Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Lumina din sumbrul intuneric Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Lumina din sumbrul intuneric Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Lumina din sumbrul intuneric

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
AzMaria
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : In YoUr HeArT FoReVeR <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 10
Puncte : 16
Reputatie Reputatie : 4
Stare de spirit Stare de spirit : Despartita de un natarau .

Lumina din sumbrul intuneric Empty
MesajSubiect: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Dum 22 Apr 2012, 20:44

Capitolul 1 : Introducerea
Eu sunt Kujou Myia.Eu am 16 ani si am parul mov.Ochii mei sunt de un albastru deschis ,rar intalnit, ce exprima puritatea .Eu locuiesc cu sora mea mai mare Eclaire si Lumiere, adica Lu-chan.Ele lucreaza la GOTT ca si ES-members si au puteri speciale .Intr-o zi o sa ajung si eu un ES-member dar deocamdata sunt doar ES-member.
Azi e prima mea zi in scoala magica Kokoro .Am aflat decurand de la directoare ca Anko Mitarashi o sa fie diriga mea . Ne indreptam amandoua in clasa a 11-a C si incep sa ma prezint:
eu:-Buna tuturor !Eu sunt Kujou Myia.Mie imi place sa dansez ,sa cant si sa ma distrez.Am fost capitanul echipei se karate si judo doi ani in orasul meu natal.
sasu:-Hei pisicuto !Ce-ar fi daca nu te-ai mai prezenta atat si sa trecem direct la partea cand te indragostesti nebuneste de mine!spuse un baiat pe nume Sasuke Uchiha, cu parul negru si tente albastre ,mai rebel de felul lui .
Anko:-Uchiha, inca un cuvant si ne intalnim la detentie!
Sasu:Scuze, sensei!
eu:-Anko-sensei , ma ocup eu!apoi pe un ton badjocoritor:
-Hei, uite ce e pisoiule, prefer termenul ,,tigroaica" si nu prea cred ca ma voi indragosti de cineva ca tine. si astfel i-am inchis gura.
In sfarsit se suna si trebuie sa plecam acasa dupa atatea ore obositoare .In prima pauza mi-am facut multe prietene: TenTen,Hinata,Sakura,Temari si Ino.La iesirea din clasa imi strica ziua tocmai ,,Marele Uchiha" se pune in fata mea si-mi spune:
Sasu:-Ai mult curaj printeso, dar daca vei fi o fata cuminte, o sa te rasplatesc.
eu:-Chiar asa iubire ?spun eu sarcastic.
Fetele noastre se apropie tot mai mult.Karin ,asa zisa iubita a lui Sas'ke,murea de nervi.Sas'ke parea foarte incantat cu gandul ca ma va saruta pana cnad din gura mea se auzi:
eu:-S-o crezi tu fraiere!si in urmatoarea clipa se trezeste cu o durere puternica la ,,mandrie".Sas'ke nervos mi-a ...

Scz ca e scurt dar urmatorul capitol va fi mai lung. si sper ca va placut.Poate la inceput seamana putin cu vreun alt fic dar va garantez ca nu e asa.Ja Ne! a hug
Sus In jos
AzMaria
Academy Student
Academy Student

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Dum 22 Apr 2012, 21:48

Capitolul 2:Infruntarea
Sas'ke nervos mi-a apucat mainile si m-a trantit de peretele scolii.Din corpul lui, bine facut ce-i drept, ieseau fulgere albastre.Hmm, deci asta era puterea lui !!!Gasca era foarte ingrijorata.Nervii mei ajungand la limita cand Karin deschide gura si incepe pe un ton copilaros:
Karin:-Sas'ke-pyon, nu-ti mai bate capul cu p********a asta !
Sasu:-Termin repede cu pisicuta asta si vin imediat.
Lasand capul jos incep pe un ton badjocoritor si totusi plin de ura :
Eu:-Termini repede ?Si pe cine faci tu p********a ,c***o?
Imi ridic capul.Karin observand ca imi creste puterea , se da doi pasi inapoi si il anunta pe Sasuke .
Uitanduse la ochii mei, Sasuke se da doi pasi inapoi,vazand ca acel minunat albastru deschis s-a transformat intr-un rosu ca sangele.
Sasu:-Deci vad ca nu duci lipsa de puteri magice .
Eu:-Daca nu as fi avut puteri crezi ca a-s mai fi ajuns ES-member incepator ?
Auzind acestea , gasca era uimita. Pana si Sasuke parea putin speriat ,dar mai mult amuzat pentru ca nimeni nu s-a pus cu el pana acum.
Sasu:-Sa vedem ce poti !
Ne indreptam toti spre terenul de sport.
Hina:-Asta nu e bine!Incetati amandoi !
Eu:-Nu te ingrijora Hinata, eu n-o sa patesc nimic dar el cu siguranta da.zic eu apoi zambesc la ea foarte sigura pe mine.

