Fideluţă :| Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In a world apart. A world that does not exist. Nr. mesaje : 113 Puncte : 138 Reputatie : 9 Hobby-uri : Reading, Writing and painting Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?
| Subiect: Re: More than a band, true friends Lun 27 Aug 2012, 15:28 | |
| Ia te uita am aterizat si eu pe aici Si ce sa zic e cel mai...TARE FIC Il ador adu nextu mai repede(te rog) Si anunta-ma si pe mine Oricum sakku e pupaceste |
|
ZuZuLiNa Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : top secret Nr. mesaje : 69 Puncte : 75 Reputatie : 0 Hobby-uri : muzica,cititul,moda si iesitul in oras cu prietenii mei Stare de spirit : mai mereu zambareata
| Subiect: Re: More than a band, true friends Lun 27 Aug 2012, 18:13 | |
| atat doar un coment....doar un coment..... de ce nu dati comenturi ca inebunesc. cred ca nu vreti nextul . bine nu ii problema atunci nici nu o sal aveti. |
|
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: More than a band, true friends Lun 27 Aug 2012, 18:40 | |
| hello am trecut si eu pe aici si-mi place la nebunie nextul asa ca te rog dulce ca o savarina sa aduci nextul mai repejor te-am pupat dulce si spor la scris |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: More than a band, true friends Vin 16 Noi 2012, 09:52 | |
| Fan Fic Sasuke&Sakura blocat din cauza inactivităţii.
Ultimul post datează din 27 august. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: More than a band, true friends | |
| |
|