Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Urmatorul

Acest fic merita: sa se termine sau sa aiba un sezon 2?
Merita sa vina sezonul 2
Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_vote_lcap99%Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_vote_rcap
 99% [ 95 ]
E prea mult trebuie inchis.
Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_vote_lcap1%Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Total voturi : 96

AutorMesaj
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 556
Puncte : 627
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : killin' chillin'
Stare de spirit Stare de spirit : wanna murder someone

Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 00:45

oooooooooooooo ms ca mai anuntat si ca ai adus next-u asa de repede Maria te pupa bye bye
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 01:02

Hunnie, as vrea sa incep prin a'ti spune ca imi pare atat de rau!!! ca nu am fost la timp pentru next... dar.. ti'am spus ca astazi am fost "pe drumuri" cum s'ar spune lough
Citind aceste doua capitole superbe m'am simtit impacata dap ! aproape am uitat de acel mic incident.. StefSaku biciuitor
Iti iubesc munca si stii deja asta in love Dar totusi... sper ca in urmatorul capitol sa se intample ceva mai mult intre cei doi proumbei in love in love
Te puup kiss noapte bunaa! si spor la idei!! cat mai multe si bune daca se poate lough

Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 1z6eexk Mustache was here
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 07:52

Hei Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 78717 Multumesc ca m-ai anuntat. Inca un capitol excelent. Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 544217 Nu ma asteptam la altceva din partea ta. Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 962758 Saracutul morcoveata, daca isi arata fata prin peisaj eu clar inebunesc Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 307712 Ham, i s-a facut rau asa, dintr-o data?! Hamm, pe mine ma duce gandul la ... copilas Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 2843714615
Iti iubesc ficul si nu imi pot inchipui o zi fara un capitol nou. Spor la scris si multa imaginatie. Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 384738
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 11:02

Ma bucur ca acum este totul bine:X..insa starea de ameteala nu este din cauza ca ar fi insarcinata?.. Si daca este asa.. sper sa cu Sasuke :)) ..nu cu Mister Stefanusssss!! o.O
M-ai facut curioasa ...:)).
Astept sa pui next scumpa kiss !
Spor la treaba !
Kisses and hugs ! kiss :>:D<:
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

Sex : feminin Localizare Localizare : In fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 150
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor
Stare de spirit Stare de spirit : 50%

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 11:31

Deci sunt putin comfuza si sunt total de acord cu
Angel white and black,desi eu cred mai mult varianta
ca e insarcinata dar cu cine think think think
Daca e cu Stefan baga-ma si pe mine in fic sa-i dau o
palma de uita cum il cheama.Astespt nextul si
anunta-ma cind il pui!!
Sus In jos
http://dincolo-de-imaginatie.blogspot.com/
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 12:53

Am sosit si eu ,,...ultima:-< las ca am fost destul prima si voi mai fi
Ce?!!! Sincer si eu ma gandeam la Sakura insarcinata dar daca e cu stefan lucrurile art fi mai interesante , auleu ce scandal si ce Sasuke , daca ar fi cu Sasuke , stefan se sinucide..
ce e rau in asta? ducase impreuna cu miile de vampir , don't care/
NExt:*:**
Sus In jos
laura
Academy Student
Academy Student
laura

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Nu e treaba ta...dar daca te intereseaza , cauta-ma !
acebook acebook : Laura Sandu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 25
Hobby-uri Hobby-uri : calcutor si sa ies cu prietene mea in oras
Stare de spirit Stare de spirit : din ce in ce mai bine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 17:27

Bai deci eu una nu vreau sa cred cat de proasta este sakura!!ea il iubeste pe sasuka sau pe stefan?si daca este insarcinata cu stefan o sa fie un fiasco total deci sa speram ca ea va avea un copil cu sasuke!!!!!te rog
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 20:34

ei ei, te-am lasat sa fierbi si uite-ma aici! kiss am vazut mesajul inca de dimineata dar am vrut sa te pedepsesc si am venit seara rolling on the floor ma bucur bca totul e bine si frumos dar d ce a lesinat sakura?hmm, oare vor fii uchiha mici in urmatoarele capitole????ca mi-ai dat de gandit huh? dar acum cine e tatal daca e pe asa??? waiting te astept cu nextul si te rog sa ma anunti cand il pui.

