Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Voltaj ~ Ca la 20 de ani Vin 13 Apr 2012, 10:25 | |
| Voltaj - Ca la 20 de ani. (x2) Tanar vreau mereu sa fiu Sa traiesc asa cum stiu Ca la douazeci de ani Fara griji si fara bani
Cei care cred ca viata ta e facuta Doar sã numeri numeri banii si cum trec anii Va spun acum traiti acum Viata e frumoasa oricum oricum e ea Usoara grea. (x2) Tanar vreau mereu sã fiu Sa traiesc asa cum stiu Ca la douazeci de ani Fara griji si fara bani
Cei care cred ca-n viata Nu mai e nici o placere Mai iau o bere si inc-o bere Iubeste-acum sau uit-o acum Viata e frumoasa oricum oricum e ea Usoara grea (x5) Tanar vreau mereu sa fiu Sa traiesc asa cum stiu Ca la douazeci de ani Fara griji si fara bani Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Voltaj ~ Ca la 20 de ani Vin 20 Apr 2012, 18:30 | |
| Doamne ador melodia asta, o stiu de mult. si cand ma mai apuca pe mine nebunia o fredonez. Imi plac mult baieti de la Voltaj :D Au o voce aparte. |
|
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Voltaj ~ Ca la 20 de ani Sam 21 Apr 2012, 18:34 | |
| Melodia e superba :x Niciodata nu se va invechi :x Ma bucur mult ca ai pus`o |
|
the-unforgiven* Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Jigoku Nr. mesaje : 645 Puncte : 808 Reputatie : 111 Hobby-uri : sa compun cantece, povestioare, sa cant, cosplay-ul, desenatul... Stare de spirit : Sunt o scorpie.
| Subiect: Re: Voltaj ~ Ca la 20 de ani Lun 23 Apr 2012, 09:27 | |
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Voltaj ~ Ca la 20 de ani | |
| |
|