|
Autor | Mesaj |
---|
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Am o mica idee! Vin 27 Apr 2012, 21:10 | |
| Inainte de toate,daca ideile de mai jos au fost postate,sincerile mele scuze! Ma gandeam sa avem: -o sectiune noua in care sa fie puse episoadele Manga Naruto Shippuden traduse in romana! -un concurs de poezie(poeziile sa fie scrise de NOI!). Sper ca ideile sunt bune si astept pareri! |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Am o mica idee! Vin 27 Apr 2012, 22:40 | |
| Chiar mi se pare foarte interesant eu chiar as fi interesant mai ales de concurs... Juriul poate fi administrat din moderatori si critici, nu credeti? |
|
| |
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Am o mica idee! Vin 27 Apr 2012, 23:31 | |
| Este o idee buna...asa nu vor exista dubii in privinta castigatorului! |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Am o mica idee! Vin 27 Apr 2012, 23:40 | |
| Din cate stiu eu , concursul de poezie a mai fost propus si respins . |
|
| |
| Subiect: Re: Am o mica idee! Vin 27 Apr 2012, 23:43 | |
| Mersii ca mai anuntat si scuzele mele daca a mai fost postat! |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Am o mica idee! Sam 28 Apr 2012, 07:32 | |
| Concursul de poezie a mai fost propus și nu că a fost respins, ci a fost amânat. Cât despre manga, ideea este bunicică, însă rămâne de văzut. |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Am o mica idee! Sam 28 Apr 2012, 10:33 | |
| Ideea cu manga e bunicica, doar ca nu stiu cati dintre noi citesc manga. Daca administratori si moderatori ar fi de acord eu una m-as bucura . |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| |
| |
● Lene Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Lost in my dream..But i don't care.. Nr. mesaje : 119 Puncte : 146 Reputatie : 6 Stare de spirit : Lonely..
| Subiect: Re: Am o mica idee! Sam 28 Apr 2012, 12:37 | |
| Ugh. Ideea e buna. Dar gandeste-te ca cei care vor traduce manga-ul isi vor da cu capul de toti peretii =]] Sa nu mai zicem ca nu e okay sa luam manga-ul gata tradus. Adica acei oameni s-au chinuit pentru asta. Si singura metoda ptin care am putea sa le punem ar fi spoilerul. Gen: fiecare imagine sa aiba un spoiler propriu.
Ar trebui sa se faca o grupa de useri care sunt dornici sa traduca manga. Si aici va fi cam asa: - Cei care curata - Cei care traduc - Cei care scriu
Daca useri sunt dornici pentru asa ceva si se gasesc indeajuns de multi doritori [manga-ul naruto e lung] cred ca va fi okay. |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Am o mica idee! Sam 28 Apr 2012, 13:16 | |
| - ● Lene a scris:
- Ar trebui sa se faca o grupa de useri care sunt dornici sa traduca manga. Si aici va fi cam asa:
- Cei care curata - Cei care traduc - Cei care scriu
Asta ar fi cam printre ultimele probleme. Pe forum chiar ar avea cine sa se ocupe de traducere, plus ca nu inteleg de ce ar fi nevoie de atat de multe grupuri de oameni. Singura chestie este ca mi-e sa nu fie multa munca fara rost. Pe forum avem episoadele din Naruto pana la un punct (cred ca ar fi bine sa incepem sa le aducem la zi) si nu stiu daca e nevoie neaparat si de manga. |
|
| |
● Lene Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Lost in my dream..But i don't care.. Nr. mesaje : 119 Puncte : 146 Reputatie : 6 Stare de spirit : Lonely..
| Subiect: Re: Am o mica idee! Sam 28 Apr 2012, 13:27 | |
| - Citat :
Asta ar fi cam printre ultimele probleme. Pe forum chiar ar avea cine sa se ocupe de traducere, plus ca nu inteleg de ce ar fi nevoie de atat de multe grupuri de oameni. Singura chestie este ca mi-e sa nu fie multa munca fara rost. Pe forum avem episoadele din Naruto pana la un punct (cred ca ar fi bine sa incepem sa le aducem la zi) si nu stiu daca e nevoie neaparat si de manga. Well... Nu neaparat, dar e cam multa munca doar pentru o persoana [sa traduca un manga intrec sau un capitol] Nici eu nu consider ca este necesar, sau cel putin nu pentru un moment. Poti gasi mangaul tradus si pe alte siteuri, pe un forum nu prea merge. :3 |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Am o mica idee! Mier 02 Mai 2012, 14:22 | |
| Mie imi place ideea cu Manga. Daca ar aparea, desi nu am citit-o pana acum, m-as apuca sa o citesc!
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Am o mica idee! | |
| |
|
| |
|