Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mier 28 Noi 2012, 22:15 | |
| No no no, ce ai scris tu în capitol ? Sakura se pare că şi-a pierdut memoria... o înţeleg, nu-şi aminteşte de Sasuke, dar de Naruto ?
Pe bune ? Şi prefăcuta aceea de Ino are o şansă de a-l seduce pe Sasuke... dar sper că brunetul nu-i va cădea în plasă ! Oricum nu o suport pe blondină nici când este personajul negativ sau pozitiv, dară-mi-te în anime !
Se dă prea mare şi prea tare că cine este ea, dar dacă îi spui vreo două deja vezi cum o ia la sănătoasa !
Îţi mulţumesc pentru anunţ, my dear şi, te rog iartă-mă că numai acum vin cu "colindul", însă începutul acestei săptămâni a început cu o teză la limba şi literatura română... |
| | | Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| | | | Caroline Anderson Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Targoviste acebook : Alexandra Irina Nr. mesaje : 122 Puncte : 152 Reputatie : 10 Hobby-uri : Music, TV, shopping, outputs with friends.... Stare de spirit : Bored, but always with a smile!
| Subiect: Re: Owarinai Suki Joi 27 Dec 2012, 01:03 | |
| Roox! Iti adoor ficurile, ce pot sa zic! Esti o scriitoare foarta buna, te pricepi de minunee, cu fiecare capitol ma lasi in suspans, sunt bucuroasa ca iti citesc ficurile, sincer ma regasesc eu in ele, mai ales in acest fic, putin si in Kuroi Namida! Multe idei pe viitor si adu cat mai repede next-ul! Pupicii! >:D< |
| | | andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Owarinai Suki Joi 27 Dec 2012, 08:43 | |
| HEI HEI !! am trecut si pe aici si da si aici esti fenomenala Vreau Next-ul si la acest fic :love Si daca nu e prea mult sa ma anunti si pe mine Te-am !! |
| | | Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 28 Dec 2012, 03:09 | |
| Helauu, my lovers! Am adus next-ul, in special pentru ca domnisoara Lauren Smith incepuse sa imi reproseze faptul ca o tot bat la cap cu next-ul la ficul ei, iar la ale mele nu am mai postat unul de mult. Asa e? Gomene atunci!
Chapter 19 All in vain
Sakura's point of view
M-am plictisit. Am mai spus vreodata ca nu-mi plac spitalele? Nu? Ei bine, urasc spitalele. Urasc totul la cladirea gigant, de la albul monoton prezent in fiecare coltisor, pana la asistentele care ori isi urasc viata, ori ne urasc pe noi, pacientii. Poate amandoua. Poate ca spitalele au fost construite pentru a vindeca bolile, dar aici mai mult de imbolnaveai de depresie. Toti se uita la tine cu acea privire ucigatoare de parca tocmai ii lovisei. Chiar si atunci cand veneau pentru a schimba asternuturile, se comporta cu tine ca si cum ai fi un prizonier nenorocit dintr-o inchisoare de maxima securitate. Doar doctorii se mai comportau frumos cu tine din cand in cand, dar asta doar pentru a fi intelegator si cuminte ca sa poti raspunde la tratament. Si asta doar pentru a scapa de tine, eliberandu-se un loc pentru alt pacient. Pe langa momentele in care ramaneam singura, le adoram pe cele in care primeam vizite. Ma bucuram din toata inima cand ii vedeam pe toti cum intrau pe usa incet, crezand ca poate dorm. Singurul care incepuse sa ma deranjeze era acel baiat, Sasuke. Nu intelegeam ce e cu el, nu-l bagam niciodata in seama, intotdeauna gaseam ceva mai bun de facut decat sa vorbesc cu el. Venea foarte des la mine, dar nu facea nimic. Doar statea pe canapeaua din camera mea. De multe ori adormeam, iar atunci cand ma trezeam, il vedeam stand tot acolo, chiar daca ma privea sau dormea. Isi petrecea majoritatea timpului in salonul meu, iar cu asta nu am fost de acord inca de la inceput, chiar daca nu ii spusesem nimic. Nu avea si el o iubita cu care sa fie in momentele astea? De ce tot venea tot timpul la mine? Ceea ce ma intriga mai mult decar asta, era faptul ca Naruto nu era deloc nervos cand intra in salon si il vedea pe Sasuke cu mine. Era indiferent si fata de situatie, dar si fata de mine. Nu ma sarutase deloc de cand ma trezisem, exceptand data in care il sarutasem eu. Ma ingrijora! Gaara venise si el la doua zile dupa ce ma trezisem din coma. Aflase de starea mea chiar din prima zi, doar ca nu i-a fost permis sa plece de atunci. Oricum se va intoarce pentru comeback-ul trupei lui peste cinci zile. In momentul de fata, filmarile se incheiasera, iar acum se pregatea videoclipul. Nu as putea sa uit vreodata privirea lui cand i-am spus de Naruto. Era socat! De ce ? N-am idee. El nu ar trebui sa fie mirat din moment ce mi-a spus de atatea ori ca Naruto ma iubeste. De ce toata lumea se comporta atat de ciudat? Am fost total surprinsa cand l-am vazut pe Ji Heon