Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Mori pentru mine Joi 07 Iun 2012, 19:24 | |
| waaaaaaaaaaa! mercik ca m-ai anuntat si scuze de intarziere! ei bine capitolul este foarte frumos si luuung!imi place! daca ala n-o lasa in pace pe sakura il bat! sper ca saku sa scape!te astept cu nextul si spor la scris si te rog sa ma anunti cand pui nextul! te-am pupacit! |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Mori pentru mine Joi 07 Iun 2012, 22:55 | |
| Buna iubire. Imi pare rau ca ajung asa de tarziu..Imi place mult capitolul. Ce pot zice..Mi-e prea somn sa o lungesc cu povesti nemuritoare asa ca zic pe scut ce vreau : Next |
| | | Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Mori pentru mine Dum 10 Iun 2012, 10:02 | |
| Buna fetelor ?Ce mai faceti ?V-am lipsit ?Cred ca nu...nu ati fost prea active , adica nu prea ati comentat...Oricum ar fi , am adus nextul !Sper sa va placa...va fii cu totul alyceva decat va asteptati !Sunt sigura !Va pupacesc dulce !Lectura placuta ! V Am aterizat pe pamantul tare si rece , lovindu-ma la piciorul stang .Glezna mea sangera , de la o taietura pe care mi-am facut-o in timp ce cadeam printre crengile copacilor .Am incercat sa ma ridic , insa durerea de la picior ma chinuia prea tare .Inima a inceput sa imi bata atat de tare , incat mai avea putin si imi iesea din piept .Auzeam clar in urechi fiecare bataie accelerata a ei .Totul era din cauza ca ma temeam .Acel ninja a aparut in fata mea , razand isteric .Disperata , am inceput sa ma tarasc , cam 2 metri , dar apoi am fost oprita in momentul in care am simtit o mana pe picior .Era mana lui !Ma tragea cu putere spre el .Ma prindeam disperata de orice , fir de iarba , pamant , dar nimic din toate astea nu imi era de nici un folos .Ma tragea de picior , corpul meu deplasandu-se cu o secunda mai devreme decat stomacul , care ramanea in urma .Eram atat de speriata , rasul lui ma facea sa imi pierd concentrarea .Am ajuns langa picioarele lui care au inceput sa se arunce in corpul meu murdar .Ma durea atat de tare !Ochii mei au inceput sa verse cristale , privirea devenindu-mi incetosata .Acel monstru m-a intors cu fata spre el , strangand-o cu o mana , intrebandu-ma daca m-am potolit .Ma uitam la el cu ura , nu-i facusem nimic , oare de ce se purta asa !?Nu i-am dat nici un raspuns , insa , cand a mai slabit stransoare , l-am scuipat in fata .Atunci s-a enervat atat de tare , incat m-a lovit cu piciorul in burta , ridicandu-mi corpul de pe pamant , aterizand la vreo 2 metri de el .Eram victima perfecta : nu puteam striga dupa ajutor , nimeni nu is facea griji pentru mine , si nu ma puteam apara .Nu vreau ca asta sa fie sfarsitul , insa nu pot face nimic .Intreg corpul imi sangereaza .
Monstrul se apropie din ce in ce mai mult de mine , inima mea incepand sa bata haotic .Uneori se oprea din batut , alteori , mai avea putin si imi iesea din piept .Dintr-o data , dintr-un tufis din spatele lui , sare un leu alb , de culoarea bej , cu labe mari , avand ghiarele deschise, si il musca pe ninja de gat .El cade la pamant , insa infinge in animal un kunai , exact in inima lui .Criminalul arunca animalul de pe el , izbindu-l cu spatele de un copac .Blana lui era acum acoperita de sange , mult sange...Nu se mai misca deloc , era clar ca a murit , dar de ce a facut asta ?De ce m-a salvat ?Imi iau repede privirea de la animalul neinsufletit , uitandu-ma in fata , la criminalul care se apropia de mine .Era ranit la gat , sangerand abundent de la muscatura pe care a primit-o .Statea la doar 2 pasi de mine .Inima mea , respiratia mea , toate aveau un ritm haotic .Vroiam sa fug de acolo .Am incercat sa imi misc picioarele , insa tot ceea ce am reusit sa fac a fost sa imi provoc o durere si mai mare .Nu mai am scapare !
Nu pot sa cred !Inca unul !?De unde a aparut ? .E aproape la fel ca si celalalt , insa acesta avea blana complet alba .Are o coama mai mare , si o fata masiva .Probabil ca leul asta e un mascul .Si-a purtat picioarele puternice in liniste , pana in spatele acelui ninja , apoi la apucat de picior , zdrobindui-l cu coltii , facandu-l pe monstru sa zbiara de durere .O secunda mai tarziu , mana lui a fost sfasiata de coltii imensi si albi ai animalului .Cei doi au inceput sa se lupte , ninja aruncand bombe explozive catre leu , care a fost nevoit sa se departeze , insa , intr-un moment de neatentie , l-a prins pe "A.N.B.U." de trunchi .Pur si simplu , stateam si ma uitam la cei doi cum se luptau pentru mine .Eram ca o statuie : nu te deranja , insa nici nu te ajuta .Priveam la cei doi , parca facand parte din decor .Leul a inceput sa il tarasca spre locul din care a venit , insa monstrul , cu ultimile sale puteri , a detonat o bomba , peste doar cateva secunde , o explozie micuta , dar foarte compacta , facand ca bucati de carne sa sara peste tot din fumul gros .Un val imens de caldura a navalit peste mine .In urma exploziei , au ramas doar cativa copaci de care se tineau lenese scantei de la foc si un fum care insa , s-a risipit .Privelilstea era oribila .Nu puteam sa cred tocmai ceea ce s-a intamplat .Parea imposibil .
Dintr-o data , un zgomot usor isi face prezenta printre tufisuri .Doi ochi negri ca smoala , dar blanzi si fricosi se zaresc dintre frunze , care au inceput sa tremure , atunci cand un pui de leu , alb ca laptele a iesit dintre ele .Tot corpul ii tremura .Urechile si coada sa erau lasate in jos .Arata atat de trist .S-a indreptat catre trupul neinsufletit al mamei sale .Atunci am inteles .Era la fel ca mine .S-a asezat , cu labutele stranse la piept si cu capul langa cel al mamei sale , pe care il tot impingea cu botul , parca incercand sa o trezeasca .Din cand in cand o mai lingea pe la ochi , dar dupa un timp , a incetat sa creada ca mama lui mai poate fi in viata .Atunci si-a dat seama ca ea murise .Imi era atat de mila de el .A ramas singur pe lume , la fel ca mine .Si-a privit parintitii murind , la fel ca mine .Acum , traia ceea ce am trait si eu atunci .Traia acel sentiment care , oricat ai incerca sa il ascuzi , nu reusesti .Ochisorii lui , ca doi nasturasi , cerseau iubire si atentie .
