Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Skizzo Skillz - Tu Eu Ea Vin 11 Mai 2012, 10:24 | |
| Deci, piesa asta e superba si foarte geniala <33 Skizzo are intotdeauna piese foarte realiste si le iubesc !
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Baby eşti tare, eşti bună rău Atunci când pleci din club, vreau să fiu taxiul tău După cum te mişti, parcă deja ştii ce vreau Wow! Zi-mi unde stai, ca să ştiu unde o să stau
Ştii că pentru mine, baby, eşti doar tu Doar tu, baby, doar tu Ştii că pentru mine, baby, eşti doar tu Doar tu, baby… şi Antonia Hahahaha, şi Antonia Baby, nu te supăra Antonia, îmi place de ea Şi de tine, baby, dar şi de Antonia
Baby, te mişti de parcă ai avea or***m La cum dansezi, meriţi să-ţi cânte Bruno Mars Mă uit în jurul meu, wow!, gagici grămadă Dar pentru tine cred că aş prinde şi o grenadă Boom! Eşti tare, da, tare ca muzica Că stai mereu cu c***ii pe sus, ca Nadia Nota zece, ca Dexter, mă simt un tocilar Eşti bună şi înaltă, parca eşti din Avatar
Ştii că pentru mine, baby, eşti doar tu Doar tu, baby, doar tu Ştii că pentru mine, baby, eşti doar tu Doar tu, baby… şi Antonia Hahahaha şi Antonia Baby, nu te supăra Antonia, îmi place de ea Şi de tine, baby, dar şi de Antonia
Voulez vous coucher avec moi? Voulez vous coucher avec moi? Voulez vous coucher avec moi? Tu, eu, ea. Tu, eu, ea. Tu, eu, ea Ménage à trois Oh, baby, dacă vrei tu… Ménage à trois Oh, baby, tot ce vrei tu Ménage à trois Oh, baby, aşa cum vrei tu… Ménage à trois Tu, eu, ea şi Antonia Hahahaha, şi Antonia Baby nu te supăra Antonia, îmi place de ea Şi de tine, baby, dar şi de Antonia Antonia (Dacă vrei tu…) Antonia, Antonia (Tot ce vrei tu…) Antonia, Antonia (Aşa cum vrei tu…) Şi de tine, baby, dar şi de Antonia A-A-A Antonia A-A-A Antonia A-A-A Antonia Şi de tine, baby, dar şi de… |
|
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Skizzo Skillz - Tu Eu Ea Mier 12 Sept 2012, 01:58 | |
| Ma bucur ca iti place melodia Eu sunt obsedata Defapt asta e efectul lui skizzo asupra mea |
|
Pișcot Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva in sud ! :) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 89 Puncte : 95 Reputatie : 2 Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Skizzo Skillz - Tu Eu Ea Dum 16 Sept 2012, 13:42 | |
| ador melodia asta o ascult sh akum in casti rock |
|
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Skizzo Skillz - Tu Eu Ea Sam 10 Noi 2012, 23:11 | |
| |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Skizzo Skillz - Tu Eu Ea Sam 05 Ian 2013, 20:38 | |
| Buna *hug* Piesa este super :X Skizzo ;o3 Imi place de el :X Daca imi aduc bine aminte l-am atins :X dar nu am facut poza cu el :(( sau cu Keo xD Asa, ador melodiile lui Skizzo :x E biniditat :">
|
|
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Skizzo Skillz - Tu Eu Ea Sam 09 Noi 2013, 09:33 | |
| De ce ai cenzurat "cracii"? /:) |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Skizzo Skillz - Tu Eu Ea | |
| |
|