Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21  Urmatorul

Acest fic merita: sa se termine sau sa aiba un sezon 2?
Merita sa vina sezonul 2
Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_vote_lcap99%Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_vote_rcap
 99% [ 95 ]
E prea mult trebuie inchis.
Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_vote_lcap1%Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Total voturi : 96

AutorMesaj
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Mier 06 Iun 2012, 08:43

Nu cred ca voi posta uramtorul capitol saptamana aceasta... ca sa fiu sincera si sper sa nu va suparati pe mn eu o astept pe ~Lorelay~ sa dea comm, fiindca ea este cea care ma motivat sa continui acest fic, in primele capitole ale sezonului 1 ea a fost singura care imi dadea comm, si chiar daca era doar 1 eu tot puneam nextul.... de aceea va rog sa ma intelegeti, ea este foarte imporatanta pt mn, nu ca voi nu ati fi... oricum va promit ca va fi un capitol mare si surprinzator, asa cum v-am obisnuit
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 762
Puncte : 807
Reputatie Reputatie : 35

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Mier 06 Iun 2012, 10:44

Dau si eu un comm mic de tot.
Nu ne suparam.... asteptam pana atunci sa citim capitolul doar daca nu ne baga suspansul tau in spital lough
Cred ca fiecare scriitor de pe acest forum are o persoana importanta care l-a sustinut la inceput si i-a dat curajul si increderea sa creada ca ficul sau merita continuat pana sa il descoperim si noi. Pentru tine acea persoana este Lorelay, iar noi sau cel putin eu ii multumesc ca nu te-a lasat sa renunti la acest fic minunat prin commurile ei.
Te-am pupat si spor la scris ♥️
Sa ne aduci un next plin de actiune!!!! in love
Sus In jos
Majkela †
Chūnin
Chūnin
Majkela †

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X
Nr. mesaje Nr. mesaje : 515
Puncte : 543
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me?
Stare de spirit Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Mier 06 Iun 2012, 18:52

Hei Hei Heiii
Scuze ca nu am comentat pana acum dar na scoala asta...infn imi place ficul tau si ideea e geniala si originala. Succes in continuare si te rog sa ma anunti cand pui nextul. kiss
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Mier 06 Iun 2012, 18:53

happy buna iubitha scuze ca nu am trecut pe aici demult dar mi s-a virusat calculatorul, ei bine capitolul este superb si mercik ca m-ai anuntat ca de fiecare data si te rog sa o faci si data viitoare, imi pare bine ca a fost infranta karin si ca sasuke si ceilalti au castigat, stiam eu ca e alisa!stiam!eram 100% sigura! ei bine mai compenseaza sa te iert in capitolele urmatoare cu scene romantice ca nu le-ai pus deloc aici!te astept cu nextul te-am pupacit, spor la scris si din nou sorry! heh
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 07:59

