Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: A S I A Luna de pe cer Dum 03 Iun 2012, 09:09 | |
| Refren:(2x) Cere-mi tot ce vrei Chiar si luna de pe cer Cat e de mare Ti-o aduc la picioare. Cere-mi tot, cere-mi luna de vrei Cere-mi luna, luna de pe cer. I: Ce imi pasa daca nu este soare Eu am chef sa merg cu tine la plimbare Nu aud atunci cand spune mama sa nu te sun (sa nu te sun) Plec grabita, dar ma opreste in strada O prietena ce-ar vrea si ea sa te vada Eu trec razand si-i spun asa: 'El este al meu, doar al meu'. Refren:(2x) II: Nu am fost nicicand asa de indragostita Si n am simtit ca sunt asa dorita De-abia astept sa ne vedem diseara Tu estï la meu, doar al meu. Ye ye ye Cere mï R:(2x)
ASIA - Garsoniera ta
I: La Londra-i ceata permanent La Paris sunt preturi mari Poate la Madrid e bine Dar toate cheile-s la tine. II: La Tokyo e inghesuiala La Venetia e carnaval La Roma nu ajunge oricine Iar toate cheile-s la tine.
Refren(x2): In garsoniera ta E chiar asa Cum e-n America Unde un vis uneori Se implineste in zori.
III: La Polul Nord prea multa gheatza La Frankfurt marca-i cea mai tare La Sidney doar amfetamine Dar toate cheile-s la tine. IV: La Bucuresti e plin de caine La Belfast numai fumigene La Salonic numai masline Dar toate cheile-s la tďne.
Asia Da'mi Noptile inapoi Refren: Da-mi noptile inapoi si zilele cu soare Da-mi visele inapoi, chiar daca stiu ca doare Da-mi serile de vara cand ne plimbam pe-afara Si zori ne prindeau de-atatea ori singuri pe drum. Da-mi noptile inapoi si zilele senine Da-mi verile inapoi de amintire pline Da-mi roua diminetii, da-mi bucuria vietii Mai da-mi si toate visele pe care le-am pierdut.
Seara de seara, iar, incerc sa-mi amintesc(sa-mi amintesc) Clipa in care tu mi-ai spus ca ma iubesti(ca ma iubesti) Nu mai stiu, a mai trecut un an Ploaia iar imi bate usor la geam Te asteptca de-obicei la semafor Ai uitat inca ceva acasa in dormitor.
Refren...
Nu mai stiu, a mai trecut un an Ploaia iar imi bate usor la geam Te asteptca de-obicei la semafor Ai uitat inca ceva acasa in dormïtor.
Refren.. |
|