PS. IN ATENTIA LUI MAX!!!!

aly a dat edit la capitol ca sa puna o haina pe Sakura, daca te uiti la capitol scrie ca e editat rolling on the floor o lasese goala pe acolo...... rolling on the floor te pup! kiss mercik ale ca ai imbracat-o! ;;)
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 20:44

scuze dar eu am citit maitarziu , sorry lorelay:))
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 08:39

Capitolul 14

Ce este pacatul trupesc? In iubire, acel lucru inseamna tradare. Cand corpul ei, apartine persoanei iubite, dupa care acel trup sa fie atins de altcineva. Sa nu poti fi fidela celui iubit, sa nu iti poti stapani sentimentele de pasiune. Iubire si pasiune. Pentru multi cuvintele acestea inseamna aceelasi lucru, insa in realitaate sunt total diferite. Iubirea este atunci cand in inima ta infloreste un sentiment puternic. O flacara se aprinde incet inauntrul tau, o flacara eterna, care nu se stinge orice ai face.
In miezul nopti, pe cand luna era singura regina, a boltei intunecate, pe balconul din cristal, statea trupul unei frumoase printese. Camasa de noapte, alba precum prima zapada, ii era larga, lasandu-i trupul sa respire. Parul ei asemenea petalelor de trandafir, ii cadea angelic pe spate, asemenea valurilor marii, care se izbeau de tarmul plajei. Ochii ei de smarald, se uitau in cerul intunecat la astrul mare si stralucitor. In timp ce isi mangaia burta.
Pov by Sakura.
Da Doamne, sa nu port un copil in pantece. Sa nu port rodul unei pasiuni trecatoare, sau a unei iubiri aprinse, precum un foc care mistuie orice in cale. Nu vreau sa am un copil, acest copil, va starni intrigi si controverse, insa va starnii un sentiment specific, gelozie. Imi apas burta, vrand sa elimin aceea fiinta. Nu eram sigura daca eram sau nu insarcinata, insa daca eram acest copil trebuia sa moara.
-Te temi de o eventuala sarcina?
Aceea voce, acel glas, Sasuke. Ma intorc spre brunet, ai carui ochii erau rosi. Se duse la vanatoare de sange. Pasii lui se apropiau de mine, pe cand mainile lui se inconjurau in jurul bazinului meu. Buzele lui, se apropiau de urechea mea, de unde imi spune, ca nu ii pasa cine este tatal. El considera aceea fiinta, ca fiind a lui, ca el fiind cel care o concepuse. Buzele lui erau pe gatul meu sarutandu-l, mici muscaturi, simtindu-se din cand in cand. Mainile lui ma lipeau cu totul de el, eu simtiindu-i tot corpul, cum vibreaza.
Ma intorc cu fata la el, lipindu-mi pieptul de trupul lui. Din spatele sau, scoate o cutiuta pe care mi-o inmaneaza, zicandu-mi sa merg la baie, urmand ca apoi sa ma indeparteze de el. Ma duc la baie de unde deschid cutia, si spre teama mea, inauntru era un test de sarcina. Gandurile mele erau prinse intr-un lant nebun de evenimente. Mana mea, incepuse sa tremure cu acel mic obiect in mana.
Dupa 10 minute ies din baie, chipul meu fiind alb. Ochii mei erau atintiti asupra acelui obiect micut, pe cand mana mea tremura. Rezultatul era pozitiv. Cad in genunchi, pe cand Sasuke se repede sa ma ridice in picoare. Mici picuri cristaini mi se preling pe obrazul alb, scurgandu-se incet in jos. Mana brunetului, incearca sa opreasca acei picuri, linistindu-ma cu vorbe dulci si mierloase. Bratele lui imi cuprind talia, sprijinindu-mi trupul de al sau. Mana sa ma mangaia tandru pe spate, pe cand ma ridica in bratele sale, ducandu-ma inspre pat. Razele jucause ale lunii, se reflectau pe patul meu, punandu-l intr-o lumina aparte. Mainile lui, ma lasara incet pe suprafata moale, pe cand el se uita cu privirea lui calda inspre mine. Intr-un final am adormit cu lacrimile uscate pe chipul meu.
~Next Morning~
Pov by Sakura
Sunt trezita de razele jucause ale soarelui. Ochii mei se uita prin toata camera, dar, nici urma de Sasuke. Incerc sa ma ridic din pat, dar o durere insuportabila pune stapanire pe mine. Din cauza copilului pe care il port. Ma ridic de pe pat, sprijinindu-ma de blatul din lemn. Era un chin acest copil, un chin suprem. Insa, brusc simt cum aceea apasare dispare, iar, eu ma simt din nou libera. Reusesc sa merg normal, pe cand ma sprijin de orice blat de mobila, la care reusesc sa ajung. Pasii mei ies din camera, indreptandu-se spre scari. In hol, nu era nimeni, era gol. Cobor pe scari, cu grija, insa in urmatorul moment ma apuca o ameteala, dupa care cad la pamant, rostogolindu-ma pe scari. Simt cum corpul meu faca contact cu suprafata bruta a gresiei, pe cand eu imi pierd cunostinta.

