Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: SasuSaku Doujinshi Dum 04 Mar 2012, 03:34 | |
| Ei bine am tradus si eu , de tradus cred ca am tradus bine, darde adapat in romana in unele parti mai putin...,dar inca mai invat nu va suparati acuma pe mine eu doar vroiam sa ajut... Oarecum , am vrut sa...Bine recunosc nu aveam ce face am luat printuri de pe youtube si am scris peste ... In fine luati aici... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: SasuSaku Doujinshi Dum 04 Mar 2012, 16:52 | |
| Wooow....mi-a placut foarte mult....dar as fi vrut ca Sasukke sa mu o paraseasca pe Sakura...partea aceea a fost trista....Oricum ,ai facut o treaba minunata....felicitari ! Te pupacesc muuuult ! Bye bye . (P.S.:eu sunt prima ! )
|
|
Pure ◕‿◕ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prinsa in lanturile amintirilor de demult. Nr. mesaje : 30 Puncte : 46 Reputatie : 14 Hobby-uri : Anime`uri ='.'= Stare de spirit : Visatoare.
| Subiect: Re: SasuSaku Doujinshi Dum 04 Mar 2012, 18:35 | |
| Foarte tare. Oare ce se va intampla? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Saracuta Sakura. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: SasuSaku Doujinshi Dum 04 Mar 2012, 18:41 | |
| Mi`a placut foarte mult. :x De cand nu m`am mai uitat la din astea.. 8-> Asa..mai ai de lucrat la traducere dar nu te descuraja. Ai lucrat frumoas si mi`a placut. |
|
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: SasuSaku Doujinshi Joi 08 Mar 2012, 01:02 | |
| - Citat :
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris :
Foarte tare. Oare ce se va intampla? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Saracuta Sakura. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pai asta s-a intamplat alta parte nu mai este, dar daca mai este imi spuneti si o traduc (cand am timp).Uite va pup!Si...Pa, pa :[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
ayumi-chan Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : anime world >:D< Nr. mesaje : 308 Puncte : 354 Reputatie : 20 Hobby-uri : Ador să scriu, să compun (ficuri), să citesc cărți: în special cele în gen SF şi cele romantice, să ascult muzică ( melodiile lui Lana Del rey și ale Rihannei sunt preferatele mele) şi am o slăbiciune pentru țările asiatice ( defapt doar Japonia și Coreea de Sud ) Stare de spirit : -.-'
| Subiect: Re: SasuSaku Doujinshi Mier 18 Iul 2012, 19:28 | |
| Dragut :o3 Daca ar fi asa simplu si in anime :-< Ar fi asa bine :o3 :( Vreau sa fie SasuSaku :o3
|
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SasuSaku Doujinshi | |
| |
|