Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21  Urmatorul

Acest fic merita: sa se termine sau sa aiba un sezon 2?
Merita sa vina sezonul 2
Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_vote_lcap99%Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_vote_rcap
 99% [ 95 ]
E prea mult trebuie inchis.
Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_vote_lcap1%Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Total voturi : 96

AutorMesaj
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Lun 25 Iun 2012, 21:13

Atentie +16
Capitolul 10

O pasiune nu are nevoie de motivari. Ea nu cere neaparat sa fie inteleasa si explicabila. Dimpotriva, incepe acolo unde nu m-ai este nimic de explicat, sfarsind abia cand simte din nou nevoia de lamuriri. Pasiunea este presentimentul iubiri, si al infinitului ei , dupa care asprira orice suflet senisibil.
Stefan, conducea cu viteza pe autostrada. Mainile lui, erau inclestate pe volanul masini, uitandu-s fix spre drum. Pe locul copilotului, rozalia privea in gol, peisajul zburatacitor, pe care nu avea timp sa il analizeze. Gandurile ei, sentimentele ei, se gandeau numai intr-un singur loc, la Sasuke. La printul vampir cu ochii asemenea noptii fara luna, caruia i se daruise, cel care o facuse femeie. Ii lipsea desi nu se m-ai vazusera de cateva ore, si inainte de acest lucru, fusesera impreuna pentru prima data. Mici fiori de placere ii cutreierau fetei trupul, pe cand in obrajii ei trandafiri aparuse o nuanta rosiatica. Pe cand ea era cu gandurile ei, in mintea si inima lui Stefan, sentimentele erau contradictori. Se bucura ca Sakura era cu el, numai cu el, insa, pe de alta parte, era gelos, ca fusese a lui Sasuke, noaptea trecuta, si nu numai suflet, ci si trup. I se daruise lui, fara sa tina cont de ceva. Fara sa tina cont de ceea ce simtea el, pentru ea. Noaptea trecuta fusese cea mai grea din viata lui. Ii auzise gemetele pline de placere a le rozaliei, cu fiecare miscare a p*******i de Sasuke, inauntrul ei. Si ceea ce il durea cel m-ai tare era ca nu se opreau, el continua neincetat, sa o faca pe rozalie a lui. Aura lui mistica in acel moment era maxima, fiind perceputa de oricine, in special de Stefan. Ochii lui verzi, asemenea a doua smaralde slefuite, se uitau la rozaliei, analizand-o rapid din cap pana in picoare. Ochii ei erau atintiti, in jos pe cand un zambet plin de fericire, ii radia pe chip. Stefan, isi lua privirea de la ea, pe cand ochii lui verzi se atinteau din nou asupra drumului. Incercan sa nu se m-ai gandeasca ca fata de care era indragostit, a fost a lui Sasuke, suflet, dar, m-ai ales trup.
Pov by Sasuke.
Sunt in birou, impreuna cu Naruto, analizand niste documente ,,importante,, . Oricat as incerca sa ma concentrez, nu puteam. Ma gandeam la Sakura, si la cat de pasionala a fost noaptea trecuta. O avusem doar pentru mine, si ea era doar a mea. Tot trupul ei, asemena unui lebede gratioase, fusese al meu. Imi inclestez mana intr-un pumn, pe cand imi aminteam secenele ,,interzise,, pe care le traisem. Insa sunt trezit la realitate de blond.
-Ia zimi Sasuke, cum esti asa de calm, cand Sakura este cu Stefan, si m-ai trebuie sa isi petreaca si noaptea cu el?
Ma uitam la blond, care lasa hartiile din mana jos, pe birou. Ochii lui maritimi, se uitau intre ai mei, incercand sa capete un raspuns. Stiam de ce e ingrijorat. Faptul ca Stefan, ar incerca sa se culce cu Sakura. Stia ca eu as innebuni, si l-as baga in pamant. Insa nu as fi surprins daca in aceasta seara Stefan s-ar culca cu Sakura.
-Naruto, am luat in calcul aceasta posibilitate. Noaptea trecuta am facut-o pe Sakura a mea. Si sunt sigur, ca daca nu o faceam, astazi Stefan ar fi primul din viata ei. Naruto, Stefan stie, ca Sakura a fost a mea. Azi va fi a lui, si sunt constient de acest lucru. Oricum va fi nervos si frustrat ca nu este el ,,primul,,. Insa sunt sigur, ca pentru el aceasta noapte va fi una fierbinte. Nu sunt gelos, nu am de ce. Inima Sakurei imi apartine mie, la fel cum si a mea apartine ei. Si chiar daca nu sunt ,,singurul,, din viata ei, eu mereu o sa am ceva in plus de ceilalti. Eu am transformat-o, in femeie, si acest lucru, nimeni nu va putea schimba nicodata.
Blondul da aprobator din cap, pe cand isi baga iarasi nasul in hartii. Eram m-ai mult ca sigur, ca in aceeasta noapte, Sakura se va simtii pentru a doua oara femeie. Si desi mi se rupe inima cand spun aceste cuvinte, ea va fi a lui Stefan cu sau fara voia ei. Speram ca ea sa nu se impotriveasca, ba chiar sa se simta bine, pentru a isi deosebi odata sentimentele.
Pov by Sakura.
Dupa multe ore de mers, in sfarsit vad cum blondul, parcheaza masina, in fata unei vile luxoase. Se da jos din masina, pe cand imi deschide si mie portiere. Era o vila luxoasa cu 2 etaje, de culoare cafenie. Geamurile de sticla, reflectau razele soarelui, care se oglindeau in ele. Stefan imi intinde bratul, pe cand, eu il apuc mergand spre intrare. In intampinarea noastra, se arata o femeie tanara, de vreo 30 de ani. Ochii ii avea albastri, perecum cerul senin, pe cand trupul il avea zvelt. Era imbracata intr-o bluza verde, niste jeansi albastri, in picoare avand niste sandale. Pielea ei era alba si stralucitoare, era si ea un vampir?
-Doica Tsunade!
Blondul, se indrepta spre femeie, de unde o curpinse intr-o imbratisare, strangand-o tare la pieptul sau. Femeia il imbratisa si ea cu afectiune si caldura, pe cand ochii ei se mutara spre mine, analizandu-ma atent.
-Doica Tsunade, ea este Sakura, iubita lui Sasuke.
