Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
 O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2 - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
 O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2 - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Cineva
Genin
Genin

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Sibiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 144
Puncte : 164
Reputatie Reputatie : 24

O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2 - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2    O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2 - Pagina 2 I_icon19Vin 26 Noi 2010, 22:47

Daca nu continui acest fic ma supar. Noi iti spunem ce ai gresit ca pe viitor sa nu mai faci greseli.Incearca sa pui cat mai multa descriere.Sa incerci sa descri sentimentele personajelor. Dilogul drebuie sa fie destul de putin nu cum ai tu .Tu ai extrem de mult dialog si goarte sec, Incearca sa dezolti o replica sa o faci mai interesanta. Daca ai o asezare frumoasa in pagina o sa atragi foarte multi cititori,Bine gata cu militaria ,eu sper ca pe parcurs sa progresezi si poate ca acest fic o sa ajunga unul d nota 10000. Mult succes in continuare .Eu am sa mai dau un comentariu doar la sfarsit.Pana atunci multa bafta.
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite :  O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2 - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2    O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2 - Pagina 2 I_icon19Lun 03 Ian 2011, 03:12

Buna ! Da vad ca nu ai mai continuat ficul . Rea alegere ! . Draga verisoara ..la cat esti tu de sparacioasa ..nu ma mir . Insa eu tot am sa comentez ficul tau , stiu ca nu ma prea suporti asa ca iti mai dau un motiv in plus sa o faci :)) . Deci .. , ideea ..hm nu stiu avand in vedere ca nu ai mai continuat .

Descriere : Mdea pai descrierea zici ca a luat`o vantul , serios acum.
Actiunea : Pe aceasta nu a luat-o vantul , aceasta zici ca e alergata de caini !
Dialogul : foarte mult , si sec . Da inteleg ca vrei sa ne demonstrezi ca poti face ditamai dialogul ..da nici asa..
Naratiunea : ok , no comment ..asta e.
Despre draga mea verisoara : esti prea suparacioasa , tot ce au zis dragi mei prieteni a fost ca sa te ajute pe tine , si tu..ai abandonat aiurea ..insa de ..asa esti tu . Eu te cunosc cel mai BINE!! Hihi  O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2 - Pagina 2 947835 .

Poate am comentat cam dur, dar na.. asta e parerea mea .. , si eu la fel ca si ceilalti incerc sa te ajut !.
De ce ai abandonat..eh habar nu am ca nici macar nu mi`ai zis ca ai scris un fic .. si iata cum am dat de TINE ! hihi ! .
Mdea gata ca ma intind , sper ca nu te`ai suparat pe mine mai rau decat esti , daca da ..IARTAMA !  O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2 - Pagina 2 169309 .
Astept , next`u ..daca mai vine din An in Paste` :)) . Te pop !
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2    O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2 - Pagina 2 I_icon19Lun 17 Ian 2011, 20:40

da... deci ficul tau ...aham...ar fi bun daca:
-ai chema descrierea din vacanta
-actiune este incetinita de descrie ceea ce ne duce mai sus
- dialogul devine plictisitor la un moment dat asa ca inlocuieste-l

am vazut comentariile de mai sus ....... nu te supara , dar pui prea mult la inima ............ :<<: yeah
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2    O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2 - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

O noua colega ...se nasc noi sentimente. partea`2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-