Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21  Urmatorul

Acest fic merita: sa se termine sau sa aiba un sezon 2?
Merita sa vina sezonul 2
Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_vote_lcap99%Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_vote_rcap
 99% [ 95 ]
E prea mult trebuie inchis.
Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_vote_lcap1%Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Total voturi : 96

AutorMesaj
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 10 Mai 2012, 09:32

Chapter 13
Soarele se ridica incet pe inaltul cerului. Este o dimineata rece de primavara. Undeva in gradina cu mii de miresme si mii de parfumuri la umbra ciresului statea brunetul. Ochii lui de onix studiau cerul care isi schimba culoarea. Brunetul nu mai sta mult si se duce intr-un final spre casa.
Pov by Sakura
Este din nou dimineata, din nou zi. Imi deschid ochii de smarald si-l vad pe el uitandu-se pe fereastra. Ochii lui parca fixa ceva cu privirea.
-Sasuke…
Un singur cuvant care insemana multe lucruri. Brunetul se intoarce spre mine. Ochii lui se intersecteaza cu ai mei. Se indreapta cu mici pasii spre mine asezandu-se intr-un final pe pat. Vocea lui cea suava imi spune ca s-a comportat prosteste. Il curpind intr-o imbratisare calda. Mainile lui reci imi cuprind talia si ma imping usor in el. Imi saruta usor crestetul capului. Glasul lui imi spune sa ma linistesc sa nu mai plang fiindca nu suporta sa ma vada asa. Ma ia in bratele sale puternice si iesim din camera. Ma tinea gingas de mana in timp ce imi zambea. In capul scarilor il vedem pe Itachi. Ochii lui negri ne priveau cu furie. Ajungem si noi in final in capul scarilor. Brunetul ne spune pe o voce seaca, ca in seara aceasta este balul. Sasuke zambeste cu gura pana la urechi, pe cand Itachi isi iesea din pepeni.
-Sakura ai vrea sa fi partenera mea de serata?
Ma intorc cu fata spre el, ochii lui erau blanzi si calzi. Dau afirmativ din cap dupa care ma apuca de talie si ma trage catre el. Ochii nostrii se priveau incontinuu pana cand el isi uni buzele de ale mele intr-un sarut pasional. Imi deschid ochii si ma uit la Itachi. Care la propriu scotea fum pe nari. Nu mai spune nimic si pleaca de langa noi iesind afara din casa. Peste ceva timp Sasuke opreste sarutul ma apuca de mana si ma mai, trage odata spre el de unde imi spune, pe o voce misterioasa sa ma duc la mine in camera ca o sa gasesc o surpriza. Apoi nu mai spune nimic si ma lasa, se face nevazut. Urc scarile apoi ma indrept spre camera mea, unde gasesc pe pat o cutie roz. O iau si o deschid apoi raman muta de uimire. Era o rochie roz pal, niste pantofi de aceeasi culoare, erau minunati. Sasuke, Sasuke, Sasuke… esti asa de atent.
~Serata~ora 19~
Coboram incet scarile, insotita de Sasuke. Zeci de perechi de domnisoare si vampiri intrau pe usa principal si alte cateva dansau in sala de bal. Eu cu brunet ne indreptam in sala cea mare a balului. La o masa de langa geamul din cristal stateau un blond cu pielea alba asemena laptelui si ochii de albastrul cerului si o bruneta cu ochii lila imbracata intr-o rochie mov pana in pamant. Amandoi se ridica in picoare si se introc cu fata spre noi. O iau in brate pe bruneta si o strang tare pe cand Sasuke face un semn de maini complicat cu Naruto. Ne asezam pe scaune si continuam sa vorbim pana cand pe ringul de dans incepe o melodie lenta. Baietii se ridica de pe scaune si ne intind mana zambiind intrabandu-le daca le acordam acest dans. Raspundem pozitiv si in urmatorul moment eu dansam cu Sasuke pe o melodie lenta. Din pacate il vad sip e Itachi cum danseaza cu Margaret. Imi las privirea in camasa lui Sasuke pe cand acesta se uita si ei in directia lor. Intr-un final melodia se termina si ne ducem la locurile noastre. Ma uit spre masa surori mele si a lui Itachi, se pare ca ieseam afara. Ma scuz zicand ca merg pana la baie apoi ies si eu in urma lor.
-Itachi!
Brunetul se intoarce catre mine, zambind in coltul guri. O apuca de par pe Margaret si isi infige coltii in gatul ei. Ea nu tipa era constransa. Ma grabesc spre ei doi, pe cand Itachi isi adancea mai mult colti in gatul ei. Ii spun brunetului sa o lase in pace. El zambeste smecher apoi isi scoate coltii din gatul ei apoi ii prinde gatul cu mainile. Intr-o fractiune de secunda il rasuceste si mica mea surioara cade secerata la pamant. Ma grabesc spre Itachi si-l apuc de gulerul camasi. Trag de el si-I spun sa o salveze. Acesta imi spune ca o va salva numai daca sunt a lui. Imi las capul pe pieptul lui si ii spun ca sunt de accord numai sa o salveze. Brunetul isi uneste buzele de ale mele, mainile lui mutandu-se pe talia mea.
