Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Vreti ca acest fic sa continue cu sezonul 2? | Daca sa continue 23 iulie cu sezonul doi. | | 96% | [ 26 ] | Sau nu ca este de ajuns. | | 4% | [ 1 ] |
| Total voturi : 27 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 22 Apr 2012, 20:00 | |
| [b][ Capitolul 11:Tea Uchiha.
Sasuke: -Pentru a trebui sa devii un shinobi trebuie sa respecti anumite reguli. Ninja respecta acest cod in scopul de „a ucide emotiile”.Emotiile sunt considerate lucruri inutile , si principala cauza in care o misiune este esuata. Cel mai important lucru pentru un shinobi este de a fi un instrument pentru realizarea obiectivelor satului si tarii lor. Preda Uchiha-sensei , Minato ridicase mana . -Spune Uzumaki , spuse in timp ce se uita printr-o carte cu lectiile care trebuiesc predate. -Este asa de rau sa fii emotiv intr-o misiune? Vreau sa spun ca majoritatea misiunilor care au fost un succes sau bazat pe sentimente. Sasuke isi puse maine pe catedra , si spuse sa ea loc. -Aici ai dreptate Uzumaki , al 6-lea hokage asi putea spune ca este un ninja emotiv. El fiind cel care a schimbat multe atat in Konoha cat si in Tara Nisipului. Ora viitoare matematica , acuma iesiti in pauza. Toti copii iesisera inafara de Yukio care ramase cu Sasuke. -Haruno , nu te duci in pauza? Intreba Sasuke care cauta o carte de matematica prin dulapul catedrei. -Nu , de ce sa pierd vremea. Sensei , dumneavostra sunteti casatorit? Sasuke cand sa se ridica pentru ca gasise cartea auzise intrebarea lui Yukio si daduse cap de catedra. -Pai , am fost , raspunse el mirat de intrebarea lui , Yukio continua sa puna intrebari. -Si cum o chema? **”Ma intreb daca va zica..”** -Tea , dar a murit acum 2 ani , mai vrei sa stii ceva? -Daca ati avut copii , doar atat . -Nu , cei cu interogatoriul asta? Yukio se intrepta spre iesire , mai erau 5 minute din pauza. Trecand pe langa sensei Yukio ii raspune. -Curiozitatea . La Spital: Sakura: „Cat ma vor mai tine aici? Devine enervant mai ales ca sunt bine , Tsunade a zis ca asta a fost cea mai periculoasa dintre toate atacurile de inima e pana acuma. Dar a mai zis ca pot pleca tot astazi , si inca nu i-am dat raporul lui Naruto ,” Tsunade-sama intrase in salonul Sakurei. -Sakura , esti mai bine acum , eu ti-as recomanda sa mai stai o zi , dar daca vrei poti pleca acasa. Uite , ea tratamentul asta o saptamana , nu e bine daca se mai intampla un atac luna asta. Sakura lua lista si o examina. -Bine , eu nu mai raman , trebuie sa ii dau raportul lui Naruto si sa ii iau pe gemeni de la academie. Tsunade plecase , Sakura se imbraca rapid , isi luase vesta rosie si banderola satului si iesise pe geam.***”Este mai rapid pe aici decat sa fac inconjurul spitalului”*** Era pe hol cand dedata Sakura auzise o voce cunoscuta strigand la cineva , Sakura incepuse sa alerge spre biroul lui Naruto. Deschise cu repeziciune usa si ii vazu , pe parinti ei . -Mama , tata , ce cautiati aici? Intrebase confuza Sakura , ei se intoarse spre ea. **”Mama mea , Saruki Haruno este un civil sa spun asa , dar daca ar fi fost ninja ar fi fost unul de temut , asa zice tata. Hikaru Haruno care a fost coleg cu Iruka-sensei si un ninja destul de puternic.”** -Sakura , trebuie sa ne spui de ce tot intri in spital asa din nimic? Intrebase Hikaru . -Niste probleme vechi din razboi sau ati uitat? Zambi ea fals , acuma daca ma scuzati am de dat un raport , va rog sa iesiti. -Sakura ,dar noi.. incepuse mama ei dar se opri atunci cand Hikaru ii facu semn sa plece. Sakura ofta , *”mereu trebuie sa va bagati in viata mea , nu sunt niciodata destul de mare? Peste vreo 6 ani am 30 iar voi tot la fel va veti comporta cu mine?”** Dupa ce ii explica indetaliat lui Naruto ce sa intamplat in misiune acesta nu avea habar cum sa reactioneze. Naruto: „Sakura imi daduse raportul misiuni , ce sa cred? Pai misiunea este cimpleta , fiindca trebuiau doar sa comfirme daca este in viata. Dar mama? Este vie si in acelasi timp controlata de Kabuto? Daca l-a inviat si pe tata? Defapt chiar cred ca a facut-o , trebuie sa comvoc o sedinta a kage-lor.” -Sakura , misiune completa , esti libera. Spuse Naruto care se intoarse cu spatele sa priveasca satul prin fereastra din spatele biroului.*” Cine , cine ar putea fi?”* Roseen intrase pe usa. -M-ati chemat , Hogake-sama? Intrebase satena care se puse in fata biroului. Naruto nu se intoarse spre ea , continua sa priveasca satul. -Roseen , vreau toate dosarele cu noi ninja sau civili in sat de la 6 ani in coace , spuse ferm. -Intels , „Sunt foarte multe dosare , chiar foarte multe”. Autor: Sakura acum era acasa dupa ce ii luasera pe gemeni de la Academie. Ea spala linistita vasele iar copii isi faceau tema la matematica pentru maine. Dintr-o data Yukio sparge linistea : -Mama , cunoti o femeie ninja pe nume Tea? Zise el in timp ce isi strangea caietele. -Pai un ninja exilat nu stiu pentru ce din satul nisipului , complice nu stiu pentru ce. A ascuns un ninja renegat , nu stiu din ce sat , de ce draga? -Sotia lui Uchiha-sensei , spuse calm in timp ce plecase . Sakura simti cum ii cade cerul in cap.: Sakura: ***”Nu numai ca nu si-a cerut scuze , dar mai are si o sotie? Ce a facut cu ea , a ascuns-o? Nu e bine , nu trebuie sa fiu agitata , inima incepu sa se simta din nou strapunsa de mii de ace. Imediat luase medicamentele prescrise de Tsunade-sama si se linisti. , Sasuke , pentru tot ce mi-ai facut tu o sa mi-o platesti , ti-o jur.”
