56 Reputatie : 1 Hobby-uri : Ador sa compun fanficuri despre Sasuke si Sakura , si chiar pot spune ca ma pricep la scris:D::P Stare de spirit : Energica , shi foooarte vesele
| Subiect: Re: Good girl, bad intentions. ♥ Sam 31 Mar 2012, 20:44 | |
| Heii Imi place ficul tau la nebunie, hai cu next-ul mai repede ca nu imi place sa astept. Te pwp! Ficul meu ,,Sasuke si Sakura, iubirea nu moare" Daca vrei fa-mi si mie o vizita si lasa-ti parerea. |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Good girl, bad intentions. ♥ Mier 18 Apr 2012, 19:24 | |
| Deci imi place foooarte mult! Nu stiu cve sa zic decat next bombonico. Adu next repede si ibarta-ma ca am intarziat
|
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Good girl, bad intentions. ♥ Vin 27 Iul 2012, 18:15 | |
| Fic inchis pentru inactivitate.
Merge la >> Fan Ficuri blocate. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Good girl, bad intentions. ♥ | |
| |
|
| |
| Good girl, bad intentions. ♥ | |
|