Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Urmatorul

Vă place acest fic ?
- DA !
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_vote_lcap96%Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_vote_rcap
 96% [ 100 ]
- Nu.
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_vote_lcap0%Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
- Oarecum. Ii lipseste ceva...
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_vote_lcap4%Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_vote_rcap
 4% [ 4 ]
Total voturi : 104

AutorMesaj
Angel 1311
Genin
Genin
Angel 1311

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Oriunde dar nu acum
Nr. mesaje Nr. mesaje : 61
Puncte : 75
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Citesc ficuri de calitate!
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare printre lumi interzise

Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Sam 13 Apr 2013, 22:59

Cand am citit ultimul rand mi s-au lipit ochii de desktop...Oh doamne!! Si totul a fost asa de amuzant..am chicotit non-stop. Ficul tau ma face sa radiez..esti minunata! Sa ma anunti cand pui next caci abia astept sa vad ce reactie va avea Sakura!
Te saluta Angelyy!!! Pupici!!!
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Sam 13 Apr 2013, 23:01

Eram sigura ca Sakura era fata din jurnal, era prea evident. Mi s-a parut amuzant acest capitol, pentru ca Sakura si Sasuke se tachineaza ca doi copii :)), dar are si ceva misterios...sunt curioasa daca Sakura o sa moara si de data asta...sper ca nu...Vreau sa fie un happy ending!!! Vreau sa dispara blestemul asta si Sasuke sa nu mai sufere, sa fie amandoi fericiti!!!
Imi place modul tau de a scrie, este superb. pFF..
Iti multumesc ca ma anunti tot timpul de next! Sper ca o vei face in continuare <3.
Astept urmatorul capitol kiss.
Te pupa Deea kiss*.
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Sam 13 Apr 2013, 23:03

Hellauu, sweetheart a hug
Hahaha, e prima data cand iti comentez ficul, dar ma bucur ca o fac acum, caci am asteptat un capitol perfect. Mi-a placut cum ai inceput si, de asemenea, mi-a placut si cum ai sfarsit capitolul Stii, a fost frumos acest mister ce domnea in jurul Sakurei, din pricina ca nu isi dadea seama ca ea era tanara din jurnalul lui Sasuke. Prostuta. Si acum -imi vine sa rad- momentul ala din masina, dar primul, cand ea era singura. Nu am intalnit in viata mea o Sakura cu un caracter dintrasta. Atat de, nu stiu, nu avea stare deloc, era ca un copil mic aflat intr-o casa noua, inconjurat de jucarii noi. Am ras atat de mult cand s-a racorit cu ajutorul geamului masinii, si nu mai zic de replica ei imediata, adresata lui Sasuke, cu inselatul. Doamne, prea amuzant a fost intreg dialogul ce a urmat, caci sarutul neasteptat primit din partea lui m-a socat, dar ce a urmat a fost si mai si rolling on the floor Amandoi au fost atat de prosti, Doamne. Acum rad singura rolling on the floor
Bine, Sakura e extrem de imatura si Sasuke e foarte misterios si tacut, care saruta prin surprindere, si tot saruta, si nu se satura sa se sarute cu Sakura-imatura, iar Sakura-imatura, nu se satura sa fie imatura.
Uau, oare ce va urma? lough
Hai, bafta in continuare in love
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Sam 13 Apr 2013, 23:24

Hey, Arianthe a hug . Mersi mult pentru anunt. Acum trecand la comentat. Ohh Doamne a fost un capitol exceptional, sincera sa fiu te-ai intrecut pe tine insuti happy . Cand am inceput sa citesc n-am putut sa ma mai opresc, savuram fiecare cuvant, era totul atat de sublim, dar trebuia tu sa te opresti exact cand totul devenea mai palpitant nervi! . Ai descris atat de bine moemntul in care ei doi se sarutau, incat credeam ca sunt acolo cu ei si simt prin tot ce trec, chiar am avut si niste fluturasi in stomac la ce senzatie mi-ai creat in love . M-ai facut si mai curioasa cu trectul lui Sasuke, cu acel blestem nenoro**t :@:, sper doar sa nu moara Sakura ceea ce ar fi imposibil ca pana la urma e personajul principal, nu (D) ? Cam atat am avut de spus si sper sa pui next-ul cat mai repede posibil
Te pupaceste Lola kiss
Sus In jos
Yang
Jōnin
Jōnin
Yang

Sex : masculin Varsta : 16
Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1038
Puncte : 1376
Reputatie Reputatie : 152
Hobby-uri Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ
Stare de spirit Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Dum 14 Apr 2013, 00:06

Bine ca mi-ai dat spoilere cu 10 luni in urma.
SI, IN SFARSIT, S-AU PUPAT. A DAT SFANTU' RATON. S-A INTAMPLAT SI ASTA! CE? DE DOUA ORI? AI, CARTOF SUPREM. De unde atata bunatate, babe?
Revenind. Mhm, mhm...Ca de obicei, un capitol frumos, frumos. N-am ce zice. Usor NSFW...Pai, se putea? well? awesome right? Mi-a placut in mod special descrierea cand ei erau pe drum iar Sakura se simtea rau. Mai ales la faza cu parbrizu'...pnm, parca simteam si eu caldura aia.
Cam atat.
You go girl!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
love ya, babe
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Dum 14 Apr 2013, 09:58

Hei, Ema. kiss
Merci de anunt. Oh, Doamne, atat de perfect. Chiar ador acest capitol si cred ca imi va ramane mereu intiparit in minte. Imi place mult cum ai inceput si ai lasat actiunile sa decurga singure. Am ras copios pe seama acestui capitol, foarte amuzanta intamplarea din masina cand Sakura era singura in masina si s-a racorit cu ajutorul geamului, dandu-i lui Sasuke o replica foarte ironica rolling on the floor sau cand se tachinau ca niste copii. rolling on the floor
Cu toate astea, acel mod tandru in care Sasuke a sarutat-o pe Sakura mi-a placut extrem de mult, a fost foarte pasional, mai ales scena in care si-a dat jos tricoul si rozalia a reactionat imediat la agestul acestuia. Pe langa amuzamentul pe care l-ai oferit, faptul ca acest capitol a fost invaluit in mister, fiecare cuvant exprimand ceva. Sfarsitul a fost intr-adevar foarte fain, nu ma asteptam ca brunetul sa-i spui Sakurei ca ea este fata din jurnal, - a fost la fel de neasteptat ca si sarutul - totusi nu am inteles ce a bolborosit Sasuke despre milenii, baluri, casatorie etc.
Cine stie, o sa aflu eu. lough Sau noi.
Bafta in continuare! kiss
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Dum 14 Apr 2013, 13:26