Pov by Sasuke
Ii caut pe Sakura, Margaret si Itachi impreuna cu Naruto. Unde or fi? Jur ca daca Itachi le-a facut ceva ii rup capul de pe umeri. Ma indrept spre pomi de cires unde vad doua siluete si una cazuta pe jos. Ma apropii tot mai mult si ii vad. Simt ca nervii ating punctual maxim, si sentimenul acelea de control si gelozie isi face aparitia. Sakura se saruta cu Itachi pe cand Margaret statea cazuta pe jos. Ii spun lui Naruto sa aiba grija de Margaret apoi, ma indrept spre cei doi ,,porumbei,, si ii zbor un picior in burta lui Itachi aruncandu-l intr-un trunchi al unui copac. Sakura se intoarce spre mine ochii ei verzi expimau teama. Acum n-am timp de ea ma ocup mai tarziu dup ace termin cu Itachi. Ma indrept spre fratele meu care se chinuie sa se ridice de jos. Ii mai zbor un picor in burta aruncandu-l inca 10 metri departare. Iau o creanga a unui copac si ma indrept cu viteza spre el intepandu-l in plamnul drept. Facandu-l sa urle de durere. Mai ii zbor cateva suturi in stomac apoi scot din buzunar o tepusa, facuta din lemn de frac, mortal pentru vampiri. Ma urc deasupra lui de unde ii spun doar cateva cuvinte.
-Adio draga frate, de acum Sakura este numai a mea, si voi avea grija sa plateasca pentru ca m-a ranit. Sper ca esti multumit.
Privirea lui era plina de ura. Apoi ii infig tarusul in inima, urmand ca in urmatoarele secunde pielea sa I se usuce, si ochii sa se inchida. Ma intorc spre cei 3, unde il vad pe Naruto statand in genunchi si pe Sakura care plangea. Blondul se ridica in picioare de unde imi spune ca ea nu mai e vie. Ma uit spre Sakura care plangea incontinuu. Ii spun blondului sa pregateasca inmormantarea care va fi maine. Apoi ma indrept spre rozalie si o apuc violent de brat. Aceasta se uita la mine dupa care plec cu ea catre casa.
Ajunsi acolo ii spun sa doarma, pentru ca maine va fi inmormatarea lui Margaret, si a lui Itachi, si ca o sa aiba de suferit in aceea zi, apoi plec din camera lasand-o singura.
Pov by Narator.
Si cerurileplang moartea celor doi. Albastrul mereu senin al cerului isi prechimba culoarea in gri posomorat. Mici picuri de roua cad pe frunzele copacilor aplecate, ca sa-si prezinte omoagile. In fata castelului 2 masini negre sunt parcate. In fata unei sunt Hinata, imbracata intr-o rochie neagra pana la genunchi, si parul lasat liber sa cad ape umerii ei goi. Ochii ei erau tristi, si aveau mici cristalale care mai aveau unpic si cadeau. Si cealalta persoana era Naruto, imbracat cu totul in negru. Parul lui blond era ud de micile cristale pe cand fata lui nu exprima nimic. Dar, portile se deschid si pe ele ies rozalia si brunetul. Mica fiinta roz era imbraca intr-o rochie scurta, neagra pana la pamant. Parul il avea prins intr-un coc, in jurul caruia erau asezate mici clame in forma de floare, negre. Avea niste pantofi cu toc tot negri. Era trista, sora ei care pana ieri traia acum nu mai era. Sasuke era imbracat si el in negru, purtand o mantie de aceeasi culoare pe umeri. Parul lui era negru taciune, cu mici picaturi de roua in el. Acesta avea un mic zambet in coltul guri. Se bucura ca fratele sau nu mai exista. Cei doi se apropiara de Naruto si Hinata apoi plecara spre biserica unde ii asteptau frati lor.
Ceremonia era facuta, acum cei doi trebuiau asezati in pamant. Sakura statea in bratele Hinatei plangand moartea surori ei, pe cand Sasuke era cu Naruto la capataiul fratelui sau privindu-l gol. Intr-un final ei erau lasati in jos, apoi acoperiti cu pamant. Durerea Sakurei era prea mare asa ca lesina in bratele brunetei care tipa la vampire. Sasuke luase in bratele sale trupul rozaliei apoi pleca de la privilegi.
Ajunsi acasa o duse pe mica fiinta in camera lui, unde o aseza pe pat, el indreptandu-se spre geam, privind ploaia care incepuse sa cada. Ochi verzi ai rozaliei incepusera sa se deschida. Sasuke se aporpie de ea asezandu-se pe pat. E dadu de ochii lui . Isi lasa incet capul in jos firele parului acoperiindu-I chipul. Brunetul ii prinde cu o mana barbia ridicand-o in sus pentru a o privi.
-Sakura, de acum inainte esti doar a mea. Nu uita te voi face sa platesti acea tradare pe care tu si Itachi ati facut-o. Te voi tortura pana cand nu va mai ramane nici un sentiment in tine.
Zicand acestea brunetul se ridica de pe pat iesiind in camera, in timp ce rozalia incepuse sa verse lacrimi amare. Oare ce se va intampla cu ea pe viitor acum ca Sasuke s-a schimbat in rau, si nu ii mai are pe Margaret si Itachi?
THE END OF SEASON 1

Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 10 Mai 2012, 09:44

s-a terminat?:(( , daca se atinge de rozalie ii fac eu unj tarus special pentru el X( , auzi la asta , sora lui Sakura a murit iar el o va mai tortura si pe ea. Debilul naibi . Nush ce ii fac da il omor eu cumvaX(.
Abia astept sezonu-l doi ,si sper ca il vei face:o3
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 10 Mai 2012, 10:12

NU, NU s-a terminat :((((, nu e adevarat...
Mi-a placut enorm!
L-am iubit 😢 VREAU SEZON 2!!!!!!!!!!!!
Ma asteptam s-o violeze, dar nu ii poti multumi pe toti...
Totusi Sakura nu putea sa ii spuna ca daca nu era cu ala, nu o salva pe sorsa, ce nu are gura?:|
....
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 10 Mai 2012, 10:22

In primul rand mersii ca m-ai anuntat. happy2
In al doilea rand..... S-A TERMINAT? huh?
Sper sa aduci sezonul 2 cat mai curand si nu inteleg, adica sasuke nu si-a dat seama cand ia vazut pe sakura si itachi sarutanduse iar pe margaret moarta pe jos, ca sakura facea asta doar sa isi salveze sora? very sad
Probabil era orbit de gelozie....nu?
Oricum sper sa nui faca nimic rozaliei caci altfel vin fanii la el cu tarusi de lemn lough
Totusi nu cred ca el are taria sa o chinuie prea mult pe rozalie....sper.
Sa ne anunti cand aduci sezonul 2 thank you
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 10 Mai 2012, 10:22

Multumesc mult ca v-a placut ficul meu in curand v-a aparea si sezonul 2. Sakura nu ii putea zice nimic lui Sasuke avand in vedere cum e el cand este gelos. Va promit ca o sa va anunt pe toti cand postez sezonul 2 in love si inca odata va multumesc ca mi-ati cititi ficul a hug a hug in love
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 10 Mai 2012, 10:27

N-ai de ce sa ne multumesti.....ficul a fost MINUNAT! dance2 happy2
Merita citit, descrierea este frumoasa, nu prea exista dialog dar nu este cazul, iar actiunea este din belsug........concluzie merita pus in topul ficurilor preferate! dap !
Ceilalti cititori ce parere au?
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 10 Mai 2012, 10:30

aceeiasi parere ca a ta , foarte super iar eu abia daca am 3-4 ficuri preferate , iar aceesta este in topul lor:D
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 10 Mai 2012, 10:34

Probabil ma voi concentra acum pe celalat fic al meu Cercul Secret.... apoi poate in weekl-end o sa pun si sezonul 2 in love
Sus In jos
.::*Elly*::.
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Localizare Localizare : Timisoara
Nr. mesaje Nr. mesaje : 39
Puncte : 47
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : Judo
Stare de spirit Stare de spirit : I miss him :X :((

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 10 Mai 2012, 10:52

Oh vai cat de superb e ficul! Mor de nerabdare sa vina sezonul II. Sper ca Sasuke sa isi revina si sa nu-i faca nimic bietei Saku. :( In orice caz VREM SEZONUL 2!!!
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 10 Mai 2012, 11:01

d-soaraMoonlight(eventual +16) - Pagina 3 621493 te bat!!!! adica cum????aduci ultimul capitol deja???????vrei sa ma omori??????doamne si intr-un fel ma bucur ca itachi nu mai e, dar ma intrsisteaza ca o vad si eu de doua capitole pe margaret, MOARTA!sasuke s-a facut rau, dar nici macar nu stie adevarata poveste......!uff te astept cu sezonul 2 si te rog sa ma anunti cand il pui, te-am pupat!Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 208323
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Joi 10 Mai 2012, 11:05

Off topic.

