sumer Academy Student
Sex : Localizare : bailesti Nr. mesaje : 6 Puncte : 12 Reputatie : 0
| Subiect: Dragoste Cu Nabadai Joi 03 Mai 2012, 11:49 | |
| I: De fac rau sau de fac bine Tu mereu te iei de mine Chiar daca ma cicalesti Si prea mult ca ma iubesti Dragoste cu nabadai, asa cu este la noi Eu pe unde am mai trecut Iti jur ca n-am mai vazut Dimineata tu ma certi Dar pana seara ma certi Caci dragostea adevarata E mai frumoasa dupa cearta. Daca nu ma certi un pic Parca nu sunt linistit De-ai stii cat de draga-mi esti Putin de ma cicalesti Zica lumea ce o vrea Ca la noi la nimenea Ce-mi pasa mie de lumea Tu esti totul pentru mïne.
|
|
sumer Academy Student
Sex : Localizare : bailesti Nr. mesaje : 6 Puncte : 12 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Dragoste Cu Nabadai Joi 03 Mai 2012, 11:50 | |
| |
|
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Dragoste Cu Nabadai Joi 03 Mai 2012, 11:56 | |
| DOamne ai postat intr-un loc gresit, sa rogi un moderator sa iti mute topicul. Iar acum despre poezie, nu te supara dar suna a manea. Si ai facut si dublu post. Exista butonul edit, draguta. Aceste fiind spuse spor la lucru! |
|
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Dragoste Cu Nabadai Dum 13 Mai 2012, 13:06 | |
| Gata, topicul a fost mutat si te rog Summer sa nu mai faci double post, scrie intr-un singur mesaj si comentariile pe care vrei sa le faci la poezia facuta de tine. |
|
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Dragoste Cu Nabadai Vin 08 Iun 2012, 21:48 | |
| Versurile sunt interesante |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste Cu Nabadai | |
| |
|