Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Acest fic merita: sa se termine sau sa aiba un sezon 2? | Merita sa vina sezonul 2 | | 99% | [ 95 ] | E prea mult trebuie inchis. | | 1% | [ 1 ] |
| Total voturi : 96 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 14:22 | |
| Capitolul 21
Soarele cu a lui lumina si culoare, domnea pe inaltul cerului, raspandind in imprejur raze pline de lumina si culoare, care se oglindeau in natura. Pe cerul senin precum apa oglindita in lac, treceau in stoluri pasari de culoare innegurata. Frunzele copacilor erau puse intr-un dans maiastru, de pianistul suprem, vantul. La umbra unui copac statea rezemat de trunchiul sau, un trup gratios imbracat in negru. Ochii sai precum doua pupile dilaltate, priveau prada ce se afla la cativa metri departare. O vietate a naturi, de o culoare pura, un alb imaculat. Aceea vietate incepu sa alerge, simtiind pericolul. In urmatoarele secunde, se ducea o cursa nebuna, pentru hrana, sau in acest caz, distractie. Vietatea nu avea sanse, pradatorul o prinse, apoi o devora rapid, delectandu-se cu savaorea gustului. Lasa apoi acel trup fara suflet sa cada in iarba picurata de mici stropi care au cazut din cerul senin. -Atat de rau ai ajuns Damon, incat alergi dupa animale nesemnificative? Din umbra unui copac batran, isi facu aparitia o a doua silueta gratioasa. Ochii lui de abis intuencat, isi priveau fratele, pe cand parul sau de pana corbului, era ravasit. Pe buzele sale senzuale, mici picuri sangeri ramasesera gravati, pe cand brunetul isi dadu cu limba peste buza inferioara. -Sasuke, du-te si stai cu iubita ta. Brunetul cu ochii sangeri isi privea fratele. In privirea sa, se putea citi o urma de furie apriga. Cineva il enervase pe Damon. Damon, se lasa incet pe vine, pe cand isi stergea si ultimile particule de sange de pe chip. -Sasuke, o iubesc pe Alisia. La cuvintele pe care tocmai le rostise, brunetul cu ochii de onix, se intoarse spre fratele sau, cu o viteza fulgeratoare. Privirea acestuia era undeva atintita spre orizont. Se indragostise de sora sa, il intelegea pe Damon, Alisia era frumoasa, dar, ea il iubea pe Bogdan. Niciodata nu avea sa se uite la Damon, oricat de mult s-ar stradui el, pentru a ii arage atentia. Conversatia celor doi fu intrerupta de surasetele cristaline si pline de viata care veneau dinspre casa. Cei doi isi mutara privirea inspre directia de unde se auzeau zgomotele, si vazura doua siluete feminine care se gadilau incontiu. Sakura si Alisia. Brunetului, ii aparu un zambet discret in coltul guri. Ochii sai patrunzatori precum noapte, isi analizau iubirea secreta, cu toata admiratia si dragostea pe care i-o purta. Pov by Sakura. Ma alerg cu Alisia, prin gradinile lungi ale castelului. Este asa de placuta compania pe care mi-o acorda de fiecare data. Sub razele jucause ale soarelui, ne gadilam, sursetele noastre de bucurie fiind auzite in toata gradina. Ma bucura faptul ca Sasuke, le-a dar drumul, astazi de diminetata. Imi dovedea pe zi ce trece, ca poate avea sentimente umane fata de celelalte persoane aflate in jurul sau. Blonda cu ochii de safire ma tranteste pe iarba proaspata, care imi rasfata pielea. Incepem sa ne rostogolim, surasetele noastre de fericire fiind din ce in ce mai puternice. Blonda se ridica de pe mine, eu urmandu-i exemplul. In fata noastra stateau nimeni alti decat, Sasuke si Damon care aveau o fata plina de uimire. -Sa inteleg ca astazi e ziua ,,hai sa ne rostogolim pana ajungem la spital,, ? Ca intodeauna, ironia se observa usor, in vorbele brunetului. Ochii sai erau asemenea celor ai unui profesor cand te-a prins copiind la un test. Un mic chicot cristalin ii scapa blondei, urmand ca apoi Sasuke sa o alerge prin toata gradina. Viteza neegalata a celor doi, faceau o tornada multicolora de frunze, gravitatia plutiind in jurul lor. Eu cu Damon stateam sin e holbam la