Multumesc, Lorelay… imi era dor de commul tau special

Chapter 12
Dar, cand sa dea asa zisa ,,lovitura finala,, ….. o furtuna de frunze se aprinde in luminis. Dansul lor energic ii departa pe nou-nascuti de familia Uchiha. Nimeni nu intelegea ce se intampla. Naruto, Sai, si Sasuke ,Bogdan, Itachi si Margaret se stransera asemenea unui perete in jurul fetelor, protejandu-le cu propria lor viata, daca era nevoie. In partea opusa lor nou nascuti erau pusi in linie dreapta, debusolati de aceea furtuna. Karin si Deiara erau in fruntea armatei analizand tot. Era liniste in luminis, pe acel camp de lupta.
-Nu a fost nimic, doar o mica putere a minti facuta de dragi nostril originali.
-Karin ai minte cat o curca, Alisia e cu fenomenele supranaturale si ea e acum pe jumatate decedata.
Roscata se uita aprig la Sasuke, pe cand ochii lui deveneau rosiatici. Cei doi parca se omorau din priviri, in timp ce restul analizau atent luminisul cautand o oarecare sursa de miscare. Bogdan se invartea de cateva ori, pasii lui gratiosi facand frunzele aramii de pe pamantul rece sa se electrizeze. Sai si Naruto inaintara doi pasi in prima linie de atac, ochii lor analizand atent tot luminisul. Deodata un fulger aparte, coboara din inaltul cerului loviind mijlocul campiei, provocand o dereglare. Toti vampiri si fiintele umane din poaiana cadeau pe jos, pe pamantul rece. Un sunet ascutit, care deranja timpanele vampirilor, se facu auzit din padure. La auzirea lui, ei cadeau secerati in genunchi, punandu-si mainile la tample. Nou-nascuti, se ghemuiau de durere pe pamant pe cand cei experimentati erau in genunchi, cu mainile la urechi, incercand sa opreasca acel zgomot asurzitor, sa ajunga la timpanele lor. Karin impreuna cu Deiara se tin strans de maini, in jurul lor formandu-se un val de energie neagra.
Cutremurul se opri, dupa ce mai multi copaci cazusera secerati pe pamant. Aceea izbucnire furioasa si necontrolata a pamantului, era ca si cum toata natura se razbuna pe ,,cei rai,,
-Sa ghicesc Karin, si asta a fost o ,,mica,, putere a mintii?
Ochii maritimi ai lui Naruto o priveau pe Karin cu ura. O singura privire a blondului putea sa te bage in pamant, fara nici cel m-ai mic efort. Roscata era dezorientata, nu stia ce se intampla. Toata armata ei diabolica, parea ca se destrama in fata ei, asemena focului aprig care este domolit. Originali se uitau uimiti la ceea ce se intampla, nu ei facusera acest lucru, nu ei provocasera scanteia, care nimicea nou-nascuti. In mijlocul acelei coarde barbare, vampirita roscata, ii privea pe ei, pe originali cu multa ura si inversunare. Regatul ei al raului, se darama chiar sub ochii ei, fara ca ea sa poata face nimic, nici o miscare pentru a-i salva.
-Sasuke, cine face asta?
-Cred ca blondul surori noastre e responsabil pentru acest lucru, avand in vedere, ca nu e aici cu noi.
Ochii brunetului il priveau intens pe fratele sau. In acel rosu sangeriu, te pierdeai profund, fara nici cel mai mic efort. Privirea celor doi se indrepta spre nou-nascuti, Karin, si Deiara. Erau speriati, si dezorientati, la fiecare miscare de a lor, valul ucigas de frunze se strangea spre ei, aproape sufocandu-i. Cassidy, se ridica de pe iarba rece, si se uita nelamurita la acei vampiri care incercau sa se salveze. Blonda, cu ochii de aur, se uita incontinu la acele fiinte care pricinuisera atata rau. Era ca o ironie a sorti ceea ce li se intampla, faceau rau primeau rau.
Pasii brunetului se indreptau spre rozalia lui care era in genunchi. Ochii ei de un verde crud, dar, cald, o priveau pe roscata, careia I se lua bucati din viata, avand in vedere ca ea, nu are suflet. Mainile lui puternice, ii apucara talia, lipind-o de trupul sau. Bratele ei fine, il tineau de camasa mototolita pe cand capul ei, era pe pieptul baiatului.
-Cine e responsabil pentru acest lucru?
-Alisia.
Mainile brunetului incepusera sa-i mangaie rozaliei spatele, provocandu-I fiori. Ochii lui abisali, o priveau cu tandrete si caldura, pe cand pe fata lui se asterne un zambet cald. Cele doua trupuri se lasara incet pe iarba, trupul fetei fiind in bratele brunetului.
Din luminis cu o viteza nemarginita, isi facu aparitia Bogdan cu a lui gratie nesavarsita. Ochii lui caprui se atintira pentru un moment asupra scumpei sale partenere. Cu pasi repezi se indrepta spre Alisia, care statea in picoare, uitandu-se la spectaculu focului.
-Tu ai facut asta amor?
Un zambet se asterne incet pe chipul baiatului. In timp ce o privea pe Alisia, in ochii lui caprui, se aprindea incet o licaire ciudata. Bratele lui puternice, o prinsera pe Alisia de talie, in timp ce isi unea buzele incet de ale ei creeand un sarut dulce. Fata isi trece incet mainile de dupa gatul sau pe cand el adanceste tot m-ai mult sarutul creeandul in unul pasional si nesafarsit.
Pe iarba, Sasuke se juca linistit cu parul printesei lui, pe cand ii tinea mana catifelata intre a sa. Se uita la rozalie, care statea cu capul pe pieptul lui. Ochii ei erau tristi.
-Ce se intampla printesa?
-Chiar trebuie sa moara asa de aspru, atat de nedrept?
Brunetul se uita la ea surprins, ea era o pacifista, care, credea , ca toata lumea ar putea fii intr-o pace spiritual mereu, la orice ora, in orice moment.
Spre rasaritul, reginei noptii, flacara care mistuia trupurile, nou-nascutilor si a conducatorilor lor, se stingea, ramanand numai funingine. Trecutul e moartea, iar amintirile sunt candelele, care cu vremea se sting. Moartea este un fenomen terbil, reprezentat pe plan individual, chit ca e vorba de un million de invidualitati, sau zeci de milioane de invidualitati.
Cei care reusisera sa supravietuiasca, stateau pe iarba cruda, pe cand noaptea, se face aparuta.
In mijlocul cerului, un oblong sclipitor, zambeste catre ,,cei buni,,. Lumina luni se indreapta cu ale ei raze fermecate spre ei luminandu-i. Cuplurile vampiro-umane se tineau in brate, adimirand jocul razelor de luna. Un lucru simbolic, care ii rasplatea pentru castigarea bataliei finale, o Lumina a lunii.