Sakura’s Dream
O pajiste plina de lumina, o zi innsorita cu un soare arzator. Razelele lui jucause, se prelingeau pe chipul meu alb. Eram diferita, pielea mea usor rumentia de la soare, era acum de un alb sclipitor, precum zapada pura. Parul meu rozaliu, avea mici suvite negre, care se inmulteau pe zice trece. Eram imbracata intr-o rochie neagra pana in pamant, sotandu-mi la iveala, trasaturile perfecte ale corpului. In brate tineam o patura, in care puteam simtii o fiinta. Era copilul meu. Ochii lui erau negri precum doua smaralde, pe cand firele mici de par cafeniu abia ii iesisera in evidenta. Mana mea se duce spre fata lui, cu gandul sa ii mangaie usor chipul de print, insa in acel moment copilul dispare, in bratele mele ramanand doar o patura goala.

Pov by Sasuke.
Nenorocirile parca ne urmaresc pe zice trece. Astazi, Sakura a cazut pe scari. Nimeni nu stie cum, sau de ce, insa stiam un lucru. Copilul era in pericol. Suntem in sala de astptare a unui spital. Gresia era alba si sclipitoare, precum si pereti. Scaunele din lemn, erau negre, si formate in stil frantuzesc. Ma uit in celalat colt al incaperei, unde il puteam observa pe el. Razele soarelui care patrudeau printre micile crapaturi ale jaluzelelor, se reflectau pe pielea lui alba, dandu-i o nuanta sclipitoare. Ochii lui verzi, precum smaraldele, se uitau in gol. Parea ca privese totul, dar, defapt nimic. Il vad pe doctor, cum vine spre noi, intrebandu-ne cine este tatal copilului. Eu si cu Stefan sarim ca arsii langa silueta medicala, care ne analiza din picoare.
-Eu am nevoie doar de Sasuke Uchiha.
Il vad pe Stefan, cum isi inclesteaza mana intr-un pumn, pe cand se retrage silentios in spate. Nu ii dau prea mare atentie. Ma uitam insistent la doctor, care nu avea cea m-ai frumoasa expresie pe fata.
-Imi pare rau sa va zic asta, dar, sotia dumneavoastra a pierdut copilul.

ANUNT: Dragi mei cititori, eu sambata plec la munte, timp de trei saptamani. Voi incerca din rasputeri sa m-ai pun un capitol vineri, sau sambata de dimineta, insa mama ma tot bate la cap sa-mi fac bagajul...mda mamele astea lough Oricum idee este ca acolo nu voi avea net, deci daca reusesc sa pun nextul maine sau sambata, ar fi cea m-ai mare bucurie pentru mine. Insa depinde si daca toti dati comuri.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 09:17