ei ca si cum ar fi fost extraterestri. Brunetul cu ochii noscturni, isi tinea mainile in buzunar, pe cand o briza rece toamnatica ii ravasea parul asemenea penei corbului. Era imbracat cu un tricou in dungi, culorile alb si gri, deasupra lui asortand o geaca din piele de culoare neagra. Purta jeansi, de aceeasi culoare, si in picioare avea o pereche de adidasi ,,Nike,, . Ochii lui asemenea a doua diademe intunecate ii privreau fratii, care se harjoneau incontinu. -Incantator, familia Uchiha plina de zambete si strigate de bucurie. Tonalitatea voci, si cuvintele badjocoritoare nu ma puteau duce cu gandul decat la un singur nume, Klaus? Ma intorc intr-o parte si vad un baiat. Parul il avea blond si ondulat, cu tendinte intunecate, pe cand un zambet strengaresc i se asternea incet pe chip. Ochii ii avea de o culoare albastra senina, precum cerul, Acesta se apropie cu pasii inceti spre noi, pe cand ceilalti il analizau cu atentie. Privirea lui ma atinea cu privirea, pe cand ceilalti isi facura incet aparitia langa mine. -Ia te uita, surioara umana a Alisiei, scumpa surioara, nu crezi ca ar trebui sa ii spune cine ia ucis parintii? Cuvintele lui ma faceau sa tremor din inchieturi. Ma uit la sora mea. Pe chipul ei alb precum zapada, ii aparusera rapid urme de furie, pe cand ochii sai devenira de o culoare sangerie. Un chicot de ras malefic, se auzea din imprejurimi. Ochii lui Klaus devenira sangerii, pe cand o analizau pe ea, cu atentie maxima. In urmatorul moment, o tornada de evenimente se pereteceau asemenea unui fulger. Alisia era la pamant, pe cand eu eram tinuta in brate de Sasuke. Klaus se pregateste sa ii dea lovitura finala, cand ceva se intampla, cineva apare. Aceea persona era chiar…
Putin suspans nu va strica:D
|
| | | Ilynca(Ily) Genin
Sex : Localizare : In fata monitorului Nr. mesaje : 136 Puncte : 150 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul ficurilor Stare de spirit : 50%
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 14:28 | |
| edit: Ce cum adica Damon o place pe Alisia???Doar e sora lui nu? Sunt putin confuza Pai Sakura stie deja cine i-a omarit parintii si cred ca il va ierta nu??. Nu mai stiu sunt putin in ceata inca, sora umana , Klaus. Oricum sa revenim, ca de fiecare data ma lasi cu gura cascata la next si asa si te vreau Suspans, un cuvint pe care il uarsc, esti rea sa ne tii atita timp in suspans, asa ca punete mai repede pe tastat, ca vreau azi nextul . Totusi eu cred ca acea persoana misterioasa va fi ori Damon ori Bogdan, dar totusi toate gindurile mele se indreapta spre Damon. Max fii te rog blinda, si sper ca nu-s in capul listei tale, mai bine am rog ca coasa sa nu fie cu tine . - oricum ma predau Max, sa stii ca toata noaptea n-am dormit din cauza ta Aly adu nextul mai repede, ca ma tem ca Max iti va alunga ideile
Ultima editare efectuata de catre Sakura(I) in Dum 22 Iul 2012, 14:45, editata de 1 ori |
| | | Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 14:32 | |
| Nu Sakura pazestete, vin Max, cu o coasa si Stefz cu alta coasa dupa tine Vezi ca o faci pe Max sa isi incalce promisiunea. Numai prima a zis ca o sa fie |
| | | Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 14:51 | |
| Hei Aly! Sa vedem......REAO! Suspans nu? Asa ne faci tu noua, ne tii in suspans? Ca de obicei, un copitol nemaipomenit dar sa vezi ce iti facem daca nu vii cu nextul cat mai repede! Asa ca apucate de scris daca nu vrei sa te bantuim la noapte! |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| | | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 15:40 | |