THE END OF SEASON 2
Sus In jos
Casydy
Genin
Genin
Casydy

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : In Lumea Vampirilor si a Vrajitorelor
acebook acebook : Serena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 215
Puncte : 239
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Sa scriu ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : Happy...or...SAD:((:((:((

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 08:19

Ce frumos . imi aplce mult de tot si sper ca vei face si sezonul trei . Cair vrea sezonul trei din el si imi aplce mult ultima replica . Mesi ca mai anuntat si sunt prima .
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 09:24

waaaaaaaaaa ;;) mercik ca m-ai anuntat! e superb ca deobicei! totul e bine si frumos, si inca un sezon incheiat, ei bine sper ca pacifismul sakurei sa nu le afecteze relatia in viitor, te astept cu nextul spor la scris si te rog sa ma anunti si pe mine cand il pui.
P.S.:mercik pentru vorbele pe care le-ai spus, eu de abia acum le-am citit....imi cer scuze cititorilor ca nu ati primit nextul din cauza ca nu am adus eu comm, insa si eu m-am enervat ca nu am putut sta la calculator kiss te pup si mercik inca o data a hug i love you (sunt flatata si onorata si ma bucur ca te-am motivat cu commurile mele) i love you
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 09:44

Nu pot sa cred ca s-a terminat sad
Dar a fost foare frumos, si a avut un Happy Ending cum imi place mie in love
Insa....s-a terminat prea repede!!!! Nina are dreptate, vrem si sezonul 3 lough
Sper sa te mai gandesti la asta si daca o vei face sa ma anunti si pe mine.
Te-am pupat si spor la scris in continuare ♥️
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 10:17

cum?
Stiu ca vrei sa te razbuni pentru 23 iulie , dar in halu asta?
Sa imi iei de langa mine un fic supraextraordinar ca asta?
Moarta ? Vrei moarta?
Cred ca da.......................
Nu mai sta pe ganduri , sterge de la semnatura terminata si adune un al 3-lea sezon , please please please please :o3
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 10:52

Max...poate intr-o zi cu soare, cand cerul o fi senin, o sa pun si sezonul 3 din Moonlight, Insa acum nu....abia l-am terminat azi, cu cel mai lung capitol, pe care l-am facut eu in seria asta.
Oricum... desi am facut primele captiole ale sezonului 1 cu doar un comm de la scumpa mea ~Lorelay~, m-am perfectionat, si apoi ati venit si voi. Apoi am inceput sezonul 2, cu multe commuri din partea vostra..
Ati vazut ca nu am uitat pe cine ma ajutat, sa ma perfectionez, si nu am pus capitolul final pana cand ~Lorelay~ nu a dat comm. Oricum eu cred ca este suficient, pentru un fic..inceput doar cu un comm.
Desi Never say Never...oricum Max... te bat pentru 23 Iulie...

