Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Va place place ficul? | 1. sigur, e suuuuuper! | | 90% | [ 9 ] | 2. mda, e dragut; | | 10% | [ 1 ] | 3. mi-e indiferent, il citesc doar din plictiseala, nimic mai mult; | | 0% | [ 0 ] | 4. oarecum, dar nu prea cred ca e bun; | | 0% | [ 0 ] | 5. nu, ideea e prea comuna si nu stii sa descrii! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 10 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
~Piersicuta~Rubin~ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie. Nr. mesaje : 158 Puncte : 189 Reputatie : 11 Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul. Stare de spirit : Ca intodeauna...
| Subiect: Re: AhsayunI Sam 05 Mai 2012, 17:53 | |
| VAAI... ce capitol dragut! Mi-a placut la nebunie, pur si simplu l-am adorat. Sa stii ca ma omori cu urmatorul capitol! Cand il pui? Il asteptam cu nerabdare! |
| | | Anna-chan:) Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : oriunde si mereu altundeva <3 Nr. mesaje : 616 Puncte : 711 Reputatie : 61 Hobby-uri : desenez si scriu, cant la pian, citesc manga si ma uit la anime-uri Stare de spirit : mereu plictisita
| Subiect: Re: AhsayunI Joi 10 Mai 2012, 07:35 | |
| BUNA... AM ADUS NEXTU'.... imi pare rau ca nu am putut sa il pun mai repede, dar am pus mai repede, dar dupa cum stiti lucrez la 3 ficuri momentan ok...sper sa va placa si spor la citit... CAPITOLUL 4
kagome pov:
Acele persoane erau… Inuyasha si inca cineva care semana foarte bine cu el. Probabil ii era frate. Avea parul la fel de argintiu ca al barbatului si al lui Inuyasha, corpul bine lucrat, ochi de un caramel intens si o expresie rece. Dar eu nu de asta m-am inrosit. M-am inrosit fiindca ei erau in pielea GOALA. Inuyasha era evident rusinat, dar mai avea putin si cadea de la cat se abtinea sa nu rada. Cred ca radea, in sinea lui, de exprexia mea. Potaia de Inuyasha statea cu ochi atintiti numai pe formele mele, care erau bine conturate de rochita mea alba si uda. Celalalt era calm si nepasator, dar totusi era si putin enervat. Nu mai suportam sa fiu in atentia lor. Asa ca mi-am dorit:
,,Vreau sa scap. Vreau in padure, departe de ei. La fantana.’’
Inuyasha pov:
Aud apa care curge linistita. E atat de cald afara incat apa asta ma racoreste. Stau cu spatele lipit de o stanca si ma uit la cerul senin. Mhaa… Nu era nici un nor azi… Totul era atat de plictisitor, incat subconstientul meu isi dorea sa se intample ceva. Sesshomaru arata calm, dar mai mult ca sigur era plictisit de moarte. Hmm… Cum mi-ar sta mie, cu o expresie calma? Incerc sa il imit pe Sess, dar reusesc doar sa ma stramb. Am izbucnit in ras si domnul ,,sunt calm mereu’’ imi aruca fulgere din priviri. Apa incepe sa se miste in toate partile. Aerul este imbibat cu um miros familiar. Al cui e? Aaa! E al fetei aleia caudate. Se pare ca vine inspre noi. Sesshomaru a observat si el mirosul. Ma intreba foarte scurt, daca stiu cine e, iar eu ii raspuns printr-un simplu inclinat al capului. Imi indrept privirea spre locul de unde provenea mirosul ei. Vad mata aia ciudata cum inoata spre mine, dar inainte sa mai apuce sa inoate, doua maini subtiri se incolaceau in jurul pisoiului. Ma uit atent la fata. Se pare ca a reusit sa scape de parul blond… Si wow! Arata chiar bine, pentru o muritoare, in rochia cea scurta, aproape transparenta si mulata. Expresia ei combina perfect uimirea cu rusinea, mai ales ca la fata era rosie. Asta mi se parea amuzant, dar incercam sa ma abtin de la o portie de ras. Fata face doipasi inapoi, inchide ochii si dispare… Sesshomaru avea o expresie ciudata. Nu l-am mai vazut atat de intrigat de ceva pana acum.
Kagome pov:
Tineam ochii inchisi si bratele strans infasurate in jurul lui Buyo. Nu s-a intamplat nimic, sau mai bine zis aproape nimic. Acum ma aflam langa fantana si stateam intinsa pe iarba, in caldura slaba a amurgului. Un arbore inalt ne tinea pe tost de acoperis, in caz ca ploua. Imi era frig, dar ceva ciudat s-a intamplat. O patura groasa ma invelea pe mine si pe Buyo, iar langa noi, ardea mocnit, un foc. M-am ghemuit in patura, incercand sa adorm.
