| O idee de la mine pentru tine! | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta
Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)
| Subiect: O idee de la mine pentru tine! Dum 06 Mai 2012, 00:09 | |
| [center] Hey buna,mi-a venit si mie o idee Cum ar fii sa facem un fel de tabel intitulat " Panoul Castigatoriilor" si acolo v-a fii scris numele Castigatorului si la ce concurs a castigat.De exemplu: Numele - La ce a castigat - Si cu ce a castigat., in diferite culorii ,ma-i putem scrie ce a castigat.Sau ceva de genul. Daca nu v-a place puteti sa imi stergeti mesajul Am incercat si eu. Anitzy* |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: O idee de la mine pentru tine! Dum 06 Mai 2012, 02:11 | |
| Suna dragut l-am putea pune in portalm dar nu eu decid, ci staff-ul... |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: O idee de la mine pentru tine! Dum 06 Mai 2012, 08:33 | |
| Hmm nu stiu daca ar merge, cel mai potrivit sa-ti spuna daca e posibil e Arcade.. |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: O idee de la mine pentru tine! Dum 06 Mai 2012, 12:37 | |
| Daca se poate, eu zic ca ar fi o idee destul de ok. Daca Mihai este de acord ar arata bine. :) |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: O idee de la mine pentru tine! Dum 27 Mai 2012, 14:15 | |
| Mie mi se pare o idee destul de buna . Ar fi frumos , iar vizitatori ar fi impresionati . Mihai , decizia e a ta . |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: O idee de la mine pentru tine! Dum 27 Mai 2012, 16:31 | |
| nu stiu daca un "panou" putem face insa am putea face un forum special sau un topic special unde sa fie anuntati toti castigatorii insa acolo v-or posta mesaje doar membrii din staff care anunta castigatorii. |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: O idee de la mine pentru tine! Dum 27 Mai 2012, 17:10 | |
| Ideea este buna , insa sunt deacord cu Mihai . Nu facem un panou , dupa parerea mea ar ocupa prea mult spatiu si sa treci toate numele castigatorilor la un concurs in el , ei bine asta ar ocupa ceva spatiu nu gluma . Dupa parerea mea , mai bine am face un topic decat un forum sau un panou , insa asta doar tu decizi Mihai . |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| |
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: O idee de la mine pentru tine! Sam 14 Iul 2012, 12:50 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O idee de la mine pentru tine! | |
| |
|
| |
| O idee de la mine pentru tine! | |
|