Buna ! Da vad ca nu ai mai continuat ficul . Rea alegere ! . Draga verisoara ..la cat esti tu de sparacioasa ..nu ma mir . Insa eu tot am sa comentez ficul tau , stiu ca nu ma prea suporti asa ca iti mai dau un motiv in plus sa o faci :)) . Deci .. , ideea ..hm nu stiu avand in vedere ca nu ai mai continuat .
Descriere : Mdea pai descrierea zici ca a luat`o vantul , serios acum.
Actiunea : Pe aceasta nu a luat-o vantul , aceasta zici ca e alergata de caini !
Dialogul : foarte mult , si sec . Da inteleg ca vrei sa ne demonstrezi ca poti face ditamai dialogul ..da nici asa..
Naratiunea : ok , no comment ..asta e.
Despre draga mea verisoara : esti prea suparacioasa , tot ce au zis dragi mei prieteni a fost ca sa te ajute pe tine , si tu..ai abandonat aiurea ..insa de ..asa esti tu . Eu te cunosc cel mai BINE!! Hihi
.
Poate am comentat cam dur, dar na.. asta e parerea mea .. , si eu la fel ca si ceilalti incerc sa te ajut !.
De ce ai abandonat..eh habar nu am ca nici macar nu mi`ai zis ca ai scris un fic .. si iata cum am dat de TINE ! hihi ! .
Mdea gata ca ma intind , sper ca nu te`ai suparat pe mine mai rau decat esti , daca da ..IARTAMA !
.
Astept , next`u ..daca mai vine din An in Paste` :)) . Te pop !