Buna! Multumesc pentru mesaj! happy Capitolul a fost superb, genial, la fel ca celelalte, m-ai lasat fara cuvinte! Esti geniala! Cat de lung si frumos a fost! Si mai ales ce bine l-ai descris! Am banuit ca Sakura era fata din jurnalul lui Sasuke, dar cum e posibil sa traiasca, sa moara si sa invie? Comportamentul si temperamentul Sakurei sunt foarte interesante, chiar am murit de ras cand il injura sau cand apasa pe butoane! rolling on the floor Nu ma asteptam sa fie asa amuzanta! Poate in sfarsit vor fi impreuna! in love Sarutul dintre cei 2 a transmis multe sentimente, emotii si cred ca a fost placut pentru amandoi! dap ! Sper sa nu i se intample ceva Sakurei pana ca cei doi sa fie impreuna. Astept cu nerabdare nextul, sa vad ce se mai intampla, si te rog anunta-ma in continuare cand il pui! ;;) Spor la scris! Te kiss dulce! Ja ne! hi!
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Dum 14 Apr 2013, 14:19

Şi misterul a fost elucidat - nu că nu m-aş fi prins încă de la început de ce ar fi vorba - dar da, s-a adus adevărul la suprafaţă. Let's all sing Haleluja. XD
Un capitol interesat şi foarte aprins, mai ales relaţia dintre Sasuke şi Sakura, care este foarte frumos, dinamic conturată, dând sclipiri de fiecare dată când citesc rândurile scrise.
Şcenele au fost bine gândite, de asta sunt sigură, fiindcă ştiu că îţi iei în serios treaba, dar te rog nu mai uitat că înainte sau chiar după "ce" se pune virgulă. Asta a fost tot.
Ce altceva să mai spun, hmm? Păi înafară de faptul că stilul tău evoluează de fiecare dată - mă întreb, cauza este timpul pe care nu ţi-l rezervi pentru fic? - acţiunea e foarte bună.
A fost amuzantă replica aceea în care sakura îl strigă pe Sasuke după nume şi cu un adaos al "apelativului" - boule. Am răs de câteva ori la asta, mi-a plăcut enorm de mult.
Cam atât, sincer nu prea mai am ce adăuga fiindcă te descurci de minune, ar fi mai bine dacă ai posta mai des, dar ştiu că nu este uşor. Te-am pupat, ceau! Spor la scris, Emi! *hug*
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Ame.
Genin
Genin
Ame.

Sex : feminin Localizare Localizare : Calea Lactee ^-^
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 317
Puncte : 349
Reputatie Reputatie : 34
Hobby-uri Hobby-uri : multeeeee...
Stare de spirit Stare de spirit : Shiawasena :)

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Dum 14 Apr 2013, 14:22

Esti fenomenala!
Transmiti atatea sentimente si emotii prin cuvinte,incat te simti de parca ai fi acolo si ai vedea totul cu proprii ochi!!
A fost un capitol super dap ! si avut de toate,amuzament,drama si dragoste well? awesome right?
Sincer ma asteptam ca tu si mintea ta geniala sa lucrati
impreuna si sa iasa ceva atat de minunat! good
si recunosc ca ma asteptam ca Sakura sa fie fata din jurnal,si ceea pe care o iubeste atat de mult Sasuke... ;;)
Iti multumesc ca m-ai anuntat in love si sper ca ai in plan sa pui next-ul repede,
caci nu pot rezista pana nu aflu ce se intampla in continuare! :|
Deci te rog,te rog,te rog,te rog,te rog,te rog,te rog,te rog,te rog,pune next-ul si te rog frumos,frumos de tot sa ma anunti si pe mine! puppy eyes puppy eyes
Te kiss
hi!

Sus In jos
Alice Demonia
Genin
Genin
Alice Demonia

Sex : feminin Localizare Localizare : constanta
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 141
Puncte : 154
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : MUSIC ON!
Stare de spirit Stare de spirit : who cares?

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Dum 14 Apr 2013, 19:04

Aoileeuu.. am uitat sa comentez. Iti multumesc enoorm ca mai anuntat desi a durat cam mult..pai tot ce aveam de zis a fost zis de catre altii iti mai multumesc o data ca m-ai anuntat si sper sa o faci incontinuare.
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Dum 14 Apr 2013, 19:42

Buna, scumpa! Multumesc ca m-ai anuntat! kiss
Uuu, dar tu chiar stii cum sa incingi atmosfera. S-a facut mai cald sau mi se oare mie? Cred ca si eu am caldura data prea tare. lough
Inca am cateva nedumeriri in legatura cu Sakura, insa mi le voi lamuri de indata ce vei aduce urmatorul capitol. Bafta la scris si multe idei! a hug
Sus In jos
Soprena_
Genin
Genin
Soprena_

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Winterfell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 328
Puncte : 471
Reputatie Reputatie : 91

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Dum 14 Apr 2013, 21:25

Bună. Scuze că nu am trecut mai repede pe aici. Chiar îmi pare foarte rău că nu am trecut pe aici. Ficul acesta pur şi simplu mi-a îmbunătăţit ziua. Îmi aduce oarecum aminte de TVD. Nu o zic în nume de rău, ba din contra, e genial. Ficul în sine e genial, şi cum se poate altcumva, pot să spun că eşti o scriitoare şi nu în ultimul rând o persoană minunată. Doar o personalitate sensibilă poate transpune perfect emoţiile, cum ai făcut tu. Întâlnirea lor . felul în care a evoluat relaţia lor a evoluat. Foarte frumos. Ştiu că încă îţi sunt o persoană necunoscută, n-am vorbit veci-pururi, dar poţi să ştii că ai dobândit respectul meu. happy Te rog anunţă-mă când postezi next. O zi faină să ai şi în continuare. kiss
Sus In jos
http://toosassyforya.blogspot.ro/
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Mar 16 Apr 2013, 20:30

Hei Em'!

Am ajuns in cele din urma si eu. Scuza-mi intarzierea.
Asa, capitolul mi-a placut mult de tot. Am ras la faza cu parbrizul o gramada. =)))) Oare de unde-ti vin ideile astea grozave? Ai o imaginatie foarte bogata dupa parerea mea. De fapt, toti scriitorii buni au. Asa, acum. I-a zis-o, i-a zis-o! A zis ca ea era in jurnal! A zis! Ok gata! Deja devin stresanta, cred. Acum, crede-ma, suspansul este intins la maxim. Nu mai pot, ma crezi? Vreau neaparat nextul sa vad ce se poate intampla. Sa ma anunti si pe mine, scumpiiii.
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Mier 17 Apr 2013, 20:33

Hei.

