| Viata printre vampiri (eventual +15) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Viata printre vampiri (eventual +15) Mier 04 Iul 2012, 14:17 | |
| Ma bucur ca va place promit ca vineri pun nextul. |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Viata printre vampiri (eventual +15) Mier 04 Iul 2012, 14:31 | |
| |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Viata printre vampiri (eventual +15) Mier 04 Iul 2012, 20:23 | |
| Hey, am ajuns si eu cu intarziere, dar am ajuns! In primul rand multumesc ca m-ai anuntat! Si acum se trecem la capitol, mi-a placut mult de tot acest next! Ma intriga acest personaj Eric. Ehh pe mine ma intriga vampiri in general, dar nu ai ce sa ii faci! Hmm, imi pare rau pentru bietul Sasori. Si mi-a placut palma pe care a primit-o Sakurici! Merita! Incepea sa spuna numai prostii! Hmm astept cu nerabdare nextul! Pupici si spor la scris! |
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Viata printre vampiri (eventual +15) Vin 06 Iul 2012, 15:16 | |
| Azi e vineeerii !! vreau next sau plang Hai te loooooggg pune nextul , am nevoie de el pentru a putea trai Te rog frumos cu o cireasa in varf si te rog sa ma anunti cand il pui |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Viata printre vampiri (eventual +15) Lun 16 Iul 2012, 11:31 | |
| Hey!!!! Imi pare rau ca ajung asa de tarziu cu un comm, insa am fost plecata la munte... Imi place foarte mult acest capitol, si mai ales ultima parte care ma facut sa vars o lacrima de tristete Mi-am revenit... Ai un capitol foarte frumos, mie una mi-a placut la nebunie... Si sa stii un lucru.... vreau sa ma anunti de fiecare data cand pui next |
|
| |
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: Viata printre vampiri (eventual +15) Mar 17 Iul 2012, 12:21 | |
| Ce vine ca ai adus nextul, imi place foarte mult si daca as fi in locul lui Eric si eu as plesnio pe Sakura sper sa se mai inveseleasca pe parcursa asa ca te astept cu urmatorul capitol |
|
| |
SasuSaku2012 Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : braila Nr. mesaje : 20 Puncte : 20 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Viata printre vampiri (eventual +15) Mar 17 Iul 2012, 13:02 | |
| Wow... povestea ta este super..dar oare ce se va intampla cu Sakura!!!???? |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Viata printre vampiri (eventual +15) Dum 22 Iul 2012, 04:25 | |
| Mamăăăăă ! cat imi placeeee ! :x
Triplu WOW ! E ABSOLUT GENIAL FICUL ! :X Scuza-ma ca nu am ajuns mai repede pe la ficul asta superb. :(
Doamne ! deci sunt atatea persoane geniale pe aici !! Anunta-ma te rog cand pui capitolul urmatorrrr ! :x
N E X T !! |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Viata printre vampiri (eventual +15) Mier 15 Aug 2012, 00:18 | |
| Foarte interesant ceea ce ai facut to aici, cam melodramatica faza cu Sasori si ptin exagerata faza cu plasul... dar e OK!!! Dea abea astept sa iasa Eric din peisaj muhahaha!! :D:D |
|
| |
ysuta Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : in tara nebunilor=)) acebook : https://www.facebook.com/isuta.larisutza Nr. mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0 Hobby-uri : muzica,distractie,fotbal etc Stare de spirit : Crazy,Happy,Love and Funny
| Subiect: Re: Viata printre vampiri (eventual +15) Joi 16 Aug 2012, 12:06 | |
| Foarte interesant ficul tau ...la capitolul 3 sincera sa fiu mi-au dat lacrimile ...as vrea tare mult sa pui next...adica e un fic superb merita sa ne aduci next nu ne fa sa murim de nerabdare=)) |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Viata printre vampiri (eventual +15) Mar 06 Noi 2012, 19:53 | |
| Fic închis pentru inactivitate(16 Aug- 16 Oct) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Viata printre vampiri (eventual +15) | |
| |
|
| |
| Viata printre vampiri (eventual +15) | |
|