Vei posta sezonul 2 tot în acest topic ? Dacă nu, atunci scrie la descrierea fic-ului că a fost sezonul 1 şi apoi deschizi alt topic pentru celălalt sezon.
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Vin 11 Mai 2012, 07:59

In the hands of a demon
Capitol 1
Pov by Sakura
O ploaie rece se revarsa peste Mystic Falls. Picuri se sfarama de asfaltul rece al pamantului. Frunzele copacilor cad la cea mai mica atingere a stopilor reci si mici de ploaie. Aceasta scena a nature prezinta perfect noua mea viata. De cand Margaret si Itachi au murit, viata alaturi de Sasuke a devenit un chin. Ma bate cu fiecare ocazie cand isi aminteste de Itachi si de iubirea lui pentru mine. Palmele lui usturatoare reusesc sa ma darame de cele ami multe ori pe jos. El nu mai este ceea ce era. Credeam ca este doar ceva temporar dar, nu este asa. Gelozia lui poate atinge orice limita mai ales cand este vorba de fratele sau care acum este mort. O ciocanitura se aude in usa camerei mele. Rostesc un simplu ,,Intra,, si o vad pe Hinata. Parul ei movaliu era ravasit si plin de picuri de apa, in timp ce rochia ei era uda. Se apropie de mine si ma ia in brate. Imbratisarea ei calda imi aminteste ca nu sunt singura in lume, si chiar daca Margaret nu mai exista, ea poate fi surioara mea.
Pov by Sasuke
Stau in birou cu un pahar de wisky in mana. Cred ca e al saselea pe ziua de azi. Pe usa biroului meu isi face aparitia blondul de Naruto care m-ai nou s-a facut blond si la minte. Vad ca e unpic cam ud. Cine te-a pus nene sa vi pana aici pe ploaie? Acesta se scutura putin apoi se aseaza in fata mea pe scaunul din piele de sarpe. Ochii lui de culoare marii ma privesc insistent.
-Sasuke… nu este corect ce faci cu Sakura. O bati, o maltratezi cred ca ai si violao daca ai putea.
Tonul vocii blondului ma scotea din sarite. Ea este cea, care l-a sarutat pe Itachi in fata mea, care m-a inseala acum Naruto pretinde sa o iert. Ma ridic de pe scaun si ii zbor un pumn lui Naruto aruncandu-l in raftul de carti care se darama pe el. Aud pasii cum coboara scarile si pe usa isi fac aparitia Hinata si Sakura. Ochii ei verzi exprimau teama cand a vazut ce i-am facut lui Naruto. Se ascunde in spatele brunetei. Ochii mei isi muta privirea spre Naruto care reuseste sa se scoale de jos.
-Adevarul doare Sasuke. Si stii ceva? Sakura merita ceva mai bun decat tine, tu acum esti doar un frustrat sentimental care e gelos pe fratele sau mort pentru ca i-a sarutat iubita!
In aceea camera se asterne linistea. Cuvintele lui Naruto erau adevarate. O vad pe Hinata cum o impinge usor pe rozalie sa plece de aici sa-si faca bagajul. Naruto incearca acum mai mult ca niciodata sa se ridice de jos dar, eu ma reped cu viteza mea neomenasca la rozalie strangand-o cu forta de brat. Movalia se duce spre iubitul ei ajutandu-l sa se ridice in picoare.
-Sasuke las-o in pace pe Sakura.
Cuvintele blondului erau cu o tonalitate ridicata ceea ce nu imi placea. Maresc stransoarea de pe bratul rozaliei pe cand aceeasta incerca din rasputeri sa se elibereze. Privirea lui Naruto putea sa ma ucida. El mereu a fost impotriva maltratarii fiintelor omenesti. Le spun pe o voce autoritara sa plece ca de nu ea va avea mai mult de suferit decat sufera déjà. Blondul mormaie cateva injuraturi dupa care isi ia iubita in brate si paraseste camera nu inainte de a se mai uita odata la Sakura si la mine. Ma uit la Sakura care era speriata. Corpul ei tremura la stransoarea mainii mele.
-Acum ce o sa faci? Nici pe Itachi nu-l m-ai ai sa te apere, nici pe Margaret sa te ajute.
Ochii ei verzi ca iarba cruda erau cei ai unei caprioare speriate. O trag dupa mine pe scari ducand-o in camera lui Itachi. Deschid usa din lemn de cires si o arunc pe Sakura in patul moale cu asternuturi de matase. In timp ce eu inchid usa cu cheia. Ma uit la ea care s-a ridicat in sezut, ochii ei verzi erau plini de cristale care vroiau sa se scurga pe chipul ei. Ma indrept catre pat si ma asez pe marginea lui. Ea se dadea tot mai in spate. Pufnesc dispretuitor apoi dintr- miscare o apuc de brat trangandu-i corpul catre al meu. Ii aud inima cum ii bate accelerat, se sperie asa usor. O trantesc pe pat apoi colti incep sa-mi zvacneasca. Ea se zbate incercand sa scape dar, e inutil forta ei e minuscula fata de a mea. Fara sa mai stau pe ganduri imi infig coltii in gatul ei facand-o sa urle de durere. Dupa ceva timp imi retrag colti lasand-o aproape inconstienta pe pat, i-au un pansament si il dau cu spirt apoi il pun pe rana lipindu-l cu putin scoc. Mai arunc o singura privire la ea apoi ies din camera lasand-o singura.