| Deci ma cert si eu cu fratele meu si acum am nervi intinsi la maxim. Ok, nu prima dar pe ce lorc sunt? Ultima ... Mda, ce am decazut Vin cu coasa dupa voi Multumesc ca m-ai anuntat. Un capitol exceptional Dupa ce mi-ai zis ca nu se v-a indragosti de Sakura, stiam ca a doua varianta este Alisia. Ce bine imi pare ca le-a dat drumul Incepe sa imi placa din nou de Sas'ke Klaus Ce mai vrea? Cine apare? Suspans? Iti dau eu tie suspans daca nu pui next-ul mai repede Asa, fete-lor, paziti-va ca la noapte va fac o vizita si nu se stie daca veti mai trai Spor la scrsis si multa imaginatie Max, tot inaintea ta |
| | | Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 16:08 | |
| |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 16:36 | |
| waaaaaaaaaa Aly vrei sa te bat? cum ma putin suspans nu ne strica?da' ce suntem noi?Asteptatori Regali? Ce nu facem noi pentru Regina Aly?of of of....imi place si mersi ca m-ai anuntat....vai ce frumos...alea doua sa gadila de n-au treaba a? frumos....damon e indragostit de alisia si ma intreb ce va face acum...va alege tristetea lui, si in acelasi timp fericirea alisiei sau invers...hmm...asta e un alt mister.Te astept cu nextul si te rog sa ma anunti cand il pui!Te-am pupat spor la scris! Naty~~ |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 18:07 | |
| Daca din cauza mea nu aduci nextu ma dau cu capul de pereti Hoho. trebuie sa pun o alta imagine, chiar daca te predai Sakura, tot te omor. Intai sa zic de fic, Acum cine putea sa mai apara? Nu ne strica putin suspans, sa vezi ce suspans iti dua eu tie Si chiar, Sakura parca stia cine cum este cel care ia ucis parinti, poate de acea nu ii se poate darui din nou?<,< Damon si aliseea, bai frate e sorta! Afemeiatu holiri:hmm: Nush cat suspans iti mai trebuia sa adaugi, nu ne omori in fiecare capitol al tau? img: Haide stef, sa o mutim PS: a dat si Natalie com, deci grabeste-te. |
| | | Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 20:11 | |
| Capitolul 22
Pov by Sakura Alisia era la pamant, pe cand eu eram tinuta in brate de Sasuke. Klaus se pregateste sa ii dea lovitura finala, cand ceva se intampla, cineva apare. Aceea persona era chiar… Era Bogdan. Blondul, cu ochii sangeri ii da un picior in burta lui Klaus teleportandu-l intr-un frasin. Uimirea se citea pe fata tuturor. Pe umeri sai, purta o pelerina de culoare neagra, cu guler ridicat. Din privirile lui, pline de ura si dispret ieseau fulgere, tintuite catre Klaus, care se ridica intr-un final de pe suprafata fosnitoare. Mainile sale dibace, isi frecau genunchi, pe care aterizase, in mod instantaneu. Isi ridica capul, ochii lui de sticla, privindu-l cu furie pe iubitul surori ei. -Bogdan, vad ca te-ai gandit sa dai un semn de viata. Vocea plina de ironie si nervozitate a lui Klaus, imi dadea fiori de spaima Expresia lui demonica era atintia asupra lui Bogdan. Isi inclesta mana, intr-un pumn fiind gata in orice moment sa se puna in miscare. Ma uit de jur imprejur. Sasuke, Damon, Sai, Itachi, si Naruto stateau in semicerc in jurul lui Bogdan. Gandurile imi zboara la Stefan. Daca ar fi aici, ar ajuta foarte mult, chiar daca restul nu ar fi de acord cu prezenta sa. Imi mut privirea spre Alisia. Trupul ei statea cazut pe frunzele moarte. Pelerina de culoare cafenie ii invaluia trupul gratios. Era asemenea unei printse a toamnei, pe o racla din clestar. Avea nevoie de sange. Incerc sa ma tarasc pana la ea, insa un cutit in face oprita calea. -Stai departe de ea Haruno. Klaus ma tintuia cu privirea sa plina de ura. Auzul sau era subtil, iar miscarile sale rapide, erau asemenea unei feline, care isi pandeste prada. In urmatorul moment, blondul este zburat in cealalta parte a luminisului. -Stai tu departe de iubita mea. Un cuvant, cu mii de intelesuri, Sasuke. Trupul sau se misca asemenea unui tigru, spre Klaus, care il ucidea cu privirea. Profit de ,,momentul de singurana,, repezindu-ma spre Alisia. Trupul ei fragil statea intins pe suprafata verde si matasoasa. Ochii mei o analizau atent. Avea o rana adanca provocata de o tepusa in parte de sus a corpului. Din fericire nu atinse inima. Chipul ei ii dezvaluia durerea pe care i-a provocato