EDIT: As ruga moderatori, sa nu mi-l mute la fanficuri terminate, nush poate imi vine vreo idee mareata:))
Oricum as vrea sa ma axez pe celelalte ficuri ale mele:
Shadows Souls, Obsession and passion, ~Dragoste adevarata sau obsesie bolnava?~
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 17:28

S-a terminat? huh?
Mi-a placut mult capitolul si dea bea astept sezonul 2! happy2
Sunt sigura ca nu o sa ne dezamagesti! kiss hi!
Sus In jos
Majkela †
Chūnin
Chūnin
Majkela †

Localizare Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X
Nr. mesaje Nr. mesaje : 515
Puncte : 543
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me?
Stare de spirit Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 19:50

Hei Hei Hei
In primul rand mersi ca mai anuntat si in al doilea rand s-a trminat deja huh? huh? Infn stiu ca nu o sa iti dezamagesti fani si o sa aduci sezonu 3. Te pwp si spor sa scris sezonu 3 sau alte ficuri kiss kiss
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 20:18

Scumpa mea, Angel white and black acesta a fost sezonul 2, deocamdata nu-mi vine nici o idee pentru sezonul 3, oricum as vrea sa schimb peisajul daca ar fi....
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 21:26

Buna!
Am trecut si eu pe aici:D.
Se pare ca printe ultimii:D!
Un fic minunat cu 2 sezoane pline de suspans si intamplari frumoase.
Ma bucur ca ai reusit sa termini si sezonul 2!
Mi-a placut mult ultimul capitol!
Abia astept scumpa.. sa citesc sezonul 3 ( cand vei dorii tu).
Deci.. ce sa mai spun.. FELICITARI!
Te pupiceste Deea kiss kiss kiss !
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 21:40

Puppy~Love a scris:
Scumpa mea, Angel white and black acesta a fost sezonul 2, deocamdata nu-mi vine nici o idee pentru sezonul 3, oricum as vrea sa schimb peisajul daca ar fi....
Draga mea, te rog scuzami greseala dar la cate ficuri am citit am tendinta sa uit unele detalii. nervi!
Scuze, greseala mea! crying
Sper ca nu te-ai suparat puppy eyes
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 23:06

Draga mea mersi de anunt, dar...
S-a terminat?Adica...NU!De ce...
A fost minunat, mi-a placut la NEBUNIE!
❌x❌❌
Sa ma anunti de sezonul 3, ok?happy
Multumesc,

Capsunica
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 07:39

Angel white and black, nu sun suparata pe tine, inteleg se mai uita unele detali, si cum am vazut ca toti vreti sezonul 3, o sa ma pun pe lucru, ca sa il aduc. Ma gandeam, toti ati cerut sezonul 3. Azi, o sa ma apuc de primul capitol daca imi vine vreo idee mareata. Ma gandeam sa-l fac la scoala....voi ce parere aveti?
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 12:52

Nu stiu ce sa zic, faci ce vrei tu, insa pastreaza ideea cu vampirii.
Si modifica sondajul pune 3 in loc de 2.
Te-am pupat!

Capsunica
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Vin 08 Iun 2012, 19:45

Da!!!!! Ma bucur ca te-ai hotarat sa continui si cu sezonul 3 kiss
Povestea este prea frumoasa ca sa se termine aici. Mie una acest fic imi place cel mai mult dintre toate ficurile tale. M-am indragostit de ideea asta si de modul in care se desfasoara actiunea.
Poate aduci nextul maine, ca un cadou mic de ziua mea in love lough
Te-am pupat si spor la scris, poate iti vine ideea aia mareata ♥️
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 00:13

SEASON 3
~When sun goes down~

Capitolul 1
Căderea soarelui şi căderea frunzelor dădeau ceasului de toamna o gravitaţi îngândurată. Un vânt a aruncat departe ploaia, a luat cu el cerul şi frunzele, lăsând în spate doar copacii. Culori fioroase îşi încep timpuria cucerire a dealurilor, asmuţite de vânturile toamnei.Căderea soarelui şi căderea frunzelor dădeau ceasului de toamna o gravitaţi îngândurată.
Pe balcon, privind statorinc acele arcuri de culori, stand pe scaunul din marmura, rozalia scria in jurnalul ei cu, coperti aurii.
Draga Jurnalule,
A trecut inca un anotimp, plin de multe peripeti, o lupa mare si puternica, din care multi nu au ramas in viata, o tornada de emotii si sentimente se facu vazuta in lumea noastra, a binelui. Toti suntem fericiti, deocamdata. Alisia, sora mai mica a lui Sasuke, e in lumea iubri cu sulfletul ei pereche Bogdan, Hinata si Naruto, sunt mereu veseli, mai veseli ca nicodata.Ceilalti frati ai lui Sasuke, Sai si Itachi, sunt si ei aici cu noi, si din cate am inteles nu o sa mai plece prea curand. Lumea este deocamdata roz, fara nici un fel de probleme, sper doar sa ramana asa.