Scuza-mi intarzierea, chiar voiam sa ajung mai repede, dar nu am putut.
Ti-am citit capitolul de vreo 3 ori, si de pe telefon, a fost genial. Mi-au placut fazele amuzante, ma bucur ca despre ea este vorba, ea este fata din jurnal, dar ma ingrijoreaza si faptul ca istoria s-ar putea repeta. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Adica ea sa moara. Din nou.
Momentul cand s-au sarutat mi-a placut cel mai mult. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Prima data cand s-au lovit, m-a bufnit rasul. Nu imi imaginasem niciodata ca ar putea avea un sarut nereusit. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dar apoi lucrurile au revenit la normal si am avut parte de un moment incitant, pe care-l ador. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mersi de anunt, cum am zis mereu, sper sa ma mai anunti. Nu stiu ce altceva sa mai zic, defapt.. de fiecare data cred ca fiecare dintre noi incercam sa gasim cat mai multe laude, de multe ori cred ca repetam ce am mai zis in alte comentarii, dar chiar ne lasi fara cuvinte cu aceste capitole si felul tau de scrie. Cel putin pe mine.
Keep up the good work! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Fideluţă :|
Genin
Genin
Fideluţă :|

Localizare Localizare : In a world apart. A world that does not exist.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 113
Puncte : 138
Reputatie Reputatie : 9
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Writing and painting
Stare de spirit Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Dum 28 Apr 2013, 10:40

Atat de taaaaareeeee! they see me trollin\
Multumesc de anunt si te rog sa faci asta si data viitoare.
Deci mi-a placut muuuult! Mai ales partea cu dintii. A fost criminala.
Debea astept urmatorul capitol.
A si ca tot veni vorba. Eu stiam ca fata din jurnal era Sakura. cool
Oricum mi-a placut si vreau neaparat sa vad ce se intampla asa ca hai mai repede.
Te pup. kiss
Pa-Pa! a hug
Sus In jos
MeLyNa12
Guardian Ninja
Guardian Ninja
MeLyNa12

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : oriunde nu ajunge soarele
acebook acebook : Adauga-ti profilul.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2312
Puncte : 2424
Reputatie Reputatie : 75
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri
Stare de spirit Stare de spirit : Ce contează?

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Mier 01 Mai 2013, 18:47

Hey! Mulţumesc că m-ai anunţat! Eu am ajuns destul de târziu dar am fost ocupată cu şcoala şi acum am prins ceva timp liber. Îmi place mult cum descrii şi transmiţi sentimentele.
Ficul devine din ce în ce mai interesant şi abia aştept să aduci nextul. Ador fazele când Sasuke şi Sakura se tachinează... sunt atât de drăguţi!
Abia aştept să văd ce se întâmplă şi sper să mă anunţi, ca de fiecare dată, când aduci nextul. Spor la scris şi multă imaginaţie!

Sus In jos
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Dum 12 Mai 2013, 15:57

Buna Em !!!!!!!!!!! Sincere scuze ca vin aici atat de tarziu , dar nu am putut , sper sa intelegi . Ma rog , a fost un capitol bestial scumpa mea , mi-a captat toata atentia , atat de perversa ultima parte si sincer mi s-a parut cea mai interesanta =)))))) . A fost super capitolul tine-o tot asa si te rog sa ma anunti .
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Dum 12 Mai 2013, 17:15

Si acum trebuie sa cer indurare, deoarece am ajuns atat de tarziu pe aici. Imi cer scuze.
Revenind la realitate: capitolul a fost exceptional, sincer, nu pot sa cred cat de frumos ai descris actiunile acum. Cred ca m-am amuzat tare pe seama lui Sasuke, deoarece replicile arzatoare ale Sakurei l-au dus la un moment dat la exasperare. Chiar ma gandeam, un baiat normal, ca in zilele noastre, ar putea suporta atat de mult sarcasm? Hm, probabil ca nu; pff, ce vorbesc eu aici? Sigur nu ar suporta.
Despre acel jurnal, aveam o vaga impresie ca fata descrisa era Sakura, dar sincer, nu imi sustineam cu tarie opinia. Dar acum, m-am lamurit. E chiar dragut ca a scris despre ea, dar lucrul care ma sfasie pe interios, sau mai bine zis, intrebarea care ma roade de la sfarsitul capitolului, cum a murit Sakura de mai multe ori? S-a reincarnat, sau ce naiba? :))
Oricum, ne-ai bagat pe gat acel suspans de la sfarsit, asta e clar, acum trebuie sa stau sa te sacai sa aduci urmatorul capitol. Si sper sa il aduci destul de repede, fiindca m-ai lasat cu gura cascata. Nu uita sa ma anunti in continuare, bafta si spor la scris. :3
Sus In jos
Cerculeț
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Argeș
Nr. mesaje Nr. mesaje : 8
Puncte : 16
Reputatie Reputatie : 6

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Mier 22 Mai 2013, 18:33

Hello, hello.
Cred că mai mult ca azi n-am citit niciodată, chiar dacă sunt înnebunită după cărți. *laughs*
Faptul că nu m-am putut opri deloc din a-ți citi toate capitolele m-a făcut să-l ador și mai tare. Acest fic are tot ce-i trebuie, inclusiv umor, unele scene, paragrafe și fraze au fost al naibii de amuzante. *laughs* Chiar mă bucur că am dat de fic-ul tău, descrierea este perfectă și am simțit tot ce ai scris. Mă întreb cum o să evolueze în continuare relația dintre cei doi, este foarte incitant, mai ales că acum am mii de idei în cap despre ce s-ar putea întâmpla.
Atitudinea îndrăzneață a Sakurei, mai ales replicile sale la adresa lui Sasuke m-au amuzat copios. Ultima parte din ultimul capitol a fost foarte sweet și romantică, m-a captivat total, la fel și celelalte momente fierbinți dintre cei doi. Abia aștept să ne aduci continuarea, multă baftă la scris și idei! *hug*
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Sam 25 Mai 2013, 16:39

Awwww, ce draguut [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Mi-a placut mult mult de tot :))) Si scuze ca trec asa tarziu pe aici, da nu am mai intrat de ceva vreme oricum si no, am pierdut o gramada [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Essti geniala - geniala fiind putin spus - si... realizez ca nu am ce sa comentez, doar o sa te implor sa aduci next cat mai repede ca ma omori cu zile! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Multa bafta si sa ne impresionezi, as always <3
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Dum 26 Mai 2013, 22:41

Fan fic Sasuke&Sakura blocat la cererea autoarei.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Mier 10 Iul 2013, 01:44

CAPITOLUL XIII

-Ce?
             -Tu eşti fata din jurnal, tu eşti cea care mi-a murit mereu în faţa ochiilor.