Sus In jos
Academy Student
Academy Student

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Vin 11 Mai 2012, 08:32

Prima nr1
Dau edit dupa ce citesc

EDIT: Deci il urasc pe Sasuke! Cum sa se poarte asa cu Sakura. E un monstru! angry
Si de ce Sakura nu-i spune ca voia doar sa o salveze pe surioara ei?? sad
Deci daca Sasuke nu se potoleste, apar in fic si il omor cu mana mea! biciuitor
Oricum bestial capitolul, astept Next, si mersi ca m-ai anuntat! kiss Sa o faci in continuare.
Sper ca Nextul sa vina cat mai repede...
Te-am pupat! kiss
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Vin 11 Mai 2012, 08:49

te ajut si eu elly . Ce naiba ii cu Sakura ? Il iubeste asa de mult incat aceepta sa fie in cel mai rau caz batuta? Doamne nu stiu ce ii fac lui Sasuke dar viu din mana mea nu mai este , never!:| Ma bucur ca ai adus sezonul doi , si mersi ca m-ai anuntat sper sa o mai faci daca nu ii deranj si spor la tastat pt urmatorul capitol:)kiss*
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Vin 11 Mai 2012, 09:52

hey hey, mersi ca m-ai anuntat si ca mi-ai raspuns la intrebari,si wow sasuke chiar asa de rau s-a facut?eu ma bucur ca ne-o violeaza totusi, daca nu ne faci tu o surpriza....te astept cu nextul si sper ca totul sa se rezolve te-am pupat si te rog sa ma anunti cand il pui!Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 208323
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Vin 11 Mai 2012, 10:06

Multumesc ca m-ai anuntat. kiss
Si nu imi vine sa cred..... ticalosul, frustrat emotional.....il omor pe sasuke. biciuitor
Cum poate sa ii faca asa ceva si mai zice ca o iubeste acum vad ca doar vrea sa o faca sa sufere in continuu din cauza ca Sakura la sarutat (din obligatie) pe Itachi.
Si Sakura de ce nu ii spune lui Sasuke? Sincer si ea e devina ca sta si indura toate astea.
Daca ii mai face rau Sakurei, fac eu cum fac si intru in fic iar primul lucru pe care il fac este sa il torturez pe Sasuke biciuitor
Astept nextu thank you
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Vin 11 Mai 2012, 18:11

Helău dear. kiss Îţi voi critica eu fic-ul.

Titlu : Îmi place cum l-ai ales, ai avut în cap exact ideea fic-ului şi din cât am citit eu, ai mulat destul de bine conţinutul pe ceea ce exprimă titlul. Asta este foarte bine.

Idee : Destul de interesantă. Nu am citit capitolele la rând, le-am mai luat şi pe sărite deci nu mă pot pronunţa în această privinţă. Oricum ideea mai este întâlnită şi pe acest forum, dar fiecare fic are acel "ceva" special.

Descriere : Cât ai fi putut să descri în ultimul capitol... Mare păcat că nu ai făcut-o. Din câte am observat descrierea nu prea e puncul tău forte. Încearcă să te axezi mult mai mult pe ce simte Sakura. Tu treci repede de la o idee la alta. Succes pe viitor.

Acţiune : După cum am zis, sari prea repede de la o idee la alta. Sper că vei interveni cu descrierea şi totul va fi în armonie.

Estetică
: Ce pot spune ? Aici sunt mulţumită.

Greşeli de tastare/Ortografie/Exprimare

"Picuri" - Picături. Nu există în limba română cuvântul "picuri".

"nature" - naturii

"ami" - mai

"ciocanitura" - Dacă stai să citeşti cuvântul de câteva ori şi ţie ţi se va părea că sună ciudat. Aş spune ca forma corectă era "un ciocănit".

"m-ai nou" - Ce este cu acea cratimă ? :| . În acest context ar fi trebuit să despartă un pronume de un verb, dar aici se scrie legat.

"unpic" - un pic

"sa vi" - să vii

"violao" - viola-o

"m-a inseala" - ma insela

"m-ai ai" - mai ai

"colti" - coltii. Greşeală repetată de două ori.

"i-au - iau" - Când are sensul de "a lua" se scrie legat.
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Sam 12 Mai 2012, 01:36

Mi-a placut mult!Dar...Sasuke...il omor, il desigurez ce forta lui este minuscula pe langa a mea?:))daca ii dau eu o palma uite cum il cheama...
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Sam 12 Mai 2012, 16:01

Chapter 2
Pleoapele mi se deschid si pot sa vad doar ca sunt in camera mea. Incerc sa ma ridic de pe pat dar, o durere ingrozitoare de pe partea stanga a gatului ma face sa renunt la idée. Ma asez din nou cu, capul pe perna priviind tavanul. Ceva tare este sub capul meu. Iau aceea carte de sub perna si vad ca e Jurnalul meu. Brusc amintirile imi renasc. Deschid ultima foaie notate de mine si incep sa citesc in gand:

Draga Jurnalule, nu stiu ce sa cred, il iubesc, il urasc, sunt atrasa de el nu stiu. Dar, mai e si fratele sau, care s-a intors. Itachi, n-ai putut veni mai tarziu? Acum oare ce simt, oare pe cine vreau. Nu pot raspunde la aceste intrebari nicicand. Daca il aleg pe Sasuke, Itachi se va sinucide. Daca il aleg pe Itachi, Sasuke il va omori. Nu stiu ce sa fac. L-am sarutat pe Sasuke dar, parca simt ceva pentru Itachi. Ar fii bine sa-mi scot aceste ganduri din cap. Nu vreau sa provoc o tragedie.

