Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Un avatar si o semnatura v-a rog -.- Lun 04 Iun 2012, 18:58 | |
| Hello iata-ma dinou aici. As dori un avatar si o semnatura cu doi indragostiti . Care sa aiba si versuri :o3 Restul las la alegerea voastra cum sa fie Multumesc anticipat -.- |
|
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Un avatar si o semnatura v-a rog -.- Lun 04 Iun 2012, 19:06 | |
| Iti iau eu cererea <33. |
|
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Un avatar si o semnatura v-a rog -.- Lun 04 Iun 2012, 19:11 | |
| Auzi , am uitat sa te intreb sus :
--> Nu stiu daca gasesc neaparat poza cu versuri in ea , dar eventual la semnatura pot sa-ti bag text acolo .
Este o Problema :3 ? |
|
Camelia. † Jōnin
| Subiect: Re: Un avatar si o semnatura v-a rog -.- Lun 04 Iun 2012, 19:12 | |
| Pai la aia ma refeream ca la semnatura sa fie si text =]]] am scris eu versuri din greseala. Sorry. ;o3 <33 |
|
Caρρυccιησ ♥ S-Class
| Subiect: Re: Un avatar si o semnatura v-a rog -.- Vin 03 Aug 2012, 22:56 | |
| Vaai , ce nerusinata is Am uitat ce rererea asta Imi pare atata de rau ... Totusi , am facut-o acuma repejor , sper sa-ti placa Pisicuto Avatar : Semnatura: What's love ?
In math : a problem . In history : a war . In chemestry : a reaction . In art : a heart .
In Me : You ! |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un avatar si o semnatura v-a rog -.- | |
| |
|