aceea lovitura brutala. Isi deschidea incet ochii lasand la iveala o mare involburata. ,,Sakura,, atat spuse. Ii prind mana intrea a mea, ducand-o la pieptul meu. Imi zambea, un zambet sters, si plin de durere, insa zambea. O lacrima cristalina se prelinge pe obrazul meu, cazand incet pe chipul acesteia. Langa mine apare Hinata. Bruneta cu ochii lila, ne privea pe amandoua cu iubire si caldura. Un zambet compatimitor i se asternu pe chip. Isi duse mana la gura Alisiei, privindo cald. Aceasta se uita la ea, prêt de o secunda, dupa care isi infipse canini albi si ascutiti in venele ei, de unde isi extragea lichidul vital. Imi mut privirea spre ceilalti. Sasuke, Sai, Bogdan, Naruto si Damon erau adunati in cerc in jurul blondului cu, chip demonic. Orice miscare putea fi decisiva. O gresala fatala, sau o miscare vigilenta. Trupurile, le erau incordatate, gandind cu precizie urmatoarea miscare. Un raset demonic se auzea dinspre acel cerc vicios, era Klaus. Ecoul lui inunda padurea in teama. In mine se trezi un sentiment de frica si de neliniste. Ceva imi spunea ca nu a venit singur sa isi infrunte frati. -Ai dreptate Sakura. Vocea de clopotei a Alisei ma trezeste din visare. Ma intorc inspre ea, analizand-o atent. Tenul ei era palid, normal pentru cel al unui vampir, insa trupul ei parca prinsese forta. Isi trece cu limba mici stropi care ramasesera gravati pe buza ei inferioara, pe cand apasa cu doua degete, rana pe care o facuse in inchietura maini mele. -Ma duc sa imi ajut frati, voi doua ramaneti aici, nu, mai bine ascundeti-va. Am vastul presentiment ca scumpul de Klaus nu a venit singur. Trupul ei firav se ridica, lasand pelerine sa ii cada in jos, asemenea unu voal. Ochii ei isi schimbara culoare. De la vernilul patrunzator, care citea prin tine, la rosul sangeriu si pasional. Margaret ma ia pe sus, ducandu-ma intr-un tufis des. De acolo puteam distingea cum silueta Alisiei prinde viteza, ducandu-se in mijlocul bataliei. Pov by Alisia. Klaus, un nume care domnia vampiri de jos, un nume impenetrabil cu o vasta istorie in creearea vampirilor. Pasii mei se indreapta cu o viteza nimicitoare spre el, nici nu va stii ce la lovit. Ii vad pe toti. Bogdan, Sasuke, Sai, Naruto, Itachi, Damon. Nimeni nu putea trecea de linia sa de aparare. Ma apropii de el, urmand sa ii dau un picior in burta, trimitandu-l in copac. Toate privirile erau atintite asupra mea. -Lasati prostiile si haideti pe el. Indemnul meu fu urmat rapid, de Sasuke si Damon care il nimiceau in suture pe Klaus. Acum nu putea contraataca. Venirea mea ,,surpriza,, ii daduse planurile peste cap. Este pus la pamant, Damon tinandu-si picorul pe pieptul sau. -Bine, cap de maimuta, cred ca o sa facem acum un fel de ,,Talk-show,, gen ,,Unde a disparut Stefan?,, Toate privirile erau atintie asupra lui Damon. Toti ne uitam la el cu o urma de neintelegere. Brunetul isi da ochii peste cap, dupa care relua propozitia, punand aceent pe ultimile cuvinte. -Chiar aici sunt Damon. Ne intoarceam privirle spre acel ecou al glasului sau. Stefan se afla la cativa centimetri distanta de noi. Pasii lui se indreptau alene spre grupul nostru, si in urmatorul moment…
|
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 20:11 | |
| prima haha :> In urmatorul moment aly zbura de coasa mea prin cer, de data asta fara img, arat ca o imbinare intre cele doua imagini, Deci , iti bati joc de noi? Cum adik?!!!!!!!!!!!! Susapnsul lu tacsu' Asa, sa venim la fic Cam asa decurg lucrurile, lupta, Alisea bea sange Hin, si etc. Apare stefan?!!!!!!! Nu aveati cum strica ficu si aparuse ala, trebuia sa apara la mine, pt o noapte, nu mai mult. Hmm:-? cam asa sta treaba ne mai lasi in suspans te spanzur:)), next si atunci chair te omor daca nu il aduci:-w PS: PPPPPPRRRRRRRIIIIIIMMMMMMMMMAAAAAA leluco, ah ce bine pe primu loc Stef, roagate sa ma duc la inec ca sa mai ai sanse :)).
