Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 10 Apr 2012, 08:01 | |
| |
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 10 Apr 2012, 08:35 | |
| Oh, baby! I can't believe! Saku... Cum ai putut? Nu trebuia sa il saruti! Tu il iubesti pe Sasuke si asta nu trebuie sa se schimbe! Sper sa fie Gaara la usa si Sasuke sa nu afle de asta...
Oh, yeah, baby! Bravo Saku! Asa te vreau, doll ! Fa-l sa sufere, sa ii para rau ca nu s-a despartit de Ino in prima clipa in care s-a aprins scanteia intre voi! Sa simta si el gelozia, la fel cum ai simtit-o tu atunci cand el se mozolea cu Ino ca un ne...nepasator(ca sa nu fac spam ), stiind ca tu erai acolo. Nici macar nu ai vreo vina, avand in vedere ca intre voi nu a fost nimic, deci fa-l sa sufere, baby!
Deci, cam asa suna ideile acum in capul meu: o parte buna si moale si o parte rea si neiertatoare, dar totusi, rationala! Eu chiar vreau un next maaai lung decat asta, insa ma bucur ca nu a fost la fel de scurt ca celalalt! Kiss & Hug, baby! P.S: Sper ca nu te superi ca sunt ataaaaat de pretentioasa la next-uri! |
| | | .Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mier 11 Apr 2012, 08:56 | |
| Woooow! . Foaarte tare!
Hey, imi pare rau ca nu am comentat pana acum, dar nu prea am avut timp sa citesc. Mii de scuze scumpo! Dragostea dintre o fata de 15/16 ani si un politai de 21? Nu am mai vazut asa ceva! Este chiar interesant cum cei doi se pot iubi, fiind foarte constienti de diferenta de varsta totusi. Aici se demonstreaza concret ca iubirea nu tine de varsta, marime, culare, sau alte lucruri materiale. Nu! Ea tine de cat de bine te simti in jurul persoanei pe care spui ca o iubesti, tine de faptul ca ai fi in stare sa iti dai viata prntru acea persoana! In fine, oricum ar fi ceva iesit din comun ca cei doi sa fie impreuna inca de cand Sakura are doar 15 ani! Poate dupa ce implineste 18, am putea discuta. Atunci r fi mai pregatita. Cazul acela foarte asemanator cu povestea noastra cred ca l-a sfasiat pe bietul Sasuke. Naruto si Gaara se simt ingrozitor de vinovati, mai ales Gaara, desi nu e vina lui. Imi pare asa de rau pentru ei! Ino saraca, cred ca poate a stiut de la inceput de sentimentele dintre cei doi, dar a sperat ca inca in inima lui Sasuke a mai ramas putina iubire si pentru ea. Oare va fi in stare sa se desparta de Sasuke ca cei doi sa poata fi impreuna? Rapunsul acesta nu-mi da pace!
Geniala poveste! Abea astept urmatoarele capitole si sper sa ma poti anunta daca se poate.
Iti urez sarbatori fericite si spor la scris scumpo!
Love ya'! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mier 11 Apr 2012, 09:29 | |
| |
| | | Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 13 Apr 2012, 12:54 | |
| AM reusit sa devorez toate capitolele si sunt extaziata. Imi place mult aceasta idee de iubire interzisa. Iar problema cu dialogul, mie una imi place abundenta de replici. Nu sunt seci si contureaza frumos capitolul. Ador faptul ca adaugi si expresii in japoneza sau coreana. SPor la scris si pupici sa aduci rapid nextul. |
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 13 Apr 2012, 22:04 | |
| Hey, doll! Nu stiu daca am comentat la acest fic, insa imi place foarte muuult!!! Iti zic sincer ca il ador! Deja ne tii in suspans de ceva timp, baby Dar ce zic eu? Cred ca toate avem treaba acasa, sa ne ajutam parintii, mai ales mamele, asa-i? Eh, dar tot trebuie sa iti faci timp sa treci pe la fic, ca altfel ne suparam rau de tot! Astept next insotit de PM, honey! |
| | | Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 17 Apr 2012, 15:24 | |
| Hei girls!
Imi cer scuze ca nu am mai postat de ceva timp, dar nu mai am net. A fost si Pastele si nu au putut sa mi.l repare, so what can i do? Acum sunt pe calculatorul unei verisoare. De abia am reusit sa pun mana pe un calculator cu net. Cuapitolul este terminat, il am in calculator si il voi posta atunci cand voi avea net. Son, Sayonara!!!!
