|
Autor | Mesaj |
---|
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Un fel de idee Dum 06 Mai 2012, 13:33 | |
| Ma gandeam la ideea de a adopta un fan fic. Dupa ce un fic a "putrezit" 2 ani la Fan Ficuri inchise si autorul sau nu mai activeaza de mult, acesta trece automat pe lista celor care pot fi adoptate. Criticii pot repartiza fan ficurile la doritor dupa cum doresc, astfel incat stilurile celor doi scriitori sa se contopeasca. Deasemene nu se poate concura cu un fic adoptat la Concursuri. Ar fii nedrept. Astfel micsoram si lista cu ficuri neterminate. CE parere aveti?
|
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Un fel de idee Dum 06 Mai 2012, 14:01 | |
| Um nu stiu ce sa spun, exista posibilitatea ca autorul ficului sa se intoarca dupa 2 ani si sa vrea sa-si continuie ficul. Oricine are dreptul de a-si continua sau nu ficul, iar daca va vedea ca ficul sau a fost luat de altcineva, se va supara, mie nu mi-ar placea. :) |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Un fel de idee Dum 06 Mai 2012, 14:06 | |
| Pai cum credeti voi, eu doar mi-am exprimat ideea! |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Un fel de idee Dum 06 Mai 2012, 14:27 | |
| nu e o idee rea dar ar fi nedrept fata de autor... |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Un fel de idee Dum 06 Mai 2012, 14:58 | |
| Ideea e buna dar oricine poate sa vrea sa-si continue fic-ul. Eu sincer nu m-as supara si nu as avea nimic impotriva sa-mi continue cineva un fic extrem de vechi dar poate altora nu le convine.
Ideea ar fi ok (: , doar ca depinde de autor. Poate se intoarce, poate nu , poate se supara daca cineva il continua, poate nu.. o sa se iste prea multe neintelegeri. |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Un fel de idee Dum 06 Mai 2012, 15:00 | |
| Exact asa spun si eu. Ar fii nedrept fata de autor. Ideea in sine nu e rea dar eu cred ca nimanui nu i-ar conveni ca cineva sa vina si sa ii i-a creatia. Adica intelegi tu ce vreau sa spun. ^.^ |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Un fel de idee Dum 06 Mai 2012, 15:43 | |
| Aceasta idee a mai fost propusa si nu a fost acceptata. Nu este corect fata de autor, poate el se intoarce si vrea sa isi continuie ficul. Eu zic sa nu. Daca un autor nu vrea sa-l mai continuie, sa spuna unui moderator sau admin ca vrea sa il dea altcuiva si se rezolva. Insa nu putem sa dam ficul cuiva, altcuiva. Nu avem acest drept |
|
| |
•Pikachu™ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a magic world. Nr. mesaje : 116 Puncte : 136 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Un fel de idee Dum 08 Iul 2012, 11:13 | |
| In primul rand, nu mi s-ar parea ok. Ar fi nedrept fata de autor ... In al doilea rand, aceasta idee a mai fost propusa si nu a fost acceptata. Daca autorul doreste sa nu mai continue fic-ul, ii spune unui membru din staff sa il inchida . |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Un fel de idee Dum 08 Iul 2012, 16:12 | |
| Ooooo Parca am propus eu aceasta idee.. In fine, eu ma refeream ca autorul sa -si lase ficul de buna voie, nu sa-l dea un critic cui doreste. Ar fi ca un topic unde scrie ca vrea sa-si lase ficul cu tare, dupa vine un user si spune ca vrea sa-l adopte ei, apoi vine autorul si daca e de acord ca acel user sa-i preia ficul il da. Iar persoana care a cerut sa continuie ficul si a primit si aprobarea de la autor il poate continua. Eu n-am zis ca orice persoane poate lua orice fic inactiv cand doreste.. dar in fine, probabil nu m-am exprimat eu corect. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un fel de idee | |
| |
|
| |
|