|
|
Autor | Mesaj |
---|
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Owarinai Suki Sam 02 Iun 2012, 14:16 | |
| Scuze ca am iatrziat dar..nu prea am scuze...Dar sa nu bagam in seama timpul ci faptul. Imi place mult capitolul..Nici nu cred ca ma trebuie sa spun dar tot o fac: Te iubesc..Sper sa aduci next-ul repede pentru ca numai am rabdare! |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| |
| |
Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Owarinai Suki Dum 03 Iun 2012, 18:45 | |
| Ooo... Mi-ai facut un dor de mare Ma bucur ca personajele noastre se distreaza la mare, dar nu puteau sa dea un telefon sa ma cheme si pe mine? Anyway... Intr-un fel o inteleg pe Saku, pana la urma are o relatie stabila cu acel tip, nu poate pur si simplu sa se desparta de el Dar, pe de alta parte... Sa fim seriosi, eu un fic SasuSaku, ii vrem pe protagonisti impreuna!!! So, asteptam... |
|
| |
NaTy nAtY EvIl Genin
Sex : Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 160 Puncte : 188 Reputatie : 8 Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc Stare de spirit : In love
| Subiect: Re: Owarinai Suki Dum 03 Iun 2012, 19:37 | |
|
Buna scumpo , Pur si simplu ador ficul tai , cu fiecare capitol pe care il citesc mi se pare din ce in ce mai interesant . Ma bucur ca ai venit cu next-ul , si sper sa-l aduci pe urmatorul cat mai repede . Te pup si spor la scris SI LA IDEEEI . P.S ASTEPT CU NERABDARE URMATORUL CAPITOL |
|
| |
` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Owarinai Suki Lun 04 Iun 2012, 01:30 | |
| Nu am da comentariu aici! Hm.. Se pare ca nu... Desi eram sigura ca am facut-o. In fine...tu stii ca imi place... Capitolul a fost foarte fain... Ce bine ca a plecat ala.. Ca nici nu stiu cum il cheama... Un chinezoiul ala. Bine... N-am nimic personal cu el, dar totusi aste ca o aschie in viata omului : )). Trebuie sa o scoata cineva. Da Domnul si vor ramane in sfarsit singuri pentru ceva timp... Adica pe plaja.. Abea astept asa ca... Apuca-te de tastat, See ya:D |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Owarinai Suki Lun 04 Iun 2012, 12:07 | |
| credeam ca nu mai termin , nu ca ar fi rau ca acum asi vrea sa mai citesc ;) Ma intreb ce vor face aia doi pe plaja , is curioasa rau Deci ,nam ce comenta ,doar ca Jin sau cum lo fi chemand pe ala sa dispara ca Ino din cadru , deci cam atat. Next si daca poti sa ma anunti si pe mine :* Sayonara ;)
|
|
| |
Majkela † Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X Nr. mesaje : 515 Puncte : 543 Reputatie : 12 Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me? Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.