intrand in salon, intr-un mod placut, evident. Desi facusem o greseala enorma cand ii acceptasem sentimentele, intotdeauna l-am considerat ca un frate. Fusese singurul meu prieten adevarat pe toata perioada liceului petrecuta printre straini. Ma protejase la fel cum ar fi facut-o si Gaara daca era langa mine. - Pe langa spital, esti fericita? m-a intrebat Ji Heon cu o privire care exprima atat seriozitate, cat si iubire. - Cred ca da. Nu stiu ce fusese cu raspunsul acela. Eram fericita. Ii aveam aproape pe toti cei dragi, asta trebuia sa ma faca sa ma simt bine. Dar era ceva ce nu ma lasa sa fiu pe deplin fericita. Ceva ce ma facea sa cred ca uit un lucru foarte important. -Nu ai sunat foarte convingatoare, a spus Ji Heon chicotind. Am oftat. -Da, stiu. Ma simteam totusi bine vorbind cu el. Desi teoretic nimic nu ma deranja, aveam un sentiment ca totul se intampla gresit. -Ce s-a intamplat cu Sasuke? a spus oftand de parca ar fi fost sigur ca asta era problema. M-a uimit intrebarea lui. Nimic nu se intamplase cu acel Sasuke, doar ca ma enerva stand mereu cu mine. Nu intelegeam un singur lucru. Ce legatura avea Sasuke cu mine? De ce toata lumea are asteptari de la Sasuke? Eu nici macar nu il cunosteam pe acest baiat. Prima data il vazusem cand ma trezisem, iar de atunci in fiecare zi. -Numele lui e Naruto, l-am corectat. Nu stiu exact, e distant fata de mine. De parca am interpretat totul gresit. Iar apoi un baiat ciudat sta tot timpul cu mine, nici macar nu imi aduc aminte de el, dar se comporta ca si cum ne-am sti de o viata. Spusele mele l-a lasat putin pe ganduri. De parca ceea ce spusesem eu era in contradictoriu cu ce stia el pana acum. -Naruto? Aveam impresia ca numele lui e Sasuke. Mda, poate ca nu am inteles eu bine, nici acum nu stau foarte bine cu japoneza. Am luat replica lui Ji Heon ca un motiv logic pentru care ii incurca pe Sasuke si Naruto. Nu era chiar atat de rau, era un motiv bun. M-am foit si m-am mai ridicat putin. Orice faceam, nu reuseam deloc sa stau comod. Inca un lucru pentru care sa urasc din tot sufletul spitalul. -Esti in regula?a intrebat parand ingrijorat. - Sunt ok, doar ca paturile astea de spital sunt foarte incomode. Le urasc! am spus revoltata. Ji Heon a ras. Momente ca astea imi aduceau aminte de vremurile cand eram in Seoul. Obisnuiam sa facem totul impreuna, radeam si ne distram. Am urat faptul ca a trebuit sa ne despartim, stiam ca asta l-a distrus. Imi parea chiar rau pentru el si imi era rusine de mine insami pentru faptul ca l-am parasit pentru Naruto. Stiu, il iubesc pe Naruto, dar tot regret. Nu trebuia sa ii accept sentimentele de la bun inceput, am stiut intotdeauna ca o sa risc sa il ranesc. Si am facut-o. El niciodata nu m-a ranit, nici macar putin, iar eu am fost o nenorocita pentru ca i-am frant inima. Si dupa toate astea, iata-l aici, vizitandu-ma la spital. Am auzit usa deschizandu-se, iar in momentul in care m-am uitat sa vad cine este, l-am vazut pe Sasuke intrand in salon. Nu am putut sa nu ma simt nervoasa pentru ca a venit din nou. Era urat din partea mea, dar el era ca un strain pentru mine. Venea mereu ca si cum m-ar cunoaste de o viata. L-a privit pe Ji Heon cu o privire de te baga in sperieti. Era aceeasi privire pe care ma asteptam sa o aiba Naruto cand il vedea pe Sasuke in salon. Era privirea iubitului care era prea gelos pe un simplu prieten al iubitei lui. -Hei, Naruto! l-a salutat Ji Heon. Mi-am intors privirea spre Ji Heon exact in momentul in care si Sasuke a facut acelasi lucru. De ce naiba ii spunea Naruto? Sasuke a parut si el uimit de numele pe care i l-a atribuit Ji Heon. -Ji Heon, numele meu este Sasuke, nu Naruto. Ji Heon parea confuz. Mi-a aruncat o privire care imi demonstra teoria, nu mai intelegea nimic. Trebuie sa recunosc, nici eu nu stateam mai bine la acest capitol. De unde naiba il cunostea Sasuke pe Ji Heon? De ce toata lumea il cunostea, iar eu nu? -Asta am crezut si eu pana acum cateva momente in care Sakura mi-a spus ca numele tau e Naruto. Sasuke s-a intors cu fata spre mine, vrand explicatii. De parca i le-as da. Cum am mai spus, nu il cunosteam. - Nu e adevarat. El e...ma rog, nu stiu exact cine e, dar Naruto este iubitul meu. Il sti, am fost impreuna la aniversarea lui. Chiar si acum, dupa ce statusem atat timp in coma, imi aduceam aminte de aniversarea lui Naruto si de petrecerea surpriza pe care i-am facut-o. A fost atat de surprins! Chiar daca eram impreuna cu Ji Heon, ne sarutasem in acea seara. Fusese sarutul dupa care tanjisem amandoi timp de trei ani si jumatate. Ji