Lumiereღ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Peste tot ;x Nr. mesaje : 428 Puncte : 496 Reputatie : 20
| Subiect: Shontelle Impossible (romana) Mar 05 Iun 2012, 00:12 | |
| Imi amintesc , cu ani in urma Cineva mi-a spus ca ar trebui sa fiu Prudenta cand vine vorba de iubire Am fost Si ai fost puternic, eu nu am fost Iluzia mea , greseala mea Am fost neatenta ,am uitat Asta am facut
Si acum , cand totul este gata Nu mai este nimic de spus Ai plecat si cu atat efort Ai castigat Poti merge mai departe , spune-le..
Spune-le tot ce stiu acum Striga asta de pe acoperis Scrie asta pe cer iubire Tot ce am avut acum este pierdut Spune-le ca am fost fericita Iar inima mea este rupta Toate cicatricile mele sunt deschise Spune-le ca tot ce am sperat este Imposibil , imposibil Imposibil , imposibil
A cadea in iubire este greu A fii tradat este cel mai rau Incredere pierduta si inimi rupte Stiu stiu Gandeste-te ca tot ce ai nevoie este acolo Sa construiesti fidelitate este cel mai rau Promisiuni goale va purta Stiu
Si acum cand totul este gata Nu mai este nimic de spus Si daca ai terminat cu mine jignindu-ma Ai castigat Poti merge mai departe sa le spui
Spune-le tot ce stiu acum Stroga asta de pe acoperis Scrie asta pe cer iubire Tot ce am avut acum este pierdut Spune-le ca am fost fericita Iar inima mea este rupta Toate cicatricile mele sunt deschise Spune-le ca tot ce am sperat este Imposibil , imposibil Imposibil , imposibil
Imi amintesc , cu ani in urma Cineva mi-a spus ca ar trebui sa fiu Prudenta cand vine vorba de iubïre Am fost
Versuri de la: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|