Vorbele lui mă lovesc, lăsându-mă fără grai, acolo, cu trupul lui lipit de al meu, în spaţiul mic oferit de maşină. Sunetul respiraţiei mele precipitate este singurul care se aude între noi. Ochii îi sunt aţintiţi asupra mea, aşteptând un răspuns, strălucind în intuneric, înfiorându-mă. Încerc să pun cap la cap nişte cuvinte, să-i zic ceva, dar nu reuşesc, în minte derulându-se toate acele imagini ce înfăţişează jurnalul lui, paginile umplute cu amintiri dureroase despre mine. Sunt o povară, un blestem pe care îl retrăieşte de fiecare dată. Îl rănesc.
       Lacrimile îmi şiroiesc pe obraji, gândindu-mă cu amărăciune că tot ce am făcut eu pe durata unui mileniu l-a rănit, i-a provocat atâta suferinţă pe care singur a suportat-o. Iubirea noastră există, dar nimic nu compensează cu gândul că suferă cât pentru amândoi, chiar mai mult. Nu ştiu cum am ajuns să am aceste sentimente atât de intense faţă de brunet, dar mă simt vinovată pentru tot ce-a păţit, simt o repulsie pentru propria persoană. Îmi opresc impulsul de a ieşi din maşină şi fugi de lângă el, de sub privirea lui care mă imploră să zic ceva, dar în acelaşi timp îngrijorată.
       - Hei, nu plânge. Sakura, şopteşte apucându-mi faţa în palmele lui, chiar dacă sufletul meu a murit de atâtea ori de câte ai murit şi tu, nu o să pot uita niciodată momentele pe care le-am petrecut împreună. Valorează o mie de lacrimi pe care le-am plâns la moartea ta. Te iubesc, eşti cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, indiferent dacă suntem impiedicaţi să trăim împreună.
       Mă iubeşte. Vrea să trăim fericiţi şi nu mă acuză că îl rănesc. Chiar mă iubeşte...
       - Deci, te rog, nu mai plânge, ochii nu-ţi făcuţi să plângi, obrajii tăi n-ar trebui să fie palizi, ci plini de viaţă. Eşti minunată, chiar şi când plângi, la fel de frumoasă cum eşti întotdeauna, dar nu vreau să te văd astfel. Vreau să-mi zămbeşti din toată inima, aşa cum ai făcut-o mereu, chiar şi la ananghie.
       Degetele lui, care cu câteva minute în urmă poposeau pe coapsă, îmi şterg uşor lacrimile de pe obraji, iar privirea-i caldă şi sinceră, demonstrăndu-mi că vorbele-i vin din suflet. Scap un oftat, după aceea zămbindu-i uşor, emoţionată de toate cuvintele pe care mi le spune. Îi observ chipul luminându-se odată cu al meu, în scurt timp sărutându-mă acolo unde au rămas dăre de lacrimi. Cu mişcări tandre îmi înlătură părul rebel de pe gat, depunând un sărut lung, făcându-mă să chicotesc.
       De data asta nu se opreşte, continuă să-mi sărute gâtul, trăgând uşor tricoul pe umăr, în jos, dăndu-mi fiori cu cât avansează pe pielea mea.
       -Doamne, eşti atât de perfectă, eşti cu mine....
       Cuvintele lui îmi fac pulsul să bată puternic, simţindu-mi gura uscată şi senzaţia de disconfort termic apărând din nou, după atâta timp în care am simţit cum lumea devine rece  în jurul meu.
       - Oh, Sasuke, nu ştiu cum să reacţionez la toate astea. Simt că îmi lipseşti, deşi nu te cunosc de mult timp...
       - Ne cunoaştem de un mileniu, cu mici pauze, spune răzând, dar te cunosc, fiecare centimetru.
       Continuă să vorbească, pe un ton jos, degetele lui străbătându-mi pielea braţului, terminându-şi plimbarea prin a-mi strânge mâna în a sa. Îl privesc cu drag, gândindu-mă că norocul a dat peste mine, iar eu îmi trăiesc propria poveste de dragoste.
       - Trebuie să-ţi spun ce sunt...
       Oh, nu, asta nu prevesteşte nimic bun. Înghiţind în sec îl privesc, aşteptând explicaţia lui cu sufletul la gură.
       - Sunt un fel de mutant, e ceva genetic şi se transmite ereditar. Problema este că nu pot avea o iubită, cel puţin nu un om...
       Nu poate să fie cu mine? Dar cum rămâne  cu tot ce mi-a spus? Ce-o să se întâmple cu noi?
       - Nu-mi pasă de regula asta stupidă a noastră, continuă mângâindu-mi obrazul, eu te iubesc pe tine, iar eu nu-mi voi duce familia mai departe, m-am decis cu mult timp în urmă.
       - Ce eşti? Întreb cu glas sugrumat
       - Un lup, ca animal, dar voi îl numiţi vârcolac.
       Îmi ţin respiraţia, privindu-l uimită, neputând să concept faptul că se poate transforma într-un monstru cu păr pe faţă, cu dinţi ascuţiti, care omoară oameni.  Gândul mi se duce la seara în care totul s-a declanşat, când am alunecat de pe deal, iar Itachi m-a prins la timp în braţe, fără să mă rănească pe mine, cât şi pe el. Au fost zile în care mă gândeam numai la ce s-a petrecut atunci. Acum totul are sens. Viteza, puterea, sângele pe care-l avea la gură Sasuke în ziua pe care am petrecut-o cu şcoala într-o expediţie în pădure, haita de lupi care m-a urmărit aproape omorându-mă. Mă cutremur la toate aceste idei şi simt un fior trăznindu-mi corpul. Mi se face frig, mă simt obligată să-mi îmbrăţişez trupul, privind în gol, ideile lipindu-se între ele, precum un puzzel, totul prinzând un înţeles.
       - Sakura, şopteşte brunetul mângâindu-mi obrazul, te rog, spune-mi ceva, orice. Simt că mor. Nu-mi pot da seama la ce te gândeşti, dar am vaga bănuială că nu e ceva bun pentru mine...
       - Eşti un animal, un lup. Vârcolacii pot avea purici sau căpuşe? Întreb, fără să-mi dau seama de unde până unde am ajuns să-l întreb asta.