|
| | | • Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 22 Apr 2012, 20:09 | |
| Buna Ce ai tu cu matematica ??? Sotia lui Uchiha cum poate avea un bou sotie?? Poate doar daca e vaca... Anyway imi place la nebunie acest capitol si il astept pe urmatorul.. Teo |
| | | Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 22 Apr 2012, 20:33 | |
| e foarte fain ficul vorba lu the rose cum sa aiba un bou sotie uchiha daca pun mana pe tn e vai si amar |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 22 Apr 2012, 23:44 | |
| Capitolul 12:Tea Uchiha II
Sasuke: “Seara ajunsem in sfarsit acasa , si Iruka-sensei avea atata treaba ca profesor? Mda , ma rog … ca tot ma gandesc la academie , ceva ciudat este cu gemeni Haruno . Seamana cu cineva , dar cu cine? Iar Yukio acela ... interogeaza pe toata lumea , are un comportament asemanator cu ..al meu? Ce dracu vorbesc , delirez deja. O fi din cauza ca a adus vorba de Tea...” FlashBack. Tea: „Primisem o misune foarte importanta , trebuia sa ma indrept spre Satul Pietrei . Intru in casa , am tras eu draperiile de este atat de intuneric. Inchid usa si ma duc sa le deschid , cineva este in spatele meu. Dar nu mai apuc sa ma misc ca deja ca la gatul meu se alfa un kunai. -Cine? Intreb eu dar nu imi raspunde nimeni , imdeiat nisipul intra in casa mea. Am o abilitate asemanatoare ca a KazeKagelui-sama , doar ca mult mai slaba. In secunda urmatoare se deschid draperiile , lumnia inunda camera , facandu-ma sa rosesc cand vad cine ma atacase. Grozav Tea , nu ii ofei si un ceai daca tot rosesti? -Cine esti? Dar nu apuca sa imi zica ca cazuse in genunchi , nu , nu ma ia de sotie ci este grav ranit. Mereu am fost eu o fire mai ciudata , KazeKagele spune ca seaman cu Hokagele frunzei , mereu chiar daca este inamic sau mai stiu eu ce ii . Eu sunt un ninja medical , dar nu unul obisnuit , fata de ceilalti ninja medicali eu ma pot autoapara . Ii ingrijisem ranile , dar cand se va trezi vreo doua zile nu se va putea misca. Nu imi vine sa cred ca am dormit in propriam casa cu un inamic , sunt dusa rau de acasa. Ma trezisem , ma duc in baie si ma privesc in oglinda . Pana cat de tarziu am stat aseara , sub ochii mei caprui sunt niste cearcane uriase iar parul meu saten deschis este ciufulit. Imi vine sa sparg oglinda , de ce Doamne Sfinte ajut eu un inamic? De ce mai facut asa de proasta? Ies din baie si observ ca brunetul sa trezit , ma prefac ca nu ma uit la el sau ca nu il examinez . Doamne , ce am patit? -Vad ca te-ai trezit , spun cu zambetul pe buze. Eu m-am tampit? Zambesc unui inamic , haide ca am prins deja ideea , si incep sa ma cert cu mine , nus normala. -Ce naiba mi-ai facut? Intreaba pe un ton rastit brunetul. Tea ii facu semn sa taca si se apropie de el. -Guritza mica , nu eu m-am luptat de nu o sa ma misc 2 zile , cum te cheama? Cum te cheama , eu is sushi. Nu intelg ce am , ma intereseaza cum il cheama? Era sa ma omoarea , bine , nici chiar dar ceva asemanator. Nu imi zise nimic , bine , eu oricum am treaba , misiunea la satul pietrei. Ii las ceva sa manance. -Vrei sau nu mananci , eu am treaba mea , revin maine dimnieata. Faci cum vrei mori de foamne sau manaci , alegera ta. Ce ingamfat. Ce misiune , foarte plictisitoare , chiar nimic , un transportor am fost? Ce plictiseala. Intru in casa , nimic bizar , draperiile erau deschise. Iar brunetul nu mai era , imi lasase un bilet , va ce grijului. Mersi , mda foarte mult scris. Dupa doua saptamani il intalnisem din nou , aflasem ca-l cheama Sasuke Uchiha dar nu se intamplase cine stie ce. A mai stat o vreme la mine , dar totul luase o intorsatura , cred ca ma indragostisem de el. KazeKage-sama a spus ca un ninja renegat din satul Konoha se alfa undeva prin satul nostru. Atunci ma panicasem , intr-un final se aflase ca Sasuke Uchiha se ascundea la mine. Gaara-sama nu avusese de ales si trebuise sa ma exileze din sat, in ultima noapte am plans cat ma tinuse inima. Cand venise Sasuke il facusem in toate felurile si fusese cat pe a ci sa ne luam la bataie .El imi propuse sa merg cu el dar nu acceptasem , 3 saptamani trecusera iar eu eram nush pe unde , nici vie nici moarta , cate putin din fiecare. Sasuke ma salvase si pana la urma am ramas cu el , int-un fel sau altul ma casatorisem cu el , primul an fusese super. El renuntase la crime si ne aveam casa undeva prin apropiere de Satul Ploii unde nimeni nu ne-ar fi cautat. Dar nu stiu ce se intamplase , dupa un an devenise altfel , ceva il posedase sa spun asa, vreo dorinta de a face ceva sau nu stiu eu. De a ucide pe cineva , devenise agresiv si chiar ne luptaseram de vreo 3 ori. Intr-o seara spusese ceva cand doremea , nu intelesesem ce , dar un singur cuvant imi facuse inima cat un purice si anume”Kabuto”. Nu mai puteam suporta si il intrebasem cine este Kabuto , ochii lui devenisera rosii si ma intrebase ce stiu , eu nu stim nimic dar nu credea asta. Ma torturat in ultimul hal , cine e acest Kabuto si ce ii face lui Sasuke? Pana la urma fix in ziua cand se implinisera 2 ani decand eram casatoriti eu nu mai puteam indura si mi-am luat singura zilele. Sufletul lui Sasuke parca era posedat de cineva , cand ma vazuse fara suflare , moarta isi revenise , dand vina pe el pentru ca eu murisem astfel intorcandu-se in satul sau Konoha. Trebuie sa stie sufletul sau este mancat de ura , o ura intensa ce il poate controla , nu este adevaratul el . Cel adevar disparuse demult si daca eu nu l-am putut aduce inapoi este cineva care poate? Spun de parca tocmai sfarsesc o poveste trista , ba din potriva. Aceasta poveste este doar la inceput. End Of Flash Back
Uchiha Tea:
Sar putea ca o sa pun din rar in mai rar , scoala si la vara am examenele care ma bantuie de cand am inceput semestrul II:-s , multumesc pentru comentarii:* ] |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 23 Apr 2012, 02:03 | |
