Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Cateva versuri Sam 20 Oct 2012, 23:01 | |
| Buna dragilor . Am adus inca o poezie , nu e la fel de complexa . Nu e reusita dar , are sentimente sincere . Nevoie
Si simt iar acea nevoie Nevoia de a fi langa mine Sa fi tu , mana care ma mangaie Sa stiu ca ai sa fi acolo si maine .
Am nevoie sa simt ca esti aici Sa-ti simt calda imbratisare Sa aud acele cuvinte dulci Care-mi spun ca soarele iar rasare .
Strange-ma in brate si nu-mi da drumul ! Vreau sa-mi imaginez ca tu ma iubesti Peste zile am sa-mi blestem gandul Dar nu acum , nu vreau sa ma dezamagesti .
|
|
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Cateva versuri Dum 21 Oct 2012, 00:14 | |
| |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cateva versuri Lun 29 Oct 2012, 15:18 | |
| Scumpa.... Eu am calc stricat si deaia nu am putut intra Cat despre poezie, mie una imi place, dar deja sti. Sper sa aduci nextu' Ja ne! |
|
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Cateva versuri Sam 31 Aug 2013, 22:18 | |
| Tăcut
Tăcut,căzut pe gânduri mă gândesc la tine,copilă blândă, La chipul fin ca o petală, la gura roşie ce-mi vine a săruta. Ai tăi ochi de safir,calzi si cuminţi, în fericire m-afundă Oh,copilă, frumuseţea ta nu avea cum a nu mă afecta . Pe când tu,îngere, plângi de dorul despărţirii noastre, Eu,demonul, te ucid încet,în linişte, puţin câte puţin Azi o promisiune,mâine alta,iar poimâine o alta pe care "Uit" şi continui să te amăgesc, sa te distrug puţin câte puţin.
În întuneric, plănuind moartea unui suflet nevinovat Realizez ca eu-s doar imaginaţia unui suflet distrus. Sunt gândurile unei persoane,unui om de durere sfâşiat "Cum ea m-a ucis pe mine şi eu o voi ucide pe ea". A spus.
Care ea? Nici eu,imaginaţia sa, nu ştiu la care ea se referă Poate la acea ea care se va îndrăgosti de acest el,care, Pierdut pe marea de durere nu îşi dă seama că prefără Pentru toate cele întâmplate un singur lucru: răzbunare.
|
|
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Cateva versuri Dum 08 Sept 2013, 15:39 | |
| foarte frumos. Imi place. Mai pune sunt frumoase. Ja ne! |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cateva versuri | |
| |
|