       Oh, rahat. Mintea mea nu e în relaţii bune cu gura, vorbesc ca proasta, fără să realizez ce zic.
       - Doamne, Sakura, replică înfuriat, tocmai ţi-am zis că sunt un vârcolac şi îmi pui o asemenea întrebare?!
       E nervos, Dumnezeule, ce naiba am făcut? Tu şi întrebările tale tâmpite, Sakura.
       - Scuze, sincer nici eu nu ştiu...
       - Normal că nu fac purici şi căpuşe, sunt un lup în toată regula, mormăie.
       Mă simt prost pentru ce-am zis, aşa că-mi las privirea în jos, evitându-l. Îl aud respirând zgmotos, încercând să se calmeze. Oare mi-ar putea face rău dacă se enervează? Nu, sigur că nu, ţine la tine. Totuşi furia poate să fie mai puternică decât voinţa. Îmi scutur capul, alungând acest gând ce îmi paralizează corpul de teamă.
       - Te rog, nu te teme de mine, ăsta e ultimul lucru pe care vreau să-l simţi faţă de mine.
       Vocea îi e blândă, îndurerată. Îmi ridic privirea şi-l văd relaxat. Doamne, ce repede îşi schimbă starea de spirit. E derutant, confuz chiar. Clipesc des, pierzându-mă în ochii lui, atât de trişti şi necăjiţi.
       - Nu mă sperii, ştiu că nu mi-ai face rău cu intenţie, numai că sunt atât de multe lucruri, nu ştiu ce să fac.
       Fără să-mi mai spună nimic, buzele i se presează de ale mele, puternic, arzând de dorinţă. Îl simt peste mine, fremătându-şi buzele de ale mele, încercând să ne apropriem cât putem de mult. Mâinile lui mă ating în disperare. Totul ia o altă întorsătură, la propriu. Mă trezesc peste el, fiind în poala lui. Mâinile mele i se încolăcesc în jurul gâtului, atingând cu buricele omoplaţii încordaţi. Respiraţiile ni se amestecă în liniştea maşinii. Ne tragem sufletul câteva momente, ca să ne putem avânta asupra celuilalt cu mai multă pasiune. Nu mă opun lui, îmi place atât de mult să-i simt buzele pe corpul meu. Vreau să-mi atingă fiecare colţ, să mă exploreze, să mă ducă pe culmi necunoscute. Îmi ling buza, timp în care el îmi atacă gâtul cu muşcături uşoare, făcându-mă să icnesc. Simt o căldură ce se adăposteşte în pântece, coborând, stârninându-mă mai mult. Îmi strâng picioarele, coapsele mele atingându-se de ale lui, lucru ce îl e*cită la fel de mult ca mine.
       Sărutările continuă, avansând la un alt nivel, mult mai intens pentru simţurile mele. Îi simt buzele mult mai jos, aproape de marginea decolteului.Îi respir adânc în ureche, în timp ce mâinile mi le plimb pe braţele lui, strângându-i ferm muşchii în palme, delectându-mă cu această senzaţie. Scoate un sunet necunosc pentru mine, dar îmi dau seama că este de plăcere. Mă gândesc că în acest joc putem amândoi să ne etalăm armele. Îi sărut gâtul, coborând spre ceafă, mâinile lui încleştându-se îndată pe coapsele mele, provocându-mi un geamăt.
       - Sasuke, rostesc printre gemete, trebuie să ne oprim...
       - Ar trebui, dar cine spune s-o facem? Rosteşte, vocea fiindu-i coborâtă cu câteva octave, lucru ce mă e*cită.
       Scap un oftat, timp în care mâinile lui îmi urcă pe şolduri, cuprinzându-le cu totul în palme. Mă simt săltată, imediat după aceea trezindu-mă sub el, revenind la locurile pe care le ocupam iniţial.
       - Doamne, eşti aşa frumoasă, jur că nu mă opresc, aştept de un mileniu asta...
       Respiraţia îmi e sacadată. Simt cum căldura din pântece creşte tot mai mult, devenind insuportabilă.
       - Eliberează-mă de această căldură, rugându-mă de el, te rog. Te vreau, fir-ar ea de treabă.
       Îl trag spre mine, sărutându-l apăsat. Zâmbeşte, muscându-mi buza, timp în care-mi ridică tricoul, atingându-mi abdomenul, presându-şi palma. De pe buze îmi scapă un icnet, iar capul mi-l las pe spate, având liber spre gâtul meu, pe care mi-l supune unei alte partide de săruturi şi muşcări, de data asta mult mai apăsate. Îmi cobor măinele spre cureaua pantalonilor,  schimbând direcţia, parcurgând lent distanţa până la fundul lui. Rânjesc în colţul guri, presându-mi mâna, bucurându-mă de senzaţiile pe care le primesc. Mă simt ameţită, prinsă în mrejele acestei plăceri inocente.
       - Sigur vrei să facem asta? Şopteşte aproape de urechea mea.
       - Da, răspund, având o mică reticenţă. Da, chiar vreau, de data asta fiind mai sigură pe cuvintele mele.
       - Bine, spune zâmbind, începând să mă dezbrace de haine.
       Respir greu, atâtea emoţii mă ţin pe loc. Nesiguranţă, iubire,  exatz, pasiune, frică, nervozitate, anixetate. Fir-ar, iar mă pierd în mine.        Stai puternică, Sakura, ăsta-i momentul tău. Zâmbesc uşor, fiindu-mi teamă de consecinţele acestei idei pe care am acceptat-o. Ochii mei îl privesc atent şi tot acum realizez câtă expresivitate îi oferă acei ochi negri, adânci. Dorinţa, pasiune, iubire şi admiraţie. Admiraţie... Dumnezeule, simt că o să mă descompun numai din cauza privirii lui. Îl văd zâmbind sfios. E atât de dulce, dar în acelaşi timp sexy. Nu pot să cred că e al meu, că mă iubeşte şi, în ciuda poveştii ciudate pe care o ascunde în acei ochi, că suntem împreună.
       - Te iubesc, îi aud şoptindu-mi la ureche în timp ce corpul îmi e cuprins într-o mulţime de senzaţii necunoscute de mine până acum şi atât de dulci...