Kiss, kiss^.^ Hanazawa Rin
|
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Owarinai Suki Joi 19 Apr 2012, 14:47 | |
| |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Owarinai Suki Joi 19 Apr 2012, 15:50 | |
| Hellăăuu' darling Cu ce sa incep? Hmm, imi pare rau ca nu ti-am citit fic-ul mai devreme pentru ca e prea interesant si genial. Ador ideea si e foarte foarte foarte originala, cel putin eu nu am mai citit astfel de fanfic-uri deci apreciez. Din primul capitol mi-ai atras atentia si eram asa nerabdatoare sa citesc in continuare. Recunosc si eu ca diferenta dintre Sasuke si Sakura e enorma, dar ma conformez la zicala aia veche " dragostea nu are varsta" . Mi-a placut enorm faptul ca Naruto in povestea ta era un tip inteligent, cu capul pe umeri si foarte responsabil.. A fost amuzant faptul ca atunci in restaurant Sakura credea ca toti sunt ametiti din cauza alcoolului si am fost asa uimita ca Naruto nu era, tocmai el, wtf. M-ai lasat in suspans, desi stiu ca cel care a intrat pe usa e Gaara, vreau sa vad ce reactie are. Probabil va fi dezamagit de Sakura insa... cine stie. Astept next-ul si sper sa vina repede. Kiss and Hug, darling !
|
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Owarinai Suki Joi 19 Apr 2012, 20:22 | |
| Nu cred ca iti imaginezi cat de rau imi pare pentru ca abia acum iti citesc ficul care apropo este pur si simplu minunat. M-ai tinut pana acum numai cu suflutu la gura decate ori afta Sasuke sau Sakura oftam si eu...AI atatea sentimente si atata descriere...Este un fic care cu adevarat merita citit. Chiar nu stiu ce sa mai zic...As umple un caiet daca as sta sa iti spun cat si de ce imi place ficul tau. Nu il iubesc pur si simplu. Tu m-ai facut sa il iubesc. Astept next si PWP dolshe |
| | | »Beţişor« Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Romania, Ialomita Nr. mesaje : 135 Puncte : 165 Reputatie : 3 Hobby-uri : Sa scriu ficuri :)) Stare de spirit : Good...very good.
| | | | Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Owarinai Suki Sam 21 Apr 2012, 15:02 | |
|
Chapter 11 Cuvant fara litere!
Gaara's point of view
Eram socat! Orice sansa de a o face sa se razgandeasca a disparut atunci cand am vazut cele doua persoane din fata mea.Ea... chiar a reusit sa treaca peste! Vazand-o sarutandu-se cu alt baiat m-a facut sa realizez ca ea e doar o pustoaica si ca pana la urma, doar nu va suferi pentru Sasuke toata viata. Incercam sa o inteleg, dar nu puteam. Vazand-o in aceasta ipostaza m-a facea sa ma gandesc doar la Sasuke. El era asa de ranit doar stiind ca Sakura nu il iubeste. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de ranit va fi cand va afla de iubitul surorii mele. De ce se intampla toate astea intre sora mea si cel mai bun prieten al meu? Este o idee foarte buna de un film, dar in viata reala nu mai e asa de fascinant sa iti privesti persoanele dragi suferind. - Sakura? m-am trezit intreband. Sakura a oprit sarutul cu acel baiat si s-a uitat curioasa la mine. Cand m-a vazut, ochii i s-au umplut de bucurie dar dupa cateva secunde aceasta a fost inlocuita de soc. Probabil nu vroia ca eu sa stiu si de asta nici nu mi-a spus in zecile de convorbiri telefonice pe care le-am avut de cand ea a plecat din Tokyo. Am putut auzi cum tipul de langa ea a intrebat-o "Cine e tipul?", insa nu l-am bagat in