-La naiba! Am spus eu mai tare. Nu puteam sa adorm fiindca imi tot aminteam de faza de mai inainte. Tot ii vedeam pe cei doi. Nu puteam sa scap de imaginile lor. Sau nu vroiam…?! Ce spun eu vroiam sa nu ii mai vad! Buyo incepu sa toarca ceea ce ma facu sa ma linistesc si sa adorm.
Noaptea a trecut greu pentru ca m-am trezit la fiecare 5 minute. Nu ma simteam in siguranta. Abea spre dimineata, oboseala ma cuprinse si am cazut intr-un somn adanc. Lumina imi patrunde printre gene… Imi deschid incet ochii si tip cat ma tine gura, cand constientizez ca era cineva la mai putin de 10 centimtri de fata mea. Ma cerceta atent cu o privire destul de insistenta. Prostul! Ma trezeste din somn ca sa dau de un cosmar?! Prostul era chiar…
VA CONTINUA...sper ca v-a placut imi pare rau ca e cam scurt, dar nu prea am timp sa scriu dau mai tarziu un edit sa corectez greselile de ortografie si tastare. v-am pupacit, Ja'Ne |
| | | Chrissu-chan :X Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Keep calm and listen Black Veil Brides (+ keep calm and love Andy Biersack ♥) Nr. mesaje : 206 Puncte : 219 Reputatie : 11 Hobby-uri : Plimbari, Animeuri, Ficuri, Desenat, Scris. Stare de spirit : n`aveeem :D
| | | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: AhsayunI Joi 10 Mai 2012, 19:14 | |
| wow , nu sau inventat boxeri in vremea aia sau ce?=)) m-ai anuntat mai demult dar eu uituca , ocupata etc etc nam apucat si acuma m-am trezit si eu cand am trecut pe la un fic tot de aici. Pai este interesant , hmm.. se indragostesc amandoi de ea?;;) interesant:-? , abia st next:o3 si mersi ca m-ai anuntat:D |
| | | rozalix Academy Student
Nr. mesaje : 8 Puncte : 11 Reputatie : 3
| Subiect: Re: AhsayunI Vin 11 Mai 2012, 11:39 | |
| |
Sex : Varsta : 25 Localizare : Keep calm and listen Black Veil Brides (+ keep calm and love Andy Biersack ♥) Nr. mesaje : 206 Puncte : 219 Reputatie : 11 Hobby-uri : Plimbari, Animeuri, Ficuri, Desenat, Scris. Stare de spirit : n`aveeem :D
| Subiect: Re: AhsayunI Vin 18 Mai 2012, 19:57 | |
| |
| | | Anna-chan:) Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : oriunde si mereu altundeva <3 Nr. mesaje : 616 Puncte : 711 Reputatie : 61 Hobby-uri : desenez si scriu, cant la pian, citesc manga si ma uit la anime-uri Stare de spirit : mereu plictisita
| Subiect: Re: AhsayunI Dum 27 Mai 2012, 10:57 | |
| BUNA, AM VENITCU NEXTU'... Va multumesc de comm-uri! imi pare rau ca l-am adus abea akm si ca e prea scurt si actiunea e grabita, dar timpul nu imi permite sa descriu mai mult, pt ca am teme multe si mai trebuie sa pun next' si la alte 2 ficuri de-ale mele. promit ca ma revansez la next deci sper sa va place si lectura placuta:
CAPITOLUL 5
Kagome pov:
Prostul era chiar… ,,Inegalabila’’ potaie. Probabil tipatul meu il deranja, fiindca odata ce am inceput sa tip, s-a dat 3 pasi inapoi. Acum a inceput adevaratul balamuc, fiindca tipatul sau era mai puternic decat al meu. El nu tipa din cauza ca era speriat, ci din cauza ca ii perturba auzul fin. O tinem asa un timp, pana cand am observat ca acum purta in sfarsit, haine! Intr-o fractiune de secunda, am revazut toata scena de ieri. Involuntar, sangele fierbinte se aduna la nivelul obrajilor, arzandu-I ingrozitor. Ce se intampla? Pamantul se invartea cu mine si simteam c si cum un cutremur se dezlantuia in mintea mea. Privirea mi se intetosa, iar trupul meu se indrepta lent, catre pamant.
