|
Autor | Mesaj |
---|
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| |
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: IDEE... :P :) Dum 04 Mar 2012, 10:50 | |
| Sincer Sis' concursul asta e cam ciudat .. Nu stiu ce sa zic . Dar nu cred ca adminii si moderatorii ceilalti vor fi deacord .
Ei biine parerea mea va fi dupa cum raspunsurile celorlalti vor fi , deoarece sunt cam in ceata =))
Astept si parerile staff'ului :* Nu te supara :o3 . |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: IDEE... :P :) Dum 04 Mar 2012, 11:12 | |
| Stai linistita! ] Nu ma supar! Aaaa, sunt de acord cu tine ca ideea e ciudata, dar mi s-a parut in acelasi timp interesanta.:P |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: IDEE... :P :) Dum 04 Mar 2012, 12:20 | |
| Eu sunt de parere ca ideea acestui concurs nu este cine stie ce. Nu vreau sa te superi pe mine, dar nu mi se pare ceva foarte interesant, plus ca, daca ar castiga, nu ar fi deloc meritul acelui membru. El nu are nici o contributie la asta... |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: IDEE... :P :) Dum 04 Mar 2012, 12:59 | |
| da si eu o sa ma inscriu cu un pinguin si o sa zic sa il tin in frigider... acest concurs chiar nu v-a fi chiar asa de bun si corect ... |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: IDEE... :P :) Dum 04 Mar 2012, 13:37 | |
| Oricat as incerca, nu gasesc rostul acestui concurs. Nu are nicio logica, postam animale..si castigam. Asa pur si simplu. Care ar fi efortul membrilor ? Faptul ca iau o poza de pe net si o posteaza la noi ? Dupa parerea mea, ar fi o pierdere de timp sa deschidem concursul. Eu nu sunt de acord. |
|
| |
Zekko Academy Student
Sex : Localizare : undeva Nr. mesaje : 5 Puncte : 7 Reputatie : 0
| Subiect: Re: IDEE... :P :) Dum 04 Mar 2012, 13:47 | |
| o idee destul de buna Editat de choco: daca credeti ca ideea propusa este una buna, va rog sa si argumentati sau macar sa specificati de ce credeti voi ca este o idee buna. Macar asa puteam sa va stim parerea si poate o vom lua in considerare. |
|
| |
Sis` Chūnin
| Subiect: Re: IDEE... :P :) Dum 04 Mar 2012, 14:37 | |
| Eeee, nu ma supar. Eu doar am propus, n-am zis sa se faca neaparat. Puteti muta topicul la Sugestii respinse. No problem. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: IDEE... :P :) | |
| |
|
| |
|