Dintr-o data , trupul sau plapand s-a ridicat , indreptandu-se spre mine .Pasea , abia calcand pe pamant .Fiecare labuta parea sa-i fie intepata de spini .Intr-un final a ajuns in fata mea , aplecandu-si capul , cu botul spre fruntea mea .A inceput sa ma miroasa , respiratia lui calda si umeda lovindu-se de fata mea .Ochisorii lui mici si negri ca pana corbului , i-au intalnit pe ai mei , acum de un verde sters , fara viata .Ma privea , oarecum furios , insa emana o caldura de nedescris .Ii dadeam dreptate .Parintii sai murisera din cauza mea .Fara sa-mi dau seama , din ochii mei au inceput sa cada cateva lacrimi timide .Stiam cum se simte .Doar pentru ca nu putea vorbi , asta nu insemna ca nu suferea .Ma facea sa ma gandesc ca totul se intamplase doar din cauza mea .Puisorul se apropie de fata mea si imi sterge cu nasucul sau umed lacrimile .Incerc sa-mi intind mana spre el , insa aceasta cade la pamant .Durerea de la loviturile primite , se resimtea puternic .El sa apropie de mana mea , pe care o ridica cu usurinta cu capul .Isi aseaza corpul langa mine , mana mea odihnindu-se pe gatul sau .Avea o blana atat de pufoasa si de moale .Nu m-am putut abtine , si in ciuda durerii , am inceput sa ii mangai capul .Degetele mele explorau blana scurta si deasa a leului .Urechile sale , erau atat de interesante si placute la atingere .Dintr-o data , acesta a inceput sa scoata unele sunete , ce semanau cu torsul unei pisici , doar ca erau mult mai groase .Mi-am lipit capul de fata lui , si am inceput sa ascult .Ma simteam atat de bine .Ma facea sa uit de durere .Desi nu era mai mare de jumatate de metru , cu tot cu coada , torcea foarte tare . Acel sunet gros pe care il scotea , ma linistea . Imi doresc sa fie mereu alaturi de mine .Sa nu ma paraseasca niciodata .Incetul cu incetul , am inceput sa pierd , contactul cu lumea reala , in ciuda dorintei mele de a ramane cu acel animalut dragalas , ce era ca o ideologie in mintea mea , a inceput sa dispara...
E din nou dimineata .Ochii mei se deschid greu , insa , pana la urma reusesc sa faca contact cu realitatea .Ma trezesc...intr-un pat !?Unde sunt ?Unde e acel pui de leu ?Sper ca nu a disparut !Incerc sa ma ridic in fund , insa simt cum fruntea incepe sa se invarta , provocandu-mi dureri .Dintr-o data , doua maini se aseaza pe umerii mei , tragndu-i cu grija in sus , asezandu-ma in fund .In fata mea se arata Hokage .Ce bine !Sunt acasa !Ma uit prin jur , observand ca sunt in camera care mi-a fost data in urma cu cateva zile .Incerc din nou sa ma ridic pentru a verifica daca acel pui de leu este aici , insa , ca si data trecuta , mainile batranului ma opresc .
-Linisteste-te !"Unde este ?Unde este el ?" il intreb pe Hokage , in timp ce ii aratam in minte o imagine cu puiul de leu .Atunci se departeaza de mine , si se indreapta spre un loc mai intunecat al camerei , intorcandu-se cu acel ghemotoc de blana in brate .Am inceput sa zambesc , lucru pe care nu il mai facusem de multa vreme .Hokage mi-l pune langa mine , acesta facand ochii mari si cascand .Se pare ca tocmai a fost deranjat din somn .Eram atat de fericita ca este langa mine .Nu puteam explica de ce ma simteam atat de bine in preajma lui , insa stiam sigur ca il iubesc .Ma zarise , asa ca se hotarase sa se aseze la mine in brate .Mi-a scos mana de sub cearsaful cu care eram invelita , si am inceput sa il mangai .Atunci cand mana mea a facut contact cu blanita lui , acesta a inceput sa toarca .
"Pot sa il pastrez ?" .Batranul statea si se uita la mine , nestiind ce sa imi raspunda .S-a mai uitat inca o data la el , si la cat de frumos dormea la mine in brate , iar apoi a acceptat , spunandu-mi ca , atunci cand voi vrea sa ma antrenez , va trebui sa-l informez ."Acum ."S-a uitat ciudat la mine , apoi a incercat sa ma intrebe ceva , insa a renuntat la idee .Probabil si-a dat seama la ce m-am referit .
-Voi intreba doctorul daca ai conditia fizica necesara .Mi-a pus mana pe cap , si m-a sarut pe frunte , dupa care a plecat .Am stat si m-a uitat la usa cateva secunde , dupa care mi-am intors privirea la ghemotocul de blana .Era asa frumos !Am stat si l-am privit timp de vreo 2 ore .Dintr-o data , a inceput sa isi intinda labutele , scotandu-si ghearele afara .A cascat tare , apoi si-a deschis ochii .Mi-a luat mana in gura , si a inceput sa traga de ea .Nu am inteles ce vrea sa faca .Sa ma manance !?Va trebui sa mai treaca ceva timp pana sa o poata face...Dar apoi , s-a dus in mijlocul patului , si a inceput sa se rostogoleasca .Cred ca vrea sa ne jucam !L-am luat in brate , mangaindu-l pe crestetul capului , iar ca de obicei , acesta a inceput sa toarca ."Ce nume vrei sa-ti pun ?" .S-a uitat la mine si a scos limba .Cred ca lui nu-i pasa de asta , asa ca am inceput sa ma invart prin camera , in speranta ca voi gasi un nume potrivit pentru ghemotocul de blana .La un moment dat , insa , am obosit , si m-am intins pe jos .Vroiam un nume special pentru puiul de leu , dar nu am gasit nimic destul de dragut .Dintr-o data , acesta se opreste din activitatea lui , s-anume "fugarirea" cearsafului peste tot prin pat , si vine spre mine fugind .A inceput sa sara peste spatele meu , uneori aterizand in botic .Era asa de scump !Atunci cand ma uitam la blana lui , mi se parea ca vedeam un infinit de alb...White !"Asa o sa te cheme !White !" .S-a apropiat de fata mea , dand din codita .In doua secunde a inceput sa ma linga peste tot pe fata .De cand White este langa mine pot zambi din nou .Acum fata mea era acoperita de pupicurile lui .
La un moment dat usa se deschide , si pe ea isi face aparitia Hokage , care imi spune sa-l urmez .Il iau pe ghemotocul meu de blana in brate , si ma indrept spre usa .Am inceput sa merg pe urmele batranului .Nu prea eram atenta la drum .Ma uitam doar la picioare , analizandu-mi fiecare pas .Nu era nimic interesant la ceea ce vedeam , insa ma ajuta sa imi pastrez mintea limpede .
