Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni Empty
MesajSubiect: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19Vin 06 Apr 2012, 19:08

ei bine, aceasta povestioara ni s-a citit noua la scoala, si mi sa parut foarte interesanta, si am fost fericita ca am gasit-o si pe net, deci sa incepem;

Aceasta este o poveste despre 4 oameni pe care îi chema Toată Lumea, Oricine, Cineva şi Nimeni. A apărut o problemă foarte importantă şi Toată Lumea trebuia să o rezolve. Toată Lumea era sigură că Cineva o s-o facă. Oricine putea să o facă, dar Nimeni nu a făcut-o. Cineva s-a enervat din cauza asta pentru că treaba era pentru Toată Lumea. Toată Lumea a crezut că Oricine o să o facă, dar Nimeni nu a realizat că Toată Lumea o să stea deoparte.
În cele din urmă Toată Lumea a dat vina pe Cineva şi Nimeni n-a facut ceea ce Oricine putea să facă.

Cred ca va suna destul de cunoscuta povestea, avand in vedere ca este ceva ce mereu se intampla.

Ultima editare efectuata de catre Elyy in Dum 08 Apr 2012, 19:44, editata de 1 ori
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

MesajSubiect: Re: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19Vin 06 Apr 2012, 19:26

Pai imi place tare mult =]] Nici nu stiam "povestioara" asta =]] Nu am auzit .... nimeni nu a zis nimic =]] si asa cum ai zis, mereu se intampla ...
Iti multumesc ca ai postat-o ^.^
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19Vin 06 Apr 2012, 19:45

Zummy a scris:
Pai imi place tare mult =]] Nici nu stiam "povestioara" asta =]] Nu am auzit .... nimeni nu a zis nimic =]] si asa cum ai zis, mereu se intampla ...
Iti multumesc ca ai postat-o ^.^

cu placere Zummy, si chiar daca nu ai stiut de aceasta povestioara, cineva tot trebuia sa o posteze si tot aflai nu? lough
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

MesajSubiect: Re: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19Vin 06 Apr 2012, 19:52

Poate ca da, poate ca nu =]] nu toata lumea se gandeste sa posteze ... pentru ca asteapta ca cineva sa o faca in locul lor =]] asa cum zice si povestioara =]]
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni Asss10Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19Mier 11 Apr 2012, 08:07

Povestioara este foarte interesanta, mai ales ca se aplica destul de des in lumea reala. :)) Din pacate sau din fericire, asta nu prea se stie, dar ce-i drept este ca de foarte multe ori gasesti asa ceva prin Toata lumea. :)
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni J5fdba
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19Lun 30 Apr 2012, 15:08

E foarte frumoasa povestioara, dar a trebuit s-o citesc incet ca sa-mi dau seama. =)) Oricum e interesanta si se intampla mereu, in realitate. :))
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19Lun 30 Apr 2012, 15:30

Darguta povestioara . Exact asa cum este si in ziua de astazi . Eu regasesc situatia oamenilor din zilele noastre in aceasta povestioara si ma bucur ca ai postat-o .
Sus In jos
Bambinaa!
Academy Student
Academy Student
Bambinaa!

Localizare Localizare : Oriunde si nicaieri
Nr. mesaje Nr. mesaje : 34
Puncte : 44
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : acceptabila, se putea si mai bine!

MesajSubiect: Re: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19Lun 30 Apr 2012, 15:55

Foarte interesantă! Mi-a plăcut foarte mult şi sincer e prima oară când o aud. :)
Sus In jos
Alexandra.
Chūnin
Chūnin
Alexandra.

Localizare Localizare : Calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 797
Puncte : 865
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica

MesajSubiect: Re: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19Lun 30 Apr 2012, 17:59

Povestioara asta chiar nu am mai auzit-o pana acum si ma bucur ca ai postat-o si am aflat-o si eu.
In jurul meu am vazut multe persoane care se potrivesc perfect cu aceasta povestioara si toti astepta ca altul sa faca in locul lor si ei doar sa stea fara sa faca ceva.
Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

MesajSubiect: Re: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19Sam 05 Ian 2013, 13:06

O Doamne, multumim mult ca ne-ai aratat-o.
Mie mi se pare genialaaa. Da, chestiile astea se intampla mereu, insa felul in care ai spus-o tu are un efect mult mai mare ( asupra mea).
Inca o data, este foarte frumoasaaaa! in love
Sus In jos
Cece :)
Genin
Genin
Cece :)

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=)
acebook acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 210
Puncte : 269
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P
Stare de spirit Stare de spirit : I'm ok friends!

MesajSubiect: Re: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19Sam 26 Ian 2013, 10:33

Nu am mai auzit asta dar este foarte frumoasa! =))))
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19Sam 26 Ian 2013, 12:34

Nu am auzit niciodaăt de povestioara aceasta, mă bucur că am descoperit-o acum, mai bine mai târziu decât niciodată. Este foarte adevărată, incredibil de adevărată :))
Sus In jos
LeX .
Genin
Genin
LeX .

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : O sa vin, mai asteapta putin : )
Nr. mesaje Nr. mesaje : 94
Puncte : 131
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Multe, insa cel mai frumos e ......... :))
Stare de spirit Stare de spirit : Daca sunt aici , inseamna ca sunt fericita :)

MesajSubiect: Re: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19Sam 26 Ian 2013, 13:20

Wow huh? E o povestioara foarte interesanta si chiar asta se intampla de multe ori. E superba! rusinos
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19Dum 03 Mar 2013, 23:18

E interesanta aceasta poveste. A trebuit sa o citesc de 2 ori ca sa-mi dau seama. Pff.... Halal inteligenta pe mine. Sper sa mai postezi chesii de genul acesta. ^^
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni   Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni I_icon19

Sus In jos

Toata lumea, Cineva, Oricine si...Nimeni

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Vreți să ne uimiți?-