Puteam simtii nervozitatea din glas a blondului, aceentuata pe ultimile cuvinte. In ochii sai aparusera pentru o secunda fulgere. Femeia se indreapta spre mine, de unde ma curpinse intr-o imbratisare. Blondul imi spuse, ca trebuie sa mergem la granite de Sud, pentru a lua coletul. Dau aprobator din cap, pe cand imi iau adio, de la doica, si ne indreptam din nou spre masina. Stefan, apasa pedala de aceeleratie, si in urmatorul moment, gonea ca nebunul, pe strazile orasului. Stiam ca nu aveam de ce sa imi fac griji, era un expert in condusul cu viteza neregulamentala. In putin timp, ajungem la o trecatoare, unde o masina era parcata, o sliueta intunecata fiind langa ea. Stefan iese din masina si se indreapta, spre aceea persoana. Nu puteam distinge prea bune cum arata, vedeam doar o pelerina, care ii acoperea tot trupul, si niste ochii rosi precum sangele. Stefan se duse spre aceea silueta care ii intinse o cutie. Blondul o ia, dar, nu pleaca. Aceea fiinta se pare ca vorbea cu el. Stau de vorba 10 minute, dupa care Stefan, se intoarce spre masina. Deschide portiere, pe cand imi arunca in brate, cutia, si incepe sa calce pe pedeala de aceeleratie. Curioasa, deschid cutia, unde gasesc o scriosoare cu stampila, pe ea zicand ,,Pentru Sasuke Uchiha,, O bag la loc, si inchid cutia, pe cand observ ca am ajuns la resedinta. Ne dam jos din masina, pe cand intram in casa, intampinati de doica Tsunade, care nu spune ca masa este gata. Urc scarile de unde imi dau hainele jos. Alesesem sa ma imbrac, cu o lenjerie intima neagra, o camasa alba, cu nasturi, si niste colani negri, in picioare luandu-mi niste balerini albi. Parul mi l-am lasat desfacut, pe cand ieseam din camera coborand in graba scarile. Ajung in bucatarie, unde ii vad pe doica Tsunade, si Stefan luand deja masa. Ma asez si eu, pe cand analizam tot ce era pus. Niste peste exotic, asortat cu niste ierburi. Era chiar excelent, daca as putea spune. In paharul de cristal din fata mea era pus putin vin. Ochii verzi ai lui Stefan, ma analizau din cap pana in picoare. Dupa ce terminam masa, ma ridic rapid, indreptandu-ma spre camera mea. Urc scarile, grabita, pe cand la usa camerei lui Stefan doua maini imi acaparasera talia.
Atentie +16
Ma intorc si vad pe nimeni altul decat el. Ochii lui verzi, erau plini de dorinta, pe cand ma lipeste cu spatele de usa. Buzele lui erau pe gatul meu sarutandu-l tandru, pe cand mana lui dreapta deschise incet usa, impingandu-ma inauntru. Pret de cateva secunde raman aieriana, la tot ceea ce se intampla. Oare chiar vreau acest lucru. Oare chiar imi doresc. Deodata simt cum sunt saltata in sus, picoarele mele incolacindu-se in jurul bazinului sau, pe cand acesta imi zambea. Ma tin de gatul sau pe cand el inainta spre baie. Da drumul la apa, pe cand intra cu tot cu mine in dus. Stropii reci, ai apei se izbeau de trupurile noastre, udandu-ne complet articoleele vestimentale de pe noi. Baiatul ma lipeste cu spatele de perete, pe cand incepe sa-mi descheie rapid nasturi de la camasa, pe cand eu ma uitam la el. Se vedeam ca ma doreste, insa nu doar fizic. Ma vroia pentru el, vroia ca eu sa nu m-ai stiu nimic de Sasuke, sa nu m-ai percep, acest cuvant in existenta mea. Imi scoate camasa de pe mine, aruncand-o jos, in apa, pe cand eu incepeam sa il deschei la nasturi, scotandu-I la iveala trupul perfect lucrat. In acest moment nu puteam evita sa nu ma gandesc la Sasuke, si la prima noastra noapte. In care lucrurile decursera cam in aceelasi fel. Pe cand ma gandeam la el, la brunetul cu ochii de onix, nu realizasem ca ii deschisem camasa, el ajutandu-ma sa i-o dau jos. Iesim din dus, trupurile noastre fiind ude. Blondul se opreste pe un scaun, lasandu-mi corpul deasupra lui, pe cand isi dadea jos blugi. Buzele lui erau pe gatul meu, lingadandu-l la nesfarsit. Ma simteam bine, si eram din cale afara de exicitata. Simteam cum pulsul imi ia razna, cu fiecare atingere perversa, pe trupurile noastre. Scapasem de blugi lui, acum trebuia sa scapam de colanti mei. Se ridica de pe scaun,urmand ca poi, sa ma lase pe o masa. Ma saruta cu ardoare pe buze, limba lui facandu-si de cap in lacasul meu umed, pe cand eu ii mangaiam spatele gol. Mainile lui agile, reuseau sa imi indeparteze colanti de pe mine, lasandu- i pe masa. Ma simteam asa de bine, atat de excitata, si atat de dorita, incat nu as fi vrut ca acest moment sa se termine. El, stia cum sa ma inebuneasca, fara sa se chinuie prea mult. Imi ridica din nou corpul pe cand merge rapid inainte. Banuiam ca e patul. Cazu peste mine, pe salteaua moale din puf, mainile lui fiind pe spatele meu, deschizandu-mi inchietoarea de la sutien, pe care o arunca pe noptiera. Gura lui se infrupta din sanii mei, pe cand eu nemaiputand tine in mine, scot puternic sunete de palcere, facadu-l pe el sa innebuneasca. Isi dadu jos boxeri, urmand ca apoi sa imi dea jos chiloti, urmand ca apoi sa ma penetreze puternic, ceea ce ma facu sa urlu de placere. Facea alert miscari dute-vino inauntrul meu, pe cand eu urlam de placere, neputand tine in mine.
Intr-un final am fost si a lui, trupul meu fusese a doi baietii, Sasuke si Stefan. Dupa multe ore de placere in care aproape ramasem fara glas, blondul cazu de pe mine, extenuat. Ne invelise trupurile cu un cearceaf, pe cand eu imi tineam capul pe pieptul sau. Mana sa mangaia usor spatele meu gol. Pe cand respiratia sa era aceelerata.
-Imi place sa te stiu a mea, imi place sa iti simt corpul vibrand dedesbutul corpului meu, imi plac strigatele tale de placere care ma innebunesc.
Atat spuse, dupa care ma saruta pe gat. Ochii mei se inchideau incet, eu fiind purtata in lumea viselor.
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Lun 25 Iun 2012, 21:15