Dintr-o data ma izbesc de cineva , acel cineva fiind Hokagele .Se oprise in loc .Acum eram intr-o padure .I-am dat drumul lui White , acesta incepand sa miroasa iarba .Dupa un timp in care a inspectat cativa copaci , a inceput sa se rostogoleasca pe pamant , sa urmareasca furnici , sau sa se alinte cu capul de picioarele mele .Cand acesta s-a mai linistit , batranul s-a intors spre mine , spunandu-mi sa ma asez jos , langa un copac .El s-a asezat in fata mea .
-Sa inceapa antrenamentul !http://www.codrosu.ro/wp-content/uploads/2009/04/poze_animale_salbatice-leoaica-alba.jpg-Aceasta este mama lui White http://1.bp.blogspot.com/_XlKjDUjcK_k/TARGEnCAWmI/AAAAAAAAFos/z8lslc7xsZc/s1600/Leu_alb.jpg-Tatal lui White http://www.zooland.ro/_files/Image/articole/contextual2//leialbi.jpg-White , dar ma scuzati ca sunt 2 in imagine (primul este White)
Ultima editare efectuata de catre Theona Theo in Mar 12 Iun 2012, 06:34, editata de 1 ori |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Mori pentru mine Dum 10 Iun 2012, 12:54 | |
| |
| | | Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Mori pentru mine Dum 10 Iun 2012, 13:28 | |
| Mersi de anunt!Capitolul a fost foarte frumos, mi-a placut foarte mult deabea astept sa primesc next Ce animale ai si tu in cap in loc de pisica LEU! =))) Dar oricum, esti tare Teo1
|
| | | ♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Mori pentru mine Lun 11 Iun 2012, 18:46 | |
| Aaaaa!!!! Cat de dragut!!! Chiar nu ma asteptam la asta. M-ai luat total prin surprindere. Dar pana la urma ce a fost cu leii aia. Au vreo poveste care are legatura cu clanul sau ceva???? Sper sa ne lamuresti in next!!! Asa ca te-am pupat si spor la scris ♥ |
| | | laura Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Nu e treaba ta...dar daca te intereseaza , cauta-ma ! acebook : Laura Sandu Nr. mesaje : 25 Puncte : 25 Reputatie : 0 Hobby-uri : calcutor si sa ies cu prietene mea in oras Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: Mori pentru mine Lun 11 Iun 2012, 19:26 | |
| Teona,fata neatenta vezi ca la sfarsit ai scris "sez,, in loc de "asez,, fi te rog mai atenta da??
|
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Mori pentru mine Mar 19 Iun 2012, 19:46 | |
| waaaaaaaaaaaaa!mercik ca m-ai anuntat! si scuze ca ajung asa tarziu!ei bine, mie imi place foarte mult capitolul, e lung, multa descriere, foarte frumos!esti cam sadica si macabra vad eu dar nu-i nik!imi place asa! ei bine, ododo ce tigrisor dragut, vreau si eu unul ca ala! mi-ai dat o idee....de nici nu stii.....te-am pupat spor la scris si la idei si te rog sa ma anunti cand pui nextul |
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Mori pentru mine Lun 25 Iun 2012, 13:42 | |
| Hei lalau! Scuze ca am intarziat draga mea..Dar..nu prea am scuze..Ipoteza: Imi place mult capitolul dar vreau sa creasca Sakura odata..Adica vreau Sasusaku! Incep sa plang :((. In cloncuzie imi place. Demonstratie ca imi place : Astept next..(hai ca m-am apucat de teoreme :)) |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Mori pentru mine Vin 29 Iun 2012, 16:15 | |
| Hello. :) Ai cerut o critica asa ca uite-o. Titlu - Hmm. Nu prea se potriveste. Mi-am facut o idee despre fic iar pana acum continutul si titlul nu sunt acelasi lucru. Puteai eventul sa scrii ''Death for me.'' si cred ca arata mai bine asa. Cand ai scris cu acel 4 ai dat impresia de un fic mai rebel nu de unul cu Sakura printesa si ea vrea sa se razbune. Cred ca intelegi unde bat. Idee - La inceput nu mi se parea cine stie ce, insa pe capitol ce trece imi place din ce in ce mai mult. Ai conturat-o foarte frumos si interesant, Totusi unde e Sasuke? Imi place ca Sakura e mica si cred ca stiu o particica din ce va urma. Oricum pana acum totul e ok. Descriere - Ai, insa nu e constanta. Ai avut unele pasaje de descriere superbe, insa uneori te pierdeai in niste amanunte cam neimportante. Cand spun ca nu e constanta nu ma refer ca uneori ai, alteori nu, ci ma referi ca uneori ai o descriere foarte frumoasa si placuta iar alteori e putin trasa de par. Incerca sa descrii mereu in aceeasi masura. Actiune - Nu e grabit. Decurge destul de lent, dar daca vei face descrierea constanta actiunea va decurge perfect. De asemenea am observat ca nu sari de la o idee la alt, lucru foarte bun. Naratiune - Narezi bine. Nu prea am ce comenta aici pentru ca in principal respecti concordanta timpului, nu te pierzi in amanunte si nu faci niste fraze kilometrice din care nu se intelege nimic. Dialog - Nu ai mult, avand in vedere ca Sakura e muta, si nu e nici sec. Continua tot asa. Estetica - Imi place ca lasi spatiu intre paragrafe astfel textul e usor de citit. Ins auneori faci niste paragrafe cam lungi, pe acelea incerca sa le desparti in doua. De asemenea am vazut ca nu respecti semnele de punctuatie. Uneori pui spatiu si apoi pui punct, alteori pui direct semnul fara nici un spatiu.. etc. Iti dau un exemplu: ''El mergea, cu privirea in pamant, si cu o punga mare la mana. Dintr-o data s-a oprit, privind confuz usa din fata lui.'' Ai vazut cum am pus semnele? Scrii cuvantul, pui semnul, lasi saptiu, si apoi scrii din nou. Se respecta aceeasi regula la orice semn de punctuatie. Greseli de tastare/ ortografie/ gramatica:Greseli de tastare nu am vazut, oricum daca ai se rezolva cu edit. De ortografie nici asa. Ceea ce nu imi place.. Am vazut ca uneori ai pus cam multe puncte de susensie, uneori chiar cand nu trebuiau. Nu da bine. Incerca sa mai reduci din numarul lor. Si am vazut ca scrii multe cuvinte cu apostrof gen: mosu', drumu', etc. Probabil ca daca Sakura nu ar fi avut varsta pe care o are in fic nu as fi acceptat asa ceva, insa merge. Ea e un copil, deci foloseste asemenea limbaj ''colorat''. Ah da. Ai scris, in capitolul 3 parca, (,) cum ca Kekkei Genkai e cea mai puternic limita a sangelui, insa totusi tin sa te contrazic, deoarece in ultimul episod din Naruto, s-a aratat ca mai exista inca una si anume Kekkei Touta. ( Adica ninja care s-au nascut inzestrati cu 3 naturi chakra, nu cu doua ca si la Kekkei Genkai. ) Oricum nu e o greseala, insa voiam doar sa te informez. Sper ca ti-am fost de ajutor. Ceauu. |
