big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Camuflaj feat J. Yolo - ROMANIA Dum 21 Noi 2010, 02:20 | |
| (Yolo)
O sticla de gin,doua grande pe canapea Si desigur clan in loc de clandestin. O sticla de gin,doua grande pe canapea Si desigur clan in loc de clandesti
Camuflaj
(Clique) Te scot din balamale, Paralele, Te scot honey din tzoale, Paralele,
Andaleeee
(Clique) Printre rafale sexuale si mirosuri ilegale Ne ... Dau tarcoale animale , ye Care pe care , e jale Pe Site-uri matrimoniale , ye ( Click ) Atrase de cai putere se doteaza cu sexappeal Ca mai nou bunele maniere se gasesc in portofel Totusi ne place nebunia Fabricata-n Romania
Refren:
( One shot ) Vad manevre , minciuni , nebuni , presiuni , nevoi de bani Romania , Romania
( Click ) Vad tentatii , senzatii , lux , viata , cluburi ploi de bani Romania , Romania
( One Shot )
oh ,oh ,oh ,oh , oh Cu mersu lent , si basi in timpan Vad pe maidan , manevre de clan Si cocalari ce-o ard gentleman Ridic spranceana , cand vad cucoana Etalata-n aere de Dolce&Gabanna Nu vad icoana , cand toti sunt in goana dupa parfumu fin de marijuana
E goana dupa miliana Romanu' tipic in business scoate katana Bine ai venit in RO Aici esti mai fragil decat un bibelo
Refren:
( One shot ) Vad manevre , minciuni , nebuni , presiuni , nevoi de bani Romania , Romania
( Click ) Vad tentatii , senzatii , lux , viata , cluburi ploi de bani Romania , Romania
( Yolo )
Cu toti vor sa fie Brawlers Cu toti vor sampanie si bling
Cu toti vor sa fie Rawless Sa transforme-n diamant tot ce ating Mereu in continua criza Ma ocup de Bussines-u meu Ca un leu trebuie sa stau mereu in continua priza Pierdut prin coclauri Vezi un om bun mai rar decat dinozauri
Asta e R O M A N I A Esti confuz,nu stii care e baza Frate! Asta e R O M A N I A Uneori pare ca esti in Gaza, Toata lumea stie faza
Refren:
( One shot ) Stari, manevre , minciuni , nebuni , presiuni , nevoi de bani Romania , Romania
|
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Camuflaj feat J. Yolo - ROMANIA Dum 21 Noi 2010, 10:16 | |
| hmmmm....e super melodia! |
|
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Camuflaj feat J. Yolo - ROMANIA Dum 21 Noi 2010, 11:51 | |
| dap poi versurile sunt ...... mie nu mi le plac |
|
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Camuflaj feat J. Yolo - ROMANIA Dum 21 Noi 2010, 11:53 | |
| Daca nu iti plac versurile asculta piesa atunci [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Camuflaj feat J. Yolo - ROMANIA Dum 21 Noi 2010, 12:00 | |
| naaa melodiile astea nu sunt genul meu |
|
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Camuflaj feat J. Yolo - ROMANIA Vin 04 Iul 2014, 03:50 | |
| Oh, de când nu am mai ascultat melodia asta. Obişnuiam să o ascult zilnic, acum am şi uitat de ea. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Camuflaj feat J. Yolo - ROMANIA | |
| |
|