| Subiect: Re: Owarinai Suki Joi 07 Iun 2012, 20:33 | |
| |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 08 Iun 2012, 10:56 | |
| Pfoaii vreu si eu capitolul urmator. Stiuu ca am intarziat la comm, dar chiar imi doresc capitolul urmator. Asa ca te rog punel rapid. Este geniala povestea si modul in care o conturezi. Am vaga impresie ca am mai spus asat, dar in fine. Deci imi place mult atat de Sasuke cat si de Sakura. Ii ador. Imi place ca povestea e un pic mai clara acunm cu disparitia lui Ino, dar mai ramane micul nostru coreean. Pfoaii sper sa se indragosteasca si el de cineva si sa plece. Adica ma bucur ca Sakura e plina de compasiune si nu vrea sa il raneasca, dar macar sa ii spuna asta si lui Sasuke. Cine stie ce o avea bietl baiat in minte! Oricum genial capitolul si pune repejor nextul. Pupici! |
|
| |
Vanity Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva... Nr. mesaje : 24 Puncte : 26 Reputatie : 0 Hobby-uri : <3 Stare de spirit : Zambiliciii
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 12 Iun 2012, 17:53 | |
| :X Genial... Ma bucur c`a plecat J.. ala.. intelegi tu ..>:D< Vreau nextu` Te rog sa ma anunti si pe mine daca vrei byeee |
|
| |
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mier 13 Iun 2012, 17:07 | |
| |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 19 Iun 2012, 00:20 | |
| Chapter 16 Asu wa kuru kara
Sakura's point of view
-Yo,yo! Wuss up, beauty? am auzit o voce din spatele meu. Stiam ca nu era Sasuke, nici nu avea cum. M-am intors pentru a-l privi. Era un tanar de maxim douazeci si cinci de ani cu parul blond ce imi facea cu ochiul sperand ca o sa gasesc acest gest seducator. Se insela. M-am intors, sperand ca o sa scap de el, dar nu aveam eu norocul asta. Tipul mi-a prins mana dur, ceea ce mi-a provocat durere. -Lasa-ma! am strigat. Dar el nu isi misca mana nici un centimetru. Apropierea dintre noi mi-a permis sa ii miros respiratia care duhnea a bere. Era beat. Se apropia din ce in ce mai mult de mine, iar eu incercam sa imi smulg mana din stransoara lui. Fara succes. Cu cealalta mana, mi-a infasurat talia, tragandu-ma mai aproape de el. Incerca sa ma sarute, iar eu cu greu evitam asta. Stransoarea lui nu imi permitea sa imi misc capul mai mult de cativa centimetri. Continuam sa tip din ce in ce mai tare, sperand ca cineva il va lua pe nemernicul acesta de aici. Blondul a primit un pumn in maxilar care l-a fortat sa imi dea drumul la mana si sa cada pe nisip. L-am putut vedea pe Sasuke cum s-a pus in fata mea in momentul in care blondul se ridica de jos cu fata plina de nisip. Avea privirea furioasa, atintita asupra lui Sasuke. A incercat sa il loveasca, dar Sasuke a fost mult mai rapid si i-a dat in pumn in stomac. In urmatoarea secunda m-am trezit alergand pe plaja cu Sasuke de mana. Situatia ma amuza teribil asa ca am inceput sa rad. Cand am fost suficient de departe de tipul beat, ne-am oprit din alergat. Sasuke ma privea suparat si intr-un fel vinovat. Nu stiu ce m-a facut sa actionez in acest fel, dar l-am sarutat. Pentru prima oara uitasem de toti cei care puteam fi raniti de actiunile mele si am facut-o. L-am sarutat cu toata iubirea pe care i-o purtam de cand l-am cunoscut. I-am simtit din nou acele buze moi si pline de dragoste in momentul in care m-a sarutat inapoi. L-am muscat incet de buza inferioara pentru a mari satisfactia, iar el a gemut. Exploram cu placere fiecare coltisor al gurii lui, creand o adevarata lupta intre limbile noastre dominatoare de teren. Mana mea a ajuns pana