| | | laura Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Nu e treaba ta...dar daca te intereseaza , cauta-ma ! acebook : Laura Sandu Nr. mesaje : 25 Puncte : 25 Reputatie : 0 Hobby-uri : calcutor si sa ies cu prietene mea in oras Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: Mori pentru mine Mier 04 Iul 2012, 09:32 | |
| Tu,Milkshake de unde vrei ca ea sa fi stiut ca cea mai puternica limita de sange este kekkei touta cand ea a scris acest capitol cu mult inainte de aparitia ep din naruto shippuden unde sa pomenit de acea limita de sange? |
| | | Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Mori pentru mine Joi 05 Iul 2012, 14:08 | |
| Hello !Ma iertati va rog, va rog, va rog, va rog, va rog, va rog, va rog, va rog,va rog, va rog, va rog, va rog...ca am intarziat ataaaaaaaaat de mult cu nextul ??? Ok...as vrea sa lamuresc cateva aspecte in primul rand: 1.Titlul are foarte, dar foarte mare legatura ca ficul, insa asta va fi evidentiat pe parcurs 2.Multumesc •Milkshake pentru critica si pentru ca mi-ai spus cum se pun semnele de punctuatie 3.Cum a mai zis si laura, nu aveam de unde sa stiu ca exista o limita de sange mai puternica decat Kekkei Genkai acum 31 de zile Acestea fiind spuse, iata nextul! Lectura placuta! VI
Au trecut 3 ani de la primul antrenament... Am reusit sa imi controlez puterile, insa mai am de lucru la unele aspecte, cum ar fi furia. Atunci cand ma enervez, cam rar, ce-i drept, nu ma mai pot stapani. Intre timp, am avut parte de atat de multe misiuni, astfel reusind sa devin un chunin. Intotdeauna am facut echipa cu White, care a devenit urias! Are aproape 260 de kilograme. Cat despre viata mea, nimic nu s-a schimbat, din pacate. Spun "din pacate" pentru ca as fi vrut sa pot vorbi din nou, insa doctorii mi-au spus ca acest lucru a devenit imposibil pentru mine.
Stau in pat, cu perna in brate, si cu patura intre picioare, gandindu-ma la cum ar fi fost viata mea acum fara el, fara sufletelulu meu. El m-a invatat sa traiesc colorat intr-o lume alb-negru. Imi intorc privirea spre picioare, reusind sa zaresc ghemotoiul de blana. Dormea asa de frumos. Genele negre pareau a fi niste firicele de ata imprastiate pe un infinit de alb. Casc puternic timp de cateva secunde, mutandu-mi privirea spre fereastra. Soarele era sus pe cer, iar razele sale dansau peste tot prin sat. Tresar cand simt ceva care imi inteapa usor fruntea: erau mustatile lui White care ma indemnau sa termin cu lenevitul. Ma ridic in fund, si imi incolacesc bratele in jurul gatului sau. Imi placea sa-mi inec capul in blana sa. Eram de nedespartiti. Practic, ne comportam ca doi magneti: cand unul facea un pas, si celalalt facea un pas. Ma ridic de langa White si ma indrept spre baie, in timp ce el se intinse pe toata lungimea patului, intorcandu-se cu burta in sus, ridicandu-si labutele. Desi era mare, tot copil a ramas.
Picaturile de apa care se zdrobeau de corpul meu, ma faceau sa ma relaxez cu fiecare atingere a micilor cristale. Momentele de placere nu au durat mult. Dupa cateva minute am iesit din dus, infasurandu-ma intr-un prosop alb si pufos. In timp ce degetele mele se pregateau sa atinga clanta, am simtit cum podeaua se misca usor, imediat auzindu-se un zgomot puternic. Am ramas 2 secunde pe loc. Gandurile mi-au paralizat in creier. Ceea ce tocmai am auzit a fost o explozie! Am iesit repede din baie, indreptandu-ma spre dulap, din care am scos o pereche de blugi colorati si un maiou negru, mulat, incaltandu-ma cu sandalele ninja. Mi-am luat bandana satului, punandu-mi-o la talie, apoi i-am facut semn lui White sa vina dupa mine.
Ma indreptam spre acoperisul cladirii in care locuiam. Find cea mai inalta din sat, puteam sa vad locul din care provenea explozia. Am urcat scarile in graba pana la ultimul etaj. Inima imi batea atat de tare, mai avea un pic si-mi sarea din piept. Parca mi-era frica!? Sa-mi bag picioarele in ea! Deja a inceput sa ma ia cu calduri... Ultima oara cand am simtit asta, familia mea a fost ucisa. Ce moment bun si-a gasit sa isi faca aparitia! Imi sprijin mana stanga de un perete. Pentru cateva secunde mi-am inchis ochii si am respirat adanc,gandindu-ma la ei. White care ma tragea cu coada de mana dreapta, nu ma lasa sa imi continui visarea, ci ma facea sa simt realitatea. Avea dreptate! Nu trebuia sa ma las prada trecutului... pentru ca nu pot merge inainte in timp ce ma uit in urma! Imi scutur capul, in incercarea de a inlatura orice gand. Orice ar fi, trebuie sa ma grabesc.
Am intrat ca o vijele pe acoperis, reusind sa fac doar doi pasi, caci in secunda urmatoare am zarit acele pelerine negre: norii rosii conturati cu alb imbracau noua siluete. Eram despartiti de cativa zeci de pasi. Ei erau. Akatsuki. I-am inspectat pe fiecare in parte, insa nici unul nu semana cu Orochimaru. Se pare ca el nu era aici. Dar oare ce cautau in Konoha? M-am uitat in mintea fiecaruia, insa nu am gasit nici un raspuns. Stai o clipa... Daca ei sunt noua, de ce am reusit sa citesc doar sapte!?Un ciudat cu o masca portocalie pe fata si un brunet cu cearcane la ochi. Nu puteam sa fac contact cu mintile lor. Am paralizat de panica. Simteam ca tot capul imi lua foc, iar privirea mi-a devenit din ce in ce mai slaba pentru cateva secunde.
Era ca si cum ar fi avut o bariera care ii proteja, insa nu semana cu un jutsu, de altfel, nici o tehnica nu mi-ar putea impiedica "explorarea" mintilor oamenilor. Simteam cum sangele imi clocotea in vene. Nu puteam stabilii o conexiune intre mine si cei doi, lucru care ma enerva la culme, facandu-ma sa simt acea adrenalina, specifica nervilor mei. In coltul gurii imi apare un mic zambet... Presimt ca n-o sa se sfarseasca bine. Prin tot corpul meu pulsa acel sentiment nebunesc care ma facea sa ard pe dinauntru, simtindu-se din ce in ce ma tare. Am mai facut un pas in fata, ajungand langa Hokage. Era linistit, lucru care mi-a dat si mie un pic de inceredere.
