Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Super Mario Mar 29 Mai 2012, 01:22 | |
| Pai cu totii stiti jocul Super Mario. Cine nu-l stie inseamna ca n-a avut o copilarie prea frumoasa ... Trebuie sa il folosesti pe Mario pentru a strabate o jungla plina de monstruleti pentru a salva o printesa. Faceti puncte, faceti bani si asteptam sa vedem cate runde ati trecut |
|
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Super Mario Mier 30 Mai 2012, 09:22 | |
| Nu am reusit sa trec de level 2! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
JoK3r Academy Student
Sex : Localizare : ma bat cu Batman:) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 9 Puncte : 9 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Super Mario Mier 10 Apr 2013, 20:12 | |
| :))) dap,imi amintesc cand il jucam pe dischete;) acum oricine are calculator dar atunci era mai tare si mai distractiv dupa parerea mea,tare copilarie:) |
|