Ultima editare efectuata de catre Max in Dum 22 Iul 2012, 21:55, editata de 1 ori |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 20:14 | |
| MAX Serios? Huuuaaa Aly, nici tu nu ai scapat Multumesc ca m-ai anuntat Dar tot suparata sunt Un capitol fantastic Deci era Bogdan. Eu ma agndisem ca il vei baga din nou pe Stefan in scena si se pare ca nu m-am inselat Puteai sa il lasi acolo, nu ma suparam Deci Sakura inca se gandeste la Stefan? Ce e cu fata asta? Klaus Saracuta Alisia Imi pare bine ca nu a fost grav Acum te gandisi si la Stefan? Nu puteai sa il omori pe drum? Devine mai interesant Vreau next-ul urgent! Roaga-te sa fiu prima de data asta! >:) Spor la scris si multa imaginatie! Stefz te omoara |
| | | Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 21:47 | |
| A treia! Draga mea Aly mersii mult de anunt! Acum sa vedem.....capitol genial! Eu credeam ca o sa fie Damon dar e Bogdan si apropo oare se va intampla ceva intre Alisia si Damon? Si pe Klaus il decapitam! Cum sa ii faca asa ceva saracutei Alisia? Sper ca ceilalti sa ii vina de hac si sa-l bage in mormant! Si serios? L-ai adus si pe Stefan? O sa aduca numai probleme dupa lupta, cine stie ce o sa ii mai treaca rozaliei prin cap daca a venit si Stefan! Abea astept nextul! Si spor la scris si idei! |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 23:07 | |
| waaaaaaaa mersi ca mi-ai zis si scuze ca ajung asa tarziu...nu ti se pare cam mult?trei capitole intr-o zi?n-ai ce face acasa? mai lasa-ne si tu putin in suspans ca nu ne suparam ei bine imi place si vreau sa vad ce mai planuieste Klaus...acum a decis sa apara si Stefan???Serios????Ce o mai fii vrand si ala? offf te astept cu nextul si te rog sa ma anunti cand il pui.....spor la scris! Naty's note: Cat de kawaii poate fii Sasuke...si romantic ~~ Sa stii ca nu trebuia sa-mi trimiti doua mesaje ca l-am primit pe primul demult dar am avut treaba....de...vampirii astia |
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 23:14 | |
| |
| | | Max Chūnin
| | | | Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 22 Iul 2012, 23:21 | |
| Mustache, ma asteptam sa fii mai sprintena. Bine ca traiesc pentru capitolul urmator. Ma gandeam eu ca o sa credeti ca este Stefan, Bogdan, era plecat pe la vanatoare, si s-a gasit sa se intoarca fix in acel moment EDIT: Max in caz ca ti se fura una, sa ai alta... Las' ca aflu eu pe unde le ti si le iau de nu le mai vezi |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Lun 23 Iul 2012, 00:23 | |
| MINUNAT!!! Cred ca esti singura care a postat atat de repede next!! Esti uimitoare scumpa :X ! Mi-a placut capitolul ..plin de actiune !:X Oare cum o sa se termine aceasta lupta?? Si din nou apare Stefan ala??? auuu l-as decapita!!! Daca se baga iar intre cei doi !! iL OMOR! Sa aduci next :X:X:X! Kisses and hugs ! |
| | | Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Lun 23 Iul 2012, 09:21 | |
| Hi there!AAAAAAAA Aly...Aly scumpa mea,draga mea...sa stii ca sunt plina de regrete...nu imi dau seama cum am putut... atatea capitole minunate.Acuma adevarul e ca mi se bloca pagina. nu ma intreba de ce,nu stiu. ACUM LA FIC:WoW WaW WeW ce tare Doamne Stefan...ce mai planuiesti???Nu puteai sta in Hawaii???Uh! KLAUS!!!!! Dai doamne o fuga pan la casciuc si ramai sfinte acolo ca atunti cand te-au decapitat, ti-au scos si creierul ala putrezit, nu ca ar fi folosit si inainte , dar de, sa arate bine. A-LI-SI-A! A-LI-SI-A!!! A-LI-SI-A!!! HAI SA-SU-KE HAI BOG-DAN OMORATIL PE KLAUS!!!!!!!! Daca ii mai faci ceva Sakurei, Aly...tine minte ... o sa arat ceva MAI rau ca Max :> :> AI INTELES? MUA HA HA HA A, by the way...ca tot veni vorba de Max...UN next la 23 iulie hi the Kaze??? ma rog...aici e vorba de Aly. Super capitol, continua tot asa...hai ca poti...multa imaginatie...next...A,da, NEXT-ul repejor si... SPOR LA TASTAT!!!!!! Illy va pupaceste dulce de tot!!! P.S. sa ma mai anunti te rog...doar daca mai poti. |