-Vrem sa semnam un tratat de pace! a spus tipul cu masca portocalie. Nu-mi suna a bine. Sigur vor ei ceva in schimb. Ce interes ar avea sa faca pace!? Dintr-o data il vad pe cel cu masca portocalie cum se uita la mine, insa isi intoarce repede privirea spre Hokage, continuand: Desigur, cu un pret. Nu te presez, Al Treilea. Ai de ales. Satul, sau ea. Cand a rostit ultimul cuvant, stiam deja la cine se referea. Mi se pusese un nod in gat. Am inghitit in sec, incercand sa ma fac sa cred ca asta era un vis, insa era in zadar. Ei ma vroiau pe mine. Vroiau ceea ce era ascuns in mine. Am incercat sa imi folosesc puterile asupra mascatului, insa fara succes. Tot ceea ce vroiam sa fac era sa ii arat cat de periculoasa sunt, mai pe scurt, sa il sperii. Nu cred ca as putea duce o lupta cu ei. Sunt niste criminali care fac parte din cel mai puternic grup de asasini: Akatsuki, si se pare ca mascatul e seful. Ma uitam la Hokage, in asteptarea ca el sa spuna ceva, dar probabil ca ramasese fara cuvinte. Am facut contact cu mintea batranului. Gandurile sale erau atat de rapide. Cred ca nici el nu reusea sa tina pasul cu ele. Se gandea la consecinte, la pericolul la care m-ar fi expus, la sat. Era o adevarata vijelie in capul lui.
Dintr-o data Hokage a facut cateva semne cu mainile. Nu am avut timp sa reactionez, caci in clipa urmatoare, batranul a scuipat foc spre acei ninja. Nu puteam sa las sa inceapa o lupta. Pericolul era prea mare. Si pentru sat, si pentru el. Imi folosesc puterile ingerului, intinzandu-mi mana dreapta in fata, avand degetele desfacute. Din palma mea a iesit o dara de chakra alba uniforma, care s-a intins pana in fata membrilor Akatsuki, atunci dilatandu-se sub forma unui dreptunghi. Am rasuflat usurata cand atacul Hokagelui a fost aparat de catre "panoul de sticla". Mi-am retras chakra din fata acelor ninja, care erau confuzi de faptul ca le luasem apararea.
Asta era momentul in care ma aflam la o rascruce. Trebuia sa aleg intre doua drumuri. Trebuia sa aleg intre mine, si intre o natiune. O lupta ar putea cauza multe pierderi. Un armistitiu, ar putea fi un nou inceput. Viata e grea si de noi depinde sa o facem mai usoara. Viata inseamna sa lupti pentru visul tau, chiar daca te ranesti pe drum. Iar atunci cand nu te tin picioarele, sa mergi in maini pentru el. "Accept.". Le-am spus celor sapte ninja si Hokage, care si-a intors privirea spre mine, intai fiind confunz, insa mai apoi zambindu-mi cu regret. Era mandru de decizia luata. Era mandru de mine. Imi pun mainile in buzunar si ma indrept spre Akatsuki, cu White pe urmele mele care ii privea diavoleste pe toti acei ninja. Tipul cu masca ii face semn lui Deidara, care isi foloseste chakra, in combinatie cu argila, pentru a creea o pasare uriasa.
Ma opresc in loc pentru cateva secunde, inca stand cu spatele la batran. Mi-am ridicat privirea spre cer, luandu-mi ramas bun de la Hokage. O sa-mi fie dor de locul asta! A fost bine aici... Ma sui pe pasare, facandu-i semn lui White sa sara langa mine. In cateva secunde deja eram deasupra satului. Zburam la o inaltime atat de mare! Eram aproape de nori! Am inghitit in sec si mi-am intors capul in jos. Pamantul parca disparuse. Simteam ca tot aerul imi era furat, fara sa-mi dau seama, respiram pe gura. Acel gaz vital nu-mi mai ajungea. Dintr-o data am inceput sa simt cum incetul cu incetul, imi pierdeam controlul aspura corpului meu. Nu mai aveam nici o putere, ma simteam atat de slaba.
Inima a inceput sa-mi bata cu putere... Am sa mor! Corpul meu se afla in cadere libera. Cu fiecare clipa care trecea, simteam tot mai bine cum aerul se izbea de corpul meu. Nu puteam face nimic. Niciodata nu mi-am imaginat ca va fi asa... Ca totul se va intampla asa... Viata mea se va sfarsi in doar cateva secunde, insa o nevoie imperioasa de aer ma impingea sa ma trezesc la realitate. Ma facea sa imi deschid buzele. Aveam nevoie sa simt ca trag din acel gaz. Aveam nevoie de aer. Dintr-o data am devenit constienta de viata. Am devenit constienta de tot trecutul meu. Dupa tot ceea ce indurasem, nu puteam sa ma impac cu ideea ca voi avea un sfarsit atat de banal.
Mi-am inlaturat orice gand, reusind sa imi folosesc puterile. In cateva momente, din palma mea si-a facut aparitia un panou de chakra alba. Stateam in genunchi pe el si insfarsit respiram aer. Ma simteam ca un bolnav. Intreg corpul meu tremura. Dintr-o data simt cum sunt ridicata de catre o mana puternica, ce era infasurata in jurul taliei mele. Era mascatul. Ne-a teleportat intr-o padure, unde m-a pus cu grija jos, insa nu mi-a dat drumul nici o clipa. Parea foarte grijuliu cu mine. Parca eram din portelan. De cand picioarele mele au facut contact cu pamantul au inceput sa tremure, pe langa asta, ma simteam si putin ametita.
Dintr-o data, dintre copaci si-au facut pe rand aparitia restul membrilor, asezati in cerc, eu fiind in centrul lor, si pasarea impreuna cu White care a venit la mine, incepand sa maraie la mascatul ce ma tinea de talie. "O omoram acum!", "Ce idioata... cum a putut sa cada asa!?", "Pentru ea ne-am deranjat atata drum?", "Sper sa o omoare Madara, nu mai am rabdare... Abia astept!". Ce nesimtiti! Ma concentrez, in urmatoarea secunda toti acei ratati fiind ingenunchiati de durere. Strigau, si-n jurau, blestemand toti sfintii. Erau atat de slabi... Era destul de placut sa-i privesc.
Dintr-o data m-am trezit izbita cu spatele de un copac, cred. Am simtit o mana care ma strangea de gat. Respiratia mi se oprise. Il auzeam pe White cum maraia, insa era prins intr-un jutsu. Am inceput sa ma panichez, nu vroiam ca el sa pateasca ceva. Corpul meu se zbatea pentru a fi eliberat, dar eram prea slaba. Din reflex mi-am dus mainile peste celelalte, incercand sa le inlatur, insa nu am reusit. Mi-am ridicat privirea in sus, zarind acei ochi inexpresivi, negri ca smoala, ce parca imi spuneau sa incetez. Nu intelegeam la ce se referea privirea aceea, insa apoi mi-a cazut fisa. Le-am eliberat mintile ratatilor alora, brunetul retragandu-si mana de la gatul meu. Am cazut in genunchi, respirand sacadat. Mi-am dus mana dreapta la gat, frecand locul care ma durea. Dupa ce mi-am mai tras putin suflul, mi-am indreptat privirea inainte.