Rozalia inchide caietul auriu, apoi se uita in gol, spre amurgul sangeriu, care punea stapanire pe cer. Jocul mistic al culorilor, o fascina, vroia sa atinga aceea culoare acel astru imposibil. Fascinata, de acel joc, fata nu percepuse silueta gratioasa care se aseza in fata ei, privindo cald.
-Sakura…
Aceea voce catifelata, si calda, I se adresa ei. Fata se intoarse, si dadu de ochii mistici si calzi ai brunetului. Zambea, un zambet mic si dragut, care ii acapara chipul. Mana lui fina o prinse pe a ei, cu grija si caldura, ca si cum ar fi putut sa se sparga, la simpla lui atingere. Printesa inimii lui zambea, era profund indragostita, de acel demon cu suflet de inger. Cei doi se privira incontinu, fara oprire, neputandu-si lua ochii, unul de la celalalt.
-Ma gandeam, adica ca sa nu para ca suntem, nu stiu, ciudati, sa mergem la o scoala. Tu, Alisia, Hinata, Sai, Naruto, Itachi, si eu.
Rozalia se intoarse cu fata spre el. Ochii ei exprimau o uimire profunda. El se schimbase radical in ultimul timp, era mai dornic de viata, mai dornic sa faca bine. Fata se ridica de pe scaun, ducandu-se cu pasii usori la balustrada. Privirea ei se indrepta spre acele umbre ale padurii, de acolo de unde venise Karin. Mana ei se strangea, asemenea unui pumn spinos. Simtea ceva inneregula, ca si cum o energie negativa ar fi in aproprierea lor, vrand sa le faca rau.
Deodata talia ei fuse inconjurata de doua maini, catifelate si puternice, urmand ca trupul ei sa fie lipit de corpul vampirului. Mainile lui ii se incolaceau in jurul taliei, asemena unei cobra, in jurul unui fluier. Buzele lui fine erau pe gatul ei alb si catifelat, sarutand incet, fiecare particica. Dar, o voce insuportabila pentru brunet ii opri din activitate.
-Julieta, Dracula, ventiti in sala de studiu.
Cei doi tineri se uitara spre o silueta imbracata in albastru. Parul blond al lui Naruto, ii atarna lejer pe fata, in timp ce un zambet ironic I se asternea pe chip. In urmatoarea secunda, blondul disparu in casa. Cei doi se uitara unul la altul, facand ochii mari. Apoi brunetul pufni, luandu-si de mana partenera si intrand in casa.
Cei doi tineri, intrara in sala de studiu, unde fiecare membru existent al familiei era déjà present. Alisia avea o rochie lunga, de un rosu sangeriu, pana in pamant. Parul ei blond ii atarna pe spate, pe cand era tinuta in brate, de Bogdan, al carui costum era putin sifonat. La geamul din sticla, erau Hinata si Naruto. Costumul de un alb imaculat al blondului, se asorta cu rochia alba si vaporoasa a brunetei. Sai, Itachi si Margaret, a carei rochie era albastra si vaporoasa, stateau rezemati de biroul din lemn de frasin al brunetului.
-Frate am o idée, ca sa nu parem asa de ,,tineri,, sa mergem la o scoala, din asta normal, si sa incercam sa ne intregam, nu stiu, poate merge.
Blondul se uita cu speranta in ochii brunetului, pe cand acesta isi dadu ochii peste cap, intocandu-si de mii de ori. Gestul lui ii facu pe frati sai de aceeasi origine a parului sa scoata un mic si involuntar hohot de ras.
-Radeti ca niste fraieri, ziceti ca sunteti batuti in cap.
Tonul serios, al Alisiei, si expresia fetei ei, ii facura pe baieti sa se opreasca din ras, pe cand aceeasta ii privea cu o spranceana ridicata, si Bogdan avea un mic zambet pe chip.
-Fratilor, cea mai buna varianta de a ne integra este aceea, de a merge la o scoala normal, unde copii nu sunt finte supranaturale.
Toti, parca la aceelasi gand, zambisera. Erau de acord. Maine, blondul de Naruto avea sa faca rezervarile, astefel incat toti sa pice in aceeasi clasa. Obosititi, ei inaintara incet spre dormitoarele lor.
In fata dormitorului rozaliei, brunetul o prinse de talie, trangando spre el usor. Trupurile lor, abia se atingeau, pe cand mainile lor erau impreunate. Ochii lor se priveau cu o neimaginabila caldura si tandrete, dupa care, el isi unii incet buzele de ale ei, creeand un sarut dulce si pasional. Limbiile lor se duelau in stil frantuzesc, abia atingandu-se. Rozalia oprii jocul spre deznadejdea brunetului. Apoi mainile ei fragile il impinsera, intrand in camera, si ichizand usa in urma ei, lasandu-l pe brunet cu buza umflata. Pe baldachinul ei gasi un bilet.
,,Mica mea printesa a luminii, iti doresc un somn lin, si cu vise placate, abia astept sa te vad maine sis a te sarut incontinuu.
Al tau iubit, Sasuke.,,