*

Stând în braţele lui mă simt protejată, iar căldura oferită de acestea îmi produc o stare de somnolenţă. Zâmbesc vesel, ridicându-mi chipul spre el. Îmi întoarce zâmbetul, între timp mângâindu-mi obrazul şi privindu-mă cu aceeiaşi admiraţie pe care a avut-o pe toată durata serii.
       - Mm, nu e cazul să pornim la drum?
       Deşi gândul că ar trebui să mă desprind din îmbrăţişarea lui mă întristează, advertismentele pe care mi le-a spus  îmi amintesc că suntem în pericol.
       - Ba da, afirmă el oftând.
       Ştiu că nu vrea să plecăm, cum nici eu nu mi-aş dori, dar vreau să ştiu că suntem în siguranţă, să mă pot bucura în pace de iubirea lui. Chicotesc uşor, gândindu-mă că ne-a trebuit un mileniu ca să ajungem în acest stadiu, dar toată aşteptarea a meritat.
       - Ce ţi se pare aşa amuzant?
       - Faptul că am aşteptat un mileniu ca să facem asta, dar a meritat, rostesc lăsându-mi capul pe pipetul lui, simţindu-i căldura.
       - Mm, ai dreptate, încuvinţează râzând şi el, chiar a meritat, aş mai aştepta încă un mileniu dacă primesc ce-am primit azi.
       Expresia îmi devine rigidă, buzele formând o linie dreaptă.
       - Am zis ceva greşit? spune privindu-mă.
       - Nu vreau să mai treci din nou prin asta, nu mai vreau să ne despărţim, nu vreau încă un mileniu să aştept momentul ăsta, te vreau acum şi pentru totdeauna.
       Rămâne tăcut, meditând asupra cuvintelor mele. Privindu-l realizez că l-am lăsat mut. Mă întreb la ce se gândeşte. Ezită, ochii reflectând teamă şi durere. O nu, nu vreau să-l văd trist, nu vrea să-şi amintească de perioada aceea.
       Cu mişcari line mă ridic, trăgând pe mine tricoul, fără să-mi mai pun sutienul. Observânu-mi gestul, Sasuke îşi trage pantalonii odată cu boxerii, înţelegându-mi mişcarea. Într-o linişte mormântală fiecare dintre noi se îmbracă, uneori lovindu-ne din greşeală, chicotind şi oferindu-ne câte o sărutare. Zâmbesc vesel, uitând de toate necazurile care ne urmăresc, cât şi de pericolul în care ne aflăm. Chipul lui pare mult mai tânăr acum, zâmbind din suflet, iar ochii îi scânteiază de fericire. Mă simt atât de bine privindu-l, fericirea lui e molipsitoare.
       Când credeam că totul decurge perfect Sasuke devine serios, privind pe geamul fumuriu, părând concentrat. Îl aud mărăind, strângând pumnul şi respirând adânc. Înghit în sec şi încerc să-mi păstrez calmul, dar în secunda următoare ţipătul meu răsună în întreaga maşină, când suntem loviţi din plin. Nu reuşesc să desluşec nimic din ce se întâmplă în cele câteva minute când Sasuke porneşte în goană motorul, în urma noastră auzindu-se urlete de lupi. Sângele îmi năvăleşte puternic în corp, o stare de adrenalină şi teamă curpinzându-mă. Respir precipiat, speriată de impactul neprevăzut.
       - Capul jos! ţipă Sasuke, eu urmându-i ordinul fără alte întrebări.
       Aud zgomotul geamului spart şi tot ce reuşesc să simt este o respiraţie caldă în ceafa. Pielea mi se face de găină, iar pulsul mi se opreşte în loc când realizez ce se întâmplă. Mă simt udă, iar într-un moment liber îmi privesc braţul, plin de salivă. Aud din nou urlete de lup, urmat de un mărâit aproape de ureche mea. Înghit în sec, ridicându-mi ochii spre oglinda retrovizoare, observând o matahală de lup, înfipt cu capul în maşină, aproape de mine. Respiraţia lupul îmi bate în ceafă, continuând să fiu umplută de salivă, dar într-un moment ca ăsta sunt recunoscătoare maşinii lui Sasuke că are un geam atât de mic, fiindu-i imposibil creaturii să se aproprie mai mult de mine.
       - Fir-ar, nu suport cretinii, îl aud pe Sasuke mărâind în timp ce scoate din torpedou un pistol, încârcându-l imediat şi în următoarea secundă ţintind în capul lupului.
       Urlu, speriată de schelălăitul ce-mi sparge timpanele, fiind obligată să-mi duc mâinile la urechi, încercând să mă protejez. Simt blana deasă şi aspră, după aceea un lichid picurându-mi în cap. Sângele se scurge pe păr, faţă, braţe şi haine, fără ca eu să mă pot mişca din cauza şocului, fiind paralizată pe bancheta din spate.
       - Trebuie să fugim în pădure, ţipă Sasuke peste urletul lupilor, mai avem puţină benzină şi clar nu este un moment prielnic să facem plinul, având în vedere haita din urma noastră.
       - Haită? ţip ca din gura de şarpe. Câti sunt?
       Înghit în sec, fiindu-mi prea frică să mă întorc ca să pot vedea cu ochii mei, cu atât mai mult ştiind că deasupra mea zace un lup mort, umplându-mă cu sângele lui.
       - Sunt vreo zece, spune privind în spate. Stai calmă, o să mă ocup personal de ei.
       Respir adânc, încercând să îmi stăpânesc impulsul de a plânge şi bate în retragere, ca de obicei. Îndreptându-mi spatele simt botul lupului, fără răsfulare, frecându-se de mine, lucru ce mă înfioară şi mai mult. Mă trag în stânga, scăpând de sub cuşca improvizată de animal. Evit să privesc ce se afla deasupra capului meu mutându-mă pe locul de lângă şofer. Îmi observ reflecţia, plină de sânge, în parbrizul maşinii şi nu realizez când degetele mi se plimbă pe obraji, mânjindu-mă.
       - Ia pistolul şi ţine-l bine, dacă se întâmplă orice, tragi, ai înţeles?
       Fără putere să vorbesc, încuvinţez din cap, privind cu uimire şi atenţie arma. N-am mai ţinut niciodată o armă în mână, cu atât mai puţin să ştiu să o folosesc.
       - Nu e aşa greu, doar apeşi pe trăgaci, îmi răspunde la întrebarea nerostită.
       Din nou lucrurile se derulează mult prea repede pentru ca mintea mea să asimileze totul. Aud o explozie, urmată de un scărţâi enervant de roată. Ţip din nou, văzând cum măşina dă peste o gropă, sărind câţiva centrimetri deasupra pământului, suficient cât să ne răstoarne pe partea stângă. În urma noastră se aud urlete de lupi şi realizez că mi-a sosit sfârşitul, că nu există cale de scăpare, până în momentul în care mă simt trasă de Sasuke din maşină, prin geamul spart. Un ciob îmi pătrunde în umăr, dar prefer să nu mă plâng de acest detaliu insignifiant spre deosebire de haita de lupi care este gata să ne măcelărească.
