Maleficent Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Where the wild roses grow acebook : Fără deocamdată. Nr. mesaje : 92 Puncte : 115 Reputatie : 11 Hobby-uri : Who cares? Stare de spirit : Be different, be you.
| Subiect: Un avatar şi o semnătură, dacă se poate? Vin 01 Iun 2012, 16:13 | |
| Bună. Îmi pare rău că vă mai încarc şi eu. Nu ştiu dacă am postat unde trebuie. Dacă am postat în locul greşit, vă rog să mă iertaţi, sunt şi eu nouă . Deci, aş vrea şi eu o semnătură şi un avatar, dar să fie poze artistice. NU vreau cupluri de îndrăgostiţi. Pot să fie şi alb-negru. Mulţumesc anticipat ! |
|
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Un avatar şi o semnătură, dacă se poate? Vin 01 Iun 2012, 16:54 | |
| Nu ai postat cererea unde trebuie. Ţi-o mut eu. |
|
Maleficent Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Where the wild roses grow acebook : Fără deocamdată. Nr. mesaje : 92 Puncte : 115 Reputatie : 11 Hobby-uri : Who cares? Stare de spirit : Be different, be you.
| Subiect: Re: Un avatar şi o semnătură, dacă se poate? Vin 01 Iun 2012, 19:16 | |
| - Lucifer's white aηgel a scris:
- Nu ai postat cererea unde trebuie. Ţi-o mut eu.
Opps... Îmi pare rău...se mai întâmplă...asta e. Sper să nu fi făcut ceva grav. Tu eşti grafician? |
|
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Un avatar şi o semnătură, dacă se poate? Vin 01 Iun 2012, 19:29 | |
| Nu e nimic grav, dar treaba mea era să mut topicul acolo unde-i e locul. Da, sunt grafician. Mă ocup eu de cererea ta. |
|
| Subiect: Re: Un avatar şi o semnătură, dacă se poate? Sam 02 Iun 2012, 14:34 | |
| Sper să-ţi placă.
Am vrut să-ţi mai redimensionez semnătura, dar dacă o făceam poza nu ar mai fi fost GIF. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un avatar şi o semnătură, dacă se poate? | |
| |
|