seama. Eram furios pentru prostia pe care a facut-o ea. Chiar acum... cand mi-am dat seama cum sta situatia defapt! Tipul m-a privea urat. Privirea lui furioasa exprima clar gelozia. Da, credea ca sunt vreun baiat interesat de ea, sau ceva asemanator. Daca asta il facea sa se indeparteze de ea, puteam sa joc si rolul asta. Desi ma indoiesc de faptul ca Sakura l-ar lasa sa creada asta! Chiar daca si-a schimbat repede sentimentele, stiu ca ea nu ar vrea niciodata sa inteleaga cineva ceva gresit. - Gaara! a soptit Sakura. M-am apropiat de ei, inca furios. Stiam ca furia mi se vedea in privire, dar sincer, nu imi pasa. Cand am ajuns langa ei, am luat-o de brat, tragand-o spre casa. Am ramas socat atunci cand am primit un pumn de la acel tip. M-a lovit cu o forta care m-a facut sa ma clatin putin, dar nu am cazut jos. Furia mea s-a triplat! Cum indraznea? Mi-am luat mana de pe Sakura si i-am tras un pumn cu toata puterea pe care o aveam in acel moment. El nu a fost atat de norocos ca mine si a cazut jos. Si el era furios. S-a ridicat repede si a incercat sa ma loveasca, insa vocea Sakurei l-a oprit. Ne spunea sa ne oprim. De obicei nu as fi ascultat-o, dar acum am facut-o. Era impresionant cum te poti opri din a face ceea ce iti doresti atunci cand o persoana draga iti impune acest lucru! - Ji Heun, ce te-a apucat? Sunetul vocii ei l-a facut pe acel tip sa isi mute privirea spre ea. M-am uitat si eu la ea. Era nedumerita, nu stia ce se intampla. - El... vroia sa te forteze sa mergi cu el... Nu am vrut sa te raneasca! Asta era explicatia tipului care, dupa spusele Sakurei, il chema Ji Heun. Prost om! El imi trimitea priviri fulgeratoare in timp ce incerca sa se motiveze. -Termina! a racnit Sakura. Ji Heun, nu ai absolut niciun drept sa il lovesti pe fratele meu!
Ji Heun's point of view
Mii de sentimente, niciunul concret! L-am urat pe tipul ala de cand l-am vazut prima oara. Chiar am crezut ca e baiatul pe care Sakura il iubeste. Am fost gelos! Desigur ca stiam ca e faimosul Gaara din Shinee, dar stiam, de asemenea, ca e japonez. Am facut legatura cu originile lui Gaara, care avea numele de scena Key, si convorbirea telefonica dintre Sakura si acea persoana. Cand a luat-o de brat, nu mi-am mai putut controla gelozia si l-am lovit. Am crezut ca nu avea niciun drept sa o atinga! Dar cand Sakura mi-a spus faptul ca e fratele ei, cerul mi-a cazut in cap. Senzatia pe care am avut-o e aceea ca atunci cand incerci sa impresionezi familia persoanei iubite si esuezi. As fi vrut sa imi cer scuze, dar nu imi puteam gasi cuvintele! Gaara ma privea in continuare cu ura, ceea ce nu ma incuraja. Pe langa asta, Sakura era suparata. Am fost fericit cand ea m-a lasat sa o sarut, dar acum am dezamagit-o. - Sakura, cred ca ar trebui sa mergem in casa! a spus Gaara. Tonul pe care l-a folosit indica faptul ca nu era o rugaminte, ci mai mult o porunca. Eu nu am spus nimic, doar asteptam decizia ei. Bineinteles ca ea a decis sa plece cu fratele ei, spunandu-mi doar "Ne vedem luni". Am dat din cap si am plecat. Altceva nu puteam face, doar sa astept si sa sper in acelas timp ca Sakura va vrea sa mai vorbeasca cu mine din nou. Si daca acest lucru nu se va intampla, o voi intelege. Desi m-ar durea foarte tare acest lucru, as accepta. Va fi decizia ei pana la urma, indiferent daca e buna sau nu pentru mine.