prima nr1
Mo facut mama peversa iar pe tine si mai si:))
auleu , nu oit zice ca nu mi-a placut aceea parte dintre stef si saku fiindca era atat de indetaliat=))
Parinte Tytomey asta fic pt tine
Next:*:*

Ultima editare efectuata de catre Max in Lun 25 Iun 2012, 21:40, editata de 1 ori
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

Sex : feminin Localizare Localizare : In fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 150
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor
Stare de spirit Stare de spirit : 50%

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Lun 25 Iun 2012, 21:21

Ms draga ca mai anuntat ,Am doar doua cuvinte de spus :vreau nextul
P.S.anuntama cind il pui!!
Sus In jos
http://dincolo-de-imaginatie.blogspot.com/
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 556
Puncte : 627
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : killin' chillin'
Stare de spirit Stare de spirit : wanna murder someone

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Lun 25 Iun 2012, 21:30

te omor te omor ul omor pe Stefan id**t afemeiat daca ma duc la el il omor in pumni disi eram sigura ca va fi alui in noaptea asta si se pare ca Sasuke e de aceiasi parere cu mine
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Lun 25 Iun 2012, 21:43

NUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!! biciuitor biciuitor biciuitor biciuitor sad crying
De ceeeee sad de ceeeeeee sad MoamaaaaaaTe omorrrr!!!!!!! biciuitor
sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad
M'ai lasat fara cuvinte.. doar un singur gand am in minte in aceste clipe sfasietoare pentru inima mea SasuSaku'ista... ,
Tu + Eu + O furca = Muhahaha!!! Razbunareee!!! evil devil mua ha ha
Defapt... ma asteptam take this! adevaru' e ca am cobit prea muuult crying
Sper sa te revansezi fata de mine si de alti nebooni cu parerile mele biciuitor
Fratilor, am invins! lough lough
Hai ca's buna ca de obicei good si te iert! kiss
Cu conditia ca, in urmatorul capitol sa ii rupa Sasuke gatii blondului!!! HACIA!! biciuitor evil devil mua ha ha
Astept Neext!!! rock
Si... ai grija ca te am in vizor! biciuitor

Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 1z6eexk Mustache was here
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Lun 25 Iun 2012, 21:55

Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 896861Poftim? Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 23826Ce a facut?! Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 735877Nu se poate asa ceva! >,< Nu doream sa citesc asta. Cum poate Sakura sa faca asta? Cum poti sa ma torturezi in asa fel? Nu iti e mila de mine? Sas'ke Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 962758 si acum Stefan? Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 2137098537Si Sas'ke a trimis-o stind ca asta se va intampla? o.O Eu mor aici! Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 3328071791Nu vreau sa imi amintesc de asta Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 1733309228 Clar morcoveata e ca si mort Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 955647780 Daca nu il omori tu o fac eu si iese cu scantei Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 307712 Mor pe aici de inima Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 23826 Ma surprinde faptul ca a lasat-o stiind ce se va intampla. Daca o iubea asa cum pretinde nu o lasa sa faca asa ceva iar daca ea il iubea pe Sas'ke se abtinea pana ajungea la el si de aici puteau face ce doresc. Dar ea trebuie sa greseasca facand o asemeanea prostie. Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 3328071791Am ramas cu traume Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 955647780Sa nu te mai prind ca faci asa ceva. Daca tot s-a intamplat vreau sa stiu pe cine alege ca ar fi culmea ca nici acum sa nu stie ca eu imi zmulg parul din cap. Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 23826 Off, nu spun ca nu a fost un capitol superb deoarece asi mintii, dar moment StefSaku? Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 1733309228 ... of, merci ca m-ai anuntat si iti urez spor la scris in continuare si multa ispiratie. Acum nu vad ce m-ar mai putea surprinde. Totusi, astept sa fie ceva placut Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 78717
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Lun 25 Iun 2012, 22:00

Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 955647780 ma unde e max???aduceti-o pe mex s-o bage la morga!s-o bage in mormant!in cer, undeva numai sa n-o vad eu!max bag-o cu ghilotiba la spalat ca i s-a murdarit gandirea de la atata scris!Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 2137098537 doamne! de ce de ce de ce de ce de ce???????nu!!!!!!!!!nu voiam sa fie asa, si nebuna ii mai si place, auzi da mai bate-o si pe sakura sa mai stea la locul ei !Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 955647780 te astept cu nextul, te pup, spor la scris!Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 208323 si data viitoare o sa aduc comm-ul atat de tarziu, ca sa numai pui next atat de repedeMoonlight(eventual +16) - Pagina 12 2586070128
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 762
Puncte : 807
Reputatie Reputatie : 35

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Lun 25 Iun 2012, 22:28

Nu pot sa cred ca Sasuke nu a facut o criza de gelozie stiinde ce se va intampla intre Sakura si Stefan! huh?
Cu toate ca explicatia lui pare destul de logica, dar nu prea ma incanta :| , in fine ma bucur ca nu a facut o criza de gelozie lough
Inafara de asta, acum Sakura poate isi va da seama pe cine iubeste cu adevarat, si sper ca il va alege pe Sasuke in love
Astep next!!! Nu m-as mira daca l-ai pune tot in seara asta lough

Te-am pupat si spor la scris ♥♥♥
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Lun 25 Iun 2012, 22:54

Lorelay eu am trecut pe aici deja dar nu strica , prima data o fost cu laudele acum cu razbunarea , sa imi dati ban pt limbaj mai tarziu:
Acum am intalnit in expeditiile din crechiniea cel mai mare cretin din lume , are parul blond asemeni pielea lui de mort , ochii asemeni ierbi care a fust proaspat taiata , e prost din cale afara de impunge
Se numea Cretinus Bakaus Tembelus Stefanus iar tot numele este cam interzis in aceeasta prezentare , am descoperit ca a fost maltratat de maimute mai ales de femele iar intr-o zi un tigru ia mancat creieru care l-a scos prin ureche
furnicarii lau mancat , si etc , a intrat la mitiica si un Happy ending!
:> hehe
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Lun 25 Iun 2012, 23:21

Max.... nu te-a invatat mama ca nu este bine, sa insulti strainii lough
Si ca sa ai vise placute, ti-l fac cadou pe Stefan in visul tau...
Dar, nu sa il omori, fiindca ii strici chipul prea frumos...
Ci ca sa il vezi sarutandu-se cu Sakura....
Si cine stie, poate chair m-ai departe cu sarutul se ajunge la.... :>happy
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Lun 25 Iun 2012, 23:29

oh my god !!! Draga mea, nu pot spune decat oh my god !!! oh my god !!! oh my god !!! capitolul a fost atat de pervers, de excitant de, de, BUNN evil devil mua ha ha
Ai desfris dupa parerea mea si mai bine "actul".
Pai nu prea am ce zice in afara ca mi-am imaginat tot actul se*ual si ca vreau nextul repede care sper sa fie tot +16 evil devil mua ha ha
Spor la idei, tastat si ganduri perverse. lough
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 09:18

Buna !
Ti-am citit aseara capitolul pe telefon si am ramas socata :O!!!
Il omor pe Stefan!!! Sakura nu putea sa se abtina? Doamne :|.. S-a culcat cu Sasuke si zice ca il iubeste dupa cu Stefan...:)) incepe sa ma enerveze din nou Sakura.
Nu imi vine sa cred ca a putut sa faca asa ceva!!!
Capitolul asta a fost reusit ca toate celelalte :X !
Sa aduci next !
Te pupiceste Deea kiss !
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 10:12