Inuyasha pov:
Incepem sa tipam ca disperatii, unul la altul, dar ea se opreste din tipat, iar la fel am facut si eu. Fata i se imbujora, iar corpul ii aluneca spre pamant. Cade, ramanand inert. Respiratia ii era greoaie iar bataile inimii, erau foarte incete. Chestia aia mica si pufoasa, care eramereu cu fata, vine langa ea si o linge pe mana ca sa se trezeasca, dar copila nu face nici o miscare. Ce s-a intamplat? Sper ca e bine… Oamenii astia sunt asa de sensibili! As putea pleca si sa o las singura, dar tata mi-ar scoate peri si mai albi decat sunt acum. Ma apropii de ea si o i-au in brate. E atat de usoara si fierbinte! Are febra… Apuc micul ghemotoc de blana si il iau si pe el, dupa care ma avant in marea verde cu o vitez inimaginabila. Ma grabesc cat de tare ma tin picioarele, dar de ce sunt ingrijorat? In fond e doar un om, cu puteri speciale, dar tot un om… De ce trebuie sa semene atat de bine cu ea?! De ce e atat de interesanta? De ce ma fascineaza totul la ea? Felul cum merge, cum vorbeste, cum ma priveste si chair si cum respira… De ce nu gasesc raspuns la nici o intrebare? Dupa ce termin cu filozofia mintala, imi dau seama ca am ajuns in fata conacului.
Alerg ca disperatul pe usa principala. Arunc ghemotocul de par din brate si imi continui drumul pana in camera mea. Intru in camera mare si spatioasa, si o asez pe Kagome pe patul pufos format din mai multe perne. Fug inapoi prin casa pana gasesc un vas in care sa pun apa si cateva bucati de material foarte fin. Alergam de parka era fugarit de demoni, dar de ce ma grabesc? Ajung in fata incaperii si o vad pe fata cum statea intinsa pe pat ca o printesa. Un inger… Pasii imi erau acum inceti si silentiosi, pentru a nu face zgomot care sa o trezeasca. Ma asez langa ea privindu-i bland chipul angelic. E atat de frumoasa! Inmoi compresa in apa dupa care i-o asez delicat pe frunte. Privirea mi se schimba intr-una nostalgica, in timp ce ochii mei erau atintiti pe pleoapele ei asteptand ca in orice moment sa se trezeasca, scotand la iveala acele doua perle maronii, care imi erau atat de dragi.
Simteam cum sunt urmarit. Imi intorc capul si il vad pe Sesshomaru sprijinit de perete, privindu-ma cu dispret. Ii daruiesc aceeasi privire inapoi, dar cand sa inceapa cearta dintre noi, atunci aparu tata. Amandoi se uitau mirati la Kagome, de parca L-ar fi vazut pe insusi Dumnezeu. Tata ma intreba, ce s-a intamplat cu ea. Ii raspund foarte plictisit ca a facut febra si apoi a lesinat. Tata ma intreaba de cand stau cu ea… Poi sincer nici eu nu stiu… Cred ca de dimineata… Acum e noapte?! How, am stat atatea ore doar privind-o si schimbandu-i compresa cu apa?! Timplul a trecut repede in prezenta ei linistitoare. Ii raspund foarte indifferent la intrebare, spunandui ca sunt de dimineata, iar Sesshomaru hotaraste sa stea el in noaptea asta cu ea. Auzind asta m-am facut foc si para. Nu vroiam sa o impart cu nimeni. Dar oare e a mea?
-Nici sa nu te gandesti! Ii spun raspicat fratelui meu. E a mea, asa ca vezi-ti de reburile tale, ca oricum tie nici nu iti pasa de ea. Sta un pic si imi analizeaza cuvintele, dupa care imi raspunde plin de nepasare:
-Cine a hotarat asta?! E o fiinta foarte fascinanta si ma intriga. Deci de ce sa fie a ta? Bun, am cam ramas fara cuvinte. Dupa cateva minute de liniste, Inu no Taisho, tata, ne spune sa facem un duel. Cel mai puternic, e cel mai bun pentru ea, fiindca ea nu se poate apara. Asta era cam adevarat, asa ca am acceaptat. Nu o puteam pierde fara sa lupt macar! Ma intorc spre ea si ii mai schimb inca o data compresa cu apa si o privesc pentru o ultima data, inainte de a o castiga pe deplin.
Parasesc incaperea cu pasi marunti. Nu vroiam sa plec de langa ea. E atat de fragila! Cobor scarile si ies pe usa principala. In fata conacului, se intindea padurea nemarginita, luminata de razele blande ale lunii. Ii urmez, pe tata sip e Sess, prin padure, astfel in cat sa nu facem prea mult zgomot. Ajungem intr-o poiana larga sin e postam unul in fata celuilalt. Dintr-un salt ajungem unul, cu ghearele, la gatul celuilalt. Ne pregatim sa atacam, dar un strigat de ajutor, taie aerul pana la noi. Era Kagome! Stiam asta… Ii las in urma si alerg mult mai repede decat data trecuta. Imi faceam griji pentru ea. Ajungem in fata casei si o vad…
VA CONTINUA...