Sakura's point of view
Si poate ca nu e corect, poate ca sunt egoista. Dar stiti ce? Nu imi pasa, din nou! Dar pana la urma Ji Heun isi doreste asta, stiu, asa ca de ce nu as profita de singura ocazia care mi se da? Si nici nu e nevoie sa cred ca asta va iesi bine, pentru ca stiu ca asa va fi. -Cine e tipul, Sakura? a intrebat Gaara asezandu-se pe canapeaua din sufragerie. Stiam ca aceasta intrebare va veni. Nu exista univers in care Gaara sa nu fie interesat de baiatul care a indraznit sa il loveasca. Gaara nu era un baiat violent, dar stiu ca acea lovitura l-a enervat foarte rau. -Un coleg de liceu. Numele lui este Ji Heun. Am putut vedea cum isi da ochii peste cap. -Te vezi cu el? Tonul lui imi dadea de inteles ca defapt asta este scopul intrebarii de mai devreme. -Da. Doua litere, un cuvant, un singur inteles. M-am hotarat. El nu a mai spus nimic, doar a aprins televizorul si se prefacea interesat de documentarul despre animale. Nici macar nu eram sigura ca el stia pe ce program era televizorul. La fel ca el, am tacut si am urcat in camera mea. Gaara era suparat pe mine. Si nu din cauza ca Ji Heun l-a lovit, ci din cauza ca ies cu el. Se gandea la Sasuke, stiam asta. Ei tot se incapataneaza cu ideea ca Sasuke ma place atat de mult incat nu poate trai fara mine! As vrea eu ca acest lucru sa fie adevarat! Dar nu. Sasuke nici macar nu se gandeste la mine atunci cand s-a decis sa fie incontinuare cu Ino. Cine stie, poate ca atunci cand ma voi intoarce, ei doi vor fi casatoriti. Nici nu vreau sa ma gandesc la asta! Este prea... dureros! Desi incerc sa il uit, nu pot. Voi incerca toate metodele prin care as putea sa il uit, pana o voi gasi pe cea corecta. Si poate am luat decizia corecta in legatura cu Ji Heon. Poate aceasta este alegerea care imi va schimba viata si sentimentele. Pentru inceput, nici nu e nevoie sa il iubesc. Stiu ca eu de obicei traiam cu premisa "Pentru iubire este nevoie de doi" in minte, insa a venit timpul sa schimb acest lucru. Sa vad lucrurile dintr-o alta perspectiva. Poate lucrurile vor merge si daca Ji Heon este singurul care ofera acel tip de iubire in relatie. Poate avem o sansa. M-am trantit in pat imediat ce am inchis usa de la dormitor. Aveam nevoie de un somn bun. Lucrurile deveneau din ce in ce mai dificile pentru toata lumea. Am inchis ochii, sperand ca voi avea parte de un somn linistit si fara vise. Da, sigur! Linistit? Fara vise? Sa fim seriosi!
Il priveam. Era frumos. Special. Chiar si atunci cand era plictisit si statea la rand la inghetata, El era special. Special. Special. Special. Un cuvant care putea sa insemne atat de multe lucruri, frumoase sau rautacioase, dar care parca nu e cuvantul potrivit care il poate caracteriza pe el, propriul meu Adonis. Nu stiu ce cuvant l-ar putea definii cu adevarat. As vrea ca altii sa inteleaga de ce il iubesc eu asa de mult, dar fara acel cuvant, ei nu pot vedea. Nu pot vedea adevaratul baiat din acel corp. Cuvantul acela reprezinta atractia dintre noi doi, un cuvant care poate face un om sa realizeze. Eu am acel cuvant, dar nu il pot spune. Nu pentru ca nu as vrea, ci pentru ca el nu poate fi format din litere. Un cuvant fara litere, ironic! In mintea si inima mea acel cuvant are o forma, dar daca as incerca sa il desenez, nu ar iesi nimic. Acea forma frumoasa se pastreaza in mine, nedorind sa iasa afara sub nici o forma. Un cuvant. El se intorcea spre mine, oferindu-mi o priveliste mult mai buna asupra corpului lui. Privirea mi s-a axat asupra ochilor lui albastri. Chiar si de la aceasta distanta, acel cuvant fara litere si fara forma se poate observa