| ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ava • Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Honolulu, Hawaii Nr. mesaje : 1081 Puncte : 1164 Reputatie : 53 Hobby-uri : Dat cu presu' .. Stare de spirit : Plictisita . - .-
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Dum 07 Oct 2012, 18:26 | |
| Fecioara: Dupa 60 ore de munca in continuu, Fecioara pica franta si paraseste corpul, ajungand intr-un tunel de lumina ce straluceste de curatenie... insa, in curand, incepe sa se ingrijoreze la gandul ca cei dragi au ramas singuri si fara ajutorul ei, asa ca revine in corp instantaneu, se ridica, spune ca e ok si se uita la ceas pentru a vedea daca nu cumva e in intarziere. |
|
| |
Kado Rina-chan Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva prin univers Nr. mesaje : 132 Puncte : 159 Reputatie : 5 Stare de spirit : Ala-Bala-Porto-Cala
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Joi 06 Dec 2012, 02:37 | |
| Pesti: Dintr-un motiv sau altul, Pestii nu prea observa moartea aparenta. In schimb, intr-o zi de munca normala, multi Pesti spun ca vad fiinte cu figuri suferinde care le spun intr-un mod calm sa se intoarca in corp. Interesant si destul de adevarat |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Sam 08 Dec 2012, 21:27 | |
| Leu: " Nuuuuuuuuuuuu....NU am murit! Nu, nu nu!! Cine-s aia in alb? Ce naiba canta acolo..? Suna complet aiurea. Eu pot sa cant mai bine! Unde e dirijorul? Vreau un microfon acum! Si nu ma deranjati, decat daca e vorba de un impresar important!"
Asta e chiar amuzant=)))=)))=)))). |
|
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Vin 01 Feb 2013, 19:28 | |
| Leu: " Nuuuuuuuuuuuu....NU am murit! Nu, nu nu!! Cine-s aia in alb? Ce naiba canta acolo..? Suna complet aiurea. Eu pot sa cant mai bine! Unde e dirijorul? Vreau un microfon acum! Si nu ma deranjati, decat daca e vorba de un impresar important!" |
|
| |
SasukeღSakura Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Konoha Nr. mesaje : 115 Puncte : 136 Reputatie : 11 Hobby-uri : Naruto Stare de spirit : Fericită!
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Dum 03 Feb 2013, 11:38 | |
| Berbec: "Cine-i seful aici? Vreau sa-l vad pe Zeul Suprem acum! Sunt mort? Zau, nu am crezut ca mi se poate intampla chiar mie!! De unde pot sa fac rost de un palat de cristal luminat ca ala? |
|
| |
MayJin Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Daegu acebook : Mădălina-Georgiana Grosu Nr. mesaje : 290 Puncte : 323 Reputatie : 15 Hobby-uri : Writing, babe Stare de spirit : jungshook
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Joi 07 Feb 2013, 18:44 | |
| Gemeni: Ideea de baza in cazul Gemenilor nu este experienta in sine, ci felul in care o pot infrumuseta atunci cand o povestesc (sau o scriu). De vreme ce Gemenii se simt bine in orice lume, mai putin intr-una fara telefoane, internet sau alte mijloace de comunicare, se intorc in corp destul de repede - iar gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului. |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| |
| |
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Joi 09 Mai 2013, 18:24 | |
| Sagetator: Parasindu-si corpul, Sagetatorul nu se poate abtine sa nu rada de felul stupid in care a facut-o. Dupa ce reuseste intr-un fel complet aiuristic sa strapunga tunelul de lumina, refuza sa se intoarca in corpul pe care a incercat sa il abandoneze atata timp, printr-o serie de accidente datorate neindemanarii proverbiale. Deoarece este foarte curios daca religiile "organizate" sunt valide, profita de ocazie pentru a invata cateva lucruri esentiale... pana cand, satule, entitatile astrale, il trimit inapoi in corp, pentru cat mai mult timp posibil. |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Sam 01 Iun 2013, 21:25 | |
| Leu: " Nuuuuuuuuuuuu....NU am murit! Nu, nu nu!! Cine-s aia in alb? Ce naiba canta acolo..? Suna complet aiurea. Eu pot sa cant mai bine! Unde e dirijorul? Vreau un microfon acum! Si nu ma deranjati, decat daca e vorba de un impresar important!"