| | | Ilynca(Ily) Genin
Sex : Localizare : In fata monitorului Nr. mesaje : 136 Puncte : 150 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul ficurilor Stare de spirit : 50%
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Lun 23 Iul 2012, 11:01 | |
| |
| | | Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mar 24 Iul 2012, 17:41 | |
| Capitolul 23
Ne intoarcem privirile spre acel ecou al glasului sau. Stefan se afla la cativa centimetri distanta de noi. Pasii lui se indreptau alene spre grupul nostru, si in urmatorul moment… Blondul cu ochii patrunzatori, si cu un zambet feroce, ii dadu un picior in burta brunetului, cu ochii negri. Trupul lui Damon era in aer, intr-un final facand contac cu suprafata bruta a pamantului. Pov by Sakura. Trupul invaluit in haine negre, a lui Damon , cazu langa noi. Pe fata sa de culoare alba, se observau cu usurinta urmele provocate de la lovitura lui Stefan. Nu stau sa il analizez pe Damon, ci imi mut rapid privirea spre Sasuke. Observ cum pelerina neagra ce ii atarna alene pe umeri, era rupta in partea de jos, pe cand acesta respira cu greutate. Ochii sai rosiatici il fixau cu nervozitate pe Stefan. Blondul avea ochii demonici, de culoare sangerie, rauri de rautate revarsandui-se in privire. Se indrepta cu pasii amenintatori inspre noi. -Ne strica tot planul Sasuke, trebuie sa il mentinem pe cap de papagal, cat mai departe de Sakura. Nici nu imi dadusem seama. In stanga mea, se afla brunetul. Ochii sai, il analizau atent pe fratele sau, care se apropria amenintator, asemenea unui leu, de noi. In urmatoarea secunda, el disparu din linia mea vizuala. Il cautam cu privirea insa nu ii puteam depista silueta. Sasuke se duse in spatele meu, mainile sale incolacindu-se in jurul bazinului meu. In urmatorul moment simteam cum trupul meu facea contact, cu ceva tare, cu pamantul. Mi-am rasucit trupul, dar, cand i-am vazut chipul, o urma de spaima imi strapungea asemenea unui cutit, mintea si inima. Sasuke era peste mine, sangele curgandu-i din inima. Pielea sa de culoare inzapezita, se transforma intr-o piele moarta. Lacrimile imi curgeau siroaie pe fata, nu intelegeam de ce se intamplase acest lucru. Privirea sa era atintia asupra mea, pe cand un cristal stralucitor i se scurgea din privire. Langa mine, se afla o piatra cu taisul ascutit. Fara sa mai stau pe ganduri o iau, si ma tai in palma, mici boabe rosiatice curgandu-mi din mana. Ma indrept inspre gura sa, insa degetele sale deja putrede imi opreau sangerarea. -Nu, nu te pot lasa sa faci asa ceva. Am trait mult Sakura, am ucis zeci, daca nu mii de persoane. Acum regret acest lucru. Soarta vrea sa ma ia de langa singura persoana pe care o iubesc. Poate ca acesta imi este destinul, insa stiu ca singurul lucru pe care nu l-am gresit in eternitatea mea, ai fost tu, te iubesc, si te voi iubii mereu. Zicand acestea, ochii sai se inchideau, si trupul sau se dezintrega usor. -Fereste-te!! Doua brate imi inconjurau talia, rapindu-ma de langa, fiinta ce a fost odata Sasuke, ducandu-ma rapid la adapostul unui copac. Il observ pe Bogdan, cu a sa sclipire unica in ochii. Langa Sasuke, o silueta intunecata era cazuta la pamant, Damon. Deasupra lui era Stefan, cu zambetul lui demonic, fiind gata sa ii dea lovitura finala, cand Alisia ii da un picor teleportandu-l intr-un copac. Isi aduna puterile, apoi un val de energie se revarsa in luminis. Aceea unda sublima, si magica era puterea supraomeneasca a Alisiei. Inamici cadeau rand pe rand, din cauza acelui soc de energie, pe cand Stefan si Klaus se distantasera de luminis, trupurile lor fiind la margina paduri. Trupul invaluit de alb, al Alisiei se ridica din valurile de morti care zaceau pe pamant. Langa mine, Sai, Bogdan, Damon, Margaret, Itachi, Naruto si Hinata stateau