Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Forest Temple - fire boy & water girl ( part 1 ) Mier 30 Mai 2012, 20:01 | |
| In acest joc e vorba de 2 personaje, Fireboy si Watergirl. Trebuie sa ii controlezi pe ambii si sa trabati un labirind strangand diamante. Trebuie sa te folosesti de amandoi in asa fel incat pe ambii trebuie sa ii aduci la linia de sosire iar runde aveti pe saturate. Succes si distractie placuta !!! Astept printuri cu cate runde ati trecut |
|
lisa-sama Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Moldova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 270 Puncte : 303 Reputatie : 7 Hobby-uri : Sa pictez...... Stare de spirit : Happy!
| Subiect: Re: Forest Temple - fire boy & water girl ( part 1 ) Vin 12 Apr 2013, 17:03 | |
| E un joc foarte distractiv am ajuns pina la nivelul 6 |
|
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Forest Temple - fire boy & water girl ( part 1 ) Mier 26 Iun 2013, 14:41 | |
| L-am terminat!E tare! |
|
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Forest Temple - fire boy & water girl ( part 1 ) Vin 22 Mai 2015, 23:20 | |
| Un joc frumos, după părerea mea. Mereu mă jucam vara. Stăteam în casă cu aerul condiționat la discreție și încercam să trec nivelele =))
|
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Forest Temple - fire boy & water girl ( part 1 ) | |
| |
|