Inchid aceea pagina si incep sa rad ironic. ,,Daca il aleg pe Itachi, Sasuke il va omori.,, Probabil ar mai fi trebuit sa adaug si ca daca il aleg pe Itachi, Sasuke il va omori dar, o va mai omori si pe Margaret. Deschid din nou jurnalul si incep sa scriu:

Draga Jurnalule, Itachi si Margaret nu mai sunt. Au fost omorati de Sasuke. Gelozia lui ajunsese peste limite. Miscarile lui nervoase din aceea zi m-au facut sa-mi fie mai frica de el ca niciodata. Acum s-a schimbat radical. Se enerveaza numai la auzirea numelui ,, Itachi,,. El m-a iubit, pur. Daca aduc vorba de el, Sasuke se enerveaza si uneori devine foarte violent. Insa, Margaret era asa tanara si s-a dus, flacara tanara din ea s-a stins la o varsta frageda 15 ani. Desi cu un an si ceva mai mica ca mine eu la ea tineam. Era o fiinta speciala pe care nu o voi uita nicicand. Ea era o parte din mine.

Inchid jurnalul si il bag din nou sub perna. Ma uit pe geam. Era o zi senina, razele aurii se coborau pe natura si animale. Cerul senin ca apa pura de cristal, era fabulos. Pe intinsul lui toate vietatile zburatoare se jucau in voie. Ma ridic din pat, si ma indrept spre sifonier. Il deschid si imi aleg de acolo o rochie roz pal cu un deget mai jos de fund, si niste cipici de aceeasi culoare cu pamponaj stufos in varf. Imi perii parul in fata oglinzii din sticla fiina. Suvitele cadeau usor pe spate la fiecare trecere a periei prin ele. Las incet peria jos pe noptiera dupa care ies din camera. Pasii mei erau singuri care se auzeau pe, parchetul lucios. Ajung in dreptul fostei camere a lui Margaret. Imi trag aer in piept si deschid usa. Totul este asa cum ea a lasat. Patul mov era facut sip e el erau Ipodul si castile ei roz. Pe masuta de cafea erau cateva reviste: Bravo, Popcorn, Cool Girl. Ma indrept spre biroul ei unde vad un desen cu un calut negru. Mereu ii placusera animalele. Acele fiinte erau slabiciunea ei. Schitez un mic zambet dupa care ies din camera inchizand din nou usa. Cobor scarile spirala pentru a ajunge la parter, unde il vad pe Sasuke imbracat intr-un tricou albastru ca cerul de afara, niste blugi negri ca noaptea si niste tenesi Nike. Acele perle ale nopti ma observa si incep sa ma studieze atent din cap pana in picioare, ceea ce m-a facut sa ma inrosesc. Cobor incet scarile in admiratia lui, care nu isi mai putea lua ochi de la mine. Incerc sa trec de el, sa merg mai departe dar, mana lui imi apuca talia tragandu-ma langa el. Imi ridic incet capul in sus pentru a-l privi in ochi.
-Unde crezi ca mergi?
Vocea lui urca scari de nervozitate, si acum cand nu mai exista Itachi, era extreme de gelos. I-am raspuns sec, ca ma duc la mormantul surori mele. Cum am pronuntat acele cuvinte, in camera se asternu linistea. Brunetul imi da drumul la brat, apoi pleaca incet pe lungul corridor, catre biroul sau. Aceea reactie a lui… oare mai exista ceva uman in el, ii parea rau ca mi-a omorat sora, sau doar se preface ca sa-i cad din nou in brate? Imi scutur capul de acele ganduri si pornesc spre mormant. Era asezat sub un cires tanar, in floare. Il vad, alerg spre el si ajung la locul unde sora mea se odihneste.
Aceasta piatra funerara este in memoria celei care ne-a incantat privirea de fiecare data cand am vazut-o, Haruno Margaret. Odihneasca-se in pace.
Dragut gestul brunetului de a scrie o scurta prelegere despre ea, dar, asta nu schimba faptul ca el a omorat-o. Ma las incet pe vine, si ma uit incontinu la aceea bucata de pamant sub care era Margaret. Fara sa imi dau seama pe fata mea aparura cristale care se scurgeau usor pe chip, cazand pe ,,ea,, . Atat de tanara si atat de frumoasa ea s-a stins si numai din vina mea. Mai stau ceva timp dupa care m-a indrept inapoi spre casa. Intru pe usa mare din fata si cand vad holul vad, un peisaj macabru. Fete din care curgeau sange, ochii lor erau inchisi, dar, din ele tasneau stropi de sange creeand o balta. Le ocolesc si ma duc spre sufragerie unde scot un tipat la acel peisaj. Zeci de fete erau lasate pe parchet, canapea sau mobila. In mijlocul camerei brunetul isi termina ,,masa,, , Lasand sa cada o fata cu parul blond pe jos. Gura lui de animal era murdara de aceea roseata. Ochii lui rosii ma observa si un ranjet ii aparu pe chip. Vine la mine cu viteza lui neomeneasca si imi prinde gatul in mainile sale izbindu-ma de un perete. Stransoarea maini lui era prea puternica ma face sa ma inec, sa nu mai am aer. Dar, lui nu-I pasa, zambea diabolic la mine, era incantat de ceea ce facea, era incantat sa vada cum sufar. Credeam ca o sa ma omoare cu aceea strasoare dar, intr-un final imi dadu drumul la gat, lasandu-ma pe mine sa cad in genunchi. Incep sa tusesc, si scuip sange. Brunetul ma vede, credeam ca o sa incerce sa-mi ia sange, dar, nu. Imi dadu o palma daramandu-ma pe jos. Eram inconstienta, dar, simt cum doua brate imi cuprind talia, si ma ridica in sus incepand sa mearga. Dupa aceea negru, universul meu se inchide.
Sus In jos
Academy Student
Academy Student