Heon era din ce in mai confuz, iar asta se putea citi in privirea lui. Nu stiam de ce toate cuvintele spuse de mine le produceau celorlalti confuzie. Spuneam adevarul, nu inventam povesti. -Sakura. a soptit Sasuke. M-am uitat din nou la el, aceeasi privire indurerata pe care o avea mereu cand venea la mine. Daca ii provocam durere, atunci de ce continua sa vina? -Am pierdut ceva? Poate ca nu stiu la perfectie japoneza, dar eu stiam altceva. Sakura, tu esti cu Sasuke, asa-i? a spus privindu-l pe Sasuke, apoi a continuat. Cum adica nu sti cine e Sasuke? M-au derutat putin cuvintele lui Ji Heon. Spunea niste lucruri pe care le tot auzisem de cand m-am trezit din coma. Nimeni nu intelegea de ce nu imi amintesc de Sasuke, iar eu nu am stiut niciodata ce sa le raspund. Era ciudat, pana si medicul spusese ca nu prezint semne de amnezie. A spus ca orice as fi uitat, e o situatie temporara, imi voi aminti. Dar pana atunci, nu ar putea ei sa ma lipseasca de preocuparile lor si sa ma lase in pace? De ce de fiecare data trebuiau sa ma intrebe daca mi-am adus aminte de Sasuke? Patetic si totodata enervant! Sasuke i-a facut semn lui Ji Heon spre iesire, iar el l-a ascultat fara a mai spune un cuvant. Aceea fusese ultima vizita in acea zi. Nimeni nu mai venise sa ma viziteze. A doua zi, Ji Heon s-a intors, dar nu se mai comporta la fel ca in ziua anterioara. Nu mai intreba nimic de Sasuke si se comporta ca si cum si-ar fi adus aminte ca Naruto era iubitul meu. Cred ca singurul care fusese amnezic era el. Doctorul hotarase ca m-am recuperat si ca pot merge acasa. Eram atat de fericita ca in sfarsit plecasem din spitalul acela nenorocit incat nu mi-a mai pasat ca nu-l mai vazusem pe Sasuke de cateva zile. Mai exact, din ziua in care vorbise cu Ji Heon. Nu ma ingrijora acea situatie, doar ca eram curioasa. Cred ca ma obisnuisem cu el stand mereu langa mine. Cred ca era cea mai tacuta persoana pe care o cunoscusem vreodata. Camera mea arata exact la fel cum mi-o aminteam. Fiecare fotografie era la locul ei, nimic nu lipsea. Singurul lucru care disparuse era praful pe care il uram din tot sufletul, intotdeauna urasem sa il sterg. Desi eram in regula, mama nu voia sa ma lase nici sa ies din camera. Spunea ca cel mai bine pentru mine era sa stau in casa, iar cand voi fi complet recuperata, o sa pot sa ies. Stiam ca prin recuperata se referea la Sasuke, voia sa mi-l amintesc. Nu i-am spus ei asta, dar astea erau gandurile mele. Toata lumea avea grija de mine, ma simteam ca o invalida. De obicei m-as fi simtit bine, dar nu mai voiam ca cineva sa ma mai dadaceasca. Dupa o saptamana dupa ce am venit acasa, Sasuke s-a hotarat sa ma mai viziteze. Cand a intrat in camera, se uita melancolic la toate lucrurile de pe birou. A deschis un sertar de la birou si a spus de acolo o rama cu o fotografie. A venit langa mine si a intins mana ca sa o iau. Era o fotografie de la aniversarea lui Naruto. Eram toti acolo, eu, Naruto, Ino, Gaara si toti ceilalti. Un baiat mi-a atras atentia mai mult decat o facea fotografia in sine. Sasuke. Era si el acolo, in mijloc, cu tortul in mana. -Sakura. a soptit. El se uita atent la mine, analizandu-mi reactia. De data aceasta, voiam o explicatie.De ce la aniversarea lui Naruto, Sasuke era cel care tinea tortul? De ce nu mi-l amintesc daca am fost amandoi acolo? Chiar si ca strain, trebuia sa il observ. -Sakura, a repetat. Nu stiu de ce am venit aici, poate ca inca mai caut o sansa ca tu sa iti amintesti de mine sau poate doar voiam sa te mai vad odata. Nu stiu de ce, dar cuvintele lui imi provocau tristete. Suna ca un adio. Chiar daca ma enerva pentru ca ma vizitase prea des si era atat de tacut in prezenta mea, nu voiam sa dispara pur si simplu. -Pleci undeva? am reusit sa spun. Parea o situatie penibila dintr-un film pe care il uram din tot sufletul. Eu eram penibila. Tocmai am spus ca pentru mine, el era un strain. Dar nu intelegeam de ce ma simteam atat de lipsita de viata. -Speram sa nu, a oftat. Venisem aici, sperand din toata inima ca tu sa iti amintesti de mine, iar lucrul asta m-ar fi impiedicat sa plec. But it can't be helped, I have to go. (lit. Dar nu se mai poate face nimic, trebuie sa plec.) Cu putina engleza pe care o stiam, mi-am dat seama de intelesul cuvintelor lui. Uram filmele romantice, iar scena aceasta parea dintr-unul siropos. Intotdeauna am urat genul acesta de filme pentru ca pur si simplu se intamplau doar lucruri ireale. Voiam sa imi creez eu propria mea poveste de dragoste. -Imi pare rau. am soptit. A oftat, apoi s-a ridicat si a plecat.