in parul lui, jucandu-se cu el. De fiecare data cand il trageam de par, el gemea, ceea ce imi provoca si mie satisfactie. Satisfactie pentru ca eram capabila sa se simta bine atunci cand il sarut. Cand am simtit nevoia de aer, buzele noastre s-au despartit cu cate un zambet implantat pe fiecare. Desi imi era putin rusine de ceea ce facusem, zambetul lui Sasuke ma facea sa o inlatur imediat. M-a luat din nou de mana si am intrat in apa. Cand am atins-o, un fior imi traversa corpul. Era rece. Am zambit. Intotdeauna apa era rece cand aveai pielea uscata. Dupa ce ne-am acomodat cu apa, considerand-o destul de calda, am inceput sa ne stropim reciproc. Bineinteles ca totul a inceput din cauza mea, dar asta este partea a doua. Radeam amandoi de micul nostru joc, in timp ce eram total uzi. Sasuke s-a lasat pagubas si mi-a facut onoarea de a fi castigatoare. Bineinteles ca eu aveam sa il tachinez tot timpul cu asta, iar el o stia prea bine. Ma stia prea bine. Soarele era de nesuportat pentru ca facea ca plaja sa fie ca o sauna. Chiar daca eram in apa, fata imi ardea, la fel si umerii. Cand Sasuke a spus ca ar trebui sa plecam, am fost dezamagita, insa stiam ca era cel mai corect lucru. Soarele nu era intotdeauna un bun medicament. -Ma duc sa iau inghetata, tu doar stai aici. am spus cand am ajuns in fata unei banci la umbra. El s-a oferit sa se duca el, dar am refuzat. Probabil ca asta era mandria unui barbat, dar in cazul de fata, nu voiam sa stau singura pe bancuta aia, asa ca mai bine ma duceam eu. Am luat doua inghetate asortate cu capsuni si vanilie. Le adoram! Intotdeauna mi-au placut capsunile, iar vanilia asortata cu ele era geniala. M-am intors inapoi spre Sasuke. Mergeam ca o fetita de vreo 5-6 ani, fericita de parca mama ma ducea in parcul de distractii. Am zambit la acest gand. Desi imi dorea sa fiu copil, este destul de bine la varsta de 19 ani. Intotdeauna mi-am urat adolescenta din cauza lui Sasuke, insa acum imi dau seama ca gresisem. Lucrurile aveau sa se schimbe chiar daca eu nu voiam asta. Dar nu, eu chiar voiam. Intotdeauna am vrut sa fiu suficient de mare incat Sasuke sa se uite la mine fara sa o vada pe Haruno Sakura, sora lui Haruno Daisuke. Cand Sasuke m-a vazut, s-a ridicat de pe banca si a facut cativa pasi spre mine. Imi venea sa alerg de fericire spre el, insa am rezistat acestui impuls. Sasuke se uita spre mine si mergea in continuare, dar nu a fost capabil sa o vada. In schimb, eu am vazut-o. Masina care venea cu viteza spre el. Imaginea acelui vis mi-a aparut imediat in minte. Stiam ce urma sa se intample. Am scapat inghetatele jos si am inceput sa fug. Nici nu stiu cand picioarele mele au inceput sa se miste, dar a fost din instinct. Trebuia... trebuia sa ajung la el. El mi-a vazut privirea ingrijorata, iar asta l-a facut sa se opreasca. Mare greseala. Cea mai mare. In urmatoarele secunde, m-am simtit ca intr-un film vechi foarte prost. Parca mergeam in reluare. Nici nu stiu cum am fost capabila sa ajung langa el, dar am facut-o. Am avut timp doar sa il imping pe Sasuke din calea masinii, dar eu nu am mai putut face nici macar un pas. Am simtit masina izbindu-ma din toate incheieturile. Nu am avut ocazia sa il mai privesc inca odata pe Sasuke. Totul se facuse negru. Nu mai vedeam nimic, nu mai auzeam nimic, doar simteam durerea cumplita. Nu stiam din ce parte a corpului venea, parca era peste tot. Parca pluteam intr-un univers unde totul era acoperit de o manta neagra formand intunericul. Doar asteptam. Asteptam sa se intample ceva.
