Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: High School Dum 29 Iul 2012, 18:52 | |
| Avertizment.
Draga autoare te rog mult de tot sa nu mai faci duble-post pentru ca este o incalcare a regulamentului.
Prima avertizare, la urmatoarea primesti ban.
Cum eviti dublepost ? Dai edit la postul dinainte si scrii acolo ce ai nevoie. sper ca te-ai lamurit. |
|
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: High School Lun 30 Iul 2012, 16:50 | |
| Hey, am ajuns pe la ficul tau. Am ramas uimita....fara cuvinte.... Ador ficul tau si sincer la capitolul 9 care parea ca un happy end cu sezon 2 ascultam o melodie care e buna pentru ending`ul unei povesti sau anime. M`a amuzat chestia asta, si mai sa incep sa vars lacrimi in acel moment atat de fericit. Si totusi.......fericirea mea s`a spulberat cand am citit ca, roscata aia e in Tokyo. Iuuuuh imi vine sa o fac chiftelute si pe ea si pe Sasori. Asa, pai...nu o mai lungesc, eu un vreau neaparat NEXT si sper sa il aduci repejor pentru ca fierb de nerabdare sa citesc urmatorul capiol. Spor la scris si la idei! See ya! P.S.: Daca nu te deranjeaza, te rog sa ma anunti cand pui nextul. Thanks! |
|
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: High School Sam 22 Sept 2012, 12:04 | |
| Next-ul!!!Cand il pui sa ma anunti!!!Grabeste-te ca-s curioasa sa vad ce fac!!!Te pwp dulce!!! |
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: High School Sam 01 Dec 2012, 00:45 | |
| Fic blocat din cauza inactivităţii. (22 Sept- 22 Noi) |
|