Capitolul 12

O raza de lumina, o pulbere fina de viata, cadea incet din inaltul cerului pe chipul rozaliei, care dormea linistita. Parul ei asemenea a o mie de petale trandafiri, se revarsa in valuri, pe perna din puf, pe cand trupul ei gol, era asuns sub marea de un alb imaculat. Frumusetea ei divina, combinata cu naturaletea ei aparte, facea ca oricine sa se indragosteasca de ea. Era pura la suflet, nu ura pe nimeni, si nu dorea raul nimanui, insa in inima ei se ducea o lupta aparte, pe doua planuri de campie. Un sentiment, pur si nevinovat ca iubirea nu putea fi impartit in doua. Dragostea este una sinugura, si se poate simtii, numai pentru o persoana. O dragoste capabila sa treaca peste orice obstacol, peste orice asteptare. Pe marginea patului, o silueta intunecata statea pe cand o admira la nesfarsit pe rozalie. Atat fizic cat si uman. Fusese a lui, era adevarat, dar, nu el era ,,primul,,. Un gand fulgerator asemenea unui traznet, un nume pe care il ura, Sasuke. Nu putea trece cu vederea ca fratele sau, era cel care a facut-o femeie. Nu putea sa uite acele gemete de placere, din noaptea aceea atat de dureroasa pentru el, inima lui frangandu-se incet, in mii de ciobulete. Baiatul se apleca spre chipul fetei, de unde ii curpinse buzele intr-un sarut simplu. O iubea si inca o dorea, inca dorea sa-i simta corpul vibrand, sub el, sa ii auda urletele de placere, care il excitau asa de tare. Telefonul baiatului incepuse sa sune. Il scoase din buzunar, si raspunse rapid, avand grija, san u o trezeasca pe rozalie.
-Cum a fost noaptea ta Stefane?
Aceea voce, acel glas, Sasuke. Blondul strangea telefonul in mana, vrand sa il faca bucati. Ii raspunse pe un ton, nervos brunetului, ca noaptea lui fusese excelenta, simtii trupul fetei virband sub el, la fiecare gest al lui, si ca strigatele si gemetele, pline de placere ii incantasera auzul, pe toata durata ,,actiuni,, . In spatele firului, putea auzi hohotul de ras al fratelui sau, care se amuza de cuvintele lui. Vocea impenetrabila si autoritara a brunetului ii spuse, ca nu conteaza acum ca s-a culcat cu Sakura, si ca a vibrat sub el, conta doar faptul ca prima noapte de pasiune, a petrecut-o alaturi de el. El o transformase in ceea ce ,,experimentase,, el noaptea trecuta, o femeie. In inima blondului, sentimentul de gelozie, creea noi radacini. Fie ca ii placea sau nu, fiecare cuvant spus de Sasuke, il transforma intr-un vampir gelos. Cuvintele fratelui sau, pe cat erau de dureroase, pe atat erau de adevarate. Desii inima lui nu vroia sa aceepte, mintea lui era obiligata sa perceapa cu rabdare si calm situatia, desii nu se putea stapani. Si ca sa il scoata si m-ai rau din toti nervi, vocea impenetrabila si catifelata a brunetului, ii spuse sa se grabeasca cu acel colet, pentru a o avea din nou pe rozalie numai pentru el, si sa-i simta buzele catifelate asemenea petalelor de trandafir, peste ale sale, sa-i simta trupul perfect, lipit de al sau. Blondul, nu m-ai putea suporta, asa ca inchise telefonul, punandu-l pe masa. Incepuse sa transpire, numai la gandul, ca Sakura ar putea fi din nou a brunetului, si el nu putea face nimic. In acest moment, se simtea neputincios. Ea era acum alaturi de el, dar, cand se va intoarce Sasuke ii o va smulge din brate, chiar si cu forta daca va fi nevoie. Si acest lucru, doar pentru ca il alese pe el, alese sa ii dea inima sa, lui. Se indragostise iremediabil de fratele sau, si sentimentele pe care le nutrea fata de Sasuke, aveau radacini puternice, pe care nu le putea smulge cu usurinta. Simturile lui dezvoltate simteau cum fata se trezea incet, deschizandu-si ochii, si aratand cele doua smaralde stralucitoare.
Pov by Sakura.
Ochii mei se deschid incet, percepand lumina razelor jucause ale soarelui. In fata mea, statea nimeni altul decat Stefan. Ochii de un verde dilaltat ma priveau cald, si cu o intensitate sporita in privire. Ma ridic in sezut, pozitionandu-mi cearceaful in jurul trupului meu gol. Stefan, se apropie de mine, pe cand imi prinde barbia cu mana sa intorcandu-ma spre chipul sau. Ochii mei se ciocnesc de ai sai, pe cand buzele sale se indreapta spre ale mele. Insa in momentul cand sa ni le unim, imi smucesc capul din mana sa, lasandu-l sa cada in jos, pe cand ochii lui Stefan, asemenea furtunii de frunze, ma priveau intens.
Deodata bratele sale imi inconjurau trupul gol, acoperit doar de un material alb, asemenea primei zapezi. Ma lasa incet pe spate, pe cand buzele lui se uneau cu ale mele, creeand un sarut plin de dorinta. Limba lui si limba mea, formau un dans, un joc, pasional in care imaginatia nu are limite. Baiatul isi vara mana pe sub cearceaf, mangaindu-mi corpul. Ceva ciudat mi se intampla, inima si mintea mea imi spun sa il resping. Mainile mele il imping deoparte, pe cand ochii mei verzi se uitau intre a-i sai. Blondul m-ai incearca odata sa ma sarute, dar, imi intorc capul 30 de grade in partea dreapta. Putea simtii nervozitatea lui destul de vizibila. Da cu pumnul in salteau de puf, urmad ca apoi sa plece pe plece pe usa, trantind-o in urma lui. Un gand asemenea unui fulger imi trece prin minte, ma duc spre masuta de cafea unde Stefan isi lasase iPhone-ul. Ma duc la contacte unde il gasesc pe Sasuke, si incep sa ii scriu un mesaj.
,,Sunt Sakura, vino dupa mine, te implor, nu ma lasa…,,
Ii trimit mesajul, apoi pun telefonul inapoi pe masa, ducandu-ma spre saltea, si lasandu-mi corpul sa faca contact cu suprafata aceea moale din puf.
~dupa 1 ora~
Stau pe pat, gandindu-ma la toate prostiile pe care le-am putut face, desii in acel moment, cand am fost a lui Stefan, ma simteam din cale afara de excitata, acum, nici nu vreau s ail ating. Deodata, simt doua buze pe gatul meu alb, Stefan…nu e el. Ma intorc si ochii mei verzi, fac contact cu ochii de un abis intunecat ai brunetului. Fara sa m-ai stau pe ganduri, ma arunc in bratele sale, de unde lacrimi fierbinti, incep sa-mi cada pe obraji, scurgangu-se pe umarul lui. Mana sa, imi mangaia spatele tandru, pe cand eu ii repetam intr-una ca imi pare rau, nu trebuia sa fiu a lui Stefan. Acum stiam ce ma asteapta, brunetul va deveni din cale afara de gelos, si va incepe sa darame tot ce vede in cale, si sa ma loveasca, desii asta meritam. Asteptam ca el sa ma respinga din imbratisare, insa mainile lui imi strangeau m-ai tare talia, lipindu-ma de corpul sau. Ochii sai negri, se uitau intre a-i mei, cu iubire si caldura.
-Sakura, te-am trimis cu Stefan, constient de faptul ca el, nu va rata ocazia sa se culce cu tine. De aceea in noaptea dinaintea plecari te-am facut a mea. Stefan ne-a auzit cum ne iubeam, si a devenit gelos, gelos ca nu el te-a avut primul, credea ca o sa te las sa pleci, fara sa te fac a mea, si ca el te va face femeie. Eu unul, speram ca tu sa nu ii te impotrivesti, ar fi fost in stare sa te faca a lui cu forta, sau sa te omoare. Azi de diminteata l-am suntat pe Stefan, si i-am spus ca nu conta de cate ori te facea a lui, conta doar ca eu, te-am facut femeie.
Ma uitam in ochii brunetului. De aceea era asa de innebunit, azi sa ma m-ai faca inca o data a lui. De la discutia cu Sasuke. Ma duc pana la baie, unde imi iau haine. O rochie alba, scurta pana la genunchi, si niste balerini. Ies din baie dupa care il cuprid pe brunet intr-o imbrarisare stransa, pe cand mainile lui ma ridica in bratele sale. Ma tineam de gatul lui, pe cand iesea cu mine din camera. Eram asemenea unei mirese care trece pragul unei case. Brunetul scoate un chicot de ras, pe cand eu ii dau una in joaca peste cap, zicandu-i ca nu e frumos sa citeasca gandurile oamenilor. Baiatul, incepe sa se invarta in cerc, pe cand eu ma tineam tot m-ai strans de el, urmand ca apoi sa coboare scarile in viteza, ceea ce ma facut sa-mi fie teama. Il intreb cum a ajuns aici, si spre surprinderea mea, in fata vilei, era masina neagra a brunetului. Langa ea, era doica Tsunade, care ne zambea cald. Ne luam adio de la ea, urmand ca apoi ca un gentalmen, Sasuke sa imi deschida usa din fata pofitindu-ma inauntru. Urca si el pe locul soferului, apoi baga cheile in contact, pe cand incepe sa conduca. Ii facem cu mana doici, apoi brunetul intra pe autostrada, indreptandu-ne spre acel loc pe care il puteam numi ,,acasa,,.