scz e tarziu pun altadata next .
Sus In jos
AzMaria
Academy Student
Academy Student

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Lun 23 Apr 2012, 15:51

...apoi zambesc la ea foarte sigura pe mine.
Imi iau pozitia de lupta si dau cu pumnul in pamant creand o gura de 3m in jutul meu si 2m adancime.Toti erau uimiti de aceasta putere nebuna .
Eu:-Ce ?Doar nu va lasati uimiti de asa ceva!Nici un sfert din puterea mea nu este.
In cele din urama ma reped cu viteza asupra lui Sasuke.Acesta nicu nu apuca sa riposteze ca se trezeste cu un pumn in burta.Scuipa sange apoi cade jos.Ii vindec ranile ,Ochii mei devenind verzi acum si dupa plec de parca nimic nu s-ar fi intamplat.Le spun fetelor sa mergem la o ingetata ,dar sunt oprita de ...
Sus In jos
AzMaria
Academy Student
Academy Student

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Lun 23 Apr 2012, 21:19

Capitolul 3:Vestea
...sunt oprita de Kaname, un baiat cu parul maro inchis, de 18 ani si ochii rosii , pe care il cunosc da cand eram mica si pe care incerca mereu sa-l cuplez cu sora mea si pe Lu-chan,partenera lui Eclaire-nee-chan , pe care o cunosc de la 4 ani.Am ramas incremenita cand l-am vazut pe Kaname pentru ca nu l-am mai vazut de aproape 2 ani.Incep sa fug cu lacrimi i ochi care se transformau in perle veritabile si ii sar in brate foarte bucuroasa.
Ino:-Cine-i frumosul ala ?
Hina:-Nu stiu ,dar seamana cu un print .
Naru:-Dace-l prind....... .
Dupa cateva minute bune de imbratisat ma despartit dde Kaname.
Nu stiu de ce dar Lu-chan plangea, dar nu de bucurie iar Kaname era foarte trist.
Sparg eu gheata si spun de parca chiar as fi facut ceva (cum ar fi sa scriu pe oglinda surori mele sa nu intarzie la misiune ):
Eu:-Sa stiti ca eu n-am facut nimic .
Apoi observand zic:
Eu:-Hei,Lu-chan!Unde este Eclaire-nee-chan ?
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Mar 24 Apr 2012, 10:37

Ce e aici????????????nici macar nu ai pus bine capitolul, aoleuuu o sa incerc sa vorbesc cu un administrator ca sa-l mute
Sus In jos
Lumiereღ
Genin
Genin
Lumiereღ

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Peste tot ;x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 428
Puncte : 496
Reputatie Reputatie : 20

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Mier 25 Apr 2012, 19:21

Hey
Nu aici trebuie sa postezi un fic :| Si ai facut si spam !
Citeste si tu regulamentul nu ai voie sa postezi comentari unul dupa altul si nici nu ai voie sa pui capitole care au m-ai putin de 20 de randuri .
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Mier 25 Apr 2012, 20:48

Acest fic a fost postat unde nu trebuie , rog un moderator sa il mute . Mai multa atentie data viitoare si ai greija deoarece incalci regulamentul .
In regulament este specificat clar ca nu trebuie facute double post si ca un capitol trebuie sa aiba cel putin 25 de randuri . Draga te rog fi mai atenta si nu mai incalca regulamentul .
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Joi 26 Apr 2012, 10:05

si inca ceva... ficul asta nu pare a fii SasuSaku mai mult Kujou MyiaSasu; n-are nici o logica... tu nu esti deloc atenta...
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Mier 02 Mai 2012, 12:01

Haideti mai ati vazut-o mai mica si strigati la ea?

FARA MINE?

So...

