Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Avatar si semnatura , daca se poate Joi 17 Mai 2012, 21:03 | |
| Iertati-ma ca va deranjez dar as vrea un avatar si o semnatura + text daca se poate . Mi-as dori sa fie ceva sensibil si delicat , sa exprime ceva asemanator cu versurile acestea : Pot trece peste o rana sau o palma Dar sentimentele sunt cea mai dura arma Cea mai dura drama Care ma invinge Arde ca o torta care nu se stinge Vad blocurile,toate locurile Toate cladirile imi trezesc amintirile
Iertati-ma de deranj si ca va cet asa mult ! |
|
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Avatar si semnatura , daca se poate Joi 17 Mai 2012, 21:25 | |
| Am sa iau eu cererea , iti rezolv acuma av si semnatura . Dau editt cand sunt gata pisicule . EDITT : Ti-am pregatit av si semn , sper sa-ti placa ;33 Am reveniit cu un avatar si o semnaturaa ;33 . Sper sa-ti placa .
Semnatura :
Testul :
I`m not Perfect , I make Mistakes ... I hurt people too !
But when I say " - Sorry ;3 !" I mean it .
Avatarul : Sper sa-ti placa . Daca nu-ti plac iti mai fac una , no problemm :* . ;33 |
|
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Avatar si semnatura , daca se poate Vin 18 Mai 2012, 07:55 | |
| Hey draga mea , Sunt foarte frumoase ! E cu mult la ce ma asteptam ! E foarte frumos ! Multumesc mult mult mult ! |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Avatar si semnatura , daca se poate | |
| |
|