|
Va place place ficul nostru? | 1. Da e foarte frumos! | | 100% | [ 11 ] | 2. Nu stiu, nu m-am hotarat inca. | | 0% | [ 0 ] | 3. Nu, nici in ruptu'capului! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 11 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Anna-chan:) Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : oriunde si mereu altundeva <3 Nr. mesaje : 616 Puncte : 711 Reputatie : 61 Hobby-uri : desenez si scriu, cant la pian, citesc manga si ma uit la anime-uri Stare de spirit : mereu plictisita
| Subiect: Henkō ga daisuki Sam 02 Iun 2012, 22:42 | |
| Pentru ca 5 ficuri nu imi ajungeau, m-am gandit sa mai fac unul, de data aceasta in colaborare cu Ąnitza bombonica. ne-am stors bine creierii, pana am gasit o idee, care sper sa va placa ce a iesit. Pana acum stiu ca nu pare original, dar o sa fie, pe parcurs... Sa nu o mai lungim... Lectura placuta...
CAPITOLUL 1
Ma avant in padurea de smarald, sarind din creanda in creanga. Gandurile imi zburau neoprite catre cerul senin. Soarele palid imi mangaia pielea cu razele lui plapande. Eram ingrijorata pentru blondul meu cu ochii de safir. De ce trebuia sa fiu eu intarire pentru echipa lui Naruto? De ce iar s-a inmplicat in lupte prostesti din care ajunge mereu sa fie aproape mort? Am auzit ca in aceasta misiune, din satul nisipului a fost trimis doar Naruto si Hinata, bruneta care e cea mai buna prietena a mea, si inca cineva pe nume Mike. Oare cum arata? Nu prea pot sa imi imaginez, dar oricum nu imi pasa. Nu imi trebuie sa imi stea gandul la baieti cand sunt in misiune. Incuviintez singura din cap si imi continui drumul linistita.
Prin padurea singuratica ceva imi atrace atentia. Ceva rosu… Cobor repede din copac si ma indrept cu grija spre pata de culoare. Cu fiecare pas pe care il faceam, fiori reci imi traversau sira spinarii. Ma apropii si mai mult, acum imi era teama de ceea ce se afla in fata ochilor mei. Pata de culoare rosie era de fapt sange… Sange ce acoperea trupul unui baiat cu pilea brazdata de rani adanci. Parul lung si argintiu ii era imprastiat pe pamant. Ingenunchez langa el si ii iau pulsul, care slava domnului ca era inca acolo. Ma uit atenta la ranile lui si fara sa vreau observ bandana satului frunza legata in jurul curelei. Din Konoha? Imi intend mainile tremurande inspre trupul sau si incep sa ii vindec ranile. Imi las privirea in pamant, imi era mila si teama ca nu va supravietui. Imi privesc sosia mea din balta de sange, ce ma reflecta asemeni unei oglinzi. Ochii, doua pietre pretioase de culoare verzuie in care se citea ingrijorarea, ma privesc certetatori. Ma uit la parul meu mai negru ca noaptea. Cum de am acceptat sa ma vopsesc?! Tsunade spunea ca asa voi fi mai in siguranta, ca nu o sa ma recunoasca asa de usor… Ma rog, atata timp cat parul meu revine la rozul lui natural int-o saptamana, e ok.
Cateva scancete de durere m-au trezit din visarea mea. Privirea imi fuge instinctive spre baiatul din fata mea. Nu se putea misca inca, dar ochii sai caprui ma cercetau atent. Era chiar dragut…Simt cum obrajii mei prind putina culoare, dar imi fac putin curaj si il intreb daca se simte putin mai bine. Acesta imi raspunde ca da, desii mi s-a adresat intr-un mod foarte formal. Ii raspund, incercand sa pas cat de neinteresata si plictisita puteam:
-Ma bucur… Dar tot nu iti stiu numele, spun eu cu o oarecare curiozitate. Imi raspunde scurt ce ,,Mike’’. Mike, Mike… Unde am mai auzit eu numele asta? Da… Acum am inteles. Il mai intreb daca e in echipa cu Naruto in aceasta misiune? Se uita ciudat la mine, dar nu imi zice nimic, doar incuviinteaza. Privesc acei ochi caprui, care parca au aruncat o vraja asupra mea, dar sunt din nou trezita la realitate. De data aceasta ceea ce m-a trezit, au fost lacrimile cerului, care se spargeau in mii si mii, pe pielea noastra. Un sentiment de euforie circula prin mine. Mike deja incepuse sa tremure, nu aveam de ales altceva decat sa il car pana undeva unde sa fim feriti de ploaie. Ii trag cu greu dupa umar, avand mare grija sa nu il lovesc si nici sa nu il scap. Era greu, dar nu puteam sa il las aici.
