Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Am aparut si eu pe aici cu o melodie mai veche, dar care indiferent de starea pe care o am ea ma face sa plang, sa rad etc. Nickelback - How You Remind Me
Particip si eu cu ceva - Elton John - Can you feel the love tonight Succes tuturor. *hug*
the-unforgiven* Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Jigoku Nr. mesaje : 645 Puncte : 808 Reputatie : 111 Hobby-uri : sa compun cantece, povestioare, sa cant, cosplay-ul, desenatul... Stare de spirit : Sunt o scorpie.
Sex : Varsta : 26 Localizare : Dambovita Nr. mesaje : 217 Puncte : 243 Reputatie : 10 Hobby-uri : Muzica, Cititul si Distractia:)) Stare de spirit : Excelent:D
Subiect: Beyonce- I Was Here Lun 30 Apr 2012, 23:14
Beyonce- I Was Here
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
Subiect: Re: Concurs 47 - Melodia Saptamanii! Mar 01 Mai 2012, 00:26
Ma inscriu si eu..este prima data
Cu melodia : Celin Dion-I'm alive [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)
Subiect: Re: Concurs 47 - Melodia Saptamanii! Mar 01 Mai 2012, 14:51
Hey buna ma inscriu si eu cu: Asa sunt prietenii De Hi-Q
Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SillyRia Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 713 Puncte : 755 Reputatie : 20 Stare de spirit : Bună
Subiect: Re: Concurs 47 - Melodia Saptamanii! Mar 01 Mai 2012, 15:03
Deci de,am aparut si eu pe aici cu o melodie.Cred ca o stie toata lumea dar ...nu mai conteaza:)) Gotye-Somebody That I Used To Know [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]