Sper ca v-a placut si astept pareri... pupicei pana data viatoare |
| Subiect: Re: AhsayunI Dum 27 Mai 2012, 12:30 | |
| |
| | | Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: AhsayunI Dum 27 Mai 2012, 15:25 | |
| OMG cum de nu am citit eu n fic, cu anime`ul meu favoriiit :o3 Vai deci ii asa frumos si Kagome zana,EPIC =))) Oricum vreau sa fiu fanul nr 1 si cu asta basta. Nu uita sa`mi dai un pm cand pui nextu`l ;x |
| | | • Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: AhsayunI Dum 27 Mai 2012, 16:54 | |
| Pai in primul rand RUSINEEEEE mie pentru ca nu ti-am comentat capitolul trecut A fost bestial ... Acum sa vorbim si de asta Ce a patit Kagome de a lesinat atat de brusc, fix in toiul unei certe foarte interesante pentru mine ? Un singur lucru ar fi facut momentul si mai frumos, popcorn ... Vai cata grija are Inuyasha de ea sooo cute Si sess ... nu te apropia .. teritoriu minat .. Si de ce bruneta tipa ? a dat de un purice demonic ??? Astept next sa vad ce se intampla mersi de anunt Teo |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: AhsayunI Dum 27 Mai 2012, 17:16 | |
| da de ce mereu ultima? pentru ca nu eram acasa:-< Se pare ca te-ai tinut de cuvant iar clele 3 cap la cele 3 ficuri sunt bestiale , duel Sesh si Inu... hmm.. eh soarta:D Da ce a patit Kago? Iti bati joc de noi? Imi venise o idee , sa fiee Koga:-? Eh asta e , bye:* Si spor la scirs:D |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: AhsayunI Dum 27 Mai 2012, 21:27 | |
| what? acu teai gasit cu suspansul? ma bucur enorm ca inuyasha si sesshomaru se cearta pt ea. sesshomaru dupa parerea mea arata mai bn decat inuyasha. oricum amandoi sunt suuuuuuper hhhhoooooooooooooooooot. dar inuyasha e mai dragut in felul lui de a fi. app. ficul tau ma inspirat sa ma uit la inuyasha pe laptop si deja am ajuns la episodul 23. imi place la nebunie si ficul tau si anime-ul. P.S. a aparut filmul 5 naruto shippuden "inchisoarea insangerata" e grozav. era sa fac infarct la unele scene dar mia placut la nebunie |
| | | ~Piersicuta~Rubin~ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie. Nr. mesaje : 158 Puncte : 189 Reputatie : 11 Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul. Stare de spirit : Ca intodeauna...
| Subiect: Re: AhsayunI Mier 06 Iun 2012, 21:37 | |
| OMG, OMG, OMG, OMG, OMG, OMG, OMG, OMG!!! Nu-mi vine sa cred cat am intarziat! Cele mai sincere scuzee!!! Capitolul a fost fenomenal, pur si simplu ai niste idei extravagante! Abia astept nextul si te rog sa ma anunti cand il pui! |
| | | S i m p a t h e t i c Genin
Sex : Localizare : N`ai tu treaba!:* Nr. mesaje : 89 Puncte : 150 Reputatie : 59 Stare de spirit : Dafuqq !?
| | | | ♥~♫alexys♫~♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva departe,pe scurt...ACASA! Nr. mesaje : 57 Puncte : 64 Reputatie : 5 Hobby-uri : De toate☻(desenul si cititul) Stare de spirit : Revenita cu capu,plecata cu mintile
| Subiect: Re: AhsayunI Sam 16 Iun 2012, 21:51 | |
| imi pare foarte rau ca numai acum vad ficu tau.pe scurt e minunat deabia astept nextu |
| | | Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: AhsayunI Mier 20 Iun 2012, 22:13 | |
| |
| | | | Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: AhsayunI Mier 04 Iul 2012, 15:12 | |
| heeeeyyyyyy!!!!! de next-ul ala ce se mai aude?? nu ne dezamagi pe bune acuma! cat mai curand!!!! |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: AhsayunI Dum 29 Iul 2012, 16:08 | |
| Fic inchis pentru inactivitate.
Ultimul post al autoarei dateaza din 27 Mai.
Daca doresti sa-ti redeschizi ficul poti anunta un Moderator/Critic. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: AhsayunI | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|