Ultima editare efectuata de catre Hanazawa Rin in Joi 10 Ian 2013, 14:13, editata de 3 ori |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 28 Dec 2012, 09:34 | |
| Maaa (D) Deci nu iti dau voie sa ii desparti. (D) Deja au fost desaprtiti si apoi impacati si despartiti si impacati de nu stiu cate ori, o data ar trebui si ei sa fie fericiti impreuna. :)) Trecand totusi peste asta, capitoll a fost de vis, nu altceva. Am ramas blocata cu ochii pe ecran de la inceput pana la sfarsit citind pe nerasuflate fiecare rand. Sunt curioasa, atat de curioasa. Vaii, abia astept sa vad ce se va intampla in continuare. Spor la scris si multe idei pe viitor. Te pup. :* |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 28 Dec 2012, 12:23 | |
| Heii. Multumesc pt mesaj. De ce, de ce, de ce, de ce ? DE CE ? :( De ce nu pot fii si ei fericiti macar o data... Off, ce ne faci tu noua :)) Sunt de acord in totalitate cu , Choco . Chiar a fost un capitol genial care nu te lasa sa-ti iei privirea nici 2 secunde de la poveste. Superb. Deabia astept continuarea ! Succes la scris !
P.S: Sunt pe telefon, deci scuze daca am vreo greseala. O sa dau un edit.
Ultima editare efectuata de catre Claudia ☆ in Vin 28 Dec 2012, 21:19, editata de 1 ori |
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 28 Dec 2012, 12:40 | |
| Și am avut dreptate! Deci, abia îți așteptam next-ul și nu primeam nimic. -Pot să zic deci, profa de română nu e aici ca să mă termine- Se vede că a trebuit să te scot din sărite ca să-l aduci! Și nu regret. Ha! Ia să vezi câtă lume va fi fericită din cauza asta! Acum să trecem la capitol că deja am aberat destul. Next-ul a fost mirific, mirobolant, superb și alte adjective d.astea cu care ne mai cunoaștem noi. Ca de fiecare data, de altfel. Deși, evident, știu cum se termina fic-ul , tot abia aștept să văd ultimul capitol. Tu faci lucrurile să fie speciale, eu le fac doar relaxate. Și după cum bine știi , special e mai frumos decât relaxat. Abia astept next-ul! Să nu uiți să mă anunți! Te iubeeeesc! |
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 28 Dec 2012, 12:44 | |
| hei darling !!! iti multumesc din suflet ca m-ai anuntat si tot ce pot spune despre capitol este ca m-a tinut lipita de scaun si cu ochii aproape lacrimand Vreau next-ul cat de repede !!! |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 28 Dec 2012, 13:12 | |
| Hei
Multumesc pentru mesajul privat, ma bucur ca ma anunti de fiecare data cand postezi, chiar sper ca o vei face in continuare. Vreau sa mentionez ca am citit capitolul imediat ce l-ai postat aseara, azi dimineata, mai bine zis. Dar imi era atat de somn si nu am mai comentat :( Oricum am ajuns acum. Tin minte ca mai aveam putin si plangeam. Saracul Sasuke, imi doream atat de mult sa il recunoasca. Dar nu e tarziu, nu-i asa? Trebuie sa il opreasca, sa isi aminteasca de el. A fost un capitol trist, care m-a miscat. Abia astept urmatorul capitol, fa-ne o surpriza si adu-l repede.
|
| | | Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 28 Dec 2012, 13:45 | |
| Hello ^.^ Credeam ca n-ai sa mai pui nextul asta nici dupa ce trece vacanta =] Dar iata-l ! Probabil este cel mai trist capitol. Mie imi pare nespus de rau ca Sakura nu-si aduce aminte de Sasuke, dar sunt sigura ca ai un as in maneca si o sa ne uimesti mai mult ca sigur ;) Clar nu sunt singura care vrea nextul, asa ca grabaste-te :*
Fasole xD |
| | | Caroline Anderson Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Targoviste acebook : Alexandra Irina Nr. mesaje : 122 Puncte : 152 Reputatie : 10 Hobby-uri : Music, TV, shopping, outputs with friends.... Stare de spirit : Bored, but always with a smile!
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 28 Dec 2012, 16:16 | |
| Wow! Doamne ce mila mi-e de Sasuke, saracu! Sper din tot sufletul sa isi aminteasca Sakura totul si sa fie si ei o data fericiti! Rox...pune-te pe treaba si adu-ne next-ul! |
| | | Aneta Blanche Chūnin
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 28 Dec 2012, 17:47 | |
| Pe bune acum... Sakura deja începe să mă exaspereze cu Naruto al ei ! Dacă și-ar da măcar seama că Sasuke este cel care o iubește, dar este mult prea târziu, deoarece a plecat...
