|
|
Autor | Mesaj |
---|
Angy Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata pc-ului . Nr. mesaje : 167 Puncte : 189 Reputatie : 12 Hobby-uri : Ce fac e purã fictsiune ! Stare de spirit : Chiar de mi-ar fi greu tot as zambi, daca as fi plina de probleme tot as glumi! Pt. ca stii .. viata e grea si lumea e rea .. Cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?! :)
| Subiect: Re: Shadows Souls(+16) Mar 26 Iun 2012, 11:40 | |
| Ce,ce,ce nesimtit e Sasuke >:P Doamne , Sakura :(( ..saraca mea Sakura prin ce chinuri trece ea :-< ... Daca as fi in locul ei cred ca mas omora :( desigur spre ca ea sa nu faca asta [-x Este o poveste super dragura :* , imi place ! Astept next-ul si sa ma anunti cand il pui Angy te ! Ja Ne ! :* |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Shadows Souls(+16) Mar 26 Iun 2012, 14:51 | |
| bai ,
nu mai am cuvinte ,
si dak am sunt de jignire pentru sasuke si de compatimire pentru saku ,
imi pare rau pentru tot ce ii face ala ,
il ursc , copil copac ce e ,
astept cu nerabdare continuarea ,
sper sa ma anunti si pe mn ,
pupici de la crisu |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Shadows Souls(+16) Mar 26 Iun 2012, 15:23 | |
| |
|
| |
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Shadows Souls(+16) Mar 26 Iun 2012, 20:52 | |
| Super capitolul asta la fel ca si celalalt Astept continuarea si scuze ca am ajuns asa tarziu dar am fost extrem de ocupata insa ma bucur enorm ca ai postat Scri genial si sper ca de acum inainte sa citesc mult mai multe povesti de ale tale |
|
| |
Rosalie Evans Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 387 Puncte : 414 Reputatie : 6 Hobby-uri : desenul si muzica Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Shadows Souls(+16) Dum 01 Iul 2012, 09:48 | |
| Hey imi pare rau ca nu am mai trecut pe la ficul tau de creva vreme sper sa ma ierti. In orice caz capitolele au fost geniale ca de obicei inca nu stiu cum de inca ma surprinzi desi ti-am mai citit din ficuri. In fine Sasuke o da in nasolae. Cum sa fac asa ceva? Sakura cand il prinde cu garda jos ar trebui sa il voveasca sub centura sa simta si el macar o parte din ce a simtit el. Abia astept sa vii cu next si te rog sa ma anunti daca ai timp. |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Shadows Souls(+16) Dum 15 Iul 2012, 14:35 | |
| dragi mei cititori, eu astaz m-am intors de la munte, si incerc sa ma gandesc la un next, desigur, incercand sa il postez, pana diseara.... |
|
| |
******Zuzu***** Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : In taramul viselor! Nr. mesaje : 31 Puncte : 31 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Shadows Souls(+16) Dum 15 Iul 2012, 18:19 | |
| WoooooooooooW iti iubesc ficul e superb bravo tineo tot asa ..... as vrea sa te rog sa ma anunti cand pui nextul ti-as fi foarte recunosacatoare multumesc |
|
| |
SasuSaku2012 Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : braila Nr. mesaje : 20 Puncte : 20 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Shadows Souls(+16) Dum 15 Iul 2012, 19:24 | |
| Wow deci ficul tau este SUPER saraca Sakura Doamne Sasuke este un..un...MONSTRU fara pereche........te rog anunta-ma si pe mn cand pui nextul plz!!!! |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Shadows Souls(+16) Lun 16 Iul 2012, 12:36 | |
| Nu ma simt in stare sa continui acest fic, stiu ca am mai cerut odata sa fie inchis, insa acum e pe bune... am alte zeci de ideei care imi zburda prin cap in legatura cu alte ficuri, dar, cu acesta nu... Imi pare rau insa de data aceasta chiar vrea sa fie inchis |
|
| |
Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Shadows Souls(+16) Mar 24 Iul 2012, 04:50 | |
| Wawww! deci ficul asta e geniallll:X:X:X doamnee cat de bine sti sa descrii sentimentele pe care le simtea Sakura.... in timp ce citem sceva violului am avut un gol in inima ... nush.. m-am simtit in pielea personajului... imi e atat de mila de Sakura eu am ramas socata , am ramas perplex esti o scriitoare foarte bunaa :X sper sa vii cu next-ul cat mai repede sunt curioasa si in acelasi timp imi e frica de ce va urma in viata Sakurei
Teo :) te-a pupacit *:*
|
|
| |
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Shadows Souls(+16) Sam 11 Aug 2012, 13:56 | |
| De ce nu mai scri? Era ficul meu preferat... Chiar imi pare sincer rau P.s. eu sunt Dawiky si chiar am fost extrem de fericita cand am realizat ca am vorbit cu, creeatoare ficului meu preferat... |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| |
| |
Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Re: Shadows Souls(+16) Joi 16 Aug 2012, 12:01 | |
| Wow Ce super e! Te rog sa ma anunti cand pui nextu' daca vrei! Te si te |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Shadows Souls(+16) Lun 20 Aug 2012, 18:28 | |
| - Aly Shine a scris:
- Nu ma simt in stare sa continui acest fic, stiu ca am mai cerut odata sa fie inchis, insa acum e pe bune... am alte zeci de ideei care imi zburda prin cap in legatura cu alte ficuri, dar, cu acesta nu...
Imi pare rau insa de data aceasta chiar vrea sa fie inchis La cererea autoarei acest fic este închis. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Shadows Souls(+16) | |
| |
|
| |
|