Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Chestii noi o.o Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Chestii noi o.o Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Chestii noi o.o

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
● Lene
Genin
Genin
● Lene

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Lost in my dream..But i don't care..
Nr. mesaje Nr. mesaje : 119
Puncte : 146
Reputatie Reputatie : 6
Stare de spirit Stare de spirit : Lonely..

Chestii noi o.o Empty
MesajSubiect: Chestii noi o.o   Chestii noi o.o I_icon19Sam 28 Apr 2012, 14:14

Well... Am aparut pe aici cu niste sugestii.
Intai ma voi lua de tema cum am promis rusinos] Culorile sunt sterse rau, plus ca nu se prea potrivesc. Un forum in general se bazeaza pe 3 culori.
- Gri
- Rosu
- Si albastru
- Sunt dominante in cazul nostru, dar din iarna au stat si cele de ablastru respectiv roz de pe chat si altele. Butoanele alea sunt acolo de cand lumea si pe index sunt o gramada de chestii care ingreuneaza navigatia clor cu un net slab.
Nu cred ca ne trebuie « Kiss si Zu » dim moment ce avem playlistul. Imaginea de la cine este online ar trebui mai ingusta si mai lunga deoarece sunt multi useri car eintra regulat.
Acele poze de la categorii sunt inegale si arata inestetic. Plus ca nu toate categoriile au o a 2a imagine pe langa mini iconuri.
La portal de exemplu sar putea pune radioul daca nu doriti sa il aruncati.

La alte animeuri sunt cam multe si indexul e lung. Unele se pot scoate si se poate face o categorie noua gen : Alte animeuri {idk} unde sa puneti un topic pentru fiecare.

Cam atat cu aspectul.

O noua categorie. Girls zone.
O categorie pentru fete [doar fetele dintr-un anumit grup sa o vada si sa poata posta]
Acolo sa poata discuta chestii personale, probleme in dragoste etc...

Avand in vedere regulamentul. Din cate am inteles sunt interzise ficurile yuri/yaoi .
De ce nu pot fi premise cu [,] conditia san u fie HENTAI.

Puteti bloca de tot [PA] categoriile : Chat, cos de gunoi si regulament.
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

Chestii noi o.o Empty
MesajSubiect: Re: Chestii noi o.o   Chestii noi o.o I_icon19Sam 28 Apr 2012, 14:22

pentru oamenii normali si intregi la minte am interzis yuri si yaoi. cei care nu se simt sa caute chestii de genu pe alte pagini dap !
cateva retusuri or sa mai fie facute dar numai cand ma simt eu in forma si in forta o sa facem cum trebuie. doar ca nimeni nu are mereu timp si chef. nu exista culori standard pentru forumuri, fiecare forum are dreptul la propriile sale culori.

categorie speciala pentru aiureli dinalea? lough ... aveti forumul nostru, al doilea forum Teens.Inc . eu si multi altii ascultam RadioZu, nu v-a zbora de acolo sad

playlistul a fost o idee insa momentan nu prea am timp si nici pofta de a ma ocupa de acel concurs. e vara, e cald , cu statu in casa mai putin si pofta de facut chestii... cand o sa ma simt mai voinic o sa indrept multe , pana atunci il las asa sa va scoata ochii mereu lough

Ultima editare efectuata de catre Arcade in Dum 29 Apr 2012, 13:59, editata de 1 ori
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Chestii noi o.o J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

Chestii noi o.o Empty
MesajSubiect: Re: Chestii noi o.o   Chestii noi o.o I_icon19Sam 28 Apr 2012, 14:38

- Eu nu as da griul de pe fundal pe nicio alta culoare. Ok, ar mai fi niste retusuri de facut la tema, insa trebuie sa avem grija la ele, pentru ca sunt membri care stau ore in sir pe forum si nu vrem ca totul sa devina obositor si enervant.

- Intr-adevar, unele poze de la categorii sunt inegale. Daca nu e vreo problema, ma ocup eu de ele.

- Eu nu cred ca indexul este prea lung. Parerea mea este ca e perfect structurat, astfel incat sa gasesti topicurile pe care la cauti usor, fara sa dai o mie si o suta de click-uri.

- Deocamdata, playlist-ul nu este foarte bogat in melodii, plus ca sunt membri care asculta Radio Zu mereu cand intra pe forum, deci si el are rostul lui.