| deci pe sasuke il nenorocesc. adik inainte nici nu se uit la fete si acum doarme la o necunoscut in casa. nu ca sa tacanit rau de tot. pe deasupra e si prost deoarece nu isi da seama fraierul k acei copii seamana cu el. idiot mai e abia astept sa pui next |
| | | /Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 23 Apr 2012, 10:15 | |
| Saluti, vreau sa-ti spun ca-ti urmaresc ficul de multa vreme dar abea acum am ajuns sa comentez. Asta este mai bine mai tarziu decat niciodata. Iti iubesc ficul si sper sa pui repede nextu . |
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 23 Apr 2012, 11:01 | |
| Am un singur lucru de spus: Next Next Next Next Next si nextul nextului Hei am spus ca am un singur lucru nu ca nu il pot repeta .. Anyway, sa aduci next si sa ma anunti Teo |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 23 Apr 2012, 22:07 | |
| Capitolul 13: Sharingan si Amnezie? Autor: „La cererea Hokagelui Roseen a adus toate dosarele cu noi civili / ninja. Naruto incepuse sa caute , verificasera vreo 10 si nu gasisera nimic. -Naruto , ar fi mai bine sa preiau eu de aici , ai intalnirea Kage-lor sau ai uitat? Spuse zambind Hinata catre Naruto care adormise , nu dormise de vreo 2-3 zile , ceea ce era stresant. Naruto cand auzise de intalnrea Kage-lor pleca imediat , pe la jumatatea holului si-a amintit de jutsu-l de teleportare. Hinata chicotea facandui semn Roseenei sa se indrepte catre ea. Hinata isi acitva Byakugan-ul , cautand asemanari dintre dosarele celor noi veniti si cativa ninja morti. Gasise 5 , se indrepta repede si le alese cu tot cu poza cand fusesera in viata. Le luase si le puse pe birou , incepu sa le rasfoiasca. Hinata: „Doar 5 din ei , Lena Fujiwara ca Rise Akane . Shiori Yuui ca Hana Tea , Ree Kyo ca Rock Lee , Azuma Shuna ca Asuma Sarutobi. Nami Makoto ca Namikaze Minato. Stai putin , Namikaze ? Tatal lui Naruto , da , o sa fie complet fericit ca o sa auda ca o sa se lupte cu parinti lui .” Naruto: „Of , am cautat dosarele alea de nici nu am apucat sa dorm. Am ajuns ultimu chiar daca eu trebuia sa fiu primul , Gaara a zis ca arat ca un mort viu. Nu e de gluma cu faza asta , le explic despre ce este vorba si fiecare ramane uimit in felul sau. -Asta este o problema foarte mare , trebuie sa cautam in toate satele ceea ce este greu , spuse Mizukage-le. -Nu avem de ales , in Konoha deja am inceput cautarile , nu il mai putem lasa pe Kabuto sa ne-o mai ia prin surpindere. -Trebuie sa contactam federali , zise Tsuchikage-le , nu va fi cel mai usor , mai ales daca Kabuto afla planurile noastre. -Naruto , crezi ca a fost cea mai buna idee sa il reprimesti pe Uchiha Sasuke inapoi in Sat? Poate fi un discipol de al lui Kabuto , nu putem sti siguri de care parte este , continua KazeKage-le. -Stiu ca Sasuke fusese un ninja renegat , dar il cunosc si nici chiar el nu ar accepta ordinele lui Kabuto. -Ramane stabilit , pana saptamana viitoare ne vom prezenta din nou aici cu toti acei „ninja vii” , zise Raikage-le. Autor: Spre seara Naruto ii spusese , bine , ii ordana Hinatei sa sa duca acasa. El isi lua o pauza , sau mai bine zis chiulea cum facea o data la vreo 2-3 saptamani. Se dusese la un restaurant unde trebuia sa o astepte pe Hinata si Minato , luand cina in oras. Sasuke era si el acolo , Naruto il observa si se intrepta spre el. -Sasuke , cum ma merge , te-ai obisnuit din nou sa fi in sat? Un „mda” i fusese raspunsul brunetului care isi continua linistit cina. -Naruto , sunt eu mai idiot de cat erai tu , ca pot sa jur pe orice ca nu imi amintesc sa ii fi facut ceva Sakurei , Naruto se uita la el cu dispret ca isi aminte faza cu ea. -Decat sa iti spun eu incearca sa iti amintesti cu Sharinganu-l activat , acum daca ma scuzi a venit familia mea , incearca sa iti amintesti ca nu este cea mai placuta amintire a Sakurei. Sakura: „Am fost trezita de Yukio care spunea ca tip in somn numele lui Naruto si a lui Sasuke. Un cosmar ma bantuie decand am fost martora la cuvintele lui Naruto , „Sasuke , daca noi ne luptam nici unul dintre noi nu o sa mai fie in viata” , chiar stiind ca Naruto este in viata si este hokage , si ca Sasuke isi facuse o viata undeva si se intorse in sat. De ce ma mai bantuie? Visul de ce ma mai bantuie? Acel vis in care plang distrusa in ploaie stand langa cadavrele lor? De ce? Yukio se uita la mine ingrijorat cu ochisori lui rosii , ii pun sa se duca sa se culce. Stai putin , ochi rosii? Ma frec un pic la ochi si scot un mic tipat sperindul pe Yukio si facand-o pe Suzuna sa vina la mine fugind. -Sha .. Sha .. Sharingan?!! Tip eu , Suzuna se intreapta spre Yukio raman incremenita ca Suzuna nu zice nimic si parca ar fi ceva normal. -Suzuna , Sharinganul imi este activat? Ea afirma , Yukio fugise repede din camera ramand doar eu si Suzuna. -Mama , noi putem folosi Sharingan-ul demult , spunene adevarul . Eu inca incremenita , nu stiu ce sa cred , si asta este un cosmar? Sasuke , ce vei face daca vei afla?” Sasuke: „Cuvintele lui Naruto ma framanta , ce i-am facut oribil lui Sakura? Ma foiesc in pat de vreo 2 ore si gandurile nu imi dau pace. Pana la urma cedez si imi activez Sharingan-ul fortandu-ma sa imi amintesc. Imi apare o imagine in minte , eu si Hieidi , intr-un punct ne desparim . Imi amintesc ceva , este inainte sa ma duc sa-l omor pe Itachi. Eu intru in Konoha , stai , asta am facut? Parca eu ma dusesem la un rau? Se inserase iar eu intru intr-o casa. Ce naiba fac eu acolo ? Intra cineva , Sakura? Iar eu sar pe ea , o intind in pat si o prind in genjutsu? Gata , pana aici , asta am facut eu Sakurei? Nu ii de mirare ca se uita la mine ca la satana insusi si nu suporta sa ramana singura cu mine. Ce naiba am facut de sa nu imi amintesc ? Itachi imi luase semnul blestemat , si am luat amnezie? Nu , asta e singutul lucru pe care nu mi-l amintesc. La naiba , la naiba , la naiba!!!!!!!!! Cum pot eu sa fiu asa de prost? Idiot si tot restul?!! Is cel mai mare idiot posibil din intreaga lume , cred ca regee idiotilor.”