Sasuke's point of view
Desi totul s-a intamplat intr-o secunda, imaginile au venit cu incetinitorul. Priveam imaginea in care masina o lovea pe Sakura si ma blestemam ca nu puteam face nimic. Ea m-a impins pe mine din calea masinii, dar nu a mai avut timp sa plece si ea. Stateam pe pavajul cald din cauza soarelui si ma uitam ingrozit la scena din fata mea. Nu am gasit puterea de a ma misca si a incerca sa o ating. Intr-o secunda, mi-au aparut in minte toate imaginile cu Sakura de cand am cunoscut-o. Eram atat de multe imagini redate intr-un timp atat de scurt. Soferul a iesit din masina si s-a uitat furios la mine. L-am recunoscut imediat. Era tipul beat dupa plaja, cel care se dadea la Sakura. Idiotul! Am putut observa cum injura, uitandu-se ba la mine, ba la Sakura care zacea inconstienta si plina de sange. Vazand-o in starea aceasta, m-am ridicat in picioare, facand un efort supraomenesc. M-am apropiat de soferul care duhnea a alcool atunci cand te apropiai la mai putin de un metru de el. I-am dat un pumn, dar el nu a stat sa se gandeasca a doua oara si m-a lovit cu piciorul in stomac. Intr-o situatie obisnuita, nu ma lasam atat de usor, dar am cazut inapoi pe pavaj. Stiam ca nu mai puteam sa ma mai ridic si a doua oara. Si el stia asta. Ma purtam ca un om beat, nu puteam sa ma misc cum trebuia. Si nu, nu eram beat. Continuam sa ma uit la frumoasa Sakura, care nu parea ca o sa se miste. Am simtit un picior in coaste, ceea ce m-a facut sa respir sacadat. Loviturile au continuat sa vina, iar eu nu puteam face nimic impotriva lor. La inceput am vrut sa le numar, dar am renuntat la idee. Erau prea multe! Am intins mana spre Sakura si am fost bucuros atunci cand i-am putut atinge fata angelica. Era atat de frumoasa! Chiar si cu tot sangele imprastiat pe corpul ei, ea era frumoasa. O lovitura in mana m-a facut sa nu mai simt pielea Sakurei. Am simtit sangele cum curgea din gura, provocandu-mi o stare de greata. Apoi am auzit usa masinii deschizandu-se si inchizandu-se, apoi scartaitul rotilor atunci cand masina a zburat pe sosea din ce in ce mai departe de locul accidentului. Nu mi-am pierdut constiinta, fiind capabil sa vad cum oamenii incepeau sa se stranga in jurul nostru, tipand incontinuu sa sune cineva la Salvare. Nu stiu daca acesta era un lucru tocmai bun. Puteam sa vad tot, dar in schimb, nu imi gaseam vocea pentru a vorbi. Am vazut o femeie cum incerca sa ii ia pulsul Sakurei, iar cand aceasta a tipat ca e inca vie, am zambit din toata inima. Sirenele Ambulantelor m-au facut sa ma mai linistesc putin. Ei erau capabili sa o salveze pe Sakura. Trebuia sa faca asta! Un medic a venit la mine, iar in urma lui veneau doi asistenti cu o targa. Am incercat sa le spun sa se ocupe mai intai de Sakura, dar tot ce am reusit sa fac era sa scot niste gemete. Mi-am mutat ochii spre Sakura, desi nu o mai puteam vedea. Nu-ti face griji, colegul meu se ocupa deja de ea. Acum tu esti important. M-au pus pe targa, si s-au grabit sa ma bage in cea de-a doua Ambulanta. Inainte sa ajunga acolo, l-am putut vedea pe Gaara venind spre mine. Era speriat! In urma lui erau Naruto si Hinata, avand aceeasi expresie ca el. -Sasuke! Ce s-a intamplat? Unde e Sakura? E bine, nu? In momentul acela, mi-am adus aminte ce i-am spus inainte sa plec cu Sakura pe plaja. I-am promis ca o sa am grija de ea. M-am incalcat promisiunea. Nu era de ajuns faptul ca Sakura e in stare grava pentru ca nu am avut grija de ea, dar mai era si din cauza mea. Eram un netrebnic! Desi era de datoria mea sa o salvez, totul a rezultat prin a fi nevoie sa fiu salvat. De ea! -Ne pare rau, dar pacientul nu poate da explicatii acum. le-a spus medicul care se ocupa de mine. Gaara s-a uitat la medic, privindu-l rugator. -Domnule, va rog! Ce s-a intamplat? Unde este fata? Trebuia sa fie cu acest pacient... Vocea lui Gaara s-a stins la sfarsit. Da, ea trebuia sa fie cu mine. Huh! Nu puteam sa cred cat de neglijent am fost. -De fata se ocupa colegul meu. Oricum, ea este in stare grava, asa ca va rugam sa nu interveniti. Spunand asta, targa a fost urcata in masina, iar usile s-au inchis, ascunzand privirea distrusa a lui Gaara.
