big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Guess Who - Manifest Mier 24 Noi 2010, 20:24 | |
| Si par…
Si par atat de sigur, da’ nu stiu incotro ma duc Instinctu’ meu e cel mai ieftin truc, Trec drept prin viata si sunt mandru de trecut Si daca e sa pierd tot, o iau de la capat. Lupt! Da’ tu-mi zici mie teorii, de parca tu le scrii, De parca eu n-as stii ca ne prostesti ca pe copii. Stii ca daca te complici prea mult pierzi timpul, Timpu-nseamna bani, tine-o simplu. Ca nu ne mai pasa, oricum ne-ai luat tot ce-am avut pe masa. Halal caracter daca ne ceri din casa… Te uiti de sus si razi, o arzi incognito. Sunteti toti o apa si-un pamant, trasi la indigo. Si lumea nu mai vrea sa stea, Toti vor sa plece undeva, departe… Da’ stiu ca vorba buna-n general castiga. Daca muzica instiga vreau s-aud un stadion cum striga:
Refren [x2]:
[Ooooooooo] Am invatat ca dreptatea mi-o fac eu [Ooooooooo] Trec peste tine daca nu am incotro
Si eu stiu la fel ca tine, Viitorul meu e-n fiecare zi de maine. In fiecare zi, trag de mine ca de-un caine Sa fac pe dracu-n patru sa iau cea mai mare paine. Si stiu ca poa’ sa treaca luni, poa’ sa treaca saptamani, ani buni si tot sa nu aduni… Si stiu ca ma-nvart intr-o lume de nebuni, Fara cotiere, casca si fara instructiuni. Si stiu ca s-a facut tarziu, e ora de culcare. Du-te-acasa ca la 7 esti in picioare. Si stiu ca pot sa scriu o carte despre fiecare… Da’ pentru critici cartile-astea n-au valoare. Si lumea nu mai vrea sa stea. Toti vor sa plece undeva, departe Da’ stiu ca vorba buna-n general castiga Daca muzica instiga vreau s-aud un stadion cum striga:
Refren [x2]:
[Ooooooooo] Am invatat ca dreptatea mi-o fac eu [Ooooooooo] Trec peste tine daca nu am incotro. |
|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Guess Who - Manifest Sam 05 Feb 2011, 16:42 | |
| Vai Ele si tie iti place? ...o iubesc .... |
|