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Sam 12 Mai 2012, 16:44

prima nr1 , dau edit dupa ce citesc

EDIT: Deci oficial scot flacari pe nari!!!! Il urasc pe idiotul de Sasuke!!! Cum sa fie atat de insensibil, atat de... atat de... atat de... nici nu stiu cam sa ii mai spun... UN NENOROCIT!!!!!
Sper sa pui cat mai repede NEXT!!! Sa ma anunti kiss!
Abia astept! Sper ca Sasuke sa se schimbe in bine. Ca daca nu...

Ultima editare efectuata de catre .::*Elly*::. in Sam 12 Mai 2012, 17:07, editata de 1 ori
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Sam 12 Mai 2012, 16:47

:(( , la naiba ce dracu e cu Sasuke ala... sangele ala.. ce ma dispera. Nu stiu ce ii fac , nu ii ajunge ca a omorato si pe sora ei dar o mai oamoara si pe ea?:((
Il omor , :|
Next abia astept:D:o3
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Sam 12 Mai 2012, 17:00

Cat o sa mai dureze calvarul asta pentru saracuta Sakura? angry
Sasuke, Sasuke, Sasuke, chiar vrei sa te omoram, noi fanii ficului? lough
Astept cu nerabdare nextu. hi!
Sus In jos
zoey.angel
Genin
Genin
zoey.angel

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Dambovita
Nr. mesaje Nr. mesaje : 217
Puncte : 243
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica, Cititul si Distractia:))
Stare de spirit Stare de spirit : Excelent:D

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Sam 12 Mai 2012, 19:33

Wow mi place dar cred ca sasuke a cam inebunit si e cidat rau.. dar in fine vreau nextul si te rog sa ma anunti ca si pana acum de altfel:)
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Sam 12 Mai 2012, 20:42

WAAAAAAMoonlight(eventual +16) - Pagina 3 208323 FRUMOS SI MERSI CA M-AI ANUNTAT!.imi pare rau ca nu am trecut mai devreme aici, dar acum reusesc sa ajung la pc, pai e foarte frumos capitolul, mama ce masa copioasa a avut brunetulMoonlight(eventual +16) - Pagina 3 947835 !imi pare rau pentru sakura......oare cat va mai trebui sa suporte chinul asta?????Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 23826 nu ti-e si tie mila de ea sa-i faci asemenea lucruri??Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 23826 te rog, opreste chinul asta entru ea, te rog.....Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 23826 sasuke chiar atata de rau poate fii?????te astept cu nextul si te rog daca se poate sa ma anunti cand il pui, te-am pupatMoonlight(eventual +16) - Pagina 3 208323
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19Dum 13 Mai 2012, 14:56