Ultima editare efectuata de catre Puppy~Love in Mar 26 Iun 2012, 11:23, editata de 2 ori
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 10:37

Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 2852797874 waaa!in sfarsit sunt prima!!!incredibili!!!nu ma pot abtine sa nu dau comm repede, scuzeMoonlight(eventual +16) - Pagina 12 2852797874 imi place, doamne, bine ca i-ai dat minte sakurei sa-l respinga in sfarsit pe stefan!si mi-au crescut inca 5 inimi cand am vazut ce gelos e!si sasuke si-a pastrat cumpatul!cat ma bucur!dragut gandul sakurei, cu mireasa!poate il pui in aplicare altadata!ica ceva, sakura a mers in bratele lui sasuke la masina goala>?Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 2586070128 ca n-ai mai imbracat-o si nu ia-i mai facut nimicMoonlight(eventual +16) - Pagina 12 2586070128 ok, te astept cu nextul!te rog sa ma anunti cand il pui!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 11:14

Daa, next-ul :X Acum regreta ce a facut? o.O Wow, ce mai fata ... Te-ai gandit sa nu o mai lasi pe Sakura cu capul "caramida" ? Ham, ma simt bine cand stiu ca morcoveata este gelos pe Sas'ke :P Ham, ce o zice Tsunade. Este prezentata ca fiind iubita lui Sas'ke si ea se tavaleste cu Stefan apoi pleaca cu Sas'ke. Eu una asi zice ca sunt nebuni (X) Wow Lorelay, ce remarca buna ai facut :)) :D Eu nu imi datusem seama Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 307712 Ar fi ceva neasteptat ca Sakura sa fi fost nud :)).
Asa, astept continoarea mult dorita. Sa ai parte de o zi frumoasa si sa te apuci mai repede de next :P. Spor la scris si multa imaginatie Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 78717
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 556
Puncte : 627
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : killin' chillin'
Stare de spirit Stare de spirit : wanna murder someone

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 11:29

ooooooooooooooooooooooooooo , frumos sa ma anunti la next pls
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

Sex : feminin Localizare Localizare : In fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 150
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor
Stare de spirit Stare de spirit : 50%

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 12:27

Deci ma urasc ma urasc si iar ma urasc
De ce nu am putut fi prima!!Dar intr-un final
ma bucur ca ai adus nextu!Slava domnului ca a
ajunso si pe Sakura mintea sa il respinga pe Stefan.
Deci capitolul asta il iubesc,parca simt si eu fluturasi
il stomac,deci vreau continuarea anunta-ma cind il pui
si spor la tastat si la idei!!
Sus In jos
http://dincolo-de-imaginatie.blogspot.com/
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 12:32