imagini: Cosmarul Sakurei: Amintirea lui Sasuke: http://fs65.trilulilu.ro/imgs/ambrutza/sasusaku-109_83f5d9771db3ce.jpgCum se simtea Sasuke: |
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 23 Apr 2012, 22:22 | |
| |
| | | Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 23 Apr 2012, 22:26 | |
| uau ma bucur ca mistar putifer sia adus si el aminte biata sacura mai ave putin si face infart din cauza lui yukio si a saringanului astept nextul si sa ma anunti si pe mn ok pup dulce si multe idei |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 23 Apr 2012, 22:31 | |
| Prost tampit idiot nenorocit (iertati-ma nu stiu ce vorbesc). pot sa continui ce a spus sasuke despre el pana dimineata si tot nu termin. cred ca el a mai inventat niste defecte ca are prea multe. te rog sa dai next cai rup gatul lui sasuke. |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 23 Apr 2012, 22:33 | |
| maine seara , scoala , sau poate de dimineatza , nujsh clar :)) |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 24 Apr 2012, 22:52 | |
| Scuzati-ma de intarziere , am ore de amiaza iar dimineatza nu intru. Scuze ca capitolul este scurt:| , urmatorul va fi joi. Capitolul 14:Ura si Dispret.
Sakura:
-Mama , noi putem folosi Sharingan-ul demult , spunene adevarul . Eu inca incremenita , nu stiu ce sa cred , si asta este un cosmar? Sasuke , ce vei face daca vei afla?” -C.. Care adevar? Zise incremenita Sakura , “aflasera?” Suzuna se aseza in genunchi langa mine , ma temeam , ma temeam foarte tare. -Mama , spune cu adevarat cine este tata , nu Saru , ci cel adevart si brunet. Dupa 10 minute , Sakura stand in bucatarie holbandu-se la propria sa reflectie in ceai. Yukio si Suzuna erau si ei acolo , Sakura a acceptat sa le spuna cu adevarat cine este tatal lor , ofta si incepu. -Asi vrea sa stiu cand vi sa activat Sharinganul si cand ati aflat ca Saru nu este tatal vostru , dar cum am zis o sa incep sa va spun adevarul , inteleg din priviri ca deja stiti pe cineva posibil , ziceti. -Uchiha Sasuke , zisera in cor. Nu aveau probabilitati in voce , ci erau absolut siguri , oftez din nou. -Imposibil sa mai ascund asta , mai ales cu semanati din ce in ce mai bine , mai ales tu Yukio , esti imaginea in oglinda a baietelului care ma indragostisem cand aveam 8 ani. Sasuke , aveti mare dreptate , ce mai vreti sa va spun? -Mama , doar motivul , adevaratul motiv pentru care ne-ai mintit , tot in cor. Parca vorbesc prin telepatie , sau vorbisera inainte despre ce anume sa vorbeasca. -Nu stiu daca este potrivit pentru cei de varsta voastra , nu a fost un accident , ci doar simplu „Viol” , din aceea clipa toate sentimentele pentru el se transformasera in ura si dispret. Cu gandul ca ma voi razbuna odata , zise Sakura care isi terminase ceai-ul si plecase ar Yukio si Suzuna ramasesera vorbind. -Deci acesta sa fie planul , putem astepta atat , nu Suzuna? Intrebase Yukio , desigur ca afirma. A doua zi Sakura parea schimbata , nu trebuia sa mai ascunda de gemeni nimic. Se simtea un pic mai libera , de parca o piatra enroma de griji i-a fost ridicata de pe inima. Inapoi la spital , nu mai lucrase de cateva zile dar astazi se intoarse. Intra si le saluta pe cele de la receptie ca ii spuse sa stea 3 secunde. -Ce sa intamplat Mioko?zambea Sakura , Mioko scoase de undeva de pe acolo un buchet de flori roazali asemanatoare florilor de cires , foarte frumose si le daduse Sakurei. -Au venit in dimnieata aceasta pentru tine , zambea Mioko. -Pentru mine , de la cine oare o fi? Hmm , are un bilet . „Sakura , stiam ca iti plac florile cu acelasi nume ca al tau , am trimis ceva asemanator. Sper sa iti placa , dupa-amiaza cand termini tura la spital ai putea veni la restaurantul din centru satului? Nu esti obligata , vor fi si Naruto cu Hinata , trebuie sa iti spun ceva. Sasuke.” Ii cazuse florile din mana si parca accea piatra plina de girji revenise. Le ridica repede si incepu sa fuga , fugi direct acasa , nu ii mai pasa. Ramase pana se duse sa ii ia pe gemni de la Academie , ajunsa acolo daduse ochi cu Sasuke spre care se indrepta imediat. -Uchiha , imi poti spune si acum , nui nevoie de nu stiu eu ce , zi ce ai de zis , cand Sasuke se intoarse spre ea , amuti , amutise cand vazuse tristetea din ochii lui. -Mi-am amintit Sakura , si imi pare terbil de rau , isi intoarse capul catre gemeni. Nu stiu ce era cu mine , sau din ce motiv ai pastrat sarcina. Sakura pur si simplu incremeni , strangea chakra in pumnul stang , fara sa vrea 2 lacrimi mari , urmate de alte cateva ii cazuse pe chip. Fara sa ezite , fara sa se mai gandeasca ii daduse un pumn lui Sasuke care ii iesise sangele pe gura. Se intoarse cu spatele la el si pleca spre gemeni , dupa 5 pasi se opri. -Cu ce ar fi ei devina? Sa ii fi omorat doar pentru ca tu ai fi fost tatal lor? Sunt in stare sa mor pentru ei asa cum fusesem pentru tine , sa repet , fusesem. Apoi continua , Sasuke isi apleca capul ca si cum ar mai astepta o lovitura.
