×SupradozaDeVise× Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in the sky:x Nr. mesaje : 236 Puncte : 254 Reputatie : 2 Hobby-uri : muzica,poze artistice,povesti...:x Stare de spirit : Depinde de zi si moment ....:P
| Subiect: Pariu Cu Viata-LA LA BAND-Antidrog Mier 21 Mar 2012, 17:05 | |
| Tu credeai c-ai gasit Intr-un plic O bucata din Rai Te-ai convins Ca-i un vis Dar fara culori S-acum plangi Ca te simti Mult prea gol
Refren:
In joc e viata ta, viata ta, viata ta, Hai spune stop cu noi si nu te mai droga Gaseste un drum mai bun, mai frumos, mai curat Si spune acum cu noi : “Am luptat! Am învins! M-am lasat! ”
Esti prins in clipe Care te trag in urma ta Sunt mii de vise Care se scurg sub pielea ta Ai calcat peste toti Fara sa-ti pese ce ajungi Ai ajuns de fapt De rusine sa fugi Ti-ai luat biletul catre Iad Din magazinul de legale Si crezi ca scapi acum De toate problemele tale Ai crezut ca esti ‘Cool’ Si acum platesti cam mult Iar otrava din vene Te va face pierdut Ai nevoie sa te ridici Sa faci ceva, cumva
Nu lasa sa treaca neînsemnata Viata ta Nu-ti mai cheltui timpul Incercand doar sa te spargi Te-ai obisnuit sa spui “Nu pot” Si nu vrei sa te lasi Te-ai lasat purtat intr-o lume doar a ta Ai mintit cat ai putut si ai furat ce se putea Ai pierdut si ultimu' ban Mama, tata, i-ai vandut doar pe un gram
Refren:
In joc e viata ta, viata ta, viata ta, Hai spune stop cu noi si nu te mai droga Gaseste un drum mai bun, mai frumos, mai curat Si spune acum cu noi : “Am luptat! Am învins! M-am lasat! ”
Nu te mai droga-Nu te mai droga Ai grija de viata ta-viata ta! Nu te mai droga-Nu te mai droga Ai grija de viata ta-viata ta! Nu te mai droga-Nu te mai droga Ai grija de viata ta-viata ta! Nu te mai droga-Nu te mai droga Ai grija de viata ta-vïata ta! |
|
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Pariu Cu Viata-LA LA BAND-Antidrog Mier 11 Apr 2012, 22:42 | |
| Foarte faina piesaa <333 ! LaLa Band au piese s p l e n d i i i i i d e ! |
|
Denial Academy Student
Sex : Localizare : Down Nr. mesaje : 37 Puncte : 37 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Pariu Cu Viata-LA LA BAND-Antidrog Dum 06 Mai 2012, 17:36 | |
| Melodia asta mă face să mă apuc de droguri. :D |
|
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Pariu Cu Viata-LA LA BAND-Antidrog Mar 22 Mai 2012, 22:54 | |
| O melodie care spune in fiecare vers numai adevarul si chiar te face sa nu te gandesti nici macar o secunda sa te apuci de droguri si daca ai facut asta innainte sa te gandesti daca e bine ce faci. |
|
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pariu Cu Viata-LA LA BAND-Antidrog | |
| |
|