Am ramas fara aer cand am vazut ca la mai putin de 3 pasi, se afla mascatul, cu o seringa cu un ac foarte mare, indreptat spre mine. Inima a inceput sa imi bata foarte tare. M-am ridicat repede in picioare, insa corpul meu era prins de mainile brunetului care ma fortau sa raman pe loc. Probabil ca vor sa ma otraveasca! Ma zbateam cu toata puterea mea, insa nu reuseam sa fac nimic. Eram atat de slaba, incat ii amuzam pe acei ratati.
-Ai incredere in mine. Era atat de aproape incat ii simteam respiratia. A facut o pauza si apoi a oftat lung, continuand: Eu sunt bunicul tau.http://www.ukshopsonline.net/images/Motel/MotelJordanRainbowFadePrintSkinnyJean.jpg- Blugii Sakurei http://i.clubafaceri.ro/clients/67/75009/53/maieu-dama-lady-fit-sleeveless-negru-2452636_big.jpg- Maioul Sakurei http://fs70.trilulilu.ro/imgs/freespirit78/lei-albi_2d88831f39009a.jpg- White, insa va rog sa ma scuzati ca sunt 3 in poza, el este cel din mijloc http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSuM1taUcZvnfK1tDd9BMwE8VVTFXNELK5_2qDo8urx5l2kIYZe9g-Inainte de a va uita la poza, vreau sa va explic de ce am ales-o: atunci cand Sakura oprea focul trimis de Hokage si-a folosit chakra, doar ca ea nu a creat o bila mare si roz, ci un "perete/panou" de chakra alba...sper ca m-am facut inteleasa, iar daca nu as vrea sa imi spuneti |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Mori pentru mine Joi 05 Iul 2012, 14:34 | |
| Spor la scris si multa imaginatie!Te-am |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| | | | Chiss J Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Timisoara Nr. mesaje : 24 Puncte : 29 Reputatie : 1 Hobby-uri : ficuri Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Mori pentru mine Vin 13 Iul 2012, 22:32 | |
| Frumy eu doressssssssssscccc Nexxxxtul |
| | | Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Mori pentru mine Vin 13 Iul 2012, 22:37 | |
| Nu imi vine sa cred!! Te-ai oprit fix cand era si mai interesant. Deci, chiar imi place ficul tau si acest capitol m-a tinut cu sufletul la gura de aceea as vrea sa te rog sa ma anunti si pe mine cand pui continuarea Sper sa o pui repede |
| | | Calliope Jōnin
| Subiect: Re: Mori pentru mine Sam 14 Iul 2012, 15:44 | |
| waaaaaaaaaaaaa merci ca mi-ai zis!scuze ca ajung asa tarziu, am fost plecata in vacanta...ei bine imi place, capitolul e lung, waaaa!cum?bunicul sakurei?cine?cine?cine? ar fii bine sa aduci nextul repede sa aflam si noi, si de ce au cerut-ope ea in schimb, ?poate din cauza puterilor ei?of of of cate intrbari, sincer le-as fi scris pe toate dar le-am pierdut sirul!te astept cu nextul si te rog sa ma anunti cand il pui! spor la scris si la idei! Lory~~ |
| | | andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Mori pentru mine Mier 18 Iul 2012, 10:07 | |
| oau super tare ficul!! vraeu nextl repede si sa ma anunti si pe mmmmine te rog ! te-a deea! |
| | | Daenerys Targaryen Genin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Narnia. Mai vizitez si DubstepLand. Nr. mesaje : 199 Puncte : 263 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimic. Stare de spirit : Unidentified.
| Subiect: Re: Mori pentru mine Vin 20 Iul 2012, 17:51 | |
| Foarte frumos ficul,e foarte frumos.Se vede ca Sakura e foarte puternica.Te pup dulcik...Sa dai next! |
| | | zoey.angel Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Dambovita Nr. mesaje : 217 Puncte : 243 Reputatie : 10 Hobby-uri : Muzica, Cititul si Distractia:)) Stare de spirit : Excelent:D
| Subiect: Re: Mori pentru mine Lun 30 Iul 2012, 19:12 | |
| Hei te rog sa aduci repede repejor nextl si vreau sa sti ca il ador , imi place foarte mult ideea...:) |
| Subiect: Re: Mori pentru mine Mier 01 Aug 2012, 15:36 | |
|
Beach!!!!!!!
Buni..Ce?!
Nu se poate!
Ala nu e bunicul Sakurei...
Daca e eu ma ma ma..lovesc cu scobitoarea!
Nu se poate..
Ce vrea sa ii faca floricicei mele?=)))
Daca o ranesc ..
Le dau eu nana la fundulet!
Abia astept sa apara Sasuke!
Astept next
Te pup dolshe
Si nu uita sa ne anunti
P.s. Imi pare rau ca am ajuns asa tarziu
|
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Mori pentru mine Joi 02 Aug 2012, 20:02 | |
| Hei!Hei!Hei! Scuze!!! Am ajuns prea tarziu... te rog sa ma ierti. Imi palce la nebunie cum descrii!! SI LOL Madara Bunicul lui Sakura?? Te rog frumos sa ma anunti cand pui next!!! SO I WAITING! AND...
I love you'r Fic!! |
| | | ♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Mori pentru mine Lun 10 Sept 2012, 10:52 | |
| Buna. Am revenit Ha??? Bunicul???? Asta ar fi fost ultimul lucru la care ma puteam gandi. Dar.... cine e brunetul???? E Sasuke?? Abia astept sa aflu cine e brunetul si ce vor sa ii faca Sakurei. Astept next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te-am pupat si spor la scris ♥♥♥ |
| | | Theona Theo Genin
| Subiect: Re: Mori pentru mine Dum 28 Oct 2012, 19:00 | |
| Buna tuturor ! Am revenit si as vrea sa incep prin a-mi cere scuze ca nu sunt serioasa si ca am stat atat de mult pana am postat din nou . Sper sa nu se mai intample . Deasemenea, as vrea sa stiti ca am modificat putin acele setari/greseli de scriere, fonturi etc. si va mai dura ceva pana voi avea timp sa modific toate capitolele precedente . Pana in momentul de fata, am ajuns cu modificarile capitolelor pana la jumatatea capitolului 3 . Fara alte introduceri: NEXTUL :B-). Lectura placuta ! P.S.: multumesc tuturor cititorilor mei care ma incurajeaza si sfatuiesc neconditionat . Inseamna enorm de mult pentru mine .