~ :)) |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Dum 06 Oct 2013, 18:36 | |
| Rac: Racii traiesc cam 125 ani si, in general, nu au de-a face cu moartea aparenta. In schimb, din cand in cand, se pot apropia de ceea ce restul numesc "viata", atunci cand isi fac curaj sa iasa din casa pentru cumparaturi. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Joi 24 Oct 2013, 20:58 | |
| Berbec: "Cine-i seful aici? Vreau sa-l vad pe Zeul Suprem acum! Sunt mort? Zau, nu am crezut ca mi se poate intampla chiar mie!! De unde pot sa fac rost de un palat de cristal luminat ca ala??"
=))))))))))) |
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Mar 31 Dec 2013, 13:40 | |
| Rac: Racii traiesc cam 125 ani si, in general, nu au de-a face cu moartea aparenta. In schimb, din cand in cand, se pot apropia de ceea ce restul numesc "viata", atunci cand isi fac curaj sa iasa din casa pentru cumparaturi. |
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Lun 03 Feb 2014, 00:46 | |
| Gemeni: Ideea de baza in cazul Gemenilor nu este experienta in sine, ci felul in care o pot infrumuseta atunci cand o povestesc (sau o scriu). De vreme ce Gemenii se simt bine in orice lume, mai putin intr-una fara telefoane, internet sau alte mijloace de comunicare, se intorc in corp destul de repede - iar gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului. |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Dum 09 Feb 2014, 17:43 | |
| Sagetator: Parasindu-si corpul, Sagetatorul nu se poate abtine sa nu rada de felul stupid in care a facut-o. Dupa ce reuseste intr-un fel complet aiuristic sa strapunga tunelul de lumina, refuza sa se intoarca in corpul pe care a incercat sa il abandoneze atata timp, printr-o serie de accidente datorate neindemanarii proverbiale. Deoarece este foarte curios daca religiile "organizate" sunt valide, profita de ocazie pentru a invata cateva lucruri esentiale... pana cand, satule, entitatile astrale, il trimit inapoi in corp, pentru cat mai mult timp posibil. |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Mier 04 Iun 2014, 21:14 | |
| Scorpion: De vreme ce majoritatea Scorpionilor au 9 vieti, acestia sunt tentati sa experimenteze multe feluri de moarte aparenta (uneori provocata de ei insisi). Cand se despart de corp, o foarte mica parte din ei traverseaza tunelul de lumina fara a intalni o fiinta astrala cu care sa faca (iertati-ma nu stiu ce vorbesc). Intrebati pe cine ar dori sa intalneasca la celalalt capat - 75% vor numi vampirul preferat, iar Meduza este urmatoarea optiune. |
|
| |
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ Dum 13 Iul 2014, 11:30 | |
| Scorpion: De vreme ce majoritatea Scorpionilor au 9 vieti, acestia sunt tentati sa experimenteze multe feluri de moarte aparenta (uneori provocata de ei insisi). Cand se despart de corp, o foarte mica parte din ei traverseaza tunelul de lumina fara a intalni o fiinta astrala cu care sa faca (iertati-ma nu stiu ce vorbesc). Intrebati pe cine ar dori sa intalneasca la celalalt capat - 75% vor numi vampirul preferat, iar Meduza este urmatoarea optiune.
Numai spre lumină nu mă duc eu. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ | |
| |
|
| |
| ~Umor astrologic~ ~Intre viata si moarte~ | |
|