Îmi vine să îi dau în cap rozaliei, daoarece i-a dat o nouă șansă lui Ino ca să îl cucerească pe brunet ! Există o șansă ca el să moară singur, de bătrânețe, atunci când va fi bătrân, sau măcar, dacă dorești, nu o băga și pe Ino în cârca lui, deoarece voi face infarct !
Îți mulțumesc de anunț și, să știi că te descurgi foarte bine nu numai la acest fic, ci și la celălalte două ! |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 28 Dec 2012, 18:08 | |
| Buna:*:. Ma bucur ca ma anunti de next tot timpul. Recunosc ca am anulat putin citirea ficului pentru ca am avut putina treaba, insa, era imposibil sa nu trec cu un comentariu la tine. Imi place capitolul ^^..dar nu vreau sa ii desparti pe brunet si rozalie AGAIN...si asa au trecut prin multe :(. Nu as putea sa il vad din nou pe Sasuke cu Ino. Nu se potrivesc deloc. Dar am incredere in tine ca mai devreme sau mai tarziu o sa fie si SasuSaku. Spor la scris si imaginatie ^^. Te pupa Deya .
PS: Sa nu uiti sa ma anunti! |
| | | Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Owarinai Suki Dum 06 Ian 2013, 04:13 | |
| Buna, scumpelor! V-am adus penultimul capitol din Owarinai Suki, sper din tot sufletul sa va placa. Acest capitol este pentru Lauren Smith, pe care o ador. Nu esti singura, sweetheart! Ma ai pe mine, ne ai pe noi! Cu totii te iubim!>:D< Am vrut neaparat sa pun acest capitol in seara asta, pentru tine, iar acum ma voi duce sa dorm.!:)) V-am pupat!
Chapter 20 Owarinai Suki
Sakura's point of view
Inca imi aminteam senzatia pe care am avut-o cand a iesit din camera. Am vrut sa il opresc din drumul lui, doar pentru a nu ma parasi. Nu stiam ce era cu mine, il iubeam pe Naruto, atunci de unde era senzatia aceea? De cand m-am trezit din coma nu am avut niciun sentiment pentru Sasuke, dar acum nu stiu ce sa mai cred. Stiam doar ca nu voiam sa il mai vad suparat, mai rau, suparat pe mine. Am vazut in ochii lui ca spera din tot sufletul sa intre in camera mea, iar eu sa ii spun ca mi-am adus aminte de el. As fi facut orice sa ii schimb privrea trista pe care o afisase cand i-am spus ca nu s-a schimbat nimic. La inceput, am fost ok. Cu cat minutele treceau, cu atat voiam mai mult sa ma duc sa vorbesc cu el. Nu stiam nici cand pleaca si nici unde. Nu cred ca Gaara fusese anuntat de plecarea lui Sasuke, dar eu voiam sa aflu cand va pleca. Nu stiu de unde aceasta dorinta de a fi langa el, nu-i puteam face fata. Eram in momentul in care nu stiam de ce simt, insa stiam doar un singur lucru: il voiam pe el.
Sasuke's point of view
Nu mi-am putut regreta decizia de a pleca din Tokyo, insa nu aveam un alt lucru pe care-l puteam face. Era o situatie mult prea urata. Era adevarat, nu stiam cu adevarat ce o sa fac in continuare, dar nu mai puteam ramane. Era o decizie de ultim moment si trebuie sa recunosc, nu voiam sa plec. Voiam sa raman langa ea, sa o protejez, sa fiu sigur ca niciodata nu imi va duce dorul. Dar asta se va intampla, voi pleca, iar ei nu ii va pasa. Nu era vina ei, nu era vina nimanui. Doar ca ma simteam ciudat, eram singura persoana pe care o uitase. Iubitul ei. In momentul de fata, ea crede ca Naruto e cel pe care il iubeste si chiar nu inteleg de ce. Nimeni nu intelege. Oferta de munca a venit intr-un moment de confuzie. Nu am crezut ca o sa vreau sa ma mut. Gresit, nici acum nu vreau. Doar ca, simt nevoia de a ma libera de tot. Lucrurile nu mai stau atat de bine ca acum cativa ani, parca totul era mai usor cand avea doar cincisprezece ani. Acum in schimb, ea putea fi tinta oricarui burlac. Regretam ca o lasam singura, dar nu aveam de ales. Ea nu ma dorea. Am auzit soneria de la intrare, nu stiam cine ar putea fi, nu asteptam musafiri. Oricum, speram sa fie cineva apropiat, casa mea arata in cel mai deplorabil mod. Hainele erau aruncate pe jos, impreuna cu lenjerii si toate chestiile posibile. Uram sa imi impachetez lucrurile. Cand eram mic, mama o facea pentru mine, iar dupa ce ai mei au murit, nu am mai plecat nicaieri. Cand am reinceput sa mai calatoresc, Ino le facea pentru mine. Nu ca as fi pus-o eu, ea insista. La inceput, am incercat de cateva ori sa o fac sa ma lase pe mine, dar vazand ca nu are de gand sa renunte, am acceptat sa imi faca bagajul. Soneria se auzea