1.NU e postat in ce categorie trebuie trebuia postat aici : https://sasu.forumgratuit.ro/f59-fan-ficuri-cu-alte-personaje-din-anime-uri deoarece nu este SasuSaku

2.NU se face double-post deca dupa 24 de ore cand nu ai primit com.

3.Un capitol trebuie sa aiba 20-25 de randuri, iar al tau e minuscul!
Sus In jos
Tymy
Genin
Genin
Tymy

Sex : masculin Varsta : 33
Localizare Localizare : Oradea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 300
Puncte : 316
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Rime
Stare de spirit Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Sam 05 Mai 2012, 11:17

rele sunteti:)) hai ca nu stia ii incepatoare..in fine nu ma bag in chestia asta....
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Dum 06 Mai 2012, 20:03

Pentru incepatori exista regulament.
Sus In jos
Lumiereღ
Genin
Genin
Lumiereღ

Localizare Localizare : Peste tot ;x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 428
Puncte : 496
Reputatie Reputatie : 20

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Dum 06 Mai 2012, 22:47

Nu e vorba ca suntem rele :)
Dar nu e postat unde trebuie si incalca multe reguli
Nu stiu de ce nu la mutat nimeni am sa incerc sa anunt un moderator:)
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Lumina din sumbrul intuneric J5fdba
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Lun 07 Mai 2012, 13:33

Am sa te intreb cateva lucruri.

1. Acest fic este sau nu SasuSaku? Daca nu, de ce l-ai postat aici?

2. Ai citit regulamentul? Nu ai voie sa fac double post. Daca doresti sa postezi un alt capitol e ok, poti sa-ti editezi mesajul sau macar sa te scuzi ca ai facut double post .

3. Un capitol al fic-ului trebuie sa iaba minim douazeci de randuri.

Iti voi muta fic-ul unde trebuie si te rog sa tregi pe la regulament. Multumesc anticipat! :)

P.S. Inteleg ca esti noua dar te rog sa intrebi si sa te asigur ca e totul bine inainte sa faci ceva.
Sus In jos
Anna-chan:)
Chūnin
Chūnin
Anna-chan:)

Localizare Localizare : oriunde si mereu altundeva <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 616
Puncte : 711
Reputatie Reputatie : 61
Hobby-uri Hobby-uri : desenez si scriu, cant la pian, citesc manga si ma uit la anime-uri
Stare de spirit Stare de spirit : mereu plictisita

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Lun 07 Mai 2012, 14:39

haideti ma, si eu am vazut ca are greseli si cu niste sfaturi o sa si le indrepte
nu trebuie sa fiti asa de rautaciosi...
scumpo, nu te supara si nu lasa asta sa te descurajeze!
ai putea sa faci mai mare capitolul si sa pui descriere (si cea sentimentala)
actiunea nu ar trebui sa o grabesti atat...
la dialog, in loc sa spui cine spune, de exemplu ai putea sa spui:
,,raspund eu'' ; ,,tipa karin'' ; ,,spuse sasuke pe un ton pervers'' ...etc.
sper ca nu te-ai suparat ca ti-am spus lucrurile astea :)
sa stii ca mie chiar imi place si daca ai sa ai nevoie de ajutor sa stii ca am sa te ajut cu orice
te-am pupacit si succes in continuare in love
Sus In jos
~Piersicuta~Rubin~
Genin
Genin
~Piersicuta~Rubin~

Localizare Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 158
Puncte : 189
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul.
Stare de spirit Stare de spirit : Ca intodeauna...

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Dum 24 Iun 2012, 17:50

Haideti mai... nu trebuie sa fiti atat de duri! Mai sunt useri care gresesc asa si nu tipa nimeni la ei! Lumina din sumbrul intuneric 2873859802 In fine... capitolele trebuie sa fie mai lungi, adauga descriere sentimentala... ca si cum ai fi tu in locul personajului. Descrie ce simti, ce vezi in acele momente. Estetica este cam la pamant, ai grija la semnele de punctuatie.
Abia astpt urmatorul capitol!
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Lumina din sumbrul intuneric J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19Dum 29 Iul 2012, 15:47

Fic inchis pentru inactivitate.

Autoarea nu a mai postat din Aprilie chiar daca exista comuri.

Daca vrei sa-l redeschizi rogi un Moderatro/Critic.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lumina din sumbrul intuneric   Lumina din sumbrul intuneric I_icon19

Sus In jos

Lumina din sumbrul intuneric

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-