Pandu ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Seoul, Korea. acebook : Pandu Gree Tania Nr. mesaje : 86 Puncte : 332 Reputatie : 196
| Subiect: Un avatar si o semnatura. :o3 Sam 19 Mai 2012, 17:02 | |
| Hellaw. ;3 Sunt noua si nu stiu cum sa imi pun un avatar si o semnatura. Poate cineva sa imi faca un avatar si o semnatura cu tema : Black and White Anime Love...sau Lonely Anime? Va rog din suflet. <3 Pupici. :* |
|
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Un avatar si o semnatura. :o3 Sam 19 Mai 2012, 17:04 | |
| Ma ocup eu de cererea ta. Avatar: Semnatura: If you want me to be your frind I'll be, Because I don't care if you are black or white, boy or girl, Emo or Punk, Sad or Happy, Lonely or Friendly. I am not perfect as nobody is. :) |
|
Pandu ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Seoul, Korea. acebook : Pandu Gree Tania Nr. mesaje : 86 Puncte : 332 Reputatie : 196
| Subiect: Re: Un avatar si o semnatura. :o3 Sam 19 Mai 2012, 17:14 | |
| Milkshake iti multumesc foarte mult. Dar cum pot pune la semnatura scrisul cu acel gri? Scuze dar sunt noua si nu prea ma pricep. |
|
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Un avatar si o semnatura. :o3 Sam 19 Mai 2012, 17:19 | |
| Scrii textul normal, pui la font Times New Roman, dimensiune 15, si pui [ b l u r ] (scrisul) [ / b l u r ] . o sa iti apara asa cum mi-a aparut mie. Daca mai ai nelamuririr sa ma anunti printr-un mesaj privat. P.S. Scri blur si alea dintre [] fara spatiu intre ele. :)) Eu am scris asa ca sa vezi. :D |
|
Pandu ♥ Genin
| Subiect: Re: Un avatar si o semnatura. :o3 Sam 19 Mai 2012, 17:23 | |
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un avatar si o semnatura. :o3 | |
| |
|