Capitolul VII Ratacita fara soarta Nu... nu poate fi adevarat! E un criminal nenorocit! Ma minte! Rade de mine! A inebunit complet! Eu nu pot fi ruda cu un astfel de om! Nu are nici un sens! Nu pot avea incredere in el! Nu... ceea ce mi se intampla nu poate fi real! Am inceput sa ma zbat si mai tare, insa stransoarea era mult prea puternica. Imi fortam limitele pentru a scapa. Acul acela mare si gros se apropia amenintator de mult de gatul meu. Inima imi batea haotic in piept, iar mici cristale alunecau din ochii mei. Vroiam sa dispar. Vroiam sa fiu atat de mica, incat nimeni si nimic sa nu ma poata rani.
Cativa milimetri desparteau acul de pielea mea. Mi se parea ca totul se intampla cu incetinitorul, agonia prelungindu-se la nesfarsit. Chiar si pana-n ultimul moment am incercat sa scap de bratele brunetului, insa a fost in zadar. Intr-o clipa totul s-a sfarsit. Totul imi fusese luat de acel ac care mi-a penetrat pielea. Ma intepa din ce in ce mai adanc, dandu-mi fiori me sira spinarii. Simteam cum incetul cu incetul acea stare de neliniste, de groaza era inlocuita de durere. Se raspandea in tot corpul meu. Parca luasem foc pe dinauntru. Ce se intampla? Ma durea atat de tare! Vroiam sa urlu, sa ma zbat, sa fac orice ca sa scap de acea durere care imi invada fiecare celula, insa nu puteam... pierdusem controlul. Pierdusem controlul asupra mea, asupra mintii mele. Nu mai eram constienta de lumea reala in acele momente. Singurul lucru care ma facea sa inteleg ca inca sunt in viata era durerea.
De ce...? De ce mi-a facut asta? Se presupune ca ar trebui sa am incredere...!? Ochii mei inecati de perle cautau o explicatie la tot ceea ce se intampla, insa nimic clar nu reusea sa se prinda de mintea mea. Vedeam doar multe pete negre si rosii, iar pe ici pe colo ceva orbitor de alb. Era o lumina. Incercam din rasputeri sa ajung la ea, sa fiu inconjurata de caldura ei, insa ma scufundam din ce in ce mai mult in negru.
Mi se parea ca eram blestemata. Dintr-o data simt inca o intepatura in mana stanga. Era o durere diferita fata de cea pe care o simteam in corp... era placuta. Parca ma calma. Pleoapele au inceput sa-mi devina din ce in ce mai grele. Devenisem somnoroasa. Luptam cu mine insami pentru a nu adormi. Vroiam sa raman aici, nu vroiam sa plec. Ochii mei au inceput sa verse tot mai multe cristale. Mi-era frica, nu vroiam sa fie asta sfarsitul! Corpul meu era inert. Incetul cu incetul, totul a devenit negru. Eu... eu... nu vreau sa mor...
Doar liniste, ca si cand s-ar termina. Ma simteam ca si cum nu s-ar alege nimic de mine. Eram invelita in bezna. Negru... Ce inseamna aceasta culoare? De ce te sperie sa fii singur in ea? Are un sfarsit? Care e el? Vroiam sa gasesc luminita de la capatul tunelului. Vroiam sa ma trezesc, sa simt din nou, sa vad din nou, sa miros... sa evadez din acea stransoare rece. Vroiam sa fiu din nou stapana pe acel sentiment de viata, plin de caldura! Ma simteam de parca as fi stat in intuneric din totdeauna. Nu stiam cat timp trecuse de cand eram singura, insa eram din ce in ce mai rece pe dinauntru. Imi doream atat de mult sa vad iar culorile vietii! Dar presupun ca si negru este una dintre ele, nu? Poate ca ea este culoarea mortii... Insa moartea, in adevar nu este un sfarsit, ci un nou inceput, o tranzitie. Dar, nimeni nu s-a mai intors de acolo... E chiar atat de bine? Oare sa fii mort, este ca acum? Sa nu simti, sa nu vezi, sa nu stii, sa nu auzi nimic?
Nu! Asta nu poate fi sfarsitul! Inca nu sunt pregatita sa mor! Nu pot sa traiessc in mocirla pentru o eternitate... Trebuie sa ma ridic! Am incercat sa-mi deschid ochii, insa peisajul nu s-a schimbat... Fiecare culoare absenta ma facea sa ma simt pierduta si fara directie. Incepeam sa-mi pierd increderea in mine, sa uit de lucrurile pe care le iubeam atat de mult, si sa cred ca nu mai exista speranta. "Te vom iubi intotdeauna..." Aceste cuvinte au rasunat puternic in mintea mea. Mama a murit pentru mine, la fel si tata si Cho... Trebuie sa continui sa traiesc, pentru ca asta este viata pe care ei au iubit-o!
Dintr-o data am inceput sa simt din nou cum e sa respir! Treptat am reusit sa devin iar stapana pe corpul meu... Ma simteam vie! Reusisem sa gasesc o licarire de speranta. In sfarsit! Am reusit sa deschid ochii! Eram intr-o camera in care predomina negrul, asezata pe un pat cu asternuturi gri. Ma simteam putin ametita, ca si cand as avea febra. M-am ridicat in fund si am inceput sa simt o durere puternica deasupra ochilor. Mi-am dus mana dreapta la frunte... si dintr-o data l-am vazut. Simteam cum imi era pompat tot mai mult sange spre creier. Era asezat langa pat, pe un scaun. Timpul se oprise in loc. Ma holbam la el, comparand fiecare detaliu cu amintirile mele. Nu se schimbase deloc. Speram sa dispara, sa fie un cosmar. Frica incepuse sa-mi roada logica, insa nu stiam ce anume ma speria, si de ce. Cand ma uitam la el, era de parca asteptam in orice moment sa mi se ia capul, insa ma simteam in siguranta, nu mai aveam acel sentiment care ma rascolea pe dinauntru. Parca mi se umpluse un gol.
Fara sa-mi dau seama, cateva lacrimi au inceput sa-mi cada pe obraz, alunecand spre gat. Inima imi inghetase, eram socata de ceea ce tocmai simtisem. Intr-o secunda, fara sa am timp sa reactionez, ciudatul s-a pus pe pat, langa mine, lipindu-si cu grija palma de obrazul meu. In acea clipa mintea mi se golise automat.
-Te-ai trezit mai repede decat ma asteptam... Facu o pauza, apoi incepu' sa isi plimbe degetele pe obrazul meu, corpul meu incepand sa tremure. A oftat usor, continuand: Ti-e frica de mine? Vocea lui rasuna in urechile mele, trimitandu-mi fiori prin tot corpul. Mi-a luat cateva clipe ca sa realizez ca vorbea cu mine...