in albastrul ochilor lui. Ma deranja atunci cand clipea, pentru ca ma inlatura pentru o clipa de acei ochi. Cand a clipit a treia oara, m-am decis sa imi mut privirea spre parul lui. Era la fel de negru ca abanosul. Acel negru atat de indunecat incat ma facea sa tresar... de dorinta. As vrea sa imi trec mana prin el, sa simt atingerea usoara a firelor fragile de par. M-am uitat la buze. Atat de apetisante! Buzele rozalii erau despartite de albul puternic al dintilor si in acelas timp, formau un zambet. Nu mai puteam astepta. Tanjeam dupa el! Am inceput sa merg spre el, facand ca acea distanta dintre noi sa se micsoreze. Ochii mei nu au incetat sa ii admire fata nici macar atunci cand i-a cazut inghetata din mana . Doar am chicotit. Mi-a oferit cel mai nevinovat zambet al sau, ceea ce nu prea ma ajuta cu dorinta mea de a fugi spre el. I-am zambit, ceea ce l-a facut sa isi continue drumul spre mine. Nu stiu cum mi-am putut muta privirea catre masina ce se afla foarte aproape de el atunci cand am auzit un claxon care nu se mai oprea. Nu mi-a luat mult sa imi dau seama cum sta treaba defapt. Picioarele au inceput sa mi se miste din ce in ce mai repede, sperand ca voi avea sansa sa ajung la el, sa il ating inainte sa se intample... El s-a oprit. Dupa ce a vazut masina, s-a intors cu fata spre mine. Ochii lui erau calzi, iar el imi zambea. La dracu, in momentul asta, el imi zambea! Nu stiu cum am reusit sa tip un "Nu!' destul de tare incat sa auda toti cei care se aflau in jurul nostru. Chiar si el. Desi situatia era critica, el continua sa zambeasca. Imi zambea mie. Timpul parca trecea cu incetinitorul. Era ca si cum urmareau un film vechi foarte prost. Lucrurile de abia se miscau si ceea ce ma ingrozea cel mai tare era ca si picioarele mele se miscau lent, inebunind gandindu-ma ca din cauza lor, nu pot ajunge la timp la el, sa il salvez. Eram idioata! Sa il salvez? Nici nu aveam sanse. Tot ce puteam face este sa nu ma las eu salvata. Sa ajung la el cat mai repede incat sa am aceeasi soarta ca el. Era solutia mea si ma bazam pe asta. Dar nu! In momentul in care ochii mei au perceptat imaginea din fata mea, picioarele au inlemnit. Nu mai auzeam nimic. Masina lovea din plin baiatul care ma tinea in viata. Chiar si in momentul in care masina a atins pielea lui fina, el se uita la mine. Parea ca nici macar nu ii da atentie masinii. Ochii mei nu se puteau inchide pentru a ma salva de acea imagine infioratoare din fata mea. Ma lasau sa vad corpul lui cum este izbit cu putere de masina si apoi cum cade jos, inconstient si plin de sange. Si de abia acum am putut auzi. Zgomotul masinii cand l-a lovit, zgomotul produs de oasele care se rupeau cand era lovit de masina, oamenii care strigau ingroziti. Totul. Am cazut in genunchi. Picioarele mele nu mai aveau suficienta forta incat sa ma sustina. Tremuram. Privirea mea era tot acolo, atintita pe trupul fara suflare al baiatului iubit. El era acolo, eu eram aici. El era mort, eu eram in viata. Diferentele care nu existau inainte. Am facut un efort supraomenesc pentru a-mi inchide ochii, tinandu-ma departe de acea imagine. Da, era o diferenta.
Lacrimile obraznice imi cadeau in siruri pe obraz. Nu imi aminteam cand m-am ridicat in sezut, dar mi-am luat picioarele in brate, punandu-mi capul pe genunchi. Continuam sa plang. De tristete. Era un vis...nu, cosmar. A fost un cosmar, dar asta nu inseamna ca acum totul e mai bine. -Sakura! Sakura! Esti in regula? Ce s-a intamplat? Nu stiam a cui era vocea, dar nici ca mi-a pasat. Doar am ramas in acea pozitie, cautand un gand care sa imi opreasca lacrimile.