|
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 24 Apr 2012, 23:08 | |
| Iti ador ficul este printre preferatele mele Vai cat de periculoasa este Sakura de la un timp Sa ii dea sangele pe gura?? Bine ca l-a bagat in pamant Anyway imi place enorm ca postezi si in timpl scolii ( n***a sa o ia) Mersi ca ma anunti Teo |
| | | itasaku99 Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 24 Apr 2012, 23:24 | |
| trebuia sa ii dea una de sa ii mute fata aia frumoasa la 567 de grade si asta pe putin. il omor. cum sa ii spuna sasuke asa cv. e inacceptabil. abia astept nextul sa vad dak sasuke mai primest pumni ceea ce imi doresc din inima |
| | | Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: 23 Iulie Mier 25 Apr 2012, 15:32 | |
| io deja ma speriu:))...deja fetele sunt mai agresive decat baietii=)).......imi place ficul tau max continua tot asa |
| | | Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: 23 Iulie Mier 25 Apr 2012, 17:46 | |
| GENIAL , EXTRAORDINAR, SUPERB, MIRIFIC, MINUNAT, NU STIU CE SA MAI ZIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Este un fic foarte frumoas, aparte!!! Il iubesc !! Doamneee abia astept next-ul!!! |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Joi 26 Apr 2012, 19:53 | |
| Joi , cum v-am promis , Next-ul
Capitolul 15: Pot ierta?
Sakura: „Nu am spus nicaieri ca nu ma mai duc la acel restaurant, vreau sa aud si eu ce penibile scuze are. Plus ca vreau de fata cu Naruto , in calitate de Hokage si Hinata , in calitate de sotia lui si prietena apropiata. Nu sunt schimabata , nu nimic , la fel ca de ochicei , vestuta mea rosie si celelalte. Parca vreau sa ii fac viata un amar , si asa o avut de suferit cand o murit parinti lui, nu este treaba mea. Dar ma intereseaza de ce mi-a distus viata mea , tot ceea ce este mai important. Si ca sa fie mai exasperant cu mine sunt Yukio si Suzuna , le-am spus deja sa nu isi face nicio speranta pentru ca eu pe Sasuke nu il pot ierta. Intru , am revervat o masa unde ramn gemeni iar eu ii observ pe ceilalti , vorbind si razand. Uau , Sasuke zambind , este cea mai mare uimire din tot universul cred. Si nu vreau sa imi imaginez eu fantezi , dar a naibi ce bine arata zambind , dar pare trist.. hmm. Observa ca vin si se uita la mine , intorc si ceilalti capul , stiu , si eu ma mir ca am venit. -Uciha , Naruto , Hinata , daca ma enervezi din nou cu intrebari ca aceea , Naruto stie pe pielea lui pumni de la mine. Inghitisera amanoi in sec si eu ma asezasem langa Sasuke , uitandu-ma amenintator la el. -Sakura eu , nu stiu ce sa zic , dar pentru inceput spun pentru a 2-a oara ca imi pare rau , teribil de rau , si chiar nu am nici cea mai vaga idee de ce am facut asta , se uita la Naruto , Naruto la mine , apoi Hinata la Naruto. -Bun , continua , te ascult , nu sunt profesor sa te corectez acuma , ci la sfarist , continua. -Pana imi spusese Naruto sa incerc sa imi amintesc cu sharinganul activat nu imi aminteam. Mai ales sa iti fi facut ceva , de care repet , imi pare terbil de rau. Ma crezi dar desigur nu , ma simt parca eram controlat , si nu am facut eu cu porpriam vointa. Tot ce vroiam sa iti zic. Se uita la mine , bine asteapta corecturile. Decand inceuse sa vorbeasca stransesem chakra in pumnul drept acuma. Sper sa ramana fara maxilar , ma ridic incet , si in secunda urmatoare il vad pe Sasuke undeva trecand prin vreo 3 ziduri. Ma duc la el , Naruto se uita la mine cu o privire gen”Stiu Sakura , stiu bine ce ti-a facut , dar nu il omora” -Sasuke , spun in timp ce il iau de tricou , cat de proasta ma crezi? Sa cred eu ca tu ai fost nitel controlat si nu mai stiu eu ce? Vrei sa te cred? Vorbesc eu cu Ino sa iti citeasca memoria si atunci o sa te cred , Yukio , Suzuna , cei doi iesisera de undeva din apropiere. Ii chemara , Yukio analiza locul , avea un zambet pe fata , unul destul de rautacios . Suzuna mai avea putin si incepea sa rada , nu le placea deloc ideea ca sensei sa fie si tatal lor. Dar mai ales in ce fel fusesera cei doi conceputi , aveau decand sa se razbune pe Sasuke , dar dupa o perioada , o perioada indelungata. Yukio: „Mama ,parca este alta , o alta Sakura . Cred ca treba cu noi si sensei o macina de mult , ma sperie in felul cum este. Dar ma si bucura , enorm , Hokge si Hinata-sama? Deci si ei stiau , normal dat find faptul ca Naruto . mama si sensei fusesera in aceeiasi echipa.” Suzuna: „Grozav mama! De-a dreptu super , vreau sa invat si eu lovitura aceea , este super , mai ales sa-l vad pe sensei in halul asta. Dar ce spusese cu Ino-senpai? Sunt sigura ca eu si Yukio vom afla „ Sakura: „Crdeam ca ma simteam bine cand il loveam pe Naruto , dar de Sasuke ce sa mai spun. Ura si dispret , ha? Dar daca ce zise el , si anume ca fusese controlat e adevarat . Atunci ce fac?” A doua zi , Ino: „Nu este destul ca este dimineata , chiar foarte si deja incepe o cearta intre fete versus baieti. Si ca deobicei Kasumi si Izumi au inceput cearta , Miki are o gura mare de ma dor urechile nu alta , iar Takahiro , cel mai micut cel mai rau. Sai incearca sa ii calmeze pe toti , mai am putin si incep si eu sa strig in ultimu hal. Cineva bate la usa , ma grabesc sa deschid. -Nu este cel mai potrivit moment!!!!!!!! , strig , in fata mea Sakura , Sasuke si Naruto. Hei , echipa 7 din nou si nu stiu eu? Sakura incepe sa urle la mine ca asa se intampina oameni? Incepem un adevarat scandal , iese Sai care pierduse o lupta 1 v. 4. Toti 3 , se uita cum ne certam noi ca la felul 14. Pana la urma sau linistit apele , Sakura imi explica indetaliat despre ce este vorba. Sar in sus si incep sa tip din nou . -Cum?!!! De ce nu mi-ai zis asta , Sasuke te omor , cum ai putut face asta Sakurei?!! Ea ma camlneaza si imi zice sa astept pana aflu daca ce zice este adevarat , daca nu sa o ajut sa il ucidem. Cad de acord , si sa astepte 10 minute. Nu raman eu in halat toata ziua , dar de ce de dimineata ? Sakura tu ar trebuie sa stii cel mai bine ce dezastur e la mine dimineata. Ma schimb repede , le arat unde sa se duca pana ma schimb eu. -Deci sa aflu daca era controlat sau nu , bine , incepem. Sakura: „In sfarsit incepem , mereu uit ca la Ino dimineata este dezastruoasa . 4 copii Ino , ai exagerat, nervoasa cand aflase ca eram insarcinata nu gluma. Sa grabit cu Sai nu gluma , deci incepe in sfarsit.”