incontinuare, avand un ton enervant. Nu m-am mai obosit sa ma mai uit in vizor, ci doar am deschis usa. Era Naruto. -Salut! a spus, trecand pe langa mine. Wow, ai chef de treaba, nu gluma! a spus cand a vazut toata dezordinea de pe jos. Am ras amandoi. Stia si el la fel de bine ca mine ca nu eram o buna gospodina. Uram tot ce era legat de curatenie si mancare. Nu puteam nici sa fac o portie de cartofi prajiti fara sa ii ard macar putin. Ce sa mai, eram un dezastru in bucatarie. -De cateva ore incerc sa imi fac bagajele, insa nici acum nu am reusit. am ras, amintindu-mi de greutatile pe care le-am intampinat incercand sa imi impachetez toate hainele si sa le fac si loc in valize. -Eu tot nu inteleg de ce trebuie sa pleci. a spus, privindu-ma trist. Am oftat. Nici eu nu intelegeam, dar asa simteam in acel moment. -Ea nu ma mai iubeste. am spus, simtindu-mi ochii umezi. -E amnezica, Sasuke! Normal ca te iubeste, doar ca nu isi da seama de asta acum! M-am asezat pe canapeaua din sufragerie, punandu-mi capul in maini. Nu voiam sa plang, dar era tot ceea ce puteam face. Sentimentele ma faceau sa fac lucruri pe care nu le mai facusem in viata mea. Plansul. Niciodata nu am plans din cauza unei fete, inafara de Sakura. Naruto nu m-a vazut prea des in aceasta ipostaza asa ca nu stia cu ce sa ma ajute. Dupa ce am terminat cu jelitul, m-am hotarat sa termin cu bagajele. Usor de spus, greu de facut. Salvarea mea a fost ca Naruto m-a ajutat sa imi termin treaba. In comparatie cu mine, el era foarte bun la asta. Desi imi luase vreo trei ore pana sa vina el, cu ajutorul lui am terminat totul intr-o ora. La cererea lui Naruto, am iesit in oras. Era destul de devreme pentru un club, asa ca am mers doar la o pizza. Era acelasi restaurant unde m-am batut cu barmanul acela, sperand ca voi scapa de el. Dar nu, el statea la bar, dandu-se la cliente. Am sperat ca nu ma va observa si m-am asezat cu Naruto la cea mai indepartata masa de bar. Nu voiam sa ma mai cert din nou cu el, acum ca eram perfect treaz. Si totusi, ma mir cum de inca mai lucreaza aici. Fusese vina lui, totusi. Cred, nu-mi pot aminti prea multe. Am comandat cate o pizza de fiecare si suc. Naruto nu putea sa bea pentru ca era cu masina, iar eu nu voiam sa fiu singurul care se imbata. Oricum, nici nu era indicat. Nu voiam ca maine in avion sa am o migrena de nu ma va lasa sa inchid deloc ochii. Nu aveam nevoie de asta acum. Ca si data trecuta, amaratul acela de barbam ne-a adus comanda. Eram curios daca mi-a pus ceva in pizza, stiam sigur ca nu ma placea. Poate ca mi-a pus otrava, incat sa mor chiar aici. Sau poate nu stiu, somnifer ca sa adorm la volan. Totul e posibil. -Nu ai de gand sa renunti la meseria de chelner, nu? m-am trezit intreband. Sincer, chiar nu voiam sa ma cert cu el din nou, dar pur si simplu fata lui o cerea. -Te-a parasit deja? Parea ca o vei tine langa tine toata viata, dar la ce sa ma astept de la unul ca tine. a spus el, ignorandu-mi intrebarea. Era un idiot. Poate ca si eu o cautam cu lumanarea, dar totusi. Era un idiot. Uram fiecare cuvant pe care il spunea. -Defapt nu. Imi pare rau ca nu a venit cu mine azi, poate ca observai si tu ca nu e o fata pentru tine. E doar pentru mine, ne-am casatorit. Am putut observa cum i-a cazut maxilarul la auzul cuvintelor mele. Ochii i s-au umplut de furie si mai avea putin si scotea fum pe urechi, la fel ca in desenele animate. Era ofticat. Stiu ca era o minciuna, dar era una spusa doar pentru a-i inchide gura idiotului astuia. Era o minciunica spusa pentru o cauza nobila. -Ma mir, a spus cand s-a adunat cat de cat. O sa regrete decizia ei, fi sigur. Nu o sa treaca mult pana ce tu te vei imbata ca porcu' si mariajul vostru se va destrama. Buff! Am avut nevoie de tot autocontrolul pentru a nu il lua la pumni pe amaratul asta. Nu-mi pot imagina o situatie in care acest idiot ar fi un bun cetatean. Din cate am putut observa, nu-si putea tine gura nici in prezenta domnisoarelor frumoase, nici in a prietenilor lor. -Si daca asta se va intampla, ce crezi ca va face ea? Doar nu crezi ca ea va veni la tine. am spus deja razand. Naruto chicotea si el, abtinandu-se sa nu faca comentarii pe seama lui. -Evident, doar nu crezi ca va sta toata