Citat :
Ma duc pana la baie, unde imi iau haine. O rochie alba, scurta pana la genunchi, si niste balerini.
Nu e goala , sau nu am citit eu rau:)) LOrelay macar o data in viata sa fii tu prima , ce noroc aveai ca dormeam , app Puppy , mersi de Steefan dar tot pe cine am vrut eu am visat:)) Sper ca te-am bantuit , auleu ce seamana Sakura cu mine , "fidela" next:* si merci ca m-ai anuntat , ce iti fac daca nu il pui tot azi biciuitor
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 13:16

Max, ne faci dezvaluiri in direct si in reluare rolling on the floor
Se pare ca Lorelay, s-a trezit m-ai cu noaptea in cap ca tine...
Somnorica....
Pe Stefan, ti-l fac, dar la pachet, impachetat frumos cu o funnda si bonus iti dau la cadou si un fierastrau, un pistol, o franghie, o grenada, si un cutit lough
Vezi...ce fire caritabila sunt? rolling on the floor
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 762
Puncte : 807
Reputatie Reputatie : 35

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 13:50

Eu intarziata ca deobicei... lough
Cel mai frumos capitol cand am vazut ca Sakura insfarsit il respinge pe Stefan. Dupa ce l-a respins eu ma asteptam sa reactioneze mai urat, nu sa iasa pur si simplu pe usa, dar mai bine asa happy2
Acum am si eu o nelamurire. Dupa ce a venit Sasuke si au plecat amandoi, cu Stefan ce s-a intamplat? think A disparut complet din peisaj.
In fine. abia astept next!!!

Te-am pupat si spor la scris ♥♥♥
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 16:27

Buna!!!:X
Ma bucur ca m-ai anuntat de capitolul acesta minunat!:X
A avut dreptate Sasuke cand a zis ca va ramane Sakura cu el..
Ma bucur ca acum si-a dat seama si ea ca Sasuke este alesul ei si pe el il iubeste nu pe Stefan.
Am citit acest capitol cu mult drag :D!!
Astept sa aduci next scumpa kiss !
Te pupiceste Deea kiss !
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 16:39

Ma scuzati c-am intarziat domnisoara Puppy~Love insa mi-a mancat catelul calculatorul lough
Imi pare bine ca in sfarsit Sakura si-a dat seama de sentimentele ei adevarate si m-ai ales ca l-a respins pe Stefan cool , dar sunt m-ai mult ca sigura ca Stefan se va razbuna intr-un fel sau altul. very sad
Sunt curioasa sa vad ce se mai intampla....deci mult noroc la scris nextul hi!
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 23:17