Prima Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 544217 Hey, Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 78717 Ma bucur ca ne-ai adus next-ul Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 962758 Multumesc ca m-ai anuntat dar ti-am luat-o inainte Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 384738
Wow. Insarcinata o.O Nu imi vine sa cred. Speram sa nu fie copilul lui Stefan ca ma strangeam de gat. Ham, oarecum imi pare bine ca apierdut sarcina >.<" dar imi pare mai rau pentru micutul/micuta ce trebuia sa se nasca. Chiar daca era sau nu conceput/a de Stefan era tot un mic sufletel. Sper ca data viitoare, cand v-a mai ramane insarcinata, am eu o presimtire ca asa v-a fic, bineinteles cu Sas'ke, copilul sa nu moara -.-
Of, se pare ca de sambata nu vom mai primi next-ul >,< 3 saptamani o.O?? Eu inebunesc Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 3328071791Hamp, ei bine cred ca vei avea nevoie de timp pentru a te distra si sa revii in forta cu ficurile, sa spun asa. Eu de pe acum iti urez "Distractie placuta!" Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 962758

Ultima editare efectuata de catre ѕαѕнα in Joi 28 Iun 2012, 11:29, editata de 1 ori
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 10:14

Ce capitol minunat!!
S-a terminat cand era mult mai interesant !!!
Sakura a pierdut copilul :O...ce situatie urata...Din cate mi-am dat seama copilul era al lui Sasuke:X. Ma bucur ca nu era al lui Stefan ...dar este trist ca nu mai este..
Sunt curioasa ce v-a urma ! :X
Vacanta placuta scumpa mea kiss ... sa ai parte de momente frumoase la munte ! :X:X
Kisses and hugs kiss !
ps: sa nu uitam macar de un next mic acolo inainte de plecarea ta la munte :-".
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 556
Puncte : 627
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : killin' chillin'
Stare de spirit Stare de spirit : wanna murder someone

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 11:19

naspa, dar stai linistita ca asa a fost si cu alt fic si l-am asteptat cu Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 78717ms ca mai anuntat si iti astept next-ul
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 12:46

Deci snt dezamagita de mn ca nu am reusit sa fiu prima la comm dar asta nu mai conteaza. Oricum sa revenim la fic , oau nu pot sa cred adica a avut si ea coplilul pt o zi (max) si deja la pierdut. Chiar imi pare rau , dar poate e mai bine asa pentru ca apoi ar fi aparaut ceturi in legutura cu cine e tatal copilului :(... Totusi sunt sigura ca Sakura va fi destul de supi cand isi va reveni. Abia astept sa pui next-ul si sa-l pui maine cel tarziu sambata te rog frumos ( si cu o cireasa in varf :D:D ) te pop si sa ma si anunti plz :* ;;)
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 13:23

waaaaaaaaa! mercik ca m-ai anuntat!mie una imi place capitolul, cum a venit copilul asa a si plecat.....so lasa sakura ca va mai avea ea timp sa faca copii de acum in colo de data asta doar cu sasuke, pentru ca e tanara!Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 301723 te astept cu nextul, astept reactia lui sasuke, si distractie placuta la munte, te rog sa ma anunti cand aduci nextul, te-am pupat!
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 13:45

:(( trist:|
Daca era al lui Stefan , il omoram pe ala si faceam eu cum faceam si ii schimbam adn-ul copilului , cum sa fi murit? La naiba ca paana la urma era al uni vampir , sa nu zicic a e in pericol viata Sakurei? Daca faci asta esti mortita Puppy , spanzurata de un picior de la balcon in jos far amaini >:)
NExtul peste 3 saptamani?!!!!!!!!! In august???? Pana atunci imi termin toate firurile:| , next next:*
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

Sex : feminin Localizare Localizare : In fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 150
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor
Stare de spirit Stare de spirit : 50%

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 13:46

Mersi ca mai anuntat in primul tind,Dar
imi pare rau pentru copil,astept nextu
si totusi ma intreb oare al cui era??
Bine,distractie placuta la munte!!

Si poate vezi ca reusesti sa pui nextu!!
Sus In jos
http://dincolo-de-imaginatie.blogspot.com/
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 13:49

Max, defapt nextul il pun in iulie, pe la sfarsit lough
Desii am zis sa ma risc, si sa lucrez la un nou capitol, pana acum nu am nici o idee. Si a m-ai trebuit si sa fac curat prin casa, si sa-mi fac bagajul(care nu exista deocamdata) fiindca zice mama sa nu imi uit ceva ca ma casapeste.
Oricum sper sa pot pune capitolul urmator maine, sau cel m-ai tarziu sambata. happy2
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 14:26

