Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Kk Maka,imnul crizei! Dum 31 Oct 2010, 15:15 | |
| Criza,Kk Maka Criza,Kk Maka Criza,Kk Maka Criza,Kk Maka
In 2006 se cumparau case Cu buletinu isi lua o plasma tot cretinu, In 2010 o fr**am la rece S-a terminat,am consumat,dr**u ne-a luat Bugetul e-n galeata,iar tara-i scufundata.
Refren: Ne intrebam de ce eh eh criza asta ieee, Mult mai rea,aici la noi Si Udrea-i din Plescoi.
Si au taiat salariile KK-Maka eh eh Fara bani n-ai ce sa faci: Ne mutam in copaci! Suntem ca maimutele, Kk-maka eh eh Credste si inflatia Exact ca-n Africa.
E jale mare prin buzunare Ponta si Crin si-o t**g putin si urla tare Basa-i cu barca,Boc e cu vaca! Remaniere,nicio placere. Doar Kk-maka
Toti o fac pe desteptii Dar nu sunt decat frectii
Refren:
Ne intrebem de ce eh eh Criza asta-i e e Mult mai rea aici la noi Si Udrea-i din Plescoi Si-au taiat salariile kk-maka eh eh Fara bani n-ai ce sa faci Ne mutam in copaci Suntem ca maimutele,kk-maka eh eh, Creste si inflatia,exct ca-n Africa
Avela majoni,bigi bigi mama one e to zet, Akti siki la majoni bigi bigi mama from east to west.Baieti: La palatul Victoria, Vorbim ca in Africa Asta-i jungla de la noi Fara lei dar cu multi boi
Si-au scumpit bananele,le cojim si asta e, Fara bani n-ai ce sa faci, kk-maka, prin copaci!
Urla ca maimutele,toate sindicatele Leul nostru-i de belea Nu-i rege ca-n Africa
Mugetrii,kk-maka Asta-i jungla de la noi Fara lei dar cu multi boi
Mugetarii,kk-maka. Uite si inflatia Exact ca-n Africa Exact ca-n Africa Exact ca-n Africa Criza ca-n Africa Criza ca-n Africa
P.S.:asa-i melodia.Daca am spus ceva indecent va rog sa ma iertati sau sa fie sters acest subiect. |
|
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Kk Maka,imnul crizei! Dum 31 Oct 2010, 16:09 | |
| stiu melodia ..mie imi place e amuzanta si adevarata |
|
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Kk Maka,imnul crizei! Dum 31 Oct 2010, 18:15 | |
| stiu melodia si e foarte amuzanta |
|
ღTweetyღ Genin
Sex : Localizare : my world and mine alone Nr. mesaje : 235 Puncte : 281 Reputatie : 39 Hobby-uri : muzica,desen... Stare de spirit : Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.
| Subiect: Re: Kk Maka,imnul crizei! Dum 05 Dec 2010, 14:38 | |
| amuzanta melodia |
|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Kk Maka,imnul crizei! Sam 05 Feb 2011, 16:44 | |
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kk Maka,imnul crizei! | |
| |
|