Ino: „M-am conectat , bine. Trecutul , trecutul de pe data de 22 iulie acum 9 ani. Sambata , sambata . Am intrat prea in trecut , pe vremea cand era la academie. Ce dragut , ce idioata is , cum nu am vazut asemanarea dintre Yukio si Sasuke? Ce cumplit , noaptea in care parinti lui murisera , mai in vitor , am gasit. Cand se desparte de ceilalti , luand-o spre Konoha „Sasuke , pe aici , nu pe acolo , in Konoha” , a cui este vocea asta? Jur ca am mai auzit-o undeva , „Asa Sasuke , pe acolo” „Ce naiba faci Kabuto , cum imi controlezi corpul?” hmm , aici si-a pierdut constiinta , oftez si ma intorc spre Sakura care se uita nerabdatoare , crede ca minte. Nerabdatoare sa ii mai dee un pumn sau ce? „ -Sakura , spune adevarul , Kabuto il controla prin semnul blestemat. Sakura: „S.. s. Spune adevarul , Sasuke zice adevarul? Cu adevarat o premiera , si acuma ce fac. Tot nu pot sa am incredere in el si mai mult , nu pot da il iert , un shuriken indreptat spre mine imi intrerupe gandurile. Ma dau sa vad , ninja. -Cine sunteti si ce vreti? Nu mai apuc nici bine sa termin propozitia ca toti 5 incepem sa alergam dupa ei. Intr-un punct mai departat de oras ei ne asteptau , au masti care le acopera fata , cred ca sub masca se afla banderola . Fiecare un „partener „ sa zic asa .Departe de sat , nu se aud intersectarile dintre Kunaiuri , nu ca nu ne-am descurca singuri. Ba din potriva , sa nu inceapa vreo agitatie prin sat. Toti 5 deodata reusim sa le dam mastile jos observand banderola cu satul sunetului. Akane , Tea , Lee , Asuma si Minato? Sambata si DUminica o sa pun celelalte capitole. Multumesc sa l-ati citit si sper ca va placut
|
| Subiect: Re: 23 Iulie Joi 26 Apr 2012, 20:07 | |
| |
| | | Irry Genin
| Subiect: Re: 23 Iulie Joi 26 Apr 2012, 20:38 | |
| a fost fabulos abbea astept ziua de sambata si duminica hai cu nextul |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Sam 28 Apr 2012, 14:37 | |
| Capitolul 16: Asuma.
Sakura: -A.. aakane.. FlashBack: -Ce ? eu sa am o ucenica? Ma vezi pe mine in postura de Kakashi , Tsunade-sama? Striga Sakura nervoasa , Tsunade pana acum statea linistita. Dintr-o data puse mainele pe birou si daduse un pumn de biroul se facuse in doua. -Vrei nu vrei o vei face , Akane intra , zise Tsunade. Bagand frica in Sakura , pe usa intra o fetiscana de 12 ani , parul movariu cu reflectii negre si ochii de onix. Sakura o analiza , oftand se uita inapoi la Tsunade care se indrepta spre Akane. -Sakura ea este Rise Akane , incepand de astazi in 4 ani tu vei fi senseiul ei , fara objecti , inteles? Striga la rozalie din nou , o analiza pe Akane si ofta. -Inteles Tsunade-sama. End of FlashBack Flash Back2: -Akane nu pe acolo , este o capcana , Akana!!!!!! Strig eu catre ea , dintr-o data se aude o explozie. Akane a intrat in capcana , fug ca nebuna dupa ea. O vad cazuta fara viata pe pamant , din gura iesindui sange si sangerand peste tot . Imi intru repede in rol , dar nu , e prea tarziu!! Nu corespunde , nu reactioneaza. Chakra mea nu ii repara corpul: -Akane!!! End of Flash Back 2. -Akane , esti in viata? Incep eu si fara sa vreau lacrimile mi-au iesit la iveala. Sta si se uita la mine , incepe sa planga si ea. -Haruno-sensei , te rog , omoara-ma si daca nu poti , fugi. Nu imi controlez corpul , spuse si ma ataca. O pasare desenata de a lui Sai aparuse iar Ino isi incepuse rolul. Ino: „Asuma-sensei , sunteti in viata . Cat ma bucur , acuma trebuie doar sa tai calea minti prin care Kabuto ii controleaza”
Sasuke: -T.. Tea.., zisem eu . Cum , Tea in viata? Imposibil sa lupt impotriva ei si sa o ucid pentru a 2-a oara. Sakura se intoarse spre mine avand o privire ucigatoare. Se pare ca toti aveam mai mult sau mai putin problemele noastre. Ia stai putin , ala este Lee? Da el cand a murit? Ma uit la Sakura , dar nu pentru mult ca Tea ma ataca , defapt toti suntem in aceiasi sitautie. Asuma cade jos , cred ca este mana lui Ino.
Ino: „Am reusti , am putut taia firul Asuma-sensei!!. Sper ca nu este ca si spusele Kushinei , sa ii fi luat sufletul. Inca putin , inca putin , e greu sa fii conectat la 4 minti dedata. Aproape , a intervenit Kabuto , oh nu.” -Atentie Explozie!! , corpurile le erau insemnate. O data ce am taiat firul lui Kabuto asupra lui Asuma-sensei se sterse un sigiliu dar ceilalti au un sigiliu care le tine legat sufletul de corpuri. Si are mai multe intrebuintari , de exemplu explozie.
Sakura: „O explozie , cat le urasc. De ce trebuie sa moara a 2 oara in acelasi mod? Este cumplit , suntem in aer pe cateva pasari desenate. Observ ca suntem toti , ce bine. Naruto , Naruto l-a vazut pe tatal sau . Este oribil , Sasuke l-a luat pe Asuma-sensei? De unde atata suflet? -Sakura , incepuse Ino care imi arata ca fumul si focul se risipise iar corpurile lor nu mai sunt acolo. Kabuto , jur ca te omor , te gasesc si iti jupoi pielea aia de sarpe.”
