Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Zodiile si despartirea Joi 24 Oct 2013, 21:25 | |
| Berbec : Nativi Berbec se afla poate printre cei mai sensibili nativi ai horoscopului , insa se refac si se recompun repede dupa o despartire . Iubesc intens , insa nu stiu sa urasca . Daca i-ai ranit , cel mai probabil ca se vor retrage in carapacea lor , vor suferi o perioada de timp , dupa care isi vor dori sa se indragosteasca din nou . Daca se si indragostesc din nou , atunci chiar pot sa spuna ca te-au iertat . Nu pot insa sa-si uite fostele iubiri , rezervand fiecareia in parte un dosar special pe care scrie '' Amintiri Eterne '' ... Adevarat |
| | | Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Zodiile si despartirea Mar 31 Dec 2013, 13:14 | |
| Rac : In perioada imediat urmatoare a unei despartiri , Racul va incerca sa te faca sa te simti vinovat pentru despartire , invocand toata puterea lui de convingere si sustinand-o cu disperare , implorare si argumente pe masura. Imediat va aborda cea mai demna atitudine si nu va dori sa mai auda de tine in vecii vecilor . Va nega ca te-a iubit odata , iar daca dai nas in nas cu el iti va striga ca te uraste , incercand mici demonstratii . Adevarul este insa altul : Te iubeste si te va iubi mereu ! |
| | | Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Zodiile si despartirea Lun 03 Feb 2014, 14:14 | |
| Gemeni : Gemeni sunt orgoliosi si extrem de ranchiunosi cu cei care le-au gresit , mai ales daca i-au si iubit . Pentru ca nu poate sa accepte pur si simplu ( chiar daca afirma exact contrariul ) , va incerca sa denigreze , sa lanseze barfe , sa arunce cu noroi in tot ceea ce a fost frumos . Cu siguranta , nu te va uita o viata intreaga pentru ce i-ai facut . Da și nu.
|
| | | Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Re: Zodiile si despartirea Mier 02 Apr 2014, 23:12 | |
| Pesti -Pestii nu stiu sa urasca si nici sa tina ranchiuna si dusmanie, dar urasc sa fie nevoiti sa urasca. Daca tin la o persoana, iubirea lor va fi blajina si echilibrata, iar sentimentele lor sincere si adevarate. Pune-i sa strige apoi, dupa despartire, cat de mult de urasc ca nu o sa creada nici ei. Ura pestilor nu se manifesta decat verbal si la suprafata, caci in interiorul lor constientizeaza ca iubirea, ca si ura, se sterg odata cu trecerea timpului.
Este extrem de adevarat. Nu stiu sa urasc si sa tin ranchiuna, dar urasc sa fiu nevoita sa urasc persoanele la care tin. Daca tin al o persoana o voi iubi sincer si adevarat. Chiar daca as fi pusa sa strig nu cred ca as putea. As triga " Te urasc" dar nu m-as crede, defapt nu as spune nici o data ceva ce nu simt, as stiga cu toata forta " Eu te iubesc!" . Eu spun ca urasc uneori la nervi, doar verbal si doar asa la suprafata, dar in interior eu constientizes ca iubirea si urea nu sunt foarte diferite, vor trece si ca nu am ce face decat sa uit! |
| | | Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Zodiile si despartirea Sam 12 Apr 2014, 22:04 | |
| Scorpion – Pare ciudat si anormal ca Scorpionul, unul dintre cei mai puternici razbunatori ai horoscopului, cu toti nervii lui si toata energia lui vindicativa, se va limita la a-si uri fostul partener… si atat. Daca a fost parasit insa, ranchiuna si resentimentele lui te vor urmari o viata intreaga si nu te va ierta nici pe patul de moarte. Scorpionul poate trece cu usurinta peste despartiri, insa nu si peste cele de care s-a facut el insusi vinovat. Deoarece este un perfectionist din nastere si nu isi accepta propriile greseli, va suferi enorm daca se va simti vinovat de despartire si se va zbate sa obtina iertarea.
|
| | | ✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: Zodiile si despartirea Vin 15 Aug 2014, 15:36 | |
| Scorpion – Pare ciudat si anormal ca Scorpionul, unul dintre cei mai puternici razbunatori ai horoscopului, cu toti nervii lui si toata energia lui vindicativa, se va limita la a-si uri fostul partener… si atat. Daca a fost parasit insa, ranchiuna si resentimentele lui te vor urmari o viata intreaga si nu te va ierta nici pe patul de moarte. Scorpionul poate trece cu usurinta peste despartiri, insa nu si peste cele de care s-a facut el insusi vinovat. Deoarece este un perfectionist din nastere si nu isi accepta propriile greseli, va suferi enorm daca se va simti vinovat de despartire si se va zbate sa obtina iertarea.
Deh, nu mai spune. |
| | | Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Zodiile si despartirea Mar 30 Sept 2014, 20:23 | |
| Sagetator – Cavaleri si gentili, cu un simt al dreptatii bine inradacinat, nativii din Sagetator sunt cei care ne demonstreaza ca, in ciuda sentimentelor contradictorii si coplesitoare pe care le aduc, despartirile pot fi frumoase. Un Sagetator gaseste de cuviinta ca este onorabil sa te desparti in termini amiabili de persoana care obisnuia sa te faca fericita. Asadar, sa nu te mire daca la despartire Sagetatorul iti va da un cadou, iti va inmana flori sau o scrisoare. Este modalitatea lui de a-ti spune ca nu o sa te uite niciodata si ca iti este recunoscator pentru tot ce i-ai oferit.
Destul de adevărat. |
| | | † Sasuke † Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 304 Puncte : 317 Reputatie : 3
| Subiect: Re: Zodiile si despartirea Mier 28 Ian 2015, 23:54 | |
| Pesti -Pestii nu stiu sa urasca si nici sa tina ranchiuna si dusmanie, dar urasc sa fie nevoiti sa urasca. Daca tin la o persoana, iubirea lor va fi blajina si echilibrata, iar sentimentele lor sincere si adevarate. Pune-i sa strige apoi, dupa despartire, cat de mult de urasc ca nu o sa creada nici ei. Ura pestilor nu se manifesta decat verbal si la suprafata, caci in interiorul lor constientizeaza ca iubirea, ca si ura, se sterg odata cu trecerea timpului. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Zodiile si despartirea | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|