       - Fugi! Aud vocea puternică a lui Sasuke, împingâdu-mă în întunericul pădurii.
       Fără să mă opresc o clipă, fug, împiedicându-mă de crengi şi pietre, sentimentul de deja-vu apărând. Îmi faţa ochiilor îmi apar momentele când eram urmărită de haită, căzătura pe care am luat-o şi momentul când aproape am fost muşcată de unul. De data aceasta nu îmi e teamă, poate nu atât de mult pe cât mi-a fost prima dată, fiind obişnuită deja cu obiceiul să fug de haite de lupi. După câteva minute de obscuritate, drumul este iluminat de lanterna lui Sasuke, care se află în urma mea, încă în forma lui umană sau cel puţin aşa sper. Observ groapa din faţa mea, reuşind să sar peste ea, fără să mă împiedic, luând avânt cât şi timp în plus, dar nu suficient. Nu reuşesc să deşlusesc nimic în fuga noastră, în afară de crengi fără frunze, copaci tăiaţi şi prăbuşiţi. Sunetul unei bufniţe se aude pe fundal într-un moment de linişte, lucru ce mă înspăimântă. Liniştea dinaintea furtunii.
       Mă opresc în mijlocul unei pajişte, în centrul căreia se găseşte un foc de tabără, dar nu văd pe nimeni. În scurt timp îl simt pe Sasuke în spatele meu, respirând greoi, spre deosebire de mine care aproape îmi dau sufletul.
       - Nu, aud un mărăit de pe buzele brunetului.
       Îmi întorc privirea de la el şi observ lângă foc, unde în urmă cu cateva secunde nu era nimeni, o femeie îmbracată sumar într-un palton lung, cu glugă de culoare sângerie, lucru ce-mi aminteşte de sângele lupului, instinciv privindu-mi palmele. Sângele s-a uscat, formând o crustă ce se rupe la fiecare mişcare. Presându-mi palmele pe genunchi, parţial aplecată, privesc corpul străin apropriindu-se de noi şi mărăitul brunetului care se intensifică.
       - Tu, panaramă de femeie, zi-mi cum rup blestemul ăsta înainte să-ţi zbor capul de pe umeri! urlă nervos Sasuke.
       Tresar, speriată de furia care se acunde în spatele acelei ameninţări la care femeia nu răspunde. Îi observ buzele întunecate, probabil conturate cu un ruj negru, cât şi ochii mari, de un verde la fel de deschis precum al meu. Încerc să-mi adun  oxigen într-o răsuflare, suficient cât să scap de junghiul care mă înţeapă în piept şi gustul de fiere de gură. Înghit în sec, observând că e cheală, iar privirea ei ascunde răutate şi ceva mult mai periculos decât orice haită de lupi.
       Cele câteva secunde în care am realizat schimbul de priviri au fost îndeajuns ca lupii să ne ajungă, ba chiar să formeze un cerc în jurul nostru, aşteptând orice mişcare ca să ne facă bucăţele. Nu ştiu de ce să mă tem: de vrăjitoarea cheală sau de haita de lupi?
       - Ce vrei de la mine, corcitură tănără?
       Glasul femeii e rece, atât de rece că îmi îngheaţă sângele de frică.  Clar de ea trebuie să mă tem.
       - Vreau să scap de blestemul care ne chinuie pe mine cât şi pe ea, replică arătând spre mine cu capul. Ştiu că stră-stră-stră-stră-bunica ta a făcut asta, iar numai tu poţi să ne eliberezi.
       - Ce voi primi eu în schimb? rosteşte tăios, oprindu-i monologul, lăsându-ne muţi pe amândoi. După cum ştii vrăjitoarele nu se află niciodată în relaţie bună cu vârcolaci, dar tocmai am pus la punct un pact între haita lui Orochimaru; te vor mort.
       - Ştiu bine asta, aşa că amână momentul după ce distrugem blestemul, nu vreau să moară şi după aceea să se reîncarneze din nou!
       Privesc derutată de la brunet la vrăjitoare, neînţelegând pe deplin la ce se referă. Haita lui Orochimaru? De ce îl vor mort pe Sasuke? Oare este aceiaşi haită care a apărut din senin în timpul focului de tabară pe care l-am avut acasă la brunet? De ce sunt atât de dezinformată, totuşi sunt şi eu la mijloc în toată tărăşenia asta?
       - Trebuie s-o sacrifici, altfel blestemul nu se va rupe niciodată şi o să se reîncarneze la nesfârşit, aşteptându-te pe tine, care nu vei apărea deoarece o să mori în seara asta. Dacă scapi de blestem, atunci mă voi ocupa ca haita lui Orochimaru să nu te mai deranjeze... niciodată.
       Privind spre Sasuke îl observ împietrit de spaimă. Deci eu trebuie să fiu sacrificată pentru a distruge blestemul, iar dacă funcţionează mă voi trezi. Dar dacă nu? înghit în sec, abţinându-mă să nu bat în retragere.
       - Sasuke, fă-o, aşa o să fim împreună, murmur cu glas răguşit, simţindu-mi cerul gurii mult prea uscat.
       - N-o să te omor, mai bine mă las măcelărit de haita lui Orochimaru! replică privindu-mă uluit de decizia mea.
       - Este povara amândurora, iar eu sunt adevărata problemă, deci treci naibii şi omoară-mă, să scăpăm de asta. Acum! ţip, teama citindu-mi-se uşor pe chip.
       Oftând, cedează, îndreptând mâna spre arma pe care mi-o înmânase chiar el. Nu am realizat că o ţineam strânsă în pumn până în momentul în care i-am pasat-o, nici faptul că chipul îi era cadaveric, ochii strălucindu-i, observându-se uşor teama şi disperarea din ei.
       - Fă-o, te rog, spun apucând căpătul armei, ducând-o în dreptul inimii, presând metalul rece pe pieptul dezgolit de decolteul mult prea adânc.
       - Nu, nu pot, nu pot să te omor, spune având lacrimi în ochi.
       Trăgând adânc are în piept replic:
       - Fă-o, o să mă trezesc şi totul o să fie bine, ai să vezi.
       Cu lacrimi în ochi îi spun că-l iubesc, Sasuke spunându-mi aceleaşi cuvinte. Pe chip i se preling lacrimi, murdărindu-i obrajii aceia pe care i-aş săruta în fiecare clipă. Singurul lucru care reuşesc  să-l mai desting este sunetul armei, urmat de imaginea lui Sasuke ce mi se întunecă în faţa ochilor. Mă simt uşoară, plutind în spatiu şi timp, ieşind în afara acestuia, pierzându-mă undeva în neat. Adio, Sasuke, te voi iubi mereu.