Saku a pierdut copilul? huh?
Recunosc ca sunt fericita ca nu e a lui Stefan dap ! , dar totusi l-a avut doar putin si l-a pierdut. very sad
Sunt sigura ca va fi putin suparata dar si usurata. very sad
Sper sa poti aduce nextul si vacanta placuta a hug hi!
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 17:10

Nuuuuuuuu crying De cee??? De cee acum??? sad Bai nene incep sa o urasc pe maicata lough
Sper doar sa fie si ea plecata la cumparaturi sau undeva sa te duci si tu pe furis la calculator sa pui urmatorul capitol lough
Cu toate astea... Cum asa teorie? In aceeasi zi sa afle ca este insarcinata si sa piarda copilul ?
Ei bine... as fi putut sa jur ca este copilul lui Stefan... dupa acea aventura.. biciuitor asa ca...[ parerea mea ] mai bine ca a pierdut sarcina
Sasuke e asa de scumpp!! in love ori cine ar fi fost tatal el il considera ca si al lui in love
Ma bucur ca este atat de intelegator si tandru in love
Sper sa aduci urmatorul capitol inainte de a pleca sad
Te puup! kiss

Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 1z6eexk Mustache was here
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 19:27

Capitolul 15

Cuvintele pot durea mai mult de cat se poate imagia. Sa pierzi o fiinta care crestea in interiorul tau, este cea mai mare durere care se pote percepe pe pamant. Cand lacrimile incep sa cada nimic nu le mai poate oprii. Sunt pline de durere, care mistuie sufletul incet cu incet.
Pov by Sasuke
Tragediile se tin in lant. Ce am facut sa meritam atat de multa durere, atat de multe lacrimi cazute. Oare vom putea vreodata sa fim fericiti? Sa zambim, un zambet radiant si luminos, din inima. Sa stim ca ne potrivim. Stau cu spatele lipit de suprafata rece a peretelui, pe cand firele de abanos imi cad pe chip. Pierduse copilul, copilul nostru. Ochii mei de onix, vad o silueta intrand in sala de asteptare. Nervii mi se intind la maxim. Acel par blond precum spicele de grau, aceei ochii maritime, aceea pielea alba si stralucitoare, si acel caracter indestructibil, Stefan. Naruto, Sai si Itachi vin langa mine, pe cand se uita la el. Cu o gratie desavarsita si o eleganta aparte, trupul lui, ,,dansa,, inspre noi. Ochii mei ii trimit fulgere din priviri, vrand sa il ucid doar cu un gand, doar cu o privire.
-Cum se simte copilul meu?
Credeam ca il omor, si nu mai aveam mult, daca p****ii de frati ai mei nu m-ar fi tinut puternic, de brate si umeri. Furia mi se putea citi in privire si gesturi. Din coridor, apare o infirmiera de unde imi spune sa ma duc, ca sotia mea vrea sa ma vada. La cuvintele ei, fulgere intense ii apareau blondului in privirile, gesturile lui il tradau. Mana si-o tinea inclestata in strans pumn, pe cand dintii in scrasneau. Ma uit la el nepasator, dupa care ma duc spre camera 404, unde era rozalia. Intru in camera, de unde un miros de trandafiri, ma intampina. O vad pe ea stand in pat, parul asemenea florilor de cires fiind ravasit pe chipul ei angelic, si ochii ei asemenea smaraldelor fiind tristi. Ei nu ii pasa cine era tatal, daca eram eu sau Stefan. Ii pasa doar ca o sa fie mama, cel mai frumos lucru care i se putea intampla. Sau putea sa se intample. Trag un scaun alb, langa patul ei de unde ma asez jos. Ii cuprind mainile intre ale mele, pe cand ma uitam in ochii sai verzi.
-Sakura o sa putem faci si alti copiii, care sa fie ai mei.
La cuvintele mele, rozalia isi schimba privirea intr-una rece si plina de ura, urmand ca apoi sa-mi dea o palma peste fata. Ochii ei erau plini de durere si ura, pe cand ma masurau din cap pana in picoare. Chipul ei exprima dezgust fata de cuvintele pe care le spusesem.
-Pleaca, sa nu te mai vad niciodata, daca tu zici ca acel copil pe care il asteptam era a lui Stefan, atunci bine, era al lui. Pleaca Sasuke Uchiha, tu cu mine nu mai ai ce vorbii!
Incercam sa imi cer scuze, insa rozalia dadea cu ce apuca in mana inspre mine, facandu-ma sa ies rapid din camera.
Pov by Sakura.
Il urasc, cum a putut zice asa ceva? Se indoia ca acel copil, aceea fiinta nu era a lui. Chiar daca eu am fost a lui Stefan dupa el, putea sa fie copilul lui. Ochii mei sunt plini de suferinta, pe cand strang cearceaful care imi invelea corpul. O ciocanitura se aude in usa camerei mele. Spun un ,,intra,, cu raceala in voce, pe cand in incapere, intra Stefan. Ochii lui verzi, precum o furtuna de frunze, ma priveau cu iubire si caldura. Trupul lui inainta spre pat, de unde se aseza incet pe salteaua din puf.