linistiti, mana lui Damon fiind pe umarul meu. -Va ajuns. Mi-ati ucis fratele. Stefan, el a stiut sa apere ceea ce iubeste. Poate in acest moment ar fi trait, insa a ales sa isi apere persoana pe care o iubeste cel mai mult, Sakura. Tu nu o iubesti! Ai vrut sa o omori, numai ca sa il ranesti pe Sasuke. Insa stiu un lucru. Sora mea, il iubea din inima pe Sasuke, chiar daca a fost si cu tine, gandurile ei se indreptau spre persoana care si-a facut incet loc in inima ei. Un val de energie strabatea padurea. Nervozitatea Alisiei, ii distanta pe cei care ne produsera suferinta, departe de noi. Ramasesm singuri. Simt cum o moleseala imi cuprind trupul, pe cand ochii mei se inchid, incet. ~Peste cateva zile~ Sunt in camera mea, stand pe patul din catifea. Azi era o zi trista, in care ploaia si racoarea doamnea peste Mystic Falls. Azi inhumam cenusa lui Sasuke. Cateodata ma gandesc, dandu-mi seama ca nu am nicio amintire de la el. O lacrima cirstalina imi cade din ochii, prelingandu-se pe obrazul meu de spuma laptelui. Simt o mana calda, pe chipul meu, luand aceea urma de durere. Imi introc privirea dand, de niste ochii negri, precm noaptea intuecata care ma priveau cu, blandete si caldura, Damon. Mainile sale se incolacesc in jurul taliei mele, lipindu-ma de trupul sau. Lacrimile mi se revarsau siroaie pe chip, durerea fiind vizibil exteriorizata. Vocea lui calda, imi spunea ca ,,este timpul,, . Ieseam incet din camera, Damon sprinjinindu-ma de trupul sau. Casa era intr-o profunda stare de deprimare, culoarea ,,negru,, domniand incaperile. O urma de durere imi strapungea sufletul, cand treceam prin fata fostei sale camera. Ajunsem la parter unde ceilalti ne asteptau, chipurile lor fiind deprimate. Alisia si Magaret ma cuprind fiecare de cate o mana, sustinandu-ma pe cand ieseam afara din vila, indreptandu-ne spre capela. Decorul era sumbru si sadic, culori triste care dadeau frau lacrimilor sa cada, inconjurau capela. Bancile de culoare maronie, erau asezate intr-un cerc, pe cand in mijlocul lor se afla o masa, pe care era pusa, o vaza, in care era cenusa sa. Slujba de inmormantare incepuse, pe cand noi ne asezam alene la locurile noastre. Dupa mai bine de doua ore, se termina, pe cand Itachi ia cenusa fratelui sau, ducand-o in cimitirul familiei. Ieseam cu toti in curte, unde ne intaminina nimeni altul decat Stefan. Dispretul si ura se puteau citi pe chipurile tuturor. Cu vocea lui autoritara, si plina de dispret, Naruto il intreba ce cauta aici. -Am venit sa revendic ceea ce este al meu. Privirea sa, era atintita asupra mea, pe cand ceilalti se pusesera parapet in jurul meu. Damon se aseza in fata mea, pe cand ii arunca cu o viteza nemarginita lui Stefan, o tepusa in piept. -Nu te vei atinge de ea! Ochii lui erau atinti asupra lui Stefan. In urmatoarelele secunde Stefan isi primi lovituri necrutatoare din partea lui Itachi, Sai, si Naruto. -Va veti mai intalni cu mine! Zicand acestea se facu nevazut intr-un nor de fum, pe cand noi admiram acel praf toxic, cu dispret. Seara se lasa incet spre Mystic Falls. Eram pe veranda, admirand astrele stelare care domenau pe cerul intuencat. Simt cum doua maini se pun incet pe umeri mei. Ma introc, si dau de privirea lui Damon. Ochii sai blanzi ma priveau cu duisosie. -Sakura, nu cred ca o iubesc pe Alisia, tu esti stapana inimi mele, stiu ca il iubesti pe Sasuke, insa crezi ca vei pute vrodata se te indragostesti de mine? Ramasem muta, la confesiunea pe care Damon mi-o facuse. Oare voi putea sa il uit pe Sasuke, creeandu-mi o noua iubire? Dau aprobator din cap, dupa care buzele mele erau cuprinse intr-un sarut simplu de cele ale brunetului. Limba sa, se juca in voie cu a mea, pe cand isi incojura bratele in jurul taliei mele, tragandu-ma mai aproape de el. Il voi putea uita pe Sasuke? Oare Damon ma va ajuta? Si Stefan, ce va face cand va afla?