Dupa cateva minute de mers prin ploaie, ajungem la intrarea unei pesteri. Asa nu imi placea cand nu aveam de ales. Ne avantam prin intunericul pesterii, inaintand pana am ajuns sa fim feriti de ploaie. Eram uzi din cap pana in picioare si tremuram amandoi. Imi dau jos vesta si o intind pe pamantul tare, dupa care l-am intins pe Mike acolo. Incerc sa ma asez si eu undeva, dar ma impiedic de cateva leme si cad. Lemne?! Ce cauta aici? Bine macar ca sunt uscate. Rasucesc doua bete intre ele pana ce a iesit o scanteie care se materializ rapid sub forma unui foc mic si calduros. Din bezna totala, intunericul capata forma a doua siluete. Acelea erau…
VA CONTINUA... si acum poza: -mike: sper ca v-a placut si astept pareri... v-am pupacit si ne mai auzim! EDIT: Nextu' il veti avea de la Ąnitza bombonica, nu de la mine (de data aceasta)! Va multumesc mult de comm-uri si imi pare rau daca actiunea e putin grabita, dar aseara nu am avut timp (bine aveam timp toata noaptea, dar ma rog...) si in plus nu cred ca mai aveam ce sa descriu... Nu stiu, deaca aveti voi vreo idee unde mai trebuie descriere, imi spuneti si aranjez imediat. Pupici...
Ultima editare efectuata de catre Anna-chan:) in Dum 03 Iun 2012, 06:25, editata de 3 ori |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Sam 02 Iun 2012, 22:44 | |
| prima , ca de obicei , edit dupa:) Inceput pormitator , si la fel ca la celelalte ficuri ale tale , nam ce critica. Daar ca nu iti sade bine 5 sau pe nou 6.. nu is singura nebuna cu ficurile astea.. A fost super cap , si tot restu , nu mai amplific comul fiindca am treaba , next repede dar nu uita de sub protectia , mor de curiozitate dupa next , |
|
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Sam 02 Iun 2012, 23:07 | |
| Mersii de anunt. Fetelor ficul vostru este foarte interesant...imi place mult. Recunosc ca actiunea este putin grabita dar dupa parerea mea, este mai interesant asa. Incercati sa puneti descriere, pentru ca e important dar sa nu uitati nici de sentimente. Totusi e abea inceputul, asa ca sunt sigura ca va deveni din ce in ce mai bun de la capitol la capitol. Sper ca nextul va venii cat mai curand posibil si nu uitati sa ma anuntati, bine? |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Sam 02 Iun 2012, 23:44 | |
| erau??????????? da ca de obicei suspans te ulasc si astept nextul
|
|
| |
~Piersicuta~Rubin~ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie. Nr. mesaje : 158 Puncte : 189 Reputatie : 11 Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul. Stare de spirit : Ca intodeauna...
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Dum 03 Iun 2012, 00:11 | |
| Este foarte intesant ficul pana acum! Descrierea este buna, foarte buna... ma intreb cine erau siluetele... cine stie? Aflam in capitolul urmator care sper ca vine repede! Te rog sa ma anunti cand il pui! |
|
| |
• Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Dum 03 Iun 2012, 10:42 | |
| Suspans ... suspans .... suspans Suspans inca din primul capitol ?? Erau ... cine ? Cine? Hinata si Naruto? Doamne suspans .... Mike e asa de dragut E liber ? Ficurile tale sunt fenomenale insa sunt prea multe ... nu stiu cum ti pasul cu toate ... Gasesti tu o solutie, scriitoare sa te faci Va rog sa ma anuntati cand apare nextul Teo |
|
| |
Chrissu-chan :X Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Keep calm and listen Black Veil Brides (+ keep calm and love Andy Biersack ♥) Nr. mesaje : 206 Puncte : 219 Reputatie : 11 Hobby-uri : Plimbari, Animeuri, Ficuri, Desenat, Scris. Stare de spirit : n`aveeem :D
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Dum 03 Iun 2012, 12:15 | |
| Sa-mi traduca si mie cineva va rog titlul!!!! in rest e super!!!! |
|
| |
Anna-chan:) Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : oriunde si mereu altundeva <3 Nr. mesaje : 616 Puncte : 711 Reputatie : 61 Hobby-uri : desenez si scriu, cant la pian, citesc manga si ma uit la anime-uri Stare de spirit : mereu plictisita
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Dum 03 Iun 2012, 12:59 | |
| - DeMeTrIoN a scris:
- Sa-mi traduca si mie cineva va rog titlul!!!!