-Imi pare rau de copilul tau. Chiar daca era al meu sau al lui Sasuke, il iubeam oricum, si nu faceam nici o diferenta. Il consideram deja al meu, chiar daca probele genetice ziceau altceva.
Era diferit, nu ma condamna cum a facut Sasuke. Nu imi spunea acele cuvinte dureroase, care mi-au spart inima in mii de ciobulete dureroase. Nu mai resist, si ma arunc in bratele sale, pe cand lacrimi pline de durere se scurgeau pe chipul meu, cazand pe camasa lui. Mana sa imi mangaia incet spatele cu intentia de a ma linistii, de a imi seca aceasta durere interioara. Ma uitam in ochii sai verzi, privirea lor fiind atintita pe chipul meu. Simteam cum inima incepe sa imi bata neregulat, si aceelerat. Buzele noastre era la distanta de 3 cm, pe cand ne priveam unul, in ochii celuilalt. In urmatorul moment buzele noastre se unira, creeand un sarut dulce, si plin de pasiune. Limbile noastre formau un dans incendiar, pe atat de dulce, cat si atat de pasional. Bratele lui imi inconjurau talia, pe cand mainile mele se incolaceau in jurul gatului sau. Vroiam mai mult decat atat, vroiam sa uit de Sasuke, vroiam doar sa am un nume in mintea si inima mea, Stefan. Sarutul dintre noi devenea aprins trupurile si inimile noastre doriind mai mult. Mana sa imi mangaia usor spatele, provocandu-mi fiori, pe intreg trupul. Ne ridicam de pe pat, mergand inainte. Bratele lui ma lipesc de usa din lemn data cu lac, pe cand buzele lui ma saruta pe gat, mici muscaturi simtindu-se din cand in cand. El nu ma judeca, pe copilul acela, care acum nu exista, el il iubea oricum indifferent daca era al lui. Ne oprim din ,,joaca,, avand in vedere ca eram intr-un spital. Ma ridica in bratele sale, ducandu-ma spre pat, unde ma lasa incet pe suprafata moale. Imi prinse mana, de unde imi saruta tandru degetele, pe cand eu il priveam cu fericire in ochii. Mai statam asa 5 minute dupa care blondul se ridica de pe pat, si pleca nu inainte de a imi da un sarut scut pe buze, zicandu-mi ca maine vine sa ma ia, fiindca ma externeaza. Ma simteam iubita si protejata, alaturi de el, ca si cum nimic rau nu mi s-ar fi putut intampla.
~Next Day~
Eram pregatita pentru externare, imbracata intr-o rochita alba, pana la genunchi, cu niste balerini de aceeasi culoare. Il asteptam pe Stefan, care trebuia sa vina dupa mine. Aveam sa parasesc acest oras, in care am avut parte de fericiri si tristeti. Deodata usa din lemn se deschide si pe ea isi face aparitia blondul, cu ochii de smaralde. Se apropie de mine, de unde imi lipeste trupul de al sau, dandu-mi un sarut in semn de ,,buna,, . Ii raspund, transformandu-l intr-unul tandru, pe cand parasim camera de spital. El, ma prinde de mana, de unde parasim incinta medicala, in fata ei, mai exact in parcare fiind masina galbena si decapotabila a blondului. Imi deschide usa din fata, poftindu-ma sa intru, pe cand el se urca la volan. Ultimile clipe in Mystic Falls, un oras plin de amintiri dureroase.
Pov by Sasuke.
Sunt in camera mea, imbracandu-ma pentru spital. Azi o externeaza pe Sakura, si trebuie sa fiu cat mai elegant. Trebuie sa imi cer scuze pentru ce am zis ziua precedenta. Naruto s-a ocupat sa ia un buchet mare de trandafiri sangeri, al caror miros te imbata.
Cobor scarile unde la parter ma asteptau Margaret, Alisia, Hinta, Itachi, Naruto si Sai.
Iesim toti afara unde ne urcam in doua masinii, urmand ca dupa ce o luam pe Sakura din spital sa mergem la un restaurant elegant la care blondul a facut rezervare.
Dupa aproximativ 20 de minute, ajungem in parcarea spitalului, urmand sa intram impreuna inauntru. Ne indreptam spre salonul 404, unde era rozalia. Deschid incet usa, dar, nimic nici o urma de ea. Salonul era gol, hainele ei de schimb nici macar fiind acolo. Ies val-vartej din camera, indreptandu-ma spre doctoral Gil, cel care s-a ocupat de ea.
-Am externat-o deja Sasuke, fratele tau Stefan, a venit dupa ea.
Simt cum nervi se acumuleaza. Plecase cu Stefan, fiind suparata de aceele cuvinte. Strang din pumn, cu greu abtinandu-ma sa nu lovesc pe cineva. Parasise Mystic Falls, de acest lucru eram sigur. Ma uit spre ceilalti, care aveau o expresie de tristete pe chip. O iubeam, desii i-am zis acele cuvinte oribile, in inauntrul meu ea era totul pentru mine. O sa o gasesc si o sa o aduc inapoi, chiar daca va trebui sa o caut incontinu, fara incetare.