Promo Seson 4 Dupa atat de multa suferinta, Sakura pleaca impreuna cu familia Uchiha din oras. Amintirea lui Sasuke o rampune de puterii, pe cand inima i se inchide. Damon, neputincios, incearca sa o ajute, insa fara prea multe sanse de reusita. Insa cei din umbra: Stefan, Klaus, Karin, si altii ii vor mortii. Lupta este inevitabila, iar miza este uriasa... Viata tuturor vampirilor. Ce se va intampla in continuare? AFLATI IN SEZONUL 3, care va purta denumirea :Under the clear Moon
Ultima editare efectuata de catre Aly Shine in Mier 28 Noi 2012, 09:52, editata de 5 ori |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mar 24 Iul 2012, 17:41 | |
| de nu is prima Ierarhia lu tactu, Fratemiu asta :| Deci cum se poate? Sa moara Sasuke? tu Esti intreaga la minte? Nu nu esti!!!!!!!!!!!!!! Stefan te nenorocesc cu zile. iti tai degetele, gatu, cele de la picoare, pulpele, mandria, iti scot ochii iti dai nasu si urechile, te desfigurez idiotul lui dracu de nesimtitu naibi, prostu prostilor si creatura creaturi!!!!!!!!!!!!!!!!! Cum indrazneeste Sasuke sa nmoara? Asa ceva nu e permis nici in cosmarurile mele, cum dq esti intreaga!!!!!!!!!!!!!!!? Si Damon? Damon si Sakura? Acum i sa trezit lu ala acel de jos sa ii zica faptu ca o iubeste? NU putea tace?!!!!!!!!! Daca Sakura trece peste moartea lui UCHIHA SASUKE eu o blemem ca fiind tarfa tarfelor>.< Ce ii va face stefan? Esti sigura? ALa e mort de pe acum. COASELOR, moto coasa si furcile tabaram pe ALY DACA NU ADUCE NEXTUL RAPID!!!!!!!!!!!!!! SEZON 4 SEZOn 4, pot scrie randuri intregi dar adul!!! Cate lucruri interesante, mor, si ma duc dupa Sasyuke sa il invii. Daca tot is moartea, dracusor de ala cu coarne. AI FACUT SI MINUNEA CA EU SA PLANG LA UN FIC!!! ASTA NEVER NU SE INTaMPLAT SI NU SE VA MAI INTAMPLA< SPEr..... NEXT NEXT NEXT NEXT< MAX TE OMOARA CU ZILE :> :> :> EDIT: Ce ai Sakura I?:))) Da stateam, si asa voi sta mereu, hehe, eu is dracusoru deci niemni inaintea mea!!! Ceai zic ca faci? am 3 coase cu tot cea automata, cred ca ai luat-o pe cea de la reparare, itit zic ca nu functioneza, poti sa ai lista neagra dar mai mare ca a mea nu ii, wow Mustache ce com, nextul aly ca te pap de vie
Ultima editare efectuata de catre Max in Mar 24 Iul 2012, 18:32, editata de 2 ori |
| | | Ilynca(Ily) Genin
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mar 24 Iul 2012, 17:42 | |
| edit: Da nu sunt prima , Max , cred ca numai cu ochii pe fic stateai in secunda asta, ei nu-s prima dar macar sunt inaintea lui stefz .. Max pregatestete, te-am furat coasa aseara si mi-am facut si lista neagra :> :> Dar sa revnim la ficul fantastic a lui Aly, of doamne ce rea esti , cum adica Sasuke a decedat Tu iti bati joc de noi . Nu mai inteleg nimic si Sakura isi reface viata cu Damon, atit de repede l-a uitat Si Alisia ramine insarcinata cu Bogdan sau cu cine . Daca nu adici rapid sezonul 4 , atunci Max stai la coada ca ti-am furat coasa si ma ocup eu de Aly. Eu ma gindesc ca Sasuke va fi cel care va aparea, persoana la care nimeni nu s-a gindit, si daca e asa ce va zice de relatia SakuDamon, of punete mai repede pe tastat ca vreau sezonul 4 si nu ne mai tine in suspans ca de nu . Astept noul sezon, te si spor la tastat. |
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mar 24 Iul 2012, 18:21 | |
| |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|