~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: In the Night Sky Lun 23 Apr 2012, 22:53 | |
| In the Night Sky
Minciunile tale vechi sunt prea evidente Iubirea si grija ta sunt inexistente Vii la mine doar cand ai nevoie de ceva Te-as ruga simplu : Dispari din viata mea !
Dragostea mea pentru tine e de domeniul trecutului ! Acum , hai zambeste si spune “ Buna ! “ inceputului ! Mergi pe drumul tau , eu voi merge pe-al meu! Urmeaza-ti viata , eu o s-o urmez pe-a mea ! Nu spune ” adio”, pana ce nu vei pleca !
N-am nevoie de tine , nu ma mai suna ! N-am nevoie de tine , traieste-ti viata ! De acum inainte nu voi mai suferi … Sunt sigura ca si ziua fericirii va veni !
Priveste doar , voi fi bine si fara tine . Nu te preface ca iti pasa de mine ! Acum doar taci si urmeaza-ti visul ! Sigur ca fara tine , voi atinge Paradisul !
Drepturi de autor catre trupa After School Red . Le multumesc pentru inspiratie ! Si de asemenea vreau sa mai spun ca titlul nu are legatura cu poezia ci este titlul piesei celor de la After School Red , dar pentru ca m-am inspirat din versurile lor , am decis sa pun titlul piesei ca titlu pentru poezie ;) Sper sa va placa desi nu prea mi-au iesit rimele :)) |
|
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: In the Night Sky Lun 30 Apr 2012, 11:23 | |
| WoW ! Poezia este foarte frumoasa! Se vede ca ai talent draga! Astept alte poezi de la tine pentru ca asta e minunata! |
|
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: In the Night Sky Vin 08 Iun 2012, 21:51 | |
| Ai scris foarte frumos. Acesta este o poezie minunata sper sa mai scri si altele |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: In the Night Sky | |
| |
|