Autor: „Toti se intoarsera in sat , unde Ino ii chemase pe Shikamaru si Choji iar Sakura il duse pe Asuma-sensei la spital. Naruto era .. numai el stia cum era . Sasuke se dusese la academie iar Sai inapoi acasa , era o nebunie. Mai ales la spital unde Asuma mai avea un drom de viata in el , Sakura si Ino se chinuiau sa il tina in viata . „
Sakura: „Este greu o data ce ia cazut sigiliul , este o minune ca este inca in viata. Poate putem sa il reamplasam.” -Treceti-l pe respiratie artificiala , Ino da-mi bisturiul. Am resuit , acuma daca poate sa isi capete constiinta este ceva incredibil. Ies din salon pentru a le intalni fetele speriate ale lui Shikamaru si Choji. -Nu va faceti sperante desarte , am reusit sa il stabilizam dar inca nu i-a revenit constiina. Pe chipurile lor se citea ingrijorarea , Shikamaru ofta si se puse la loc. -Raman aici pana isi revine , ai ceva importiva? -Nu , acum daca ma scuzati sunt chemata la Hokage.
Naruto: „Aff.. il omor pe Kabuto , nu este destul ca indrazneste sa mai fie in viata. Dar sa mai si ii foloseasca pe parinti mei importiva mea? Non sens .. Is ingropat in hartiile astea , nici nu mai vad usa. Unde este Sakura aia , nu a ajuns inca? Intra cineva pe usa , in sfarsit .. -Naruto!!! Ce naiba e cu atata hartogaiala pe aici? Striga Sakura la mine , oftez si vad ca Tsunade analizeaza dezordinea din birou. Yamato si Kakashi intrasera , Sakura incetand sa mai strige. -Ati ajuns , l-a vazut cineva pe Sasuke?
Sakura: „Intru la Naruto in birou si sa zic vai samar de el , ce naiba este cu atatea hartii? Sigur din vina lui Tsunade , Sasuke? Iara vrea sa ma puna in echipa cu el? Este culmea.. -Naruto esti parasut? Sasuke este la academie , sau ai uitat? Intreb eu nervoasa.. de ce is nervoasa nici eu nu mai stiu. -Il anuntati voi pe Sasuke despre misiune.. Pe de alta partea voi impreuna cu inca 5 membri ANBU veti participa la o misiune top secreta. Trebuie sa avem situatia sub control. -Despre ce este vorba? Ce intrebare prosteasca , sigur despre Kabuto. Scoate o harta si o pune pe birou. -Maine in zori, nu imi pasa cat trebuie sa dureze misiunea. Aici este punctul de reper unde va veti intalni cu ninja din celelalte sate. -Ia stai , participa cele 5 natiuni dar intr-o masura mai mica? Intreb eu revoltata. La al 4-lea razboi mare ninja noi eram 80.000 iar ei 100.000. Daca tot aduc vorba nu este ceva ce ar trebui sa ma ingrijorez , dar fiind faptul ca peste 80.000 de atunci au murit , inamici. -Pe de alta parte eu si Hinata vom participa si noi , Tsunade vreu sa ramai sa tu comandant pana ne intoarcem noi. -Hotararea ai luat-o asa , singur? Intreaba ingrijorata. -Cu tot cu consiliul batranilor , acuma sunteti liberi. Tsunade vreau sa ramai sa ma ajuti ca hartoagele astea nu le pot lasa de izbeliste. Dupa 2 ore: Sakura: „Of ,ma bucur ca in sfarsit o luat o hotarare Naruto . Nu ma intorc in sat pana nu il vad pe cealalta luime pe Kabuto , ce vant rece. Se pare ca va ploua deci asi face bine sa ma grabesc la Academie. Am ajuns , se pare ca toti se grabesc sa nu ii apuce ploaia. Tinta gasita , Yukio si Suzuna care stau cu.. Sasuke?” -Yukio , Suzuna , zic eu si ii imbratisez pe amandoi. Sasuke se uita la noi , da Sasuke eu ii iubesc pe ei chiar daca is ai tai , zic eu in gand. -Mama , diseara ai ceva de facut zambese Suzuna , o saurt pe frunte si intreb ce. -Sa ne face o favoare noua , zambeste si Yukio. Sa mergeti in oras voi doi , zambeste si arata catre mine si Sasuke? Ce , eu si Sasuke? Nu pot , dar o favore gemenilor. -Pe tine cu te-au convins sa faci asta? Il intreb pe Sasuke care incearca sa nu para rusinat cand incepe sa vorbeasca. -Pai a castigat un pariu , zise el. Aham , si ce fel de pariu... -SI ce fel de pariu , intrebasem eu pana la urma curioasa.. Yukio isi activa Sharinganul. Aham .. stiu de ce sunt in stare astia doi. -Ai pariat ca nu poate folosi Sharingan si el si Suzuna ti-au aratat asta , nu? Sasuke incunviinta. „Se pare ca am deja program pentru diseara , o cina in „familie” daca se poate zice asa. A inceput sa ploaie iar noi alergam ca nebuni prin ea.”
|
| | | Irry Genin
| Subiect: Re: 23 Iulie Sam 28 Apr 2012, 15:51 | |
| cat de tare este ai doi au noroc cu cei doi ingerasi cai mai inping de la spate ca altfel nu sar intampla nimic intre ei este foarte misto si astept nextul
|
| Subiect: Re: 23 Iulie Sam 28 Apr 2012, 16:51 | |
| Hei buna Pot sa spun ca ai un fic minunat ???Pot?? Mersi, Asa si cum spuneam : AI UN FIC MINUNAT !!!! Ce adorabili sunt ei gemenii Daca nu ar fi ei lucrurile ar ramane pe loc Sa ma anunti de next Teo |
| | | itasaku99 Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Sam 28 Apr 2012, 23:19 | |
| da da da. in sfarsit sasuke mai primste una in mecla. ce bn imi pare k sakura la lovit. o iubesc pe fata asta. kabuto dak nu te omoara ei o fac eu. il anihilez nu alta. da doamne sa iasa cu bn din misiune si sa reuseasca. next |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Sam 28 Apr 2012, 23:58 | |
| M-am tinut de cuvant si sper sa o fac mereu , am pus astazi 4 capitole , 2 la 23 iulie si 2 la black sora. Cum am promis next0ul: Capitolul 17:iubire.