EPILOG:

Sakura nu s-a trezit, nici după o jumătate de oră în care Sasuke a implorat vrăjitoarea să aştepte. A privit plin de durere trupul iubitei, zăcând în frunzele veştejite de toamnă, ştiind că e numai vina lui, că şi-a ucis propria iubire şi i-a distrus viaţa pentru un blestem, în care a crezut orbeşte. În ultimile minute ale vieţii şi-a sărutat iubita, şoptindu-i cuvintele pe care niciodată nu apucase să le zică, pormitându-i, fără speranţă, că totul o să fie bine. S-a ridicat şi a implorat haita de lupi să-i sfâşie lent carnea de pe el, ca să poată îndura pedeapsa pentru moartea Sakurei. Astfel a murit, agonizând şi regretând decizia stupidă de a apăsa pe trăgaci, dar în acelaşi timp purtând în suflet iubirea pentru rozalie, care niciodată nu a fost spusă în întregime.

THE END
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Mier 10 Iul 2013, 08:25

Dau edit.

La început m-am gândit că ai încheiat abrupt şi că te-ai repezit cu un final, poate o fi aşa sau poate nu, dar cu cât am parcurs mai adânc ultimul capitol, am realizat că ai povestit cât încă 13 capitole. Un sfârşit tragic, dar sincer chiar m-a atins la suflet şi m-am simţit de parcă am privit un film, nici de cum să citesc un fic. Am mai spus asta, dar o mai spun încă odată, stilul tău e fluid şi spui că este desprins din pântecele cinematografiei, totul, dar absolut totul a fost metamorfozat în mintea mea ca un film, foarte frumos, palpitant, îndrăzneţ, dar scurt. Acum, cred că ai fi putut şi mai în detaliu să descrii anumite chestii, dar şi aşa tot ai reuşit, ai reuşit să creezi o poveste interesantă, misterioasă, care încă bântuie prin forum - ca să spun asa - această "idilă" pierdută în timp, de milenii, o dragoste care nici în momentul de faţă nu a fost scoasă complet la lumină. Trist, s-a terminat, aş mai fi citit încă mult şi bine, dar mă resemnez şi accept acest final minunat, captivant, erotic şi îndrăzneţ. Emi, eu doresc să mai citesc poveşti scrise de tine, de drag, dar şi din motivul care accentueaza admiraţia mea faţă de stilul tău beletristic. De la aşezarea în pagină până la aşezarea ideilor în rând, desigur că am întâmpinat pe cărare greşeluţele tale minore, dar am observat că s-au rărit considerabil, iar asta aduce bucurie în sufletul meu. De adăugat am să mai adaug acest lucru: personajele spui că au fost reale, nu doar nişte caricaturi bâzgălite în cerneală digitală, ci le-ai oferit şansa să se desprindă de acel univers şi indirect ne-au cântat povestea lor de amor negru, uitat, dulce şi picant. Te-ai întrecut pe tine aş putea spune, mă bucur enorm şi sunt fericită.

Închei, din păcate, ştii că aş putea să turui mult şi bine, dar nu pot. Vreau doar să îţi mai spun că vreau ca în curând să citesc şi să "degust" din ideile tale năstrușnice. Știu că ai planuri mari și nu vreau să te ascunzi de mine.
      Te rog să scrii, căci ştiu că îţi place din suflet şi să nu renunţi niciodată în viaţa ta. Nu merită să arunci talentul tău pentru nimic în lume. Te-am pupat, dragostea mea mică, ne recitim la următoarea capodoperă.
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Mier 10 Iul 2013, 10:36

Deci, voi incepe cu faptul ca regret ca acest fic plin de candoare, de munca grea pe care ai depus-o, de stralucire s-a sfarsit. As fi vrut sa dureze inca un mileniu! In al doilea rand vreau sa-ti spun cat de mult mi-a placut ultimul capitol, ma bucur ca a fost lung, ai descris foarte bine totul, de la actiune pana la sentimentele personajelor, regretele si iubirea lor! Acest fic a fost si va fi mereu in inima mea, intr-un coltisor unde pastrez comorile acestui forum. Sfarsitul a fost foarte trist, dar sangeros, conturat de stilul tau magnific de a scrie. Stiu ca ti-am mai spun, dar iti voi mai spune o data ca esti una dintre scriitoarele mele preferate!
Ma bucur enorm ca am putut citi un fic scris de tine si sunt sigura ca vor mai urma si altele! Sper doar sa ma anunti cand vei incepe un nou fic. Bafta in continuare! Te-am kiss si ne revedem la inceperea unui nou fic!
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19Mier 10 Iul 2013, 11:05

Dumnezeule mare!
Am plans la final, o dragoste atat de frumoasa sfarsita atat de dureros. Nu imi vine sa cred ca Sasuke a facut-o, a fost un idiot, desi avea foarte multe motive s-o omoare pe Sakura. Si acea vrajitoare cheala, nu dezlegat blestemul! Inca am ramas cu semne de intrebare in privinta cu sfarsitul, acest capitol a inceput atat de dulce, pasional, si s-a sfarsit foarte tragic, nu cred ca se astepta cineva la asta.
Am ramas complet fara cuvinte, nu mai stiu ce as putea spune...
Doamne, nu-mi vine sa cred ca s-a terminat! (D)  
A fost si va ramane in continuare fan fic-ul meu preferat, cu siguranta n-o sa-l uit niciodata datorita descrierii si ideilor atat de ingenioase. 
Acum sincer, nu prea constientizez mai nimic, ultimile parti le-am citit cu sufletul la gura, aproape rugandu-ma sa nu fie sfarsitul acesta, dar asa a fost.
Of, tu geniule, cum ne-ai putut face asa ceva?... Timp de un "mileniu" ti-am citit fic-ul, mereu relatia celor doi a avut probleme, am asteptat aproape 10 capitole pentru un sarut, insa au mai fost momente tandre intre cei doi, ceea ce ma bucura.
Am plans, pe cuvant ca am plans, e primul la care am plans, a fost prea extraordinar. Abia astept sa iti incepi un fic nou, daca o sa o mai faci sa ma anunti (asta-i la cererea mea), abia astept sa il citesc si pe acela.
Ce mai pot spune, imi pare rau ca fic-ul pe care aproape toti l-am citit cu sufletul la gura s-a terminat, dar stiu ca vom primi un altul, la fel de bun ca acesta. kiss

Ultima editare efectuata de catre Evelina Dynamitte in Mier 10 Iul 2013, 11:38, editata de 2 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]   Dragoste la miez de noapte [ + 16 ] - Pagina 12 I_icon19

Sus In jos

Dragoste la miez de noapte [ + 16 ]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 12 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-