viata cu tine. Fata are nevoie de distractii pe care numai eu i le pot oferi, tu deja esti un bosorog pentru ea. In ciuda situatiei, am ras de increderea lui de sine. Era uimitor cum un om poate avea atata prostie in capul lui mare. -Ea nici macar nu isi mai aminteste de tine. am spus, rezistand impulsului de a scoate limba ca un copil de maxim cinci ani. Barmanul a plecat, iar dupa aceea am bufnit in ras, impreuna cu Naruto. Am primit toate complimentele posibile cum ca sunt atat un actor bun, cat si un mincinos extraordinar. Din momentul in care Naruto m-a lasat acasa, am avut nevoie de un control extraordinar pentru a nu ma duce la Sakura si sa o iau in brate. O vazusem ziua trecuta, dar deja imi era dor de ea. O iubeam. La naiba, o iubeam atat de mult! Nu imi aminteam cum m-a luat somnul pentru ca teoretic, imediat s-a auzit alarma enervanta. Trebuia sa fiu la aeroport in mai putin de o ora. In zece minute eram gata, purtand o pereche de pantaloni verde inchis si un tricou alb. Tenesii pe care i-am incaltat inainte sa plec erau albi. Nu a trebuit sa astept mult, chiar in timp ce ma incaltam, Naruto venise. M-a ajutat sa imi pun toate bagajele in portbagajul de la masina sa, iar apoi am pornit spre aeroport. Nu era o distanta foarte mare intre casa mea si aeroport, asa ca am ajuns acolo in maxim douazeci de minute. Mi-am dus bagajele, ajutat de Naruto, ca si atunci cand am plecat de acasa. -Imi va fi dor de tine, omule! a spus Naruto. -Crede-ma, si mie imi va fi! O sa ne vedem in concedii. L-am luat in brate pe prietenul meu din copilarie, amintindu-mi de vremurile bune. Da, o sa-mi fie dor de el. Uram faptul ca nu am putut sa il anunt pe Gaara de plecarea mea in Moscova, dar vom mai vorbi la telefon. As fi vrut sa fie si el aici sa-mi iau la revedere de la el, dar nu se putea, iar eu intelegeam asta. Naruto a plecat, iar eu m-am dus spre imbarcare. Nu ma asteptam sa gasesc mai multi la aeroport, luandu-si ramas bun, pentru ca nu anuntasem multa luma. Doar doua persoane, Naruto si Sakura. O intelegeam pe ea, nu avea motiv sa isi ia ramas bun. Pentru ea, eu nu existam in trecut. -Sasuke. Am inlemnit. Nu stiam ce ar trebui sa fac, oricum nu eram in stare de nimic. Inghetasem. Auzul vocii ei m-a socase. Mi-am auzit numele inca o data si m-am intors. Era ea. Se uita la mine si imi zambea. In momentul ala am stiut, nu mai eram decat un strain pentru ea. Isi amintise! A inceput sa alerge spre mine, as fi facut si eu acelasi lucru, doar ca nu puteam sa ma misc. Speram din tot sufletul sa nu fie doar un vis, voiam sa fie adevarat. Desi visasem zilele astea ca ea si-a adus aminte, acum speram din tot sufletul ca nu ma voi trezi dimineata si totul se va intoarce la normal. Normalul anormal. Cand a ajuns la mine, mi-a sarit in brate si m-a sarutat. Iubeam acele buze, la fel cum o iubeam pe ea. Imi fusese atat de dor de ea. Nu am mai fost capabil sa o sarut de cateva luni, iar acum toata dorinta pe care o simteam, a explodat. Limbile noastre deja erau intr-o lupta fara sfarsit, speram noi. Ii exploram fiecare milimetru din gura ei. Buzele ei. Le iubeam, aveau un gust ca de Rai. Era paradis. O senzatie pe care doar ea mi-o poate provoca, era ea. Nevoia de aer ne-a facut sa intrerupem sarutul, in ciuda noastra. In momentul ala, as fi vrut sa fiu vampir, sa nu am nevoie niciodata de blestematul aer. Voiam sa ii explorez gura ore in sir, poate chiar zile. O voiam pe ea, mai presus de orice. Am privit-o in ochi si am stiut ca ma iubea, iar zambetul ei imi confirma teoria. -Iti amintesti. am spus. Am mai sarutat-o putin pe buze, doar atat. Un sarut nevinovat. -Nu. a spus, lasandu-si privirea in jos. Privirea imi exprima confuzia, iar zambetul imi pieri. Era ca si cum ma trezisem dintr-un vis frumos care nu voiam sa se termine. De asta imi era cel mai teama. Am privit-o in ochii ei de un verde ca de smarald care, in ciuda situatiei nemiloase, exprimau iubire, iar ea zambea ca si cum nimic nu se intamplase. Ca si cum eram doar noi doi, indragostiti, pe o insula indepartata. -Dar te iubesc. a spus. Nu vreau sa pleci. De asta era nevoie ca sa nu te urci in avionul acela, nu? Am zambit din toata inima. Am luat-o in brate, apoi am sarutat-o. Era a mea.