Sakura: „Cum spuneam alergam ca nebuni prin ploaie , dar in mare parte nu ne deranja. Pe cine pacalesc eu ? Nu ne deranja chiar de loc , fug dupa Suzuna care se afla cu mult in fata mea iar Sasuke il „fugareste” pe Yukio. Se aud numai rasete din partea noastra , cei care se plimba linistiti cu umbrelele se uita la noi ca la circ . Dar nu imi pasa , intram intr-un restaurant unde se pare ca aveam rezervatie. Se cunoaste ca este mana gemenilor , au doar 8 ani si ne joaca pe degete. Cat asteptam o comanda observ ca gemeni ma analizeaza , pe mine si pe Sasuke. -Ce s-a intamplat? Intreaba intr-un final Sasuke , gemeni incep sa chicoteasca , iar un „nimic” fusese raspunsul din partea amandurora. Nu se puteau abtine si ne tot analizau , eu si Sasuke ne uitam unul la altul pana Suzuna incepu: -Si .. voi cum va-ti cunoscut? Intreba ea cu un zambet fermecator , ma uit din nou la Sasuke si incep sa ma balbaii.. -P... pai.. ca toate celelalte fete ,... il vazusem cand aveam 7 ani si ca exact toate ma indragostisem de el.. zic eu , acuma mi-am dat seama ca asa l-am intalnit si m-am indragostit de el. Timpul te schimba si uiti unele momente , Yukio pare satisfacut de raspunsul meu si isi trece privirea la Sasuke. -Iar tu Sensei? Intreba fara nici o ezitare , Sasuke parea pierdut.. nu stia ca sa zica.. da normal daca nu m-a iubit nici o data de ce ar face-o acuma? Sau raspunul ar fi gemeni? Of... dar raspunsul lui ma uimi.. -In timpul academiei .. ma uimeau felul ei.. avand mai multe personalitati , dar m-au atras felul ca invata bine. Il vad ca roseste si isi intoarce capul , cred ca sa nu vad eu. Ei bine sa mai zic ca si eu ma simt ca ard? Personalitatile mele , ha? Nu am scapat usor , pana cand se intuneca mai tare Yukio si Suzuna ne interogasera. Tot felul de intrebari , mai ales ceea de care ma ingrijorasem eu , bine . Nu ma ingrijorasem prea mult , dar o sa imi fie cam greu ca gemeni sa ii spuna „tata” lui Sasuke. Sau la academie , tata-sensei? Of.. dar pana la urma s-a dovedit a fi o seara reusita , amuzanta , fara fricile mele. Totul bine si frumos trebuie sa se si sfarseasca , ceea ce mereu detest eu. Cand am ajuns afara , cred ca o furtuna nu alta lovise Konoha. Noroc ca era un magazin viz-a-viz ca nu alta dar chiar nu stiam ce sa ma fac in ploaia asta. Ca smecheri gemeni luasera 2 umbrele , ramanand eu si Sasuke sub aceiasi umbrela. Ei o luasera inainte si se plimbau linistiti , in urma fiind eu si Sasuke. Dintr-o data un fulger lumina cerul , ma cunoasteti ca nu sunt fricoasa. Dar de fulgere cateodata ma sperie de moarte , sarind la pieptul lui Sasuke. Dupa 2 minute mi-am revenit la realitate , si i-am dat o palma lui Sasuke. -Scuze Sasuke , din reflex , spun eu in timp ce imi parea teribil de rau. Dar parca ia-si fi mai dat o palma . Spusese ca nu ii nimic , fata de un pumn de al meu , da ce mai vrei unul? Ajunsem acasa , momentul in care el sa se duca acasa. Un fulger aparuse din nou pe cer si inca unul , nu imi pasa ce am facut , l-am luat de brat si l-am tarat in casa. -Sakura casa mea nu ii departe de aici , spuse el mirat. Ii fac semn sa taca , gemeni iara fac pe smecheri si se duc in camera lor. Acuma serios , va-ti aliat si cu mama natura? -Sasuke sa fiu eu si naiba insusi, nu asi fi putut dormi sa stiu ca tu te-ai dus pe furtuna aia acasa. Zic autoritara , ii fac semn sa vina dupa mine. Deja sau pus in pat , mai mai ce ingerasi am . Micile sosii ale lui Sasuke si personalitati mele interioare. Ma asez langa Yukio iar Sasuke langa Suzuna. -Asa ne place sa va vedem , spusera amandoi deodata. Iara simt ca rosesc , nu am luat oare febra? -Alt vis pustilor , acuma culcati-va , spuse el indreptandu-se catre usa. -Noapte buna , s.. Tata , zise Suzuna , Fix inainte sa atinga clanta uzi se opri si isi intoarse privirea catrea ea. -Noapte buna.. auleu , Sasuke? Ai instinct de parinte , ceea ce nu credeam ca o sa recunosc eu vreodata. Ii sarut pe amandoi de nopate buna si ies , Sasuke se uita la o poza cu noi 3 , eu si gemeni. Scartitul usor al uzi cand a facut contact cu tocul ei. Isi intoarse privirea spre mine.. -Am facut-o anul trecut , Naruto a facut poza , mai este una langa unde suntem mai multi. -Chiar si Kakashi-sensei , zise uimit. Eu tocmai plecam .. ma indrept spre el. -Pe tine cine te mai crede? Zic eu , si fara sa vreau observ ca fetele noastre se afla la 2 cm departare , apoi 2 mm si imediat au format un sarut . Nu era doar din partea mea , nici doar din partea lui ci din partea amandurora. Nu am baut nimic , nici eu nici Sasuke dar gandul meu numai la ce faceam noi 2 imi statea. In urmatoare clipa eram in camera mea , complet nud cu Sasuke deasupra mea. Nu imi convine si ma intorc la dreapta , cu o rotatie eu conducand jocul. Detaliile va las pe voi sa va imaginati , spun ca am dormit mai bine ca oricand in ultimi 9 ani. Simt cum stau in bratele cuiva , si simt ca acel cineva se joaca in parul meu. Ma simt bine , pe cine pacalesc eu? Ma simt extraordinar de bine , iubita. Parca nu asi vrea sa ma mai ridic niciodata din pat , sa ramn aici mereu. Impreuna cu el , impreuna cu gemeni. Toate bune si frumose dar simt cum am uitat ceva , ma framant eu , si ma framant. Dupa care sar ca fulgerata din pat si incep sa strig. -Sasuke avem misiune!!! Ca sa mai spun din cauza scolii , maxim de la 8-14 capitole vor mai fi din 23 iulie , sau chiar mai putin. Mersi pentru ca l-ati citit:* IMaginea:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 23 Iulie | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|