Ultima editare efectuata de catre Hanazawa Rin in Joi 10 Ian 2013, 14:34, editata de 5 ori |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Owarinai Suki Sam 21 Apr 2012, 15:37 | |
| |
| | | Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Owarinai Suki Sam 21 Apr 2012, 22:31 | |
| Si eu ma bucur de venirea acestui capitol extraordinar. Stii bine ca imi place mult felul in care ai continuat povestea aceasta de dragoste. Imi place mult scena dintre Gaara si Ji Heun. Iar visul acela cred ca va fi traumatizant pentru draguta de Sakura. |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| | | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Owarinai Suki Dum 22 Apr 2012, 17:30 | |
| |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| | | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Owarinai Suki Dum 22 Apr 2012, 20:40 | |
| Deci, m-ai lasat fara cuvinte, defapt abia mai pot scrie corect. Ti-am spus cat iti iubesc ficul? Daca nu ti-o spun acum. AI untalent deosebit! M-ai facut sa plang cu visul acela...Acum scuzama dar trebuie sa respir..astept next |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Owarinai Suki Dum 22 Apr 2012, 21:15 | |
| |
| | | ` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Owarinai Suki Lun 23 Apr 2012, 17:02 | |
| |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Owarinai Suki Joi 26 Apr 2012, 23:12 | |
| |
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 27 Apr 2012, 22:08 | |
| Chapter 12 Endless Story
- Sakura! Auzeam in continuare acea voce care ma striga si incerca sa ma faca sa ies din acea stare de tristete. Incercam sa ii raspund, dar nu puteam. Nu imi gaseam vocea. Nu puteam sa vad nimic de lacrimile care imi curgeau incontinuu pe obraji, la final cazand pe genunchi. Tot ce aveam in minte era scena de mai devreme. El...mort! Refuz sa cred aceasta aberatie produsa de creierul meu. Dar imi aminteam atat de bine momentul in care masina intra in el, zdrobindu-l. Lacrimile au inceput sa imi curga si mai tare, daca lucrul acesta era posibil. - Sasuke! am tipat. Asteapta-ma! Am simtit niste brate puternice cuprinzandu-mi corpul si scuturandu-ma ca sa ma pot desprinde din aceasta stare. Dar nu reusea, nici acum nu reauseam sa vad printre lacrimile dese. - Sakura! Hei, sunt eu, Gaara! Ce se intampla? Era ingrijorat, iar vocea lui trada asta. - Sasuke! Sasuke e mort! Nu stiu cum am reusit sa spun asta, desi ma chinuia si sa gandesc acea propozitie. Gaara paru si el socat de ceea ce am spus, dar si-a revenit repede, luandu-ma in brate. Era impresionant cum imi pot da seama de lucrurile din jurul meu doar avandu-l pe fratele meu langa mine. Totusi, continuam sa plang si nu stiam cum as putea sa opresc asta. Vroiam sa revin cu picioarele pe pamant si sa imi dau seama ca Sasuke e viu si fericit alaturi de Ino. Dintr-o data, imaginea cu ei doi fericiti nu mai era asa de rea. - Nu, Sasuka! Sasuke e bine, a fost doar un cosmar. Doar un cosmar. Continua sa imi spuna asta in timp ce ma mangaia pe parul plin de sudoare, probabil din cauza cosmarului. Functiona, iar asta era cel mai important. Intotdeauna l-am considerat pe Gaara medicamentul meu, iar acesta era cea mai buna dovada. Lacrimile incepeau sa curga mai rar, permitandu-mi sa ii vad privirea ingrijoratoare a fratelui meu. Nu i-am spus nimic, doar i-am raspuns la imbratisare. Poate am stat asa secunde, minute sau ore, insa nu imi pasa. Nu m-am mai simtit asa de bine de ceva vreme, asa ca de ce nu as profita putin de acest confort? Gaara parea ca nu avea nimic impotriva in a ma tine in brate, iar eu nu am comentat nimic. Cand m-am trezit a doua zi, deja nu mai era dimineata. Camera era goala. M-am uitat la ceasul de pe birou. 1:22 pm. Din reflex, m-am ridicat imediat in picioare. Nu stiu de ce dar aveam impresia ca trebuia sa ma duc la scoala, dar m-am linistit cand am vazut in calendarul de pe perete ca este duminica. Am iesit din camera, sperand ca voi mai gasi pe cineva acasa. Pe hol m-am intalnit cu femeia care avea grija de casa, o doamna foarte draguta, in jur de 50 si ceva de ani cu numele de Jo Ah Ran, dar eu ii spuneam Ah Ran Ahjumma, din politete. De cand am cunoscut-o am stiut ca este o femeie modesta si cu scrupule. Cand m-a observat, m-a intrebat daca doresc micul de jun. Am bufnit amandoua in ras cand ne-am dat seama ca nu este o ora potrivita pentru mic de jun, ci mai degraba pentru pranz. Nu observasem pana atunci faptul ca imi era foame si de abia asteptam sa mananc, asa ca i-am spus sa ma cheme atunci cand masa este gata. In afara de Ah Ran Ahjumma, nu mai era nimeni in casa. Am crezut ca daca este duminica, vor fi toti acasa, insa se pare ca m-am inselat. Peste maxim 15 minute, masa era gata, asa ca m-am grabit spre bucatarie. Probabil nu era cea mai buna mancare pentru prima masa a zilei, dar adoram cand Ah Ran Ahjumma prepara noodles, iar ea stia asta. Le facea atat de bune! Si ma gandeam daca ceea ce s-a intamplat aseara cu Gaara era doar un vis. Trebuie sa recunosc, m-am speriat putin cand nu am vazut pe nimeni in casa, crezand ca doar am visat ca el s-a intors din dorinta de a-l vedea. Dupa ce am terminat de mancat, m-am intors in camera si mi-am verificat telefonul. 4 Apeluri si 2 mesaje de la Ji Heon.