Acea fraza se repeta in mintea mea ca un ecou. Nu stiam ce sa spun... Eram confuza si derutata. Vocea lui calda si ingrijorata parea sincera. Nu ma mai simteam amenintata de el, probabil ma obisnuisem cu prezenta sa. Incetul cu incetul ma linistisem, iar acum mi se parea ca atingerea mainii sale, reci si fine, era foarte placuta. Ma simteam in siguranta. In momentul de fata, nu ma mai holbam la el, il admiram... Nici macar nu mai stiu de ce eram atat de speriata la inceput. De fapt, nu-mi mai aminteam daca fusesem speriata sau nu. Sentimentele mele erau incurcate. Nici eu nu ma puteam intelege, dar de un lucru eram singura: nu-mi era frica de el.
-N-nu... Pentru o clipa inima mi-a stat in loc. Eram uimita si coplesita de atat de multe sentimente. Nu puteam sa cred ca tocmai... ca tocmai vorbisem! Mi se parea imposibil, insa stiam sigur ca eu am vorbit! Vocea mea fusese data uitarii pentru 3 ani de zile... Cum s-a putut intampla asta? Mi-am indreptat privirea curioasa spre... bu... bunicul meu, in acel moment amintinadu-mi de ziua de ieri. Deci asta a vrut sa faca... de ce nu mi-a zis? Fara sa mai astept vreo clipa, mi-am infasurat bratele in jurul gatului bunicului meu, aproape daramandu-l, in semn de multumire. Cateva momente a stat nemiscat, insa mai tarziu am putut simti cum si-a ridicat mainile, strangandu-ma cu blandete. Dintr-o data, un val de caldura ma infasura. Am profitat de aceasta clipa pentru a-l intreba unde este White. Acesta mi-a raspuns ca doarme intr-o camera alaturata.
Ma simteam atat de bine in bratele lui, era ca un vis! Inima imi batea cu putere, iar sufletul imi era foarte fericit! Mi-ar fi placut ca acea stare sa dureze o vesnicie, insa, incetul cu incetul, mainile mi-au fost indepartate de la sursa acelei calduri. Ochiul bunicului, care abia se zarea prin acea masca ciudata, a inceput sa se uite serios la mine. Privirea ii era atintita spre medalionul primit de la mama. Se ridica in picioare si ofta sonor.
-Erau oameni care se dispretuiau, vocea lui devenise incordata, insa ii tremura, ca si cand s-ar fi temut de ce urma sa-mi spuna. Trupurile lor neinsufletite ofilindu-se pe campuri, sufletele lor imbibate in sange... Si legaturile lor taiate de sabii... Prabusiti in bezna... Acelea au fost vremuri grele, acum ingropate de istorie. Dar de atunci, omul a devenit o fiinta groaznica, umbrita de ura si de neputinta de a ierta. Trecutul acela sangeros se reflecta astazi in caracterul fiecaruia dintre noi. Prejudecatile au ucis prietenii, razbunarea a distrus familii... Echilibrul din aceasta lume a fost stricat. Trebuie sa ma ajuti sa restauram pacea. Lumea nu mai poate continua asa.
Nu intelegeam nimic din ultima parte, insa stiam ca se referise la Al Treilea Mare Razboi Ninja. Stomacul incepea sa ma doara, nici lui nu-i placea ceea ce auzise. Intre noi doi se asternu o liniste mormantala ce apasa atmosfera greu de suportat pentru mine.
-Ce vrei sa spui prin "trebuie sa ma ajuti"? Nu o poti face singur? Esti destul de puternic, nici eu nu ma pot atinge de tine...
-Am un plan pentru a elimina razboaiele si ura dintre oameni pentru totdeauna, iar tu faci parte din el: totul va deveni una cu mine, si va rezulta intr-o forma completa a posesiunii care uneste totul. Clanul Uchiha are o tabla de piatra straveche care a fost data din generatie in generatie. Inca exista in subteran, in satul Frunzei. Acolo sunt scrise secrete, gravate de Eremitul celor Sase Cai insusi. Tabla nu poate fi citita daca nu ai puteri oculare. Cu Sharinganul, Mangekyou Sharinganul si Rinneganul, in ordinea asta, continutul devine tot mai vizibil. Ai idee de ce Eremitul a devenit o personalitate legendara asemanata zeilor in lumea ninja? facu o pauza timp in care astepta sa ii dau un raspuns, insa nu am spus nimic caci imi doream sa-l aud vorbind, nu vroiam sa-i stric povestea. Acolo e legatura dintre planul meu si omul acesta. El a salvat odata lumea de un anumit monstru. Monstrul era combinatia tuturor bestiilor cu cozi care exista. Ceva care poseda cea mai puternica chakra: Bestia cu Zece Cozi. Chakra lui a fost impartita in noua bestii diferite, de catre Eremitul celor Sase Cai: Shukaku, Bestia cu Cozi a lui Gaara, cunoscut ca si Ichibi; Monstrul Pisica feroce a lui Yugito Ni'i din satul Norului: Nibi; Cel care apartinea fostului Mizukage: Sanbi; Cel al lui Roushi al Stilului Lavei: Yonbi; Cel al lui Han al satului Pietrei: Gobi; Cel al lui Utaka, acel ninja fugar: Rokubi; Cel al lui Fuu al Cascadei Ascunse: Nanabi; Cel al fratelui mai mic al Raikagelui , Killer Bee: Hachibi; Si spiritul vulpe al satului Frunzei: Kyuubi. El a creat o anumita tehnica, pentru a proteja lumea de Zece-Cozi. Pana si azi, acea tehnica este transmisa mai departe in secret. E procesul de sigilare pentru un Jinchuuriki. Am facut ochii cat cepele cand am auzit ultima fraza. Da, Eremitul celor Sase Cai a fost Jinchuurikiul Bestiei cu Zece Cozi. Pentru a-l putea controla, a sigilat bestia inauntrul corpului sau. Eremitul, care a salvat o lume terorizata de Zece-Cozi, este considerat Salvatorul si a fost slavit ca un zeu. Dar daca el murea, chakra puternica si demonica a lui Jubi ar fi fost din nou eliberata in lume. Temandu-se de asta, pe patul mortii, Eremitul celor Sase Cai si-a concetrat toata puterea pentru a imparti chakra lui Zece-Cozi in noua parti si le-a imprastiat in lume. Apoi a sigilat corpul bijuului, acum lipsit de vlaga, si l-a aruncat in cer. Si a devenit luna.
-Unde vrei sa ajungi cu asta? Ce vrei sa faci cu toti acei bijuu, si eu cum te pot ajuta pe tine? Defapt, care e rolul meu in toata aceasta poveste? ultimele cuvinte au iesit strangulate din gura mea, nu eram sigura ca vroiam sa aflu cum m-as putea imlica in planul bunicului.
Ultima editare efectuata de catre Theona Theo in Lun 29 Oct 2012, 18:23, editata de 1 ori |
| | | Diana Legend
| Subiect: Re: Mori pentru mine Dum 28 Oct 2012, 22:16 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mori pentru mine | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|