titlul l-am tradus la descriere = iubire alterata o sa aiba legatura cu continutul abea peste cateva capitole... sper ca te-am lamurit... |
|
| |
Smiley Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Moldova -Bacau Nr. mesaje : 27 Puncte : 38 Reputatie : 1 Hobby-uri : Ficurile si scoala Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Dum 03 Iun 2012, 14:15 | |
| Ma bucur ca va place dragilor , o sa aduc incurand nextul asteptati numai putin . Ca sa imi fac ordine-n ganduri casa aduc cel mai frumos next oke ! Poop dragutele ! |
|
| |
Ane Belle Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde vrei acolo sunt !!!!:P Nr. mesaje : 87 Puncte : 116 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Dum 03 Iun 2012, 22:02 | |
| Buna este dragut ce zic eu aici este superb astept nextul |
|
| |
Smiley Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Moldova -Bacau Nr. mesaje : 27 Puncte : 38 Reputatie : 1 Hobby-uri : Ficurile si scoala Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Lun 04 Iun 2012, 19:25 | |
| 2 Capturata
Acele doua umbre erau Deidara si Sasori care stateau in fata noastra, intr-o pozitie intimidanta. deidara avea in brate o fata cu ochii albastri,in care se putea citi usor frica si disperarea. pe chipu-i angelic ii erau lipite cateva suvite de par blond. Ma uit stupefiata laacesta, sau mai bine zis la ranile adanci de pe maini si picioare. chimonoul pe care il purta, era rupt in partea stanga, pana sus pe coapsa. inca speriata, ma intorc repede spre Mike, vrand sa il duc de acolo, dar mana lui Sasori se inclesteaza in parul meu. el ma trage inapoi, foarte brutal, dar macar am reusit sa il imping pe Mike mai incolo, in intuneric. cu greu ma intorc si incerc sail lovesc cu putere, dar sunt imobilizata cu usurinta de cealalta mana a lui Sasori. -Mai, mai... ce avem noi aici?Daca nu este chiar cea care credea ca ma ucis?! , il opri din a rade isteric. se apropie de noi, taraindu-l pe Mike dupa el. -Am mai gasit unul . Ce facem cu ei ? - Ii ducem la Pein curvarule! doar ce-ai vrea sa faci?
dupa cateva minute mergeam linistiti prin padurea gigantica si verde. Pasarile cantau, iar altele se speriau de cei 2 akatsuki. eu nu puteam sa fac nimic pentru ca mainile si picioarele imi erau strans legate cu e funie foarte groasa. In scurt timp ajunsera la o pestera ciudata cu usa din lemn masiv. Acestia se duc la usa aceia, vrand sa o deschida .
-Parola ! zice Unul, cu o voce de retardat. - Nubunule sunt eu cu Sasori deschide odata, Tobi! tipa deidara. - Oke sefu... Acestia intrara si ne duce intr-o camera simpla in care se aflau 3 paturi si un dulap . Dupa scurt timp isi face aparitia Pein cu Konan si inca doua fete Miko si Tira . Acestea au parul brunet si ochi albastri . Toti erau imbracati in uniformele Akatuki . Acstia ne perchezitioneaza, dupa care ne lasasara in pace. Timpul trecu incet, iar la noi in camera era o liniste mormantala , deodata usa se deschide cu un scartit urat, iar pe eaintra ........... |
|
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Lun 04 Iun 2012, 19:35 | |
| Prima Cine? Cine intra ? Super capitol dar ai cateva greseli de tastare. Abea astept nextu. |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Lun 04 Iun 2012, 20:11 | |
| a doua cine intra cine e persoana care intra si sasori se pare ca poarta pica fain ficul te rog sa ma anunti si pe mn cand pui nextul |
|
| |
Sex : Varsta : 25 Localizare : Keep calm and listen Black Veil Brides (+ keep calm and love Andy Biersack ♥) Nr. mesaje : 206 Puncte : 219 Reputatie : 11 Hobby-uri : Plimbari, Animeuri, Ficuri, Desenat, Scris. Stare de spirit : n`aveeem :D
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Vin 29 Iun 2012, 17:42 | |
| Si... la un next...v-ati gandit?? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Joi 19 Iul 2012, 13:20 | |
| Buna Scuze ca nu am trecut pana acum aici Ideea este foarte frumoasa Pe usa cine intra? Am o presimtire ca este Sas'ke ;)) tocmai acum te-ai oprit si tu? :-w Next! Urgent :(( Spor la scris si multa imginatie |
|
| |
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Mar 14 Aug 2012, 13:01 | |
| Next!Next!next!!! Vreau un next!!! |
|
| |
† Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Mar 14 Aug 2012, 19:59 | |
| Heii ! Imi place ficul , tine-o tot asa , a da si sa nu uit : Vreau NEEEEEEEEEEEXT ! Ja Ne ! |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki Mar 06 Noi 2012, 19:47 | |
| Fic blocat pentru inactivitate. (14 Aug.-14 Oct) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Henkō ga daisuki | |
| |
|
| |
|