Capitolul 13

Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva. Care poate fi diferenta dintre o dragoste adevarata si o dragoste trecatoare, asemenea zilelor de vara? Dragostea adevarata se simte acum, se simte maine, se simte in toate zilele eternitati. E asemenea unui foc aprins, care nu se poate stinge. Un foc al vietii fara de care nu poti trai, nu poti simtii sau supravietuii.
Mica printesa a lumini, statea pe ganduri. Inima ei, era intreaga sau impartita? Avea indoieli in legatura cu sentimentele ei. Fusese a lui Sasuke, in acel moment i se darui trup si suflet. In acele clipe pline de pasiune, parea ca timpul s-a oprit in loc, si in univers erau doar doua finite, ea si Sasuke. Tanjea dupa saruturile lui, tanjea dupa atingerile lui pe pielea ei incinsa, care faceau ca pulsul sa ii ia razna, care ii faceau ca inima sa ii bata cu putere, in ritm alert, respiratia ei fiind aceelerata. Gandurile ii zburdau liber prin cap, pe cand vocea brunetului, o trezi la realitate. Glasul lui asemenea a o mie de cristale o trezi pe fata la realitate, spunandu-i ca au ajuns.
Cei doi se dau jos din masina, pe cand in intampinarea lor apar Margaret, Alisia, Hinata, Naruto, Sai, Bogdan si Itachi.Blonda cu ochii verzi si sinceri isi lua in brate sora, dandu-i o imbratisare calda. Toata lumea era fericita de reintoarcerea lor.
Pov by Sasuke
In sfarsit acasa. Un cuvant care are multe semnificati, si multe intelesuri. Acasa, este atunci cand esti cu persoanele la care tii, si pe care vrei sa le protejezi in orice moment. Acasa este atunci cand esti cu fiinta iubita, si simtii cum inima iti bate neregulat, si cum pulsul iti ia razna. Acasa, este cuvantul pe care il auzi in toate partile lumi. Este locul unde te simtii cel m-ai bine, si retraiesti cele m-ai multe amintiri.
Mainile mele, se inconjoara in jurul taliei rozaliei, pe cand inaintam spre familie. Toti ne afisau un zambet cald, si plin de fericire. Movalia, o lua in brate pe Sakura, strangand-o tare, pasii lor invartindu-se intr-un cerc deschis. Ma apropii de frati mei, care imi zambeau cald strangandu-ma in brate, toata familia era prezenta cu exceptia lui Stefan. Cred ca ramase acolo, in acel oras, duacandu-si de mila. Toti intrara in casa, pe cand eu si cu floarea de cires ramaseram afara. Mainile mele, se incolacira imprejurul taliei rozaliei, trangandnd-o m-ai aproape de mine, lipindu-i trupul de al meu. Ii puteam auzi bataile accelerate ale inimi, care m-ai aveau putin si ii ieseau din piept. Buzele mele se indreapta spre ale ei cuprinzandu-le intr-un sarut dulce, si pasional. Mainile ei se strecurara imprejurul gatului meu, jucandu-se cu firele mele de anbanos, la nesfarsit. Limbile noastre formau un dans pasional, un joc incins, din care niciunul dintre noi nu vroia sa iasa. Rozalia, opreste sarutul pe cand iese cu usurinta din bratele mele. Vocea ei catifelata si dulce, precum mierea, imi spune ca dorea sa vada imprejurimile, m-ai exact lacul. Era de inteles, ii promisem de mult timp, ca o duc sa vada lebedele albe care isi desfaceau penele, in vant creeand un arc ceresc mare si alb, precum zapada abia cazuta. Ne indreptam spre alee, dar, o voce, vocea enervanta a blondului ne oprii in drum.
-Sasuke Uchiha, vino sa rezolvi problemele alea t*****e, ca de nu, iti zbor toate hartiile astea pe fereastra.
Ma intorc spre blond, care nu avea cea m-ai fericita fata. Pasii lui se indreptau rapid spre mine, de unde ma apuca de brat, uitandu-se insistent in ochii mei. Mana li izbucneste de nicaieri, prinzandu-ma de camasa. In urmatoarele secunde eram tarat de fratele meu in casa, pe cand rozalia se amuza de situatie.
Pov by Sakura.
Merg, pe un drum pustiit, de langa lacul din estul gradini. Aceea fasie rastransa de albastru, era linistita, fara nici o tulburare. Ma uit la cat de linistit parea totul, cat de linistita, parea aceasta parte a gradini, care ma surprindea prin frumusetea ei. O natura in plina floare care se dezvolta pe zice trece tot m-ai mult. Ma duc spre maginea lacului, de unde pot admira pestisori aurii, care se distingeau in apa limpede a lacului. Deodata simt cum ameteala, pune stapanire pe trupul meu. Nu ma simt in stare sa imi mentin greutatea trupului, urmand ca apoi sa cad secerata, trupul meu facand contact cu suprafata apei, cazand in abisul albastru. Totul in jurul meu devine albastru, pe cand ma straduiesc sa ajung la suprafata. Oricat ma zbat nu reusesc sa-mi mentin trupul la suprafata. Simt cum totul in jurul meu devine neclar, si intunecat.
Ochii mei inchisi, percep o radiatie de lumina. O raza slaba si plapanda, care se revarsa pe chipul meu. Trupul meu este sustinut de niste maini, de un alt corp rece. Smaraldele verzi ale ochiilor mei se deschid incet, si cu greutate. Nu puteam percepe unde ma aflu. O lumina puternica invada acel loc, emanad si o caldura interioara. Trupul meu tremura din toate inchieturile. Aveam hainele ude. Brusc ca din senin o voce catifelata se ivi.
-Sakura, m-ai speriat.
Aceea voce, aceea tonalitate…Sasuke. Mainile brunetului, le prind pe ale mele, incercand sa le incalzeasca, insa fara folos. Vizibilitatea imi era redusa, insa puteam vedea cum brunetul incepe sa se dezbrace. Dupa ce termina veni, inspre mine, si ma ridica usor in sezut, mentinandu-mi greutatea. Mainile lui, umbleau pe spatele meu de unde imi deschise incet inchietoarea e la sutien, lasandu-l incet pe marginea patului. Brunetul se baga sub plapuma, de unde imi cuprinde trupul cu bratele sale, punandu-l peste al sau care surprinzator era cald. Mainile lui imi incalzeau corpul, pe cand buzele lui imi sarutau incet crestetul capului. Ochii mei incepeau sa se inchida usor, insa nu aveam nici o grija. Ma aflam in siguranta, persoana iubita, va avea grija, ca nimic sa nu mi se intample.

Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 00:04

A dat Domnul sa fiu si eu prima! nr1 dance2
M-ai bagat in ceata total cu ce s-a intamplat cu Sakura, dupa mine sunt mai multe optiuni: think
1 Stefan i-o fi facut ceva. (Si daca da atunci biciuitor)
2Sakura s-a simtit pur si simplu rau. :|
Si 3 (care sper sa nu fie adevarat) ingrijorat Sakura e insarcinata (sper din toata inima cu Sasuke in love , ca daca e cu Stefan, ma dau cu capul de toti peretii nervi! )
Imi place foarte mult cum s-a terminat in love dar sincer ma asteptam ca Stefan sa o fi capturat, oricum Doamne fereste! :|
Astept cu nerabdare nextul si ca intotdeauna, spor la idei si scris hi!

Ultima editare efectuata de catre Angel white and black in Mier 27 Iun 2012, 00:18, editata de 1 ori
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 00:17

Foarte tare , imi place la nebunie . Sasuke este absolut formidabil si cat de dragutz e , ma mir ca nu a fost catusi de putin gelos cand sakura s-a culcat su stefan si am o vaga imprsie ca Sakura e insarcinata :O:O... dar marea intrebare e : CU CINE ??... oricum abia astpt next-ul ... P.S: daca poti sa-mi spui ( app eu snt The~First~Angel, dar nush dc nu mai pot intra pe contul alaasa ca mi-am facut unul nou oricum te pop )
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 12 I_icon19

Sus In jos

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 12 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-