9:34 am " Hei! Neata, pitico! Ce faci? Ji Heon"
10:52 am " Sakura, esti suparata? Imi cer scuze ca l-am lovit pe fratele tau aseara, am fost gelos. Suna-ma cand poti, as vrea sa vorbim! Ji Heon"
Am rasuflat usurata. In al doilea mesaj al lui Ji Heoun, imi spunea ca l-a lovit pe Gaara, deci nu trebuie sa ma mai tem ca totul a fost decat un vis. Era ok, cred. Probabil Gaara a iesit in oras cu prietenii lui, cei din Shinee, si nu a vrut sa ma trezeasca. Probabil era destul de ingrijorat de starea mea, dupa ceea ce s-a intamplat aseara. El nu ma mai crede, stiu asta. In momentul in care i-am spus ca ies cu Ji Heon, credea ca nu imi mai pasa de Sasuke. Si era mai bine pentru ca asta vreau sa creada ceilalti. Dar apoi am stricat totul cu acel vis. Orice i-as spune acum, Gaara va sti ca inca il iubesc pe Sasuke. - Aici? se auzi o voce pe cealalta parte a usii. Din sufragerie se auzi vocea fratelui meu spunand "A doua pe stanga", apoi usa de la camera mea se deschise. In camera si-a facut aparitia un baiat cu parul mai lung ce purta un zambet gigantic pe fata. L-am recunoscut. Taemin din trupa fratelui meu. - Deci tu esti faimoasa Sakura. a spus cu un zambet satisfacut, inaintand spre mine. Nu am spus nimic, doar ma uitam curioasa la el. Nu intelegeam motivul pentru care era atat curios in legatura cu mine, incat sa vina in camera mea. Eu doar stateam in pat, cu telefonul in mana, asteptand ca Taemin sa continue ce avea de spus. Brusc, mi-am adus aminte de duminica aceea in care a intrat Sasuke la mine in camera, sarutandu-ma. Imi aminteam cu placere si cu frica acel moment. Cu placere pentru ca vorbim de Sasuke, baiatul pe care il iubesc, iar cu frica deoarece am sezantia ca nu o sa reusesc niciodata sa il uit, iar acest lucru imi da fiori. Nu pot sa neg faptul ca as vrea sa mai fiu din nou in preajma lui. Venea destul de des la mine acasa chiar si atunci cand Gaara nu era in Japonia, sub pretextul ca Gaara il trimisese sa vada daca sunt ok. De parca Gaara nu putea sa ma sune si sa afle singur! Totusi, niciodata nu mi-a pasat de adevaratul motiv pentru care el venea la mine, deoarece sunt o egoista incredibila si ma bucuram ca il vedeam destul de des. - Hei, esti bine? am auzit vocea lui Taemin ca printr-o perdea. El statea tot langa usa, uitandu-se chiar si mai curios la mine. - Da, nu-ti fa griji! Ce cauti aici? Vazand ca nu imi spune de ce a venit aici m-am decis sa il intreb. Trebuia sa recunosc ca Taemin era destul de dragut. Destul de dragut? Sa fim serioase! Era un star, era si logic sa fie frumos. Avea 18 ani, aceeasi varsta cu Ji Heon. 2 ani. Ok, e mult mai bine asa. - Eram curios in privinta ta. a spus chicotind. Stii, fratele tau vorbeste intotdeauna despre tine. Si trebuie sa recunosc, avea dreptate cu tot ce spunea despre tine. Da-mi voie sa spun ca esti foarte frumoasa! Am rosit la afirmatia lui. Isi incerca zambetul acela seducator pe mine. Trebuie sa recunosc, daca nu eram o fata care sufera in dragoste, acel zambet si-ar fi facut efectul, insa in situatia mea, nimic. Am soptit un "Multumesc" suficient de tare incat sa auda. El doar a continuat sa ma faca sa ii intru in grati cu acel zambet, dar vazand ca nu ii reuseste, a lasat-o balta. - Vrei sa vi jos? m-a intrebat. Nu am gasit un motiv suficient de bun incat sa il refuz, asa ca i-am acceptat oferta. Din politete, probabil, mi-a deschis usa si a asteptat sa ies, pentru a ma urma. Din cate observ, Taemin se comporta chiar dragut si in afara show-urilor. Vreau sa spun ca atunci cand este intr-un show se comporta ca cel mai cuminte baiat din univers, defapt, asa se comporta majoritatea artistilor. Imi dau seama ca e el insusi la tv, la fel cum e si in viata privata.