Ea zambi incet, pe cand puse biletul pe noptiera, bagandu-se in pat, pe cand se lasa incet puratata in lumea viselor.

Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 00:14

prima , edit dupa ;;)
O noua aventura si restul , nu stiii cat de mult ma bucur ca te--ai decis sa il faci , doamne , era sa te omror daca nu il faceai :>happy cum eu nu pot trai fara ficul asta .
Sasuke s-a schimbat , lol , e super :X:X
Deci , viata roz , bla bla bla . nu pot continua comul ca is franta , si tot blablabla atu next si sa ma anunti :o3

Ultima editare efectuata de catre Max in Sam 09 Iun 2012, 00:21, editata de 1 ori
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 00:20

Max, eram 100% sigura ca tu vei da prima comm rolling on the floor nici nu se punea altfel problema, iesea scandal, daca nu erai tu rolling on the floor rolling on the floor oricum, sezonul acesta fac o regula, fara suparare.
Pana nu dau commuri: Max(imposbil sa nu dea) si Lorelay(iubtha mea mika) nu se pune nextul... ce frate ne jucam asa fara rost?
Sus In jos
Casydy
Genin
Genin
Casydy

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : In Lumea Vampirilor si a Vrajitorelor
acebook acebook : Serena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 215
Puncte : 239
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Sa scriu ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : Happy...or...SAD:((:((:((

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 08:52

Zuzo na ca ai pus si sezonul trei si parca ai zis ca nu-l pui , ce rea esti :)) Dar bine ca lai pus ca te terorizam sa il aduci si te asigur ca nu vei scapa de mine . a fost frumso capitolul si ce bland e Sasuke si ce frumos se comporta cu " printesa lui"
Totul e frumso cu printese , printi si balauri :)) rolling on the floor
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 11:03

Foarte frumos!!!! Abia astept sa vad cum se vor descurca la scoala. M-as astepta ca ei sa fie destepti, dar nush dece, si Sasuke sa devina gelos din nimicuri lough
Ma bucur ca toti se inteleg bine si lumea lor e roz acum in love
Dar m-a pus pe ganduri energia aia negativa pe care o simtea Sakura think
Astept next!!!!!!!!!!!!!!!!
Te-am pupat si spor la scris ♥️
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 11:11

we party !! waaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!mercik ca m-ai anuntat! e superb! totul e frumos si roz ai? rolling on the floor Julieta, Dracula???? rolling on the floor doamne cat am putut rade la faza asta rolling on the floor deci cand am vazut mesajul de la tine , am chiuit de fericire, de a tresarit si tata din camera cealalta rolling on the floor a zis ca rad singura cu calculatorul de nebuna rolling on the floor ei bine capitolul imi place place place, ce romantic s-a facut sasuke se vede ca exista si ceva bun in el, si sper ca vrea sa se mai faca stapanitor al intunericului kiss te-am pupat si te astept cu nextul, te-am pupat!si te rog sa ma anunti cand pui nextul kiss
P.S.: mi-a placut faza in care l-a lasat cu buza umflata pe sasuke rolling on the floor
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 7 I_icon19

Sus In jos

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 7 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-