- De yaoi si yuri nici nu se pune problema.
Sus In jos
● Lene
Genin
Genin
● Lene

Chestii noi o.o Empty
MesajSubiect: Re: Chestii noi o.o   Chestii noi o.o I_icon19Sam 28 Apr 2012, 14:53

Crystal a scris:
- Eu nu as da griul de pe fundal pe nicio alta culoare. Ok, ar mai fi niste retusuri de facut la tema, insa trebuie sa avem grija la ele, pentru ca sunt membri care stau ore in sir pe forum si nu vrem ca totul sa devina obositor si enervant.

De acor, griul nu ar trebui schimbat deoarece negrul e prea de tot si albul e ca un ospiciu.
Nu ma refeream la gri, ma refeream la celalte culori de ex: Bara porticalie de defilare. Si la radio repsectiv playlist scrie ceva cu verde.
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

Chestii noi o.o Empty
MesajSubiect: Re: Chestii noi o.o   Chestii noi o.o I_icon19Sam 28 Apr 2012, 14:59

Sincer de ce trebuie sa avem un topic pentru fete? Pe chat poti vorbi in privat cu cineva despre diferite probleme. Fara chat nu am mai putea comunica si nu ne-am putea cunoaste. Iar regulamentul este regele pe acest forum. Daca nu ar fi regulamentul pe forum ar fi numai injuraturi si vorbe nepotrivite. Asta a fost parerea mea si sper sa nu fi suparat pe cineva ingrijorat Pupici in love
Sus In jos
● Lene
Genin
Genin
● Lene

Chestii noi o.o Empty
MesajSubiect: Re: Chestii noi o.o   Chestii noi o.o I_icon19Dum 29 Apr 2012, 01:52

Niki~Piki~Riki a scris:
Sincer de ce trebuie sa avem un topic pentru fete? Pe chat poti vorbi in privat cu cineva despre diferite probleme. Fara chat nu am mai putea comunica si nu ne-am putea cunoaste. Iar regulamentul este regele pe acest forum. Daca nu ar fi regulamentul pe forum ar fi numai injuraturi si vorbe nepotrivite. Asta a fost parerea mea si sper sa nu fi suparat pe cineva ingrijorat Pupici in love

Nu ma supar din asa ceva rusinos] Pai.. Era doar o sugestie nevinovata :-?? Idk.
Nu vroiam sa supar pe cineva cu chestia asta... :3
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Chestii noi o.o J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

Chestii noi o.o Empty
MesajSubiect: Re: Chestii noi o.o   Chestii noi o.o I_icon19Dum 29 Apr 2012, 13:37

Mno, la fel ca si Crystal nu as da aceasta culoare pe niciuna. Mai incolo daca forumul va fi alb va veti plange ca va dor ochii si alte chestii. Eu zic ca acest gri nu provoaca probleme ochilor si se potriveste foarte bine. Si ce anume culori ti se pare ca nu se potrivesc pe acest fundal ? Ba din contra, culorile se vad foarte bine. Sa nu uitam ca moderatorii au culoarea verde, admini rosu, membrii apreciati un roz spre mov iar membrii premianti un albastru ceea ce nu ar da deloc bine pe nicio alta culoare. S-ar strica tot farmecul.
Mici ajustari se vor face, dar noi am mai avut si alte teme si crede-ma, asta da cel mai bine.
Fiecare forum are dreptul de a-si alege propria culoare, iar griul pe care noi il avem acum este original pentru ca nu este o culoare comuna, ceea ce ne da un plus yeah
Cat despre yaoi si yuri, o prostie mai mare ca asta oare exista? Nu am nicio problema cu gusturile voastre, stiu ca sunt multi fani ale acestor doua categori, daca le spunem asa, aici pe forum dar cu siguranta niciodata dar niciodata nu va exista asa ceva pe forumul nostru :)
O categorie speciala pentru fete ? Pentru ce ?:)) Ar trebui sa facem una si pentru baieti, ceea ce mi se pare iarasi aiurea.
Forumul teens sta degeaba acolo? Pentru asta este facut, mergeti cei care doriti astfel de categori acolo si veti gasi vrute si ne-vrute happy

Aici.. : TeeNs
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Chestii noi o.o J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

Chestii noi o.o Empty
MesajSubiect: Re: Chestii noi o.o   Chestii noi o.o I_icon19Sam 05 Mai 2012, 08:58

Sugestie respinsă. :)
Sus In jos
Continut sponsorizat

Chestii noi o.o Empty
MesajSubiect: Re: Chestii noi o.o   Chestii noi o.o I_icon19

Sus In jos

Chestii noi o.o

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-