Buna , sunt noua aici si am vrut sa postez si eu un fic . Nu stiu cat de reusit va fi , dar sa speram ca imi iese . Si.. as dori sa ma ajutati umpic daca gresesc in unele parti , si desigur , astept critici multe .
Lectura placuta !
Sakura :
Plangeam . Lacrimi amare mi`se scurgeau pe chipul palid si putin invinetit . Urasc sa asist la certurile familiei . Le spuneam ca ma voi sinucide daca nu se vor opri , dar mereu ma trezesc cu o palma , sau cu mai multe . Fiecare saptamana era lafel . Tipete , plansete si multe altele . Ma rugam de fiecare data sa se termine , sa fim o familie fericita . Dar nu . Asta nu`se va intampla niciodata .
Nu mai suport sa asist la aceste ore de chin , asa ca ma ridic din pat , ma imbrac si ies afara . Pana si cerul plangea .
Chiar nu`mi pasa daca ploua sau nu . In acest moment aveam nevoie de liniste . Ma indrept intr`un parc parasit . Nimeni nu trecea pe acolo .
Eram uda leoarca , si ce daca ? Daca raceam , si ce daca ? Aveam nevoie de liniste . Doar asta imi trebuia acum .
Nici nu mi`am dat seama ca am ajuns . Ma asez pe o banca mai retrasa , apoi imi pun fata in palme si incep sa plang . Nu mai suport .
Stau asa vre`o cinci minute , dupa care hotarasc sa o sun pe Kaorii . Ea e cea mai buna prietena a mea . Si ea suporta aceste ore de chin pe care trebuie sa le suport si eu . Deci , avem familii cam lafel .
Imi scot telefonul din buzunar si formez numarul prietenei mele . Sper doar ca nu s`a culcat .
- Alo ?
- Kaorii , scuze ca te deranjez la ora aceasta , dar..As vrea sa te intreb ceva .
- Desigur , ma poti intreba orice , Sakura !
Ii spun ce s`a intamplat , dupa care o intreb daca pot sa dorm la ea in seara aceasta . Kaorii raspunde afirmativ , dupa care inchid telefonul si o iau la fuga .
Sa ma prezint . Sunt Sakura Haruno , am cincisprezece ani si jumatate . Am parul roz , ca vata de zahar si ochii verzi ca iarba ce incolteste primavara . Sunt o fire sensibila si cateodata putin indrazneata . Kaorii se aseamana cu mine , doar ca are parul de`un albastru foarte neobisnuit . Are saisprezece ani , proaspeti impliniti si e umpic mai retrasa decat ceilalti .
Ma trezesc in fata casei lui Kaorii . Intru in curte si bat la usa . Aceasta imi este deschisa de Hinata . Sora lui Kaorii .
O salut politicos , apoi intru in casa . Cand ma vede Kao , asa preferam eu sa ii zic , imi tine tot felul de predici , ca dece sunt uda si ca am stat atat afara .
- Si eu te iubesc Kao . Pai , tu ce ai face daca parintii tai s`ar certa de trei ore in continuu , si n`ai mai suporta sa asculti atatea reprosuri ? ii spun , dupa care ii pica fisa .
- Pai...Nu stiu . spune lasand capul in pamant .
O iau in brate , dupa care o intreb unde pot dormi . Imi arata camera , dupa care imi spune sa ma duc sa ma spal , si sa vin la ea in camera sa iau o pereche de pijamale .
Am uitat de Hinata . E de aceeasi varsta ca si mine , are ochii lila , si parul de un mov inchis . Este foarte timida , dar cateodata este perversa .
Ma indrept spre baie , pentru a`mi face un dus . Ma dezbrac de haine , apoi intru in cabina . Dau drumul apei caldute sa curga , apoi ma las in jos . Ma intreb daca mama e ingrijorata . Dar , nu`mi pasa . Dupa cateva minute ies din cabina . Ma sterg cu un prosop mov si moale , apoi imi iau un halat pe mine .
Cand ajung in fata camerei celor doua surori , bat politicos la usa , apoi astept un intra .
Deschid usa , si mare mi`a fost mirarea sa`i vad pe Sasuke si pe Neji acasa . Ei sunt verisorii celor doua surori . Ei s`au folosit de mine , devenind populari in toata scoala . Dar cand am aflat , am rupt si ultima relatie de prietenie cu cei doi .
Nu`i bag in seama , si ma duc sa`mi iau pijamaua data de Kao . O iau in mana , le soptesc un noapte buna celor patru , apoi ies din incapere .
Sasuke si Neji sunt frati . Niste frati foarte nesimtiti . Sunt cei mai perversi tipi din scoala si mereu fac fetele sa sufere . Asta e jocul lor preferat . Sasuke are saptesprezece ani , parul negru si ochii lafel de negrii . Neji are saisprezece ani , parul ca si ghindele si ochii lila .
Dupa ce ajung in camera , ma schimb si ma pun in pat . Sincer , chiar nu vroiam sa stau singura , asa ca ma indrept spre cei patru .
Intru in camera si ma asez langa Kao si Hinata . Hin intreaba daca vrem sa jucam adevar sau provocare , iar noi acceptam .
Cautam o sticla , apoi ne asezam pe jos . Hehe , eu incep . Pai..Hinata il provoaca pe Sasuke . Abia astept !
- Sasuke , te provoc sa.....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Scuze ca este scurt , da nu mai am idei , si trebuie sa imi fac temele :c . Astept critiiiici multe . Orice critica e bine venita .
Din greseli invat
.