Chapter 3.
Pov by Sakura
Ochii mei percep o lumina slaba si fina a unei raze de soare, lumanari? Nu stiu daca e zi sau noapte, nu stiu ce ora e nu stiu ce se intampla. Aud cum o usa se deschide incet si pe ea intra o fiinta. Sasuke? Pasii acelei fiinte se apropie de patul in care sunt intinsa. Se aseaza incet, si imi ridica capul dandu-mi sa beau ceva. Incet totul devine mai clar, si vad ca in fata mea e Hinataa??? Da ea e. O iau in brate si o strang puternic. Stai cum am ajuns eu aici? O iau la intrebari. Chipul ei devein posomorat.
-Saku… Sasuke aproape ca te-a omorat. Eu cu Naruto te-am gasit cand nu mai aveai mult. El era acolo. Naruto l-a amenintat sa plece. El a zis ca pleaca numai ca intr-o zi se va intoarce pentru tine.
O strang puternic pe Hinata in brate. El a plecat… cu el a plecat Margaret si Itachi. Incep sa vars cateva lacrimi amare. Ma lasat in sfarsit in pace, dar, cu ce? Cu nimic. Hinata se uita la mine trista. Suferea si ea pentru mine, doar era cea mai buna prietena a mea. Ma ia usor de maini si ma ridica din pat, zicandu-mi sa o urmez. Bruneta iese din camera si atunci imi dau seama. Sunt in casa lui Naruto. Hina paseste incet pe niste holuri lungi pana ajunge in fata unei use albe cu un simbol in forma de stea pe ea. Intram incet in incapere, unde vedem doua siluete imbricate in negru. Una era Naruto, parul lui blond iesea in evident dintr-o suta de oameni. Dar, celalalt avea un par brunet, asemanator lui Sasuke. Pielea lui era alba asemenea zapezi pure. Aceea fiinta se intoarce cu fata spre noi. Ochii lui erau negri si trasaturile fetei erau perfecte. Imi zambea cald, in timp ce ma studia, ceea ce ma facu sa inrosesc. Hinata ma impinge incet in fata.
-Sakura el e Sai, Sai ea e Sakura, Sakura… Sai e descendentul linei de sange originale. Adica e unul din cei vechi, la fel ca mine si Sasuke.
-Cum adica cei vechi?
Nu intelegeam la ce se referea Naruto, cum adica ,,vechii,,. Asteptam o explicatie de la blond care se pare ca se ivi.
,,Sai si Sasuke sunt frati mei. Noi sunt singuri originali in viata.,,
Am facut ochii mari de uimire. Sasuke, Naruto si asta, erau frati. Hinata a chicotit usor, in timp ce-l lua in brate pe Naruto. Sai imi lua mana delicat intre a sa si o saruta. Gestul lui ma facu sa inrosesc instantaneu, pe cand blondul si bruneta aveau zambetul pana la urechi. Sai ma intreaba daca vreau sa ies pana afara, dar, eu il refuz, apoi ies din birou, indreptandu-ma spre camera mea. Seamana mult cu Itachi acest Sai. Amandoi sunt buni la suflet si au aceeasi privire calda si dulce. Dar de ce nu au locuit si ei cu Sasuke si Itachi, de ce s-au imprastiat? Vad cum usa camerei mele se deschide, si pe ea isi face aparitia Hinata. Ochi ei lila ma priveau cu, caldura pe cat se apropia mai mult de mine, intr-un final asezandu-se pe pat, si prinzandu-mi mana intre a sa.
-Hin, cum adica ei sunt frati?
Bruneta se uita la mine si zambi din nou. Acesta incepe prin a-mi povesti ,,istoria Uchiha,,. Stai daca numele lor era Uchiha, de ce pe Naruto il cheama Uzumaki, iar pe Sai cum l- chema. Bruneta chicoteste, dar, imi spune ca dupa ce au murit ,,papa y mama original,, frati s-au certat, si fiecare si-a schimbat numele cu exceptia lui Sasuke. De aceea era cel mai puternic. Bruneta se ridica incet de pe pat, si iese din camera, pe cand eu raman pe ganduri. Ma ridic incet de pe canapea si ma indrept spre balcon. Vad ca noaptea incepe sa-si faca aparitia. Soarelui ii scade din putere, pe cand cerul incepe sa-si schimbe nuanta intr-una mai inchisa. Pasarile isi gaseau cuibul prin ramurile copacilor la adapostul frunzelor. Deschid fereastra de pe balcon si pasesc incet pe el ducandu-ma la balustrade. O adeiere usoara a vantului imi zboara suvitele de par. Ma uit la cerul instelat de unde ma gandesc la ea, la Margaret. Din nou la sora mea, ultimul gand dintr-o zi istovitoare este in legatura cu tineretea si prospetimea lui Margaret. Inchid incet ochi si mi-o imaginez ca si cum ar fi aici cu mine. Brusc ochii mei vor sa se inchida. Ma indrept spre inauntru unde ma asez in pat, si astept sa fiu purtata in lumea viselor.
Pov by Sasuke
Cripta familiei...pff ce plictisitor. O am pe vrajitoarea Anya, careia ii spun sa faca n********a aceea de vraja. Cat le ia si vrajitoarelor astea, cu incantatile lor enervante. Pffff…… vad cum incepe sad ea roade acea incantatie si cum pamantul sa se rupa in doua parti din ele ies suflete printre care si o fata mica. Ma apropi de ea si cand ajung in dreptul ei o privesc lung apoi scot un chicot.
-Mi-ai lipsit….Margaret.

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-