Am adus acest capiol special, pentru voi, avand in vedere ca azi plec si nextul il mai pun peste 3 saptamani. Sper sa va placa, si Max, sa nu ma omoare.
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Vin 29 Iun 2012, 11:28

mda is prima:| nush de unde am gasit atata impacare sa dau com:|
Scuze Puppy dar eu tot te omor , nu stii cat de suparata is pe tine ca ai degand sa le inchizi , si inca 4?!!! Sau cate o fi , pt mine un fic inchis inseamna cat 100 :|
Roagate sa nu ma intalnsti in rl sau la munte unde , ma vezi socializand cu lupii , nu mai zic si motivu:| tot te omor biciuitor biciuitor biciuitor
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Vin 29 Iun 2012, 11:37

lough stai parcata am decis sa las ficul Destiny(+16) sa nu il inchid...
insa restul.... hi!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Vin 29 Iun 2012, 11:41

Hei Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 78717Multumesc ca m-ai anuntat. Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 23826Cum a putut face asta? Cum a putut sa spuna acele cuvinte? Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 955647780 Saracuta Sakura Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 896861 Se pare ca Stefan a gasit o modalitate prin care sa se apropie mai mult de ea Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 138742 Hm, Sas'ke trebuia sa se grabeasca sa o i-a pe Sakura de la spital. Sper ca o va gasi inainte ca ea sa fie impreuna cu stefan si eu sa fac infart daca aud asa ceva. Deja m-am gandit la o posibila iubire intre ei si am ramas cu traume Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 3328071791 Sa te distrezi in vacanta si te asteptam sa ne spui ce ai facut si bineinteles cu next-ul Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 78717

Ce inchizi? CE? HA? Sa nu te prind ca faci asa ceva! (D)
Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 2873859802

Edit : Eu ma refeream sa fie impreuna ca si iubiti ca nu asi suporta -.-"

Ultima editare efectuata de catre ѕαѕнα in Vin 29 Iun 2012, 11:49, editata de 1 ori
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19Vin 29 Iun 2012, 11:45

Sasha, imi pare rau sa te anunt, dar Stefan deja a luat-o pe Sakura de la spital, in acest moment ei ar fi pe autostrada...nu ai citit cu atentie
Citat :
Imi deschide usa din fata, poftindu-ma sa intru, pe cand el se urca la volan. Ultimile clipe in Mystic Falls, un oras plin de amintiri dureroase.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 13 I_icon19

Sus In jos

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 13 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-