Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Hei dragii mei. Saptamana asta va aduc o melodie draga mie:
Ronan Keating - If tomorrow never comes
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Layla in Lun 16 Apr 2012, 09:23, editata de 1 ori
×SupradozaDeVise× Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in the sky:x Nr. mesaje : 236 Puncte : 254 Reputatie : 2 Hobby-uri : muzica,poze artistice,povesti...:x Stare de spirit : Depinde de zi si moment ....:P
Aduc o piesa lenta , dar pe mine ma inspira si linisteste . Sper sa va placa :'3 .
Avril Lavign - When you're Gone
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Caρρυccιησ ♥ in Sam 14 Apr 2012, 11:14, editata de 1 ori
the-unforgiven* Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Jigoku Nr. mesaje : 645 Puncte : 808 Reputatie : 111 Hobby-uri : sa compun cantece, povestioare, sa cant, cosplay-ul, desenatul... Stare de spirit : Sunt o scorpie.
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Hey dar se putea sa nu ma inscriu eu :D Cascada-What Hurts The Most [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.