Tae Min's point of view
Si mi se pare total absurd. Ar trebui sa fiu tipul de baiat caruia nu ii pasa de aceste lucruri, cum ar fi : fetele, dragostea, regulile. E absurd faptul ca se zvoneste ca exista dragoste la prima vedere, pur si simplu, nu e logic. De ce te-ai indragosti de o persoana doar cand o vezi pentru prima data? Si de ce se mai spune ca iubirea adevarata e atunci cand te indragostesti de sufletul unei persoane si nu de aspectul ei? Presupui ca te uiti la o fata. Da, e frumoasa, presimti ca e dragoste la prima vedere, iar apoi incepe sa injure. Eh, nu mai e asa de frumoasa nu? Sunt reguli ale dragostei care se incalca una pe alta, lasandu-ne intr-un abis al nelamuririi. Asta credeam. Acum cred altceva. Ei bine, o stiam din poze si din ce spunea fratele ei despre ea, dar nu a avut acelas impact cu acela cand am vazut-o. Si nepasatoare, era la fel de frumoasa. Prima data m-am gandit ca am speriat-o, aparand asa la ea in camera, dar aceasta impresie a disparut imediat ce si-a mutat din nou privirea spre mine. Am incercat sa o impresionez, zambind intr-un fel seducator, dar ea era imuna. Desi era o veste proasta, ma bucuram ca macar ea sa nu tina cont de faptul ca sunt un artist. - Buna! am auzit vocea melodioasa a Sakurei in timp ce ii saluta pe colegii mei de trupa. Ceilalti i-au raspuns in acelas mod, fiecare afisand cate un zambet. M-am asezat langa Min Ho, incercand sa nu ma gandesc prea mult la micuta Afrodita din fata mea. Esec! Nu reuseam sa mi-o scot din minte. Tot ce imi trecea prin minte erau ochii ei verzi acompaniati de buzele ei rozalii care practic ma invitau sa le sarut. Fanteziile mele s-au oprit in momentul in care se auzi sunetul soneriei. Ah Ran Ahjumma s-a dus spre usa de la intrare. Nu dura mult pana cand s-a intors urmata de un baiat, cred ca de varsta mea. Avea parul saten cu tente de roscat, mai scurt de cat al meu. - Hei! a spus Sakura in timp ce Gaara a marait. Sakura s-a dus la el si l-a sarutat pe obraz. Nu am putut sa opresc gelozia sa apara. Aveam nevoie de explicatii si nimeni nu parea ca o sa mi le dea. - Noi mergem sus! a anuntat Sakura luandu-l de mana pe acel tip si indreptandu-se spre scari. Am putut auzi cum Gaara a marait, din nou. Venind din partea fratelui ei, nu ma asteptam. Ce dracu se intampla aici?
Ultima editare efectuata de catre Hanazawa Rin in Dum 06 Ian 2013, 23:30, editata de 8 ori |
| | | JoaquiN Sensei
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 27 Apr 2012, 22:22 | |
| |
| | | Niki Ichinose S-Class
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 27 Apr 2012, 22:55 | |
| Deci in ca o data: NU MAI ANUNTAT! Capitolul extraordidar ca si toate. Dar ai zis ca ochii Sakurei sunt negri...Deci...Se rezolza cu un edit. Ce sa mai astept next si PWP dolshe |
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 27 Apr 2012, 23:06 | |
| Da, asa este! Am mai dat cateva mp-uri, dar cred ca pe tine te-am sarit.
Imi cer scuze ca o sa mai gasiti chesti de genul " Layla", " Ren", " ochii negri". Anuntati-ma cand gasiti asa ceva:*
Kiss kiss^_^ Hanazawa Rin
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Owarinai Suki | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|