Ultima editare efectuata de catre Hanazawa Rin in Joi 10 Ian 2013, 14:19, editata de 3 ori |
| Subiect: Re: Owarinai Suki Dum 06 Ian 2013, 04:32 | |
| Sweetheart, te iubesc! Deci mi-a venit sa plang pe tot parcursul capitolului! Mai putin la faza cu minciuna. Nu mai am cuvintee.. next-ul a fost tot ce e mai bun in viata: ciocolata, inghetata,vata de zahar si curcubeu. Intamplarile sunt descrise atat de frumos, de induiosator. Sunt mandra de tine! Si de asemenea, sunt onorata ca acest next mirobolant imi este dedicat. Mie trebuie sa mi se multumeasca pentru asta! Mersi, scumpo! Esti cea mai buna! Ai grija de tine! Cand ne revedem, am eu. Edit: Lasa, Rinnie, daca restul nu ma iubesc, ii voi face sa ma adore! =)) |
| Subiect: Re: Owarinai Suki Dum 06 Ian 2013, 09:30 | |
| awwww ce capitol dulce ! Am avut lacrimi , rasete ( la faza cu minciuna ) Dar in special un zambet mare la sfarsit cand, Sakura, si-a dat seama de ceea ce simte ! Vreau next-ul si merci ca m-ai anuntat Bafta si spor la scris in continuare ! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Owarinai Suki Dum 06 Ian 2013, 09:57 | |
| Vaaaaii, maa, ma omori lent. (D) Sincer, nu stiu cum de mai rezist citind asa cate putin cate putin, mai ales ca acum vine si finalul. Fiinta a lui Dumnezeu, eu una ma inclin in fata ta, imi dau si palaria jos in fata ta si tot ce mai vrei. Nu stiu cum, dar felul tau de a scrie este captivant, pe putin. Povestile tale ma prind, de fiecare data raman in suspans sau chiar daca nu, tot vreau sa citesc continuarea. Ai un fel de a ma atrage in poveste, de a ma face sa raman aici si sa vreau o continuare, dar totodata sa nu vreau sa se apropie un final. Cand si daca vei scrie o carte, anunta-ma si pe mine te rog. :) Preconizez ca tot pe aici voi fi si atunci. :) Te pup. :* |
| | | Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Owarinai Suki Dum 06 Ian 2013, 14:02 | |
| Hello <3 Merci ca m-ai anuntat si WOW ! Cand Sasuke a ajuns la aeroport credeam ca el chiar va pleca, dar inca speram ca Sakura va ajunge la timp pentru a-l opri. Si a ajuns, iar dupa aceea, ai intors situatia la un moment trist, cand Saku a zis ca nu-si aduce aminte si din nou ai trecut la fericire cand Sasuke a zis ca este numai a lui. Un capitol extrem de palpitant. Mi-a placut mult. Extrem de mult <3 Sa aduci nextul repejor ^.^
Fasole xD |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Owarinai Suki Dum 06 Ian 2013, 17:15 | |
| |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Owarinai Suki Dum 06 Ian 2013, 17:42 | |
| |
| | | Aneta Blanche Chūnin
| Subiect: Re: Owarinai Suki Dum 06 Ian 2013, 18:44 | |
| Penultimul capitol ? Tu glumești sau îți bați joc de mine ? No, I'm kidding, so calm down... să revenim la principalul subiect !
Da, știam că Sakura îl va ierta pe Sasuke și, chiar mă așteptam să îl oprească exact în ultimul moment ! Atât de emoționantă a fost ultima parte, încât mai umpic și îmi dădeau lacrimile, asta dacă nu au făcut-o deja...
Aștept următorul capitol cât mai repede cu putință, dar să știi că nu te grăbesc, deci poți sta liniștită ! Îți mulțumesc foarte mult pentru mesajul privat și, continuă tot așa, poate vi și cu sezonul doi ! |
| | | NaTy nAtY EvIl Genin
Sex : Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 160 Puncte : 188 Reputatie : 8 Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc Stare de spirit : In love
| Subiect: Re: Owarinai Suki Dum 06 Ian 2013, 20:15 | |
| Edit Edit-ul Cum ultimul capitol? offffff , oricum abea astept sa vad finalul si presimt ca va fi unul HPPY (sper ) Pacat ca Sakura nu-si aduce aminte de trecutul ei cu Sasuke , dar totusi imi pare bine ca si-a dat seamaca il iubeste si nu l-a lasat sa plece Mi-a placut mult acest capitol si abea astept sa vad ce se intampla in continuare Merci mult ca m-ai anuntat si sper sa o faci si in continuare . Scz ca nu am dat com mai repede , dar nu prea am avut timi si am tot amanat pana acum cand am reusit in sfarsit Te pupacesc si spor la ideei si mai bune P.S, VREAU NEXTU-L CAT MAI REPEDE
Ultima editare efectuata de catre NaTy nAtY EvIl in Mar 08 Ian 2013, 18:18, editata de 2 ori |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| | | | Caroline Anderson Genin
| Subiect: Re: Owarinai Suki Lun 07 Ian 2013, 17:59 | |
| Heeei creatooo! Multuu` ca m-ai anuntat! Chiar daca a aterizat tarziu pe la ficul tau, l-am citit..si vreau sa iti spun ca e grozav, atat de induiosator , atat de frumos, dar imi pare asa de rau ca Saku nu si-a amintit, si imi pare extrem de rau ca acest capitol a fost penultimul, sincer scri atat de bine, si stii ca acest fic este preferatul meu, dintre cele 4, nu voiam sa se termine niciodata! Sincer, sper sa nu plece Sasuke, merita sa fie si ei in sfarsit impreuna! Cat de dulce a fost cand Sakura i-a zis un TE IUBESC asa de frumoos! Ahh! Eeeh..poi ce sa mai zic, multe idei pentru a da lovitura de gratiee scumpoo! Grijii de tinee! Pupici! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Owarinai Suki | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|