Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Diferite Gif'uri Lun 11 Iun 2012, 11:20 | |
| Hallow everybody! Am trecut si eu p'aici sa las niste Gif'uri care mie personal mi'au placut foarte mult >> Nici unul din Gif'urile acestea nu imi apartin << Gothic Style : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Coca Cola Fan's : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Funny : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Miku Hatsune : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Diverse anime si alte chestii : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Multe dintre acestea s'au pierdut cu timpul.. eu le am de 3 ani in TinyPic "culese" din alte forumuri si site'uri si salvate |
|
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| |
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Diferite Gif'uri Vin 29 Iun 2012, 10:50 | |
| sunt foarte , foarte frumoase |
|
Majkela † Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X Nr. mesaje : 515 Puncte : 543 Reputatie : 12 Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me? Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.
| Subiect: Re: Diferite Gif'uri Lun 02 Iul 2012, 16:34 | |
| |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Diferite Gif'uri Vin 15 Noi 2013, 12:26 | |
| Sunt foarte frumoase. Pe majoritatea le stiam insa mi-a facut placere sa la revad. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Diferite Gif'uri | |
| |
|