Ultima editare efectuata de catre Hanazawa Rin in Dum 06 Ian 2013, 23:43, editata de 5 ori |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 19 Iun 2012, 00:29 | |
| Hey! Imi place mult ideea ta si astept sa pui next-ul! Te rog anunta-ma cand il pui. Ja ne! |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 19 Iun 2012, 09:10 | |
| Buna scumpa mea. Multumesc pentru ca m-ai anuntat. Imi place continuarea, insa d;abea ma gandeam ca va fi o vacanta frumoasa, cand vad numai durere pe aici. Sunt nerabdatoare sa vad continuarea. Spor la scris si multe idei. Sa nu uiti sa ma anunti. Te pup:* |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 19 Iun 2012, 09:45 | |
| trist daca moare sakura nush ce iti fac Mersi ca m-ai anuntat , cand totu era bine si frumos isi face aparitia un betiv obsedat.........si of..:( next >:D< |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 19 Iun 2012, 10:13 | |
| Genial!! Imi place cuplul SasuSaku la nebunie!!! Ii ador! Sakura si-a riscat viata pentru Sasuke :((.. cat de frumos:(. Betivanul ala e un nemernic x(. Nu putea sa isi vada de sticla lui ? Trebuia sa vina el cu masina sa incerce sa dea in Sasuke.. Sper ca Sakura va fi bine !!! :( Ms pentru anunt! Astept next.. Te pupiceste Deea:*:! |
|
| |
Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 19 Iun 2012, 12:48 | |
| A fost atat de ... wow!!! Imi imaginam capitolul ca fiind unul gen: distractie pe plaja, persevitati, sarutari... Dar, oricum asta l-a facut mult mai special Merci de PM |
|
| |
pupimik Academy Student
Sex : Nr. mesaje : 38 Puncte : 47 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 19 Iun 2012, 14:52 | |
| Toate capitolele sunt interesante şi frumoase, aşezarea în pagină este la fel de bună precum titlul. Aştept next, scumpo! Să mă anunţi şi pe mine când pui următorul capitol. Mulţumesc. |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 19 Iun 2012, 16:06 | |
| Pfoaii ce dramatic...Aproape ca mi-au dat lacrimile. Esti geniala, cred ca am mai spus asta, dar pur si simplu nu mai am cuvinte, am amutit. Imi place mult ficul acesta. Este printre preferatele mele. Sa o tii tot asa. Pupici si spor la lucru ! |
|
| |
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 19 Iun 2012, 16:58 | |
| |
|
| |
NaTy nAtY EvIl Genin
Sex : Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 160 Puncte : 188 Reputatie : 8 Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc Stare de spirit : In love
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 19 Iun 2012, 20:22 | |
| Ador ficul tau si cred ca am mai spus-o astept cu nerabdare nextul pt ca is foarte curioasa ce se intampla cu cei doi te pup tulce , iubita spor la scris si la ideei din ce in ce mai bune P.S. sa ma anuti te rog cand il pui |
|
| |
Majkela † Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X Nr. mesaje : 515 Puncte : 543 Reputatie : 12 Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me? Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 19 Iun 2012, 22:06 | |
| |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Owarinai Suki Sam 23 Iun 2012, 13:03 | |
| Doamne..Sakura este in stare grava ..Nu se poate sper sa fie bine si sper sa ma ierti pentru ca am intarziat..Dar totusi a fost romantic ca l-a slavat..Sper sa il prinda pe nenoro.. ala de betiv...Ce sa mai zic astept next si sper sa ma anunti..In dimineata asta sper cam multe dar na... |
|
| |
Vanity Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva... Nr. mesaje : 24 Puncte : 26 Reputatie : 0 Hobby-uri : <3 Stare de spirit : Zambiliciii
| |
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Owarinai Suki